Förstår inte skolan att man inte orkar mer?

Blä!

Skolan ger mig magsår! Jag är så less på skolan, de bombar mig med uppgifter som tror att jag kommer hinna göra innan eller undertiden jag är i USA. De tar dö på mig! Visst jag får min belöning om tre eller fyra dagar, beror på hur man räknar, då jag drar till NEW YORK! Jealous are you? Jag ska dit, men jag är avis på mig själv! Oh God, I'm going to the states! Happy face!

Anyway, jag skulle säga att mina senaste dagar har sett exakt lika ut. Jag försover mig, stressar hela morgonen, skolan.. Kommer hem, kollar på två avsnitt av sex and the city, pluggar, äter middag, pluggar, får PAN!K och pluggar lite till sen sätter jag mig vid datorn, går ut till mig och tror att jag kommer läsa lite i vår jävla svenska bok Hemsöborna, har fortfarande inte läst ett enda ord i den, läser veckans Nu! istället. Kan inte somna, när jag väl gör det orkar jag inte kliva upp och jag för sover mig. osv. 

Du ska jag gör en liten påminnelselista om vilka läxor jag har:
*  30 mars: Biologi prov - Evolutionen.
* 31 mars: Svenska prov - Strindberg & Lagerlöf 
* 1 April: Kemi prov - Organisk Kemi
Engelska läxa. So inlämnings uppgift.
(Har vi några fler jag inte tänkt på?)

När jag kommer hem:
* MATTE!
* SVENSKA!
* SOOOO!
* ENGELSKA!
* BILD!!
* M.M!

Gud vad kul! Fattar inte skolan att jag inte orkar mer? Måste dem straffa mig för att jag ska bort i två veckor och ha det underbart!? Haha!

See u later, if a survie this week...


The success story of The Baseballs!

Hejsan!

Som jag sa för något inlägg sen. Jag är ett stort fan av The Baseballs, ett tyskt 50's cover band som sprider glädje i världen. Det är som den snyggaste sångaren, Digger, säger. Först när du hör dears sånger blir du glad och vill dansa, men efter att du hört låten några gånger kanske du märker att låten handlar om något känslosamt, och då blev låten helt plötsligt dubbelt så bra! Dom är inte den typ av music jag lyssnar på i vanliga fall men det är något med dom som gör mig jätte glad.

Min söta lilla rara kompis Kim Kollberg, nu ska jag bevisa för dig att dom visst vuxit och skridit sin music jätte snabbt dom senaste åren. Även fast inte du hört om dom, innan jag berättade om dom, betyder inte att inte resten av världen inte har hört dom.

Kolla bara på den här videon om deras framgång den senaste åren, Kim! Haha! ;)
Sorry att min blogg är dö trist nu förtiden, men skolan tar dö på mig. De ger mig tusen tals läxor jag ska göra innan jag drar vidare till USA!  


the Twilight saga Breaking Dawn - 234 days left!

Hejsan!

Äntligen börjar BD närma sig. Premiär i november, right? Jag är sjukt pepp och längtar till att få se hur dom lyckats. Tycker att dom klarade av Eclipse väldigt bra, hoppas nu BD Part I blir the same.

Någon fler som längtar?

Här kan ni få er ett gott twi-skratt.
People Change

Hejsan!

Jag, Hanna och Kim satt och kollade igenom gamla bilder som Kim hade när vi hittade den här bilden på Kim och Mattsson i min klass.


Mattsson är längst till vänster och  Kimman längst till höger

Sorry Kim, men Mattsson ser ut att vara flera år äldre även fast ni är i samma ålder. Sedan började vi prata om hur mycket dom båda har förändrats sedan dess. Så här ser de ut nu:

 
Mattsson                                     Kim 

Det är roligt att se hur mycket man förändras mycket genom åren.


Chess

Hejsan!

Jag älskar schack. Fast nu menar jag inte att jag älskar att spela det, utan jag älskar utseendet. Jag tycker att det schackpjäser och brädet är jättesnyggt. Låter säkert skumt, men jag gör det. Se bara på Breaking Dawns (Så länge vi båda andas) bokomslag. Super snyggt. Eller till exempel Melody Clubs scendekoration i melodifestivalen. Just lovely. Idag såg jag det snyggaste sachacket mina ögon någonsin skådat, Kims schack. B E A U T I F U L.

