Jag är fundersam.

Hejsan!

Jag har panik! Ni måste hjälpa mej! Jag är väldigt fundersam just nu. Jag ska klippa mej på måndag och jag vet inte hur. Ska jag vara feg och klippa mej som Vannesa Hudgens, långt lockigt och svart, eller ska jag vara tuff och klippa mej som Rihanna och P!nk, svart och kort på sidorna och långt mitt på huvudet? Hmm, jag vet inte hur jag ska göra. Jag är jätte sugen att testa Rihannas frisyr, man kan göra så mycket med den. Håret växer ju ut igen. Men vågar jag?! Jag kommer sakna mitt långa hår. Fast håret växer ju väldigt snabbt, om jag skulle ändra mej, så jag kan ju ha en lite tofs till sommarn. Vad tycker ni?


Vannessa Hudgens, långt lockigt  och svart:



Eller som Rihanna, kort på sidorna och lång mitt på huvudet:





Panik, Panik, Panik! Snälla ni som läser hjälp mej ur den här knipan och kommentera vilken ni tycker att jag ska välja. Help me!

Hejdå!

_______________________________________________________________________________________

Hoppas alla har fått en bra början på det nya året!
=)


Jag måste vara galen!

Hejsan!

Det här är skumt men helt sant. Nu har jag läst tredje Twilight boken, Ljudet av ditt hjärta, i två kvällar. Jag har läst exakt 154 sidor och jag är så ortoligt arg. Hela boken är som en jäkla roller coaster, när jag läser vissa sidor blir jag galet arg så jag börjar koka, vissa är det så romantiskt och bra att man får ont i magen. Jag är måste vara galen, om jag inte är håller på att bli. Jag ska inte säga varför jag blir så arg, för jag vet att vissa som läser min blogg inte har läst tredje boken. Men om jag säger att jag är väldigt för team Edward, och att jag verkingen älskar Bella och Edwards omöjliga kärlek. Och gillar inte team Jacob.. Det kanske några som läst boken som vet när och varför jag är arg. Jag blir galen han är så jobbig! När jag tänker på det blir jag arg. Som min syrra sa till mej: "Den där boken kan ju inte vara bra för din hälsa". Men jag förstår allvarlig talat inte varför jag blir så sur, jag har redan läst boken, jag vet vad som kommer hända och att det kommer att bli bra. Shit det är ju bara en bok, ändå blir jag sur. Är man ett tvätt äkta Twilight freak så är man. Jag är verkligen galen.





Hejdå!


Millennium triologin

Hejsan!

Igår, måndag, såg jag sista delen, Luftslottet som Sprängdes, av Millennium triologin. Alla tre filmerna är sjukt bra och spännande. Jag tycker att handlingen är väldigt bra och smart, spännande hela tiden. Jag tycker att skådisarna är jättebra speciellt Noomi Rapace som spelar huvudrollen Lisbeth Salander. Hon är sjukt cool och har den bästa attityden, hon äger hela filmerna. Hon är en av andledningarna till att filmena är så bra. För dom är sjukt bra, allihop.

Män som hatar kvinnor handlar om journalisten Mikael Blomkvist, som spelas av Michael Blomkvist, som har blivit dömd för förtal och vill slippa uppmärksamheten i Stockholm. Han börjar jobba åt Henrik Vanger som vill ta reda på vad som egentligen händ med Harrit som försvann mystiskt en sommarkväll 1966. Henrik själv tror att någon av hans rika släktingar förde bort henne och mördade henne, men var det verkligen så det gick till? Han får hjälp av den unga och socialt missanpassande datahackern Lisbeth Salander.

Jag tycker att den var jätte bra, det är nog en av dom bästa thriller filmer jag sett, otroligt spännande och hemsk.
*******

Flickan som lekte med elden När Lisbeth Salander kommer tillbaka till Sverige efter att ha varit utomlands ett längre tag blir hon misstänkt för tre mord. Mikael gör allt för att hjälpa Lisbeth så att hon inte åker till fängelset. Hon ger sej ut på en blodig resa för att komma undan polisen pch straffs dom som behöver bli straffade.

