" Miss so much of you I can't go on "

 
Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Me, myshelf and I
 
You know I just can't forget you
If only fate would bring us back
I'd never let you out of my heart
I can't ignore this connection
Sick and tired of this pain
I know that we can make it again
 

" I know my heart will never be the same, but I'm telling myself I'll be okay "

Hey!
 
Idag var första skoladagen vi hade på skolan, det känns konstigt att vara tillbaka. För mycket har förändrats. Jag har förändrats. Jag saknar vår mentor och make-up lärare. Jag saknar ett leende. Jag känner mig ständigt stressad, rastlös och lite orolig. Jag tror jag vet en anledning och jag försöker verkligen att move on. Men det är inte så lätt som jag hoppades att det skulle vara. Jag känner att jag är i en förändring och vet inte riktigt mina vägar än. Jag hoppas bara att den här förändringen är bra. Jag behöver det.
 
Men nu ska jag sluta klaga, det gör ingenting bättre. Livet är faktiskt pretty nice nuförtiden, sommaren har varit better then ever och jag kan välja mina egna vägar. Men just nu känner jag för en nystart, vilket jag ska fixa också. Ny header, ny frisyr (även om den förändringen får vänta till oktober), ny ordningsam jag, ny termin, ny årstid, ny musik, ny syn på livet, nytt nytt nytt. Nu ska jag nog städa baracken, för det är verkligen något nytt. Vi ses!
 
Jag för bra precis ett år sen. 26/8 - 2011. Jag må inte ha förändrats vidare mycket på utsidan, men jag själv känner skillnaden. En bra skillnad. Jag trodde jag visste mycket om livet, men det gjorde jag visst inte, haha.
 
 

the words of Johnny Depp

 
 
Right? I can't agree more. Jag tycker att en person i den här världen, många vet vem jag menar, borde läsa den här och tänka efter. Lite ego av mig, hahaha!

" Misty morning comes again and I can't help but wish I could see your face "

Hejsan!
 
Min inspiration till allt försvann när skolan började. Jag vill verkligen inte. Men som tur det är har jag underbara vänner som får mig att tänka på annat och får mig att le. Igår var jag med några av girlsen och pratade om skolan och all skit runt den, sen bytte vi till mer intressanta saker som livet, rymden, spöken och det övernaturliga. Riktigt mysigt och fy fan vad rädd vi blev när det var någon som busringde på dörren, eller vi hoppas iallfall att det var det haha. Nu ska jag snart på bio och se magic mike igen. Wihoooo! Köng.
 
Just det. JAg är en sån där som inte nätshoppar. Men jag hade hört om Nelly.com's fantastiska rea så jag var tvungen att gå in och kolla, och jag mamma oc sandra shoppa faktiskt lite grejer. Jag köpte en till fest klänning, jag som redan har seriöst 25 för många. Men kunde inte hålla mig ifrån den här:
 
Nelly.com  - 110kr.
 
 
IDAG FYLLER ÄVEN VÄRLDENS BÄSTIGASTE SONJA 17 ÅR!
Ett stort jävla grattis till henne! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Photos by Jossan

 
Två bilder jossan tagit på mig. Igår fyllde lilla hon år också (grattis igen jossis!), så då tog vi och fixade en överrasknings fest åt henne. Lill gumman började grina för att hon blev så glad. Så fint att se lyckan i hennes ansikte, hon är så omstänksam och underbar. Hon förtjänade verkligen all den där kärleken från oss alla, för hon sprider så mycket lycka och värme runt omkring sig. Det var väldigt roligt. Träffade personer jag inte pratat med på flera år och några helt nya. Känns bra. Nu ska jag äta kräftor, sen ska jag ha en träffa några av girlsen! Ses.