Jag tycker helt ärligt att chess är lite inspirerande.

Look it's wonderful!

www.thebaseballs.com

Hey!

Mitt och min syrras favoritban, eller mitt näst favoritband jag älskar ju GD. Anyway, The Baseballs släpper ett nytt album nu i vår! De låtar jag har hört är otroligt bra! Deras 50's sounds börjar bli lite 60' s, men what a fuck dom äger ändå! Sen hur snygg är inte DIGGER? Asså, god so hot! De har ändrat design på hemsidan - www.thebaseballs.com - den är så jävla sjukt snygg nu. Check it! Now!

Nu ska ni alla ta och lyssna på deras senaste singel: Hello!
Ni måste kolla in videon, det är den bästa i år. Så jäkla awesome!Ps. kolla extra mycket på Digger. Det är killen som sjunger i början och snackar på slutet! ;)


Rihanna, hottest now or then?

                                                                               Hey!

Idag på bilden satt jag och pratade med Hanna och Filip om Rihanna, och om hur snygg hon är. Filip tycker att hon är jävligt snygg, vilket är alldeles förstårligt. Jag tycker själv att hon är smoking hot! Vilken tjej vill inte se ut som hon? Men jag började fundera. Hennes senaste video S&M är ju väldigt omtalad, och det går inte ens att se den på youtube.com om man inte är över 18 år. Den anses innehålla för mycket sex. And sure, den är långt ifrån oskuldsfull. Men jag känner what a fuck? Lady Gaga klättrar ju naken på ett staket i sin telephone video också.

Det har varit mycket prat om heDet är verkligen inte så. Men jag är inte rädd för att säga att jag tycker att hon nnes S&M video, om man tycker att den är enbart pervers eller väldigt sexig. Jag tycker personligen att Rihanna är mycket sexigare i Shut up and drive videon. Jag tycker inte att det blir hot bara för att det blir mycket sex och lite kläder. Det är snyggare och hotter när dom har kläder på sig och när dom inte stönar så otroligt. Rihanna har ju alltid varit lätt klädd och dansat kinky danser. Men det blir bara för mycket i S&M. Men visst hon är ju inte ful på något sätt i den, tvärtom hon är ju äckligt snygg. Men ja, som jag har sagt. Jag föredrar heller Shut up and drive. Ni ska inte tro på något sätt att jag är lebb nu, och tänder på Rihanna. Men jag är inte rädd för att erkänna att jag tycker att hon är snygg.

Kolla gärna på hennes S&M här. Som sagt det går inte att kolla på den på youtube, så det är en länk till muvids.com
Vad tycker ni, när är hon snyggaste? I början av karriären eller nu?


Happy B-day!

Hi!

Mammis Birthsday today. Now everybody say a big HAPPY BIRTHDAY to her. She is worth it!


Jag och Mamma i sommras.

Mamma lilla, du må vara jobbig och tjatig. Men du är också underbar och härligast. Söt som socker är du också. Jag hoppas att du vet att du är bäst, även fast vi har våra bråk. Men det finns väl ingen som inte bråkar med sin mamma? Ni mammor är ju till för att tjata och rätta saker vi barn gör fel, jag vet att det inte är för att vara dum. Men även fast jag skäller på dig när du tjatar ska du ska alltid, även i dom mörkaste stunderna, komma ihåg du alltid har en fin plats i mitt hjärta. Jag hoppas du fick en lyckad födelsedag, jag jobbade så hårt jag kunde med den. Haha.

Puss och kram på dig mamma!


Have no time!

Hejsan!

Har inte haft tid att blogga för att Mattias fyllt 30 år och har inte tid att blogga för att jag ska baka tårta och gå på bio och se black swan med sandra och sofia ikväll.

Ha en bra kväll allihopa!


I will miss you all!

Hey!

Jag börjar få panik. Jag slutar snart nian, jag fyller 16. Känns skumt att bli så stor. Jag får börja övningköra, gymnasiumet nästa. Oh god, so weird.