Jag tycker faktiskt att den här filmen var bättre, det är svårt att tänka sig eftersom ettan är så sjukt bra, men den här var bättre, mer spänning och mer blod.
********

Luftslottet som sprängdes Efter att Lisbeth Salander blivit frisk och alla sår är läkta, blir hon anklagad för mordförsök på sin pappa. Men hon själv ser det som självförsvar, att hon bara skyddade sig mot dom svåra skador hennes pappa gett henne. Åter igen gör Mikael Blomkvist allt för att rädda Lisbeth, men det är inte bara Lisbeth som svävar i stor fara ..

Det är helt otroligt men jag tycker att den här filmen var bättre än tvåan, det är faktiskt amzing hur en film kan vara bättre än tvåan men det går. För den här filmen, den tredje och sista delan av triologin, är den bästa, mest spännande och den coolasre film jag sett. Jag kan iallafall inte komma på någon bättre just nu. Och jag älskar Lisbeths kaxiga attityd, den rockar fett!
********

Millennium triologin är den bästa thriller serie som finns tycker jag, alla filmerna är spännande, läskiga, blodiga och hemska. Den är BÄST! Varje liten sekund av varje film är spännande, varje gång jag sett en av filmerna vill jag se den igen, direkt efteråt, man blir helt fast i dom. Kortfattat, första filmen var as bra, andra var bättre och tredje var bäst!


Den otroligt coola och kaxiga Lisbeth Salander spelas av Noomi Rapace. Jag älskar hennes attityd och kaxighet, hon är as cool, och äger alla! ;D


Om ni inte ha sett filmerna måste ni göra det! Jag rekomenderar dom till alla, dom är bäst. Ni kommer inte att bli besvikna, hoppas jag, visst alla gillar inte sånna här filmer, men jag lovar dom är bra!

Hejdå!


Christmas

Hejsan!

jag har det helt fantstiskt här uppe i det kalla och snöiga fjällen. Jag och Sandra har kollat på film och Prison Break i flera dagar nu, det är så skönt. Jag tror att vi kollade på 10 avsnitt av prison break igår. när vi inte kollar på film äter vi eller är ute och går med Arrak. 

Just nu sitter jag och kollar på Sagan om de Två Tornen,  jag drömmer mej bort i Froda Baggins (Elijah Woods) ögon. Dom är såå vackra, klar blå och stora!  
__________________________________________________________________________________________

Men nu ska jag visa några bilder från min fantastiksa jul, den var otroligt mysig. Julstämningen var helt klart där. 

 
Här sitter vi och myser till Kalle Anka, alla är helt inne i TV:n. ;P


 
 
Jag när jag kollade på Kalle, ni ser också lite hur jag såg ut, jag hade på mej min älskade Green Day tröja och en kavaj.



Efter Kallle åt vi julbord, åt så att jag höll på att spricka.



Me and dadi



Sandra, Mami and Me



haha, jag var bara tvungen att ta med den där bilden. man ser att jag blev glad över skorna jag fick ;D


Hoppas alla hade en bra jul! :D

Hejdå!


Kl. 01.00 på Julaftons morgonen.

Heejsan mina underbara vänner!

Jag kan blogga, lucky me! Mamma och Pappa kom upp för typ tre timmar sedan, och dom har en ny bärbar dator, så nu lånar jag den och gör ett kort inlägg.

Tänkte bara säga att jag mår jätte bra, har haft underbara dagar här uppe i kylan. Har hör ryckten om att det är mer snö hemma än här.. jaja, det är mysigare här! Det är några saker jag ska berätta sen, det händer ju mycket kul när man är här med sandra och mormor, men jag säger dom sen. Ska gå och sova nu, klockan är ju 01.00 på julaftons morgonen och jag ska upp om några timmar. Nu är det JULAFTON, helt otroligt. Längat länge...