" What I never did is done "

Sommaren är över. Hösten börjar ta dess plats istället. Skolan börjar imorgon, kvällarna blir kyligare och mörkret infaller tidigare och tidigare. Den här sommaren har satt sina spår i mitt ansikte. Jag ser själv hur sliten jag ser ut, påsarna under ögonen och tröttheten syns tydligt i mina ögon. Men what a fuck, who cares? Det är resultatet av en sömnlös men extremt rolig sommar. Det är få saker jag ångra den här sommaren. Den har varit en av de bästa någonsin, om inte den bästa! Så mycket har hänt som jag aldrig trodde var möjligt och jag har aldrig varit lyckligare. Men den har även haft sina dåliga stunder. Jag har dock inte mått dåligt, bara varit väldigt ledsen. Fast ibland får man ju skylla sig själv och de känns som att dom faktiskt var en ganska viktig del av sommaren och allt som hänt. Dom har fått mig att inse massa saker, jag inte ville se förut. Sommaren blev inte som jag planerade eller förväntade mig, men den har på många sätt varit över mina förväntningar och allt behövs inte planeras. Jag har verkligen njutit och levt livet på ett nytt sätt och det var precis detta jag behövde efter mitt väldigt mixade skolår. Jag har haft det sjukt jävla kul och det är verkligen något jag kommer att minnas förevigt.
 
Jag vill bara säga tack till mina kompisar, familj och alla ni andra som har förgyllt min sommar och gjort den till vad den är. Stort tack till alla ni underbara som har lyssnat, stöttat och hjälpt mig. Efter en väldigt chill fotodag med jossan, det blev mer prat än foton, så är jag redo för skolan. nästan iallafall. Jag har djup ångest. Men nu kommer skolan med läxor och skit, man jag kan inte stoppa det. Så det är bara att gör sig redo. Men jag börjar känna mig redo, för det känns som att den här sommaren bara var the start of something good.
 
 
Sommaren 2012 - Juni & början av Juli
 
En sak som ska bli riktigt roligt är att få träffa alla klasskompisarna igen och alla de andra på skolan!

" Heaven is a place on earth with you "

Tja!
 
Många av mina kompisar började skolan idag och imorgon börjar min kära vän Julia ettan på gymnasiet. Stort lycka till till henne. Imorgon ska jag stå modell åt Jossan, det känns riktigt kul. Cowboy style ska vi köra på, oh, grymt! Idag har jag haft den chilligaste dagen ever med Kim. Vi kollade på film, Sanctum (gryyyyymt bra), och sen spenderade vi redsetnav tiden pratandes i soffan. Underbart att bara ligga och prata med en av sina bästa kompisar. Att prata om allt och ingenting, det förflutna, nutiden och framtiden. Skratta, minnas och drömma. Precis vad jag behövde nu innan skoaln. Vi gjorde planer om tvåan och jag känner mig nu lite mer redo.
 
Jag och Kimman i sommras när vi åkte till Stockholm
 
 
 
 

" All my scars, don't seem to matter anymore, they lead me here to you "

Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Theres Engberg
 
You never know when you're gonna meet someone
And your whole wide world in a moment comes undone
You're just walking around then suddenly
Everything that you thought that you knew about love is gone
You find out it's all been wrong
All my scars, don't seem to matter anymore
Coz they lead me here to you
 
I know it's gonna take some time
But I've got to admit
That the thought has crossed my mind
This might end up like it should
I'm gonna say what I need to say
And hope to god that it don't scare you away
Don't want to be misunderstood
But I'm starting to believe that
This could be the start of something good(?)
 

"start of something good "

 
Sommarens sista myskväll blev väldigt lyckad. Jag hade iallafall väldigt mysigt. Kan inte förstå att den här sommaren är över. Djup jävla suck. Men finns de nå bättre avslut än att vara med sina tjejkompisar och bara snacka, spela spel, äta massa onyttigheter och mysa med levande ljus? Hösten är på väg, med skola och all skit som hör till den, men jag börjar känna mig redo. Jag har haft en grym jävla sommar!

Happy Birthday!

Idag fyller världens bästa tjej iår. Lilly min bästa Vanilly, fyller hela tre år. Jag kan inte förstå hur mitt liv fungerade innan hon kom till den här världen. Som hon brukar säga till mig: "Faster, du är min bästa vän" Well, Lilly du är min bästa vän med. Jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt. Tack för att du förgyller min värld, varje dag. Puss på dig gumman! 
 

" There's a log on the fire and it burns like me for you "

Hejsan!
 
Nu är vi iinne på sista sommarlovsveckan. 4 dagar kvar till skolan börjar. USCHA! Vi börjar på en fredag, jag fattar inte meningen med att börja på ed fredag? Men sånt är livet. Jag slipper ju börja idag. Jag har sån fruktansvärd ångest inför skolan iår. Vill verkligen inte börja!!
 