Men framför allt, jag måste skiljas från min klass. Jag älskar min klass. Vad ska jag göra? Då svara alla: "Ingenfara, du kommer inte komma ihåg namnet på alla om något år" Men hallo! Jag vill ju inte att det ska bli så!? Jag vill ju känna dom. Dom säger även: "du kommer att få nya kompisar". Jo, och det är ju såklart spännande. Men jag älskar mina gamla kompisar. Dom är alldeles underbara.Detta är en perfekt bild på min klass, dock är inte alla med.. Men eftersom att folk inte tror att jag kommer att komma ihåg vad alla heter, ska jag skriva upp det. Så kan jag kolla tillbaka.

Simon, Fanny, jag, Sofie, Ebba, Elias
My, Elin I, Jossan, Kimman, Elin Å, Jonna, Thomas
Victor, Rasmus, Mattias, Tobias, Erik.
Sedan Carl där bak i nedre högra hörnet.

I will miss you all.


10 things you don't know about me.

Hey!

Jag fick en utmaning av min mamma - www.gardenhouse.blogg.se - att jag skulle skriva tio saker om mig själv som ni kanske inte vet. Så jag vi får se hur det går. Måste komma på något.


1. Jag är egentligen en blondin.
(Jag färgade håret brunt i fyran och sen dess har jag varit brun, svart och är nu halft röd hårig.)

.2. Jag vill leva på 50-talet.

3.
När jag var mindre älskade jag the Sims. Spelade det jämt.

4.
Jag bor i en liten stuga, kallad barracken, 50 meter från my mami and dadis hus.

5. Jag älskar att tända ljus och gör det varje dag.

6. Jag äter inte smör. Inte på mackor eller något sånt.

7.  Min favorit gener inom film är skräck.

8.  Jag är bonjänta, och bor på en bondgård.

9.  Jag är ett galet stort fan av Harry Potter och the Twilight saga.

10. Det spökar på vår gård. Jag har själv sett, hört och känt 

 (11. Jag pratar english hela tiden.

12. Jag kommer bli 350 år om "ett gott skratt förlänger livet" stämmer.)Det var så roligt så jag skrev 12 saker ;)

Mamma, är det meningen att jag ska skicka vidare? :P


A new James Dean?

Hejsan!

Big news, or not, however, jag har gjort en ny header! Tjoho, la upp den och såg genast att den blev mycket sämre. Så jag ska gör om den lite.

Jag har också kommit fram till två saker idag, jag är en missbildad man i kvinnokläder och Johnny Depp är nutidens nya James Dean.

Självklart är jag ju en kvinna, en väldigt tjejig. Men jag är väldigt stark, sarkare än dom flesta av mina killkompisar och jag är manlig på något skumt sätt. Så jag är uppväxte med att höra att jag är en man i en kvinnokropp, av mina kompisar. Säkert väldigt roligt för er att veta ;)

 

Båda är jävligt snygga, Dean var största flickidolen och Depp är typ nutidens störst, båda är skådisar. Dock dog James ung och Johnny börjar ju bli äldre, och snyggare.


Photos

Hejsan!

Jag har tre nya bilder, från två olika photoshoots.


Mitt brinnande huvud, tagen i en studio på min syrras jobb.


50's

Jag hatar hatar hatar mitt ansikte i båda dom här bilderna, men älskar 50-tals stilen.
Tagen på vår gård.Fotograf - Redigerad : Syster Sandra
Modell : Me.


Pray that you drown first

Hejsan!

Jag brukar vanligtvis blogga om filmer jag tycker är bra. Men nu måste jag berätta om en som är fruktansvärt as dåligThe Reef, en hajfilm som sägs vara den bästa sedan hajen. Inte för att den heller är bra. Men den handlade om några vänner som som åke ut med en båt och den välte och dom valde att simma 15-20 kilometer till närmaste land. Såklart kom hajar och så. Filmen var:

*Dryg och låååångtråkig.
* Förutsägbar!
* Med det sämsta slutet.
* Filmens "citat" är : Pray that you drown first.
A big no no. Efter som att den är så inte skrämmande.

Det ända bra var att det var:

*Bara riktiga vithajar.
* Sann historia.
* Hyffsat snygg kille.