Jag önskar er alla en riktigt trevlig och mysig julafton, så hörs vi igen innan ny år! Kanske tidigare eller senare, vi får se när jag har tid och ork. Nedå, jag lovar att blogga innan ny år, måste ju önska mina älskade vänner Gott Nytt år.

Från oss alla till er alla en riktigt God Jul!


En riktigt God Jul till er alla från oss alla!

Hejsan!

Ser du stjärnan i de blååå, ta en sup se ser du tvååå, haha. Idag, lördag, är jag på ett strålade bra humör! Och idag åker jag till Neassa, ett annat ord för Tänäs. Kommer att fira jul och nyår där, så jag kommer att vara borta i över två veckor. Så tyvärr kan jag nog inte blogga något mer innan jag kommer hem, jag kanske kan låne en dator av någon, så jag kan önska er ett gott nytt år. 

Det känns underbart, jag ska till fjällen och få andas in den kalla och friska fjäll luften, jag ska få se all snö,  jag ska bara ta det lugnt och kolla på en massa film! Jag ska bara njuta av två veckor då jag får bestämma helt själv vad jag vill göra, inga läxor, jag ska inte äns tänka på skolan, bara en massa film och mys. 
Nu är det bara 5 dagar kvar till Julafton! Helt otroligt vad tiden går snabbt..





Lilly hälsar god jul till oss alla


Hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul med massa mat, presenter och skratt. Så ses vi igen 2010

God Jul!


Vad önskar jag mej?

Hejsan!

Varje år runt juletid får man ju frågan: "Vad önskar du dej?". Och jag har alltid lite problem att komma på vad jag önskar mej. Oftast skriver jag bara saker på önskelistan som man kanske vill ha. Men i år finns det tre saker på min önskelista, och dom vill jag verklingen ha! 



Haha, jag har gjort den snabbt på panit, så den är ju inte vackrast.. ;)


Nr. 1: Green days skiva, 21st century breakdown
Nr. 2: Avril Lavignes parfym, Blackstar
Nr. 3: Antingen, Prison Break 4, Ghost Whisperer 2 eller The O.C 4.

Man kan ju se det som fem saker om man vill. Men det är vad jag önskar mej i år. Vi får se efter jul vad  jag fick... ;D

____________________________________________________________________

Imorgon dra jag till fjällen och stannar där i två veckor, eller mer.
Nu är det bara 6 dagar kvar till Julafton! <3
____________________________________________________________________

Hejdå!


Vännerna betyder allt! <3

Hejsan!

Det här inlägget kommer att handla om mina underbara vänner.
Jag skulle inte klara mej utan mina vänner. Ni betyder allt, ni är dom bästa, ni gör livet bra, ni gör mej lycklig! Om inte vänner fanns, vad skulle man då leva för? Ni gör så att man orkar kliva upp på morgonen, att man orkar öppna ögonen. Även om allt är skit och jag ser inget ljus, orkar jag ändå, för jag vet att ni finns där för mej. Ni finns alltid där för att stötta mej genom svåra tider i livet. Om inte ni fanns skulle jag inte leva. Om ni försvinner, försvinner jag.  Det gör ont i hjärtat när jag tänker på hur bra jag har det, som har så bra vänner. Nya och gamla, långa och korta, ljusa och mörka, jag älskar er alla! Ni gör så att livet är värt att leva! Man klarar sig inte utan vänner. Inget är så bra som vänner, inget i hela världen är mer värt än ni! Jag ger all min kärlek till er!




True frindship never ends. Det behövs mycket mer att beskriva hur mycket ni betyder, men så ni vet :

Jag älskar er!
Tack för att ni finns!

(Ps. Min familj, jag älskar er med! )


Hejdå!