Anyway, nu ska jag dra iväg med sonja och fixa massa saker på stan. Skolsaker, körskolan och grejes. Sen blir det sommaren antagligen sista myskväll med girlsen ikväll. Ååh. Vill inte att det ska vara sommarens sista. Men nu måste jag göra mig klar. See u later!
 
Aw. Minnen från sommaren. Gatufesten 2012.
 

" Give me something that'll haunt me when you're not around "

Modell: Me, myshelf and I
Fotograf: Sandra Engberg
 
 
Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'cause I see sparks fly whenever you smile
Get me with those green eyes, baby, as the lights go down
Give me something that'll haunt me when you're not around
'cause I see sparks fly whenever you smile

My mind forgets to remind me you're a bad idea
You touch me once and it's really something

" Tear me down they can't take you out of my thoughts "

Hejsan!
 
Hahaha, säger jag bara om förra inlägget. I'm such a girl. Igår var jag med min mycket saknade kompis Sonja, hon uppdaterade mig om hur haft det på Way out west, vi lyssnade på musik och myste till en film. Just det, jag var även på Selångers marknad med syrran och Kalle igår, jag må tycka att det är samma skit överallt på marknader, men vi hade bra jäkla kul när vi testade olika masker. Halloweenmasker typ. Och peruker. Hahah, grymt kul!
 

Jeremy Sumpter as Peter Pan

Hello!
 
Welcome home Pie! Denna kväll spenderade jag med Julia och Hanna, vi tog och kollade på lite disney-filmer. Bland annat oteckande Peter Pan och jag måste säga att Jeremy som spelar Peter Pan var ju bara för jävla söt. Dog lite, kändes lite hemskt eftersom att han var 14 när han spelade in filmen. Men idag är han 23 och dösnygg! Nu tänkte jag att jag skulle visa er, men det är ju så jävla typiskt att dom aldrig är lika snygg på bild som i filmen?
 
 
Hahah, så otroligt gullig! Hanna, jag och Julia dreglade lite i soffan. Känns lite hemskt, han var 14, hahaha, men kunde inte riktigt hjälpa det... ;)

Magic Mike - 15 augusti 2012

Hello!
 
Fotograferingen flyttades till imorgon, så jag tog och plockade bär med syrran och farmor istället. Sen åkte jag till Kim och vi drog in till stan. Chillade runt, käka glass och skrattade som vanligt, Sen blev det Magic Mike som vi såg tillsammans med Julia, Linn och Kajsa. Jag absolut rådiggade filmen. Jag och Kim var typ de ända som skrattade i hela salongen, jag fattar inte, Har folk tappat humorn? Den var ju klockren och Channing Tatum är ju bara för jäkla charmig. Sen var ju inte alla dansmoves och väldigt vältränade dregelsnygga magar var ju en nackdel. Haha, jag tyckte verkligen om filmen, haha, så kul! En typisk Tessan och Kim-film. Wiho! Om du är en tjej med humor, som tycker om vältränade killar som dansar. Gå och se den!
 
 
Jag och Kimsan innan filmen! Vi har ganska många minnen vid den där skylten, haha.
 
 

" If everything is meant to be, tell me why you slipped away from me "

Hello!
 
Livet rullar på väldigt nice just nu. Blev sleep-over hos olivia igår och ikväll blir det skräckfilmskväll med Simon, Olivia och Niklas. Imorgon blir det plåtning med syrran, Evelyn och Anna och på kvällen blir det bio med Kim. Wiho, vi ska Magic Mike och vi är båda väldigt pepp. Hahaha. Kommer bli grymt. Nu ska jag städa innan mina vänner kommer.
 
 
Några bilder Sandra tog på mig och Kim i lördags på stan. Jag och Kim älskar att fjanta oss på bilder, grymt kul!

Inspiration: Balmain fall 2012 ♥

 
 
 
Oh.my.god.

En lördagkväll i Sundsvall

Hejsan!
 
Spontana kvällar is the fucking shit! Jag har skrattat så sjukt mycket ikväll, det har varit underbart jävla kul. Kim och Sandra, ni är bara för sköna! Det spelar ingen roll vad jag och Kim hittar på, men man vet alltid att det kommer bli as kul. Ikväll chillade vi inne i stan med syrran och gick omkring på drakbåtsfestivalen, skrattade som galningar och bara var allmänt skum och fjantiga. High on life, wiho. Vi blev inbjudna till två fester, tog blider som värsta turisterna och bara levde livet. And I'm loving it! Vi träffade även massa roliga killar (älskar att träffa nytt folk), bland annat två göteborgare och ena skulle promt hålla min hand och andra flirtade vilt med Kim och även fick sina stötar men hon försökte rädda oss båda. Hahha, vilka minnen!
 