Asså jag har lust att slå till ena tjejen i den. Hon är en sån idiot. Hur kunde du inte rädda han?! Till och med Dangerous Water var bättre.

Jaja, jag lovar att ingen av er bryr sig. Men jag tänkte bara varna er att inte hyra den.


For Fuck Sake!

Hur fan i helevete kunde Saaaade vinna!?!?! FUCK! Saade ser inte ut att vara en dag äldre än 12 och hör hemma i lilla melodifestivalen, med sin flickvän Molly. FAN!! The Moniker borde ha vunnit! Och hur jävla smart är det att intala Saades åttaåriga fans att det är viktigt att vara populär. Oh god, what has happen to the world? Och Danny, två, fy fan. Saade är inte snygg, han ser ut som Taylor Lautner, och det är det är bland det värsta.

Snälla små flickor, SLUTA rösta! Låt någon värdig vinna.     

Nu ska ingen ta illa upp, jag är bara lite arg. Ledsen, men det här är min åsikt.

MVH - Två väldigt uppretade tjejer.


Veckans klipp för Disney XD: Bilar - Bärgarns hejdlösa historier

Hey!

Som sagt har jag ett sammabete med Disney XD och ska därför presentera ett återigen försenat veckans klipp. Detta gång är det Bilar! Ni vet väl vilken det är? Den super söta filmen, med Blixten McQueen eller vad han heter, och han träffar den där super duper söta bärgaren med stora farmtänder!

Anyway, nu är det bärgarn som är i fokus och man får hänga med han upp till månen!" Jag dog lite när jag så det där klippet. Dom är så söta! Liksom såg ni rymdfiguren, ett tefat eller nått, hans framtänder var bedårande! Alla är verkligen söta. "

Många tänker säkert: Men hallo, det är för barn!? Men jag tycker att Disney filmer är underbara ändå, dom har med skämt som barn aldrig skulle förstå. Man blir aldrig för gammal för Disney.

Mer intresserad? Check out - http://youtube.com/disneyxdse


Tattoos - Billie Joe Armstrong.

Hello!

Jag tycker att tattoos är så snyggt och vill verkligen göra min syskon tatuering nu! Men som sagt ska till USA om mindre än en månad, så vi har inte råd innan. Funderade på att gör den där ett tag, men det blir inte av.

Anyway, jag tycker det är super hot när rockiga killar har mycket tatueringar och smink. Svart hår och snygga kläder med nitar. Nitskärp! Som Billie Joe Armstrong. Min stora förebild. Han är smoking hot, musiker med den underbaraste rösten och den perfekt stilen. ME LIKE!

Jag tycker det är snyggt när dom har lika mycket tatueringar som han. På armarna, bröstkorgen, magen kanske någon på handen. Inte som Nicke Borg har, upp på halsen och hela händerna. Visst, det är inte as fult. Men jag föredrar Billie.

Kolla bara här. Det är perfekt! 

What do you think, hot or not?

ps. vissa bilder har missbildade färger, jag försökte få till så att man såg själv tatueringen mer.


Something I just don't want to lose.

Hi!

Idag fyller min bästa vän Julia Berglund år, vilket jag kind of glömde. Vilket gör mej tillden sämsta vän någonsin. Men jag är lite slut körd just nu, men det är igen ursäkt. Jag säger iallafall grattis i sweetie!

Jag vet att vi haft våra motgångar i år. And I'm sorry for everything. Men du har alltid varit och kommer alltid att vara en av mina närmaste kompisar.


Bild från julias facebook.


Happt birthday to you!


Almsot nothing to say.

Hejsan!

Ledsen för tråkig blogg på sista tiden, men jag har haft mycket viktigare saker att göra och frågor att tänka på. Men nu ska jag åka slalom med pappa i solberg. Jag ska göra ett inlägg när jag kommer hem. Men nu har jag inte tid.


Jag och min lilla söta nya tremänning Sanna.

See You!


Photos - My dear friends.

Tja!


Coolingarna Theres Engberg och Kim Kolberg


Noooo, don't leave me!


Hanna "Pie" André


Hanna and Linn Öhlén


Min nya favoritbild på mig och Kim!