Min lite konstiga åsikt...

Hejsan!

Jag har inte hunnit blogga i helgen, haftmycket att göra. Liten släktmiddag och byt julklappar med Hanna. Tack så jättemycket Hanna, barnvakt åt Lilly, som sagt mycket att göra! Och idag, måndag, så ska jag till tandläkaren och dra en tand...

Och jag tänkte säga min åsikt om Idol, och jag tycker att det var bra att Erik vann. Men jag hejjar på Calle, han är bäst. Erik hör man varje dag på radion, han låter likt alla andra sångare. Men Calle har nått unikt, rösten, dansen, hans stil. Men det är bra att han inte vann, för då slipper han göra en skiva på tre dagar. Han kan ta den tiden han behöver och göra den skivan han vill göra. Kortfattat: Jag hejar på Calle, men tyckte det var bra att Erik vann. jag tänkte visa några uppträdanden som Calle gjort under hösten. Det här är mina favoriter:


Vinnar låten, Higher med Calle Kristiansson:


jag tycker att han sjung den mycket bättre än Erik, och det var mer Erik typ av låt...
Bra jobbat Calle!


Calle Kristiansson, Walking in Memphis:


Sjukt bra gjort!! Jag ska ha din skiva!


Do you think I'm sexy?


Det här är min favorit låt med han! haha, älskar den!


With a little help from my frined:


Han är Bäst!


Rock N Roll:


Gaah! Han är så jälva bäst!


Jag hejade på Calle men jag måste bara säga, Grattis Erik, du är värd att vinna!

Hejdå!


Julbakat

Hejsan!

Idag kom Nicklas, Sofia och Lilly ut. Sofia och Lilly bakade lite pepparkakor med mej och mamma. Vi lyssnade på julmusik, har bytt ut Göback, mot Tomtar och trollen! Äntligen! men tänkte visa lite bilder från kvällen, har inte tid att skriva så mycket.


Där har man ju bakat sina första pepparkakor.. :D 



Jag och min söta lilla mor bakar för fullt ;P



Hahah! Vi har bara ögona för varandra ;D



Hihii! älskar bilden! Älskar Lilly gummans min! "I'm gonna eat it up!" ;D



Här bakar jag och fina Sofia för fullt :D Ps. Arrak Obama var tvungen att vara med på bild ;P



Resultatet blev bra, om man kan lita på pappa. Jag äter inte själv pepparkakor, äter bra degen, så jag får lita på dom andra! ;D

Hejdå!


The Hills - Tävling

Hejsan!

Just nu har Kenza en tävling på sin blogg där man kan vinna en The Hills box. Och nu ska jag vara med och tävla, då ska man göra ett inlägg på sin egen blogg om varför man vill vinna den.

Varför vill jag vinna den? Jo, för att min bästis HanniPie har sagt att det är as bra, och det står mycket om det i tidnigarna så det skulle vara kul att veta vad alla pratar om,  jag kan inte kolla för min mamma och pappa har tagit bort MTV från vår tv, nu har vi bara 1:an, 2:an och 4:an. Så jag skulle bli lyckligast i stan om jag vann, för du får jag äntligen veta. Men jag har sett typ ett eller två avsnvsnitt, och det verkar väldigt bra. Och dom har väldigt snygga kläder, och snyggt hår, speciellt Lauren Conrad. Och jag skulle faktiskt ge bort den som en fantastisk julklapp till min bästis HanniPie, för hon är galen i The Hills. Hon har länge sagt att hon ska köpa boxen. Hon skulle bli lyckligast i Svergie om hon fick den av mej! Det skulle betyda mycket för henne. Men jag skulle se den med henne, det hoppas jag du går med på hanni? ;D 




Wish me luck! <3


Hejdå!


Nu är det jul här i vårt hus...

Hejsan! 