Tusen tack för den här kvällen, Kim och Sandra! Den behövdes verkligen. Jag har lärt mig att man behöver inte alltid planera allt, det blir a blast iallafall. Har inte skrattat så här mycket på länge, små barnen började stirra, hahah!
 
Nu kommer en stoooor bildbomb från ikväll!
 
 
Hahahah, om alla vore lika lättroade som vi är vore världen a mess. Det behövs inte mycket för att få oss att skratta. Hahaha, älskar när man är med personer som är lika barnslig som än själv och inte är rädd att skämma ut sig. Jag kan säga att vi fick både en och två blickar när vi tog dessa bilder, haha. 

" I look into your eyes, you give me blue skies. Don´t you know? "

 
En bild min syrra tog igår, fast med två olika redigeringar. Vilken tycker ni mest om?
 
Idag har jag haft en urmysig dag med Jossan, en kär gammal vän, och den har varit grymt soft. Jag stod modell, vi pratade och bara chillade. Grymt skönt. Nu kommer strax Julia och joinar mig och min filmkväll. Wiho!
 
 

Should we follow our heart or our brain?

Hejsan!
 
Min kära kompis frågade mig en riktigt bra fråga här om dagen. När det kommer till kärlek eller egentligen allting, ska man följa sitt hjärta eller sin hjärna? Själv är jag alldeles för naiv och följer nästan alltid mitt hjärta och skiter i vad hjärnan säger. Men det, kan jag lova er, kan leda till att ens hjärta kan få sina svåra stunder. Men det leder även till minnen man aldrig vill glömma. Vad följer ni, hjärtat eller hjärnan?  Hjärnan är nog den man bör följa, men varför är det så svårt? Mitt hjärta tar totalt makten. Jag antar att många av mina nära vet vad jag pratar om och jag vet att jag gör fel. Jag vet verkligen att det inte är bra för mig. Jag vet att jag borde reagera på ett annat sätt. Men varför kan jag då inte sluta? Varför lyssnar jag inte på vad de andra säger? Jag säger åt mig själv att move on och det går bra tills jag börjar tänka tillbaka eller när jag pratar med han nästa gång. Finns det egentligen nå rätt och fel?
 

Happy Birthday!

Hejsan!
 
Idag fyller Sofia 27 år. Det är Sofia's dag idag. Hennes dag att bestämma. Dagen då uppmärksamheten ska va på henne. För er som inte vet är Sofia min brors sambo, flickvän eller vad man nu tycker om att säga. Jag må bara ha känt henne i, shit vad blir det, 4½ - 5år. Men hon var redan från början en självklar del av familjen. Haha, kan inte fatta att det bara var 5 år sen. Känns som att jag känt henne for like forever. Jag får ett leende på läpparna när jag tänker på allt vi varit med om underr den här tiden. Så himla roligt. Hon är inte bara en underbart snäll och rolig person, hon är även den jag brukar gå till om jag behöver svar på mina frågor, både stora och små, ytliga och djupa, är hon väldigt duktig på att hitta svaren. Sofia, jag hoppas nu att du tar vara på dagen och styr och ställer med oss, haha. Today you're the boss!
 
 
Ett fyfaldigt leve till Sofia som fyller 27 år idag! Hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!

" And its gonna be exactly like in a movie, when we fall in love for the first time "

Hello!
 
I måndags drog Kajsa till Santorini, igår drog Linn till Mallorca och imorgon drar Pie till Frankrike. Jag avunsjuk? Det kan ni ge er på att jag är! Anyway, själv ska man jobba här hemma på min kära gård idag, och resten av veckan typ. Haha. Men nu måste jag nog ta och äta upp min frukost och börja med allt jag ska hinna med innan sommaren tar slut. See u all later!
 
 
Kajsa, jag och Linn när vi såg SWATH, som ps. kanske är en av de snyggaste filmerna som finns.
  

" If you want to cry, I'll be your shoulder."

Hallo!
 