Livet vore verkligen inte utan tjejkompisar. Killar må vara underbara och tar upp en tjejs tankar, men jag skulle inte överleva utan mina tjejkompisar. Vem ska man prata skit och känslor om inte dom?


Photos - Little Lilly

Fotograf: www.sandraengbergs.blogg.se - syster Sandra-
Modell: My  niece Lilly.

I LOVE THIS PICTURES! LILLY IS SOO FREAKING SWEET. AND SANDRA IS SOO FREAKING GOOD.


Andra chansen är här i Sundsvall.

Hejsan!

Idag är Melodifestivalens andra chans här hemma i Sundsvall. Kan tyärr inte se live för har inte pengar, eftersom att jag ska till usa snart. Men iallafall hejar jag óch röstar på The Moniker, Oh my god!

Träffade ju han i onsdags, vilken go kille. Jätte trevlig och underbar.

Heja Daniel Karlsson!


Oscarsgalan.

Hejsan!

Ni lär ju alla ha sett klänningarna från oscarsgalan redan. Men jag tänkte visa dom fyra jag gillar mest.

1. Mila Kunis.

W-O-W! She is extremly beautiful, and that dress is perfect!

2. Scarlett Johansson.

Jag tror bilderna talar för sig själv.

3. Reese Witherspoon

Think she lookes better then ever! Simple but stunning!

4. Camila Alves and Matthew McConaughey

Måste vara Hollywoods typ snyggaste par!


Oh My God!

Hejsan!

Detta inlägg ska handla om tre snygga killar av tre olika anledningar. Johan Plam, Erik Bäckman och Daniel Karlsson.

Först och främst, Johan Palm. Happy Birthday, baby! Idag är det ingen annan än Johan Palms födelsedag. Tjoho. Underbart! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Sedan Daniel Karlsson. Idag har jag träffat ingen mindre än the Moniker själv! På Birsta City. Han var ju riktigt trevlig! Fett nice. Ten points to him!

Sist men inte minst Erik Bäckman. Den sjukt snygga gitarristen i hårdrocksbandet Deathstars. Han har ju varit med i halv åtta hos mej denna vacka, och jag har sett varje avsnitt bara för att han är så fett skön och SNYGG! Love to him.

Vilken underbar dag. Eller iallafall efter skolan.


Cat Casino (Erik Bäckman) veckans snygging!


Grattis Johan Palm!


"Backbeat the word was on the street, That the fire in your heart is out"

Hejsan!

Våren är här. Nästan iallafall. Det är fortfarande mycket snö, men det var sol och blå himmel idag. Det var bara någon enstaka minus grad. Jag kunde gå ut och leka med Lilly ute utan jacka! Tjoho, befriande.

Jag hittade några bilder på Little Lilly när hon var jätte liten. Hon var så söt så jag var tvungen att visa. Lilly är min bror, Nicklas dotter. Så underbart söt.

Lilly Vanilly, my sweet little angel!


Boy in the girls' room, girls in the boys' room.

Hejsan!

Jag har typ hur mycket som helst att göra ikväll, had att göra igår. Så om bloggen vart boring senaste dagrarna är det för att jag varit mycket upptagen med skolan. Har knapp tid att blogga nu, men jag slänger upp en awesome låt. Melody Club var ju med i melodifestivalen vilket fick mej att börja lyssna på dom. Då hittade jag denna låt, hade helt glömt den och hur bra den är!

Boys in the girls' room.

I can hear noises through the walls
I can hear footsteps down the hall
In the middle of the night
I woke up to a blinding light
And i could hear your mother call
Oh but we didn´t care, and i say...

I can hear boys in the girls' room
Hear girls in the boys' room, running around
I can hear girls in the boys' room
Hear boys in the girls' room, running around

And what will happen when we´re gone
Will you remember how we were
Change your life, change your heart
Get ready for a brand new start
It doesn´t matter where you go
I want you everywhere, and i say...

I can hear boys in the girls' room
Hear girls in the boys' room, running around
I can hear girls in the boys' room
Hear boys in the girls' room, running around
I'm dying to see you coming around...

 


RSS 2.0