Julmusiken är på höga volym, Bögback sjunger på : Jag kommer hem igen till jul, jag önskar samma sak som du...  Ljusen är tända, stämmnigen är på topp! Det är ett klart tecken på att julen snart är här, iallafall hemma hos oss. Åh! jag älskar december, årets bästa månad, för då är det jämt den här spännigen inför jul, man går på stan och handlar julklappar och bara myser, man ser vackra snö flingor falla, man tänder ljus man julpyntar och man är glad! Det är nästan så att dagarna före julafton är bäst, för då är man så spänd och pirrig. Fast julafton är bäst, men den går lite snabbt, och jag hatar juldagen för då är allt över... Uscha. Men jag tänkte att jag skulle visa hur det ser ut ute hos mej så 17dagar innan jul. 



Julstrumpan är på plats och Arrak ligger och myser i min säng, Sötnos <3


 
Julgranen är framme och "jesuskruban" står på bordet...



Närmare titt på "jesuskruban" eller vad det heter xP



Julstjärna och allt ;) Haha, gillar att man ser Rob och Kristen i bakrunden :P



Myspys på toan xD haha!



"Nu tändas tusen juleljus... " <3


Ni får ursäkta att bilderna blev väldigt mörka.. hihi, jaja, så där ser mitt hem ut just nu i vinter kylan. Varmt å mysigt :P

Kan inte fatta att det bara är 17 dagar kvar till JUL!!  Längtar ! <3


Hejdå!


Gott och Blandat

Hejsan!

JAAAA! Calle och Erik i Final!! Var bara tvungen att skriva det, så jävla bra!! Jag hejar på Calle, men fan vad Erik var bra igår, eller iallafall när han sjöng, Run To th Hills. Bästa i Idol historia enligt mej. Calle Å Erik, Heja heja!

Igår, fredag, efter skolan åkte jag, Alicia, Olivia och Hanna in till stan. Sen kom Linn. Då gick vi fem omkring på stan och mysite i mörkret bland dom stora julstjärnorna. Mysigt värre! Vi skulle handla julklappar men.., det blev ju inte så mycket av dom, Hihi. Det är såå mysigt att gå på stan nu när det är nära jul!


Tack för en mysig kväll tjejer! <3


Och idag, lördag, har jag och min saknade syrra varit på birsta och erikshjälpen. Jag handlade klart min julklappar idag, känns bra! I år äntligen är jag klar i tid med julklapparna. Ikväll ska vi kolla på film ute hos mej och mysa lite med mamma och pappa. Vi ska se en skräck film som Sandra köpte idag. Hoppas den är läskig så jag blir rädd!

Idag är det bra 19 dagar kvar till jul, och det börjar kännas i magen. Jul kännslan kommer mer och mer för varje dag!

Hejdå!


Soo Cool!

Hejsan!

Jag har lite fullt upp just nu, med läxor, julklappar och annat, så det blir lite bättre inlägg snart. Men jag kan ju berätta lite om vad jag gjort dom här dagarna. Läxor.., väldigt mycket nu på slutet, handlat julklappar, och sånt.  Haha, har inte gjort så mycket. Men det kommer snart ett roligt inlägg, jag lovar.
****

Jag tycker att Rihanna har såå sjukt snyggt hår!! Nu när det är kort, Lööw it! Så coolt när hon har håret så där uppåt. Sen är det ju lite jobbigt att hon passar i exakt allt! Lugg, långt, brunt, svart, rufsigt, platt, låckigt, tuppkam, kort, allt! När jag blir äldre och vågar klippa av mej håret ska jag göra det! Som Rihanna.




Se hon passar i allt! Lite för ögonen, stort, tuppkan,



Till och med blå slinogor! (bilden längst till höger) Fan vad coolt! 



Hennes hår äger!


Säger bara WOW!


Yeah! I want it!! Men problemet är att jag skulle få affrokrull om jag klippte mej så kort! Haha, men jag ska testa någon gång i livet! :D

Hejdå!


RSS 2.0