Igår var det party utan musik, 16 underbara vänner och ett glatt humör. Jag hade as kul så det hoppas jag de andra också hade, haha. Det var så himla mysigt. När dom sjung för mig, alla fina presenter och mysiga karmar. Oh, jag har världens bästa vänner. Jag hade tyvärr inte med min kamera, så dessa tre bilder tog vi iallafall. Webbcam och iphone, bilderna blir ju så grymma! Haha.  
 
 
 
 
Ph I: Jag, Adam och Simon.
Ph II: Oscar, jag och Kajsa.
Ph III: Jag och Simon.
 
"If you're alone, I'll be you shadow. If you want to cry, I'll be you shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a frend, I'll just be me. ", står det på ett kort jag fick av Ewa och Sonja. Jag blev så himla rörd. Lyckotårar.

" Helt galen, galen i dig. I ditt himmelska leende, i ditt skratt "

Hejsan!
 
Ikväll ska jag ha en födelsedagsfest med mina vänner, jag hoppas verkligen att det blir kul. Jag har känt mig väldigt distance på sista tiden så jag har inte hunnit tänkt så mycket på den. Fören i fredags när jag och Kajsa riktigt började planera, fixa och städa. Tusen tack för all hjälp. Hade inte blivit lika bra utan dig. Jag börjar peppa upp mig själv nu med svensk partymusik. Snart är det time att locka håret, blåsa ballonger och dra iväg. 
 
 
Hoppas att ni alla får en bra kväll!
  

Snyggaste skorna ever!

Hey!
 
 
Det här är kanske det snyggaste skorna som någonsin kommer finnas. Speciellt sånna här i brunt. Dösnygga! Jag har alltid varit avundsjuk på min syster som har hur många som helst. Sen fick jag i present nu att jag ska få ett par av mor och far, men nu hittar jag ju såklart inga! Kollat typ överallt. Sökningen fortsätter.
 
Jag hatar verkligen stenhårt att en av höstens trender är den här typen av skor. Ursäkta, haha, tycker bara att det är astråkigt för jag vill verkligen inte att hela sundsvall ska ha ett par. Heheh.

" Everytime you smile, I die for a while. Don´t you know? "

Hello!
 
Jag har verkligen alleleds för söta vänner, jag är så otroligt lycklig över att hitta dom. Igår bjöd Linn och Kajsa mig på bio och fika för att jag fyllt år. Mysfika på barista, promenad i kvällssolen, snow white and the huntsman, Kajsa och Linn, vilken underbart mysig kväll. Mysig är verkligen ordet. Tusen tusen tack till er, mysigaste fördelsedagsprestenten, ni är ju bara för underbara!
 
 
 
 
 
 
Ja, vi är är ganska lätt roade ibland! ;) 

Två magiska dagar, två oförglömliga vänner.

Hey!
 
Ironiskt nog har jag de två senaste dagarna varit med två av mina long lost bf's, Jossan och Julia. Två underbara personer jag verkligen inte fattar vad som kommit emellan oss. Jag är verkligen jätteglad att jag och Jossi fortfarande har kontakt, dock inte lika ofta som förr, men att vi fortfarande är med vara med jämna mellanrum. Men den söta lilla tjejen kommer alltid att vara en av de personer jag litar allra mest på. Sen hoppar jag verkligen att vi håller kontakten lite bättre denna gång, Julia. Vill verkligen inte tappa kontakten igen har saknat dig nå sjukt!
 
Började med att jag och Jossis hade en myskväll i min stuga, men sleep-over och en massa prat, tända ljus och man får inte glömma alla chips. Den grymma när man känner att den andra personen verkligen fattar vilken känsla man paratar om. Så jävla grymt. Jag är vekligen tacksam för den där kvällen, tusen tack!  
 
Sen for jag till Julia och spenderade hela dagen med henne, det var verkligen så efterlängtat och shit vad jag har skrattat! Kinderna krampar. Men det är värt det. Det är underbart att prata om alla gamla minnen, vi har ju typ hur många som helst, och bara känna hur bra vi funkar tillsammans. Jag är verkligen glad att vi gjorde det här, kan inte förstå att vi lät det gå ett helt år. Att bara sitta och prata på ett tak i kvällssolen med dig, det var sjukligt underbart. Det här måste vi verkligen göra om, nästa vecka. Köng. Har saknat allt det här.
 
Så mycket kärlek till er två!
 
Jag och Julia för hundra år sedan.

RSS 2.0