29 Juni - Mosters lilla ängel

Idag är det två månader sedan Gottfrid kom till världen. Han har redan tagit världen med storm. Han är den finaste, snällaste och charmigaste. Han har fyllt dessa två månader med kärlek, lycka och massa gos. Han är min lilla ängel. 
 
 
Lite bilder på Gottfrid under dessa två månader. Han är så j*vla fin. Min älskade lilla kille. 

23 juni - Ljusare tider

Pappa frågade mig för någon dag sedan, eller egentligen konstaterade mer, att det går rätt så bra för mig nu och att det har gjort det i några år. 
 
Bortsätt från alla sjukdomar och skit, så har det verkligen varit några bra år. Trots  pappas cancer, morfars bortgång och dom andra sjukdomarna som drabbat släkten som har varit nära att ta kol på mig, så har mitt egna liv flytit på väldigt bra. Jag har min älskade familj som alltid finns där för varandra, jag har fantastiska vänner, jag har haft sån tur med jobbet, jag har upplevt mycket och levt livet. Bara på dom senaste månaderna har mycket förändrats och livet börjar verkligen ljusna upp. Gottfrid kom till världen, den obeskrivliga kärleken man kan känna till ett sådant litet barn. Gottfrid är min lilla ängel. Nyligen blev jag erbjuden fast tjänst på mitt jobb. Efter två år av kämpande och slit, irritation och trötthet, lärdom och spänning, lycka och en massa skratt så känns det bra att få fortsätta jobba med personerna som varje dag inspirerar mig och som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Sedan han, han som livar upp och gör min vardag och liv mycket roligare, mysigare och spännande.  Något helt nytt för mig men något som jag uppskattar väldigt mycket och något som jag verkligen vill ska fortsätta. Han har gjort våren mycket lättare och fått mig att må mycket bättre. 
 
Så svaret på pappas fråga är: ja, livet är bra fint just nu. Jag hoppas verkligen att det fortsätter. Jag orkar inte med några mer svåra tider nu. Jag vill fortsätta leva livet och vara lycklig! 
 
 

17-19 juni - Dancing in the moonlight

Hemma igen efter en helg i Sollefteå. Simon hade bjudit upp ett gäng på 10 st för att fira hans födelsedag och umgås. En mycket bra helg blev det. Roadtrip med Hanna och Niklas på fredagkväll upp till Sollefteå. Sedan blev det prat, skratt och många vad är din favorit-frågor, vid tre tiden så började ögonenlocken svika och vi gick och la oss. Lördagen började med en spa på Hallstaberget. En massa avslappning, bad och god lunch. Efter att vi fixat til oss och försökt piggna på oss efter badet så gick vi in till centrum för att äta middag. Kvällen avslutades med olika spel i stugan, vi alla blev som små barn i gungparken och en massa skratt. Söndagen blev det upptäcksfärd i Sollefteås skogar och berg, fika hos Simons mormor och allsång i bilen påväg tillbaka till Sundsvall. Tack till Simon, Emma-Lee, Hanna, Niklas, Amanda, Daniel, Julia, Pontus och Midori för en toppen bra helg. 
 
 

En helg i juni

Ännu en väldigt bra helg. En mycket fin fredag med familjen och han, midddag, film och massa mys. Sedan en lördag som började med honom och avslutades med Jossis. Jag och Jossan åt middag på vindhem, tog några glas vin och pratade om livet. En så uppskattad kväll med min fina vän. Idag har jag varit med Kimman fikat, det ledde till en massa shopping. Det är spännande att var med Kimman, man vet aldrig vart dagen slutar. Avslutade kvällen med min älskade familj. Livet är så bra och fint ibland. 
 
 
Lite bilder från nationaldagen och en fin lördag med Jossis. Bilderna är tagna av Jossis. 

5 juni 2016


Lite bilder på livet från min instagram 
Instagram - theresengberg 

RSS 2.0