" I’m gonna wear you down, I’m gonna make you see. "

Hello!

Country Strong - One hell of a great coutry movie.
(ps. Look at the way they look at eatch other, most be true love ;) )


I’m gonna wear you down
I’m gonna make you see
I’m gonna get to you
You’re gonna give into me
 

I’m gonna start a fire
You’re gonna feel the heat
I’m gonna burn for you
You’re gonna melt for me


Come on, come on
Into my arms
Come on, come on
Give into me


You’re gonna take my hand
Whisper the sweetest words
And if you’re ever sad
I’ll make you laugh
I’ll chase the hurt


My heart is set on you
I don’t want no one else
And if you don’t want me
I guess I’ll be all by myself


Come on, come on
Into my arms
Come on, come on
Give into me


I’ll use my eyes to draw you in
Until I’m under your skin
I’ll use my lips, I’ll use my arms
Come on, come on, come on
Give into me


Give into me
Give into me


Dagens twi-skratt.

Hello!

Idag har jag ingen riktig ork att blogga, så jag ska tänker bara lägga upp ett twi-skratt. Sen ska jag luta mig tillbaka och njuta av vampire diaries.

Hahah, sooo true!


I need some help.

Hej!

Jag har en fråga, och snälla kan ni hjälp mig. Jag har en grej på gång, som jag inte kan berätta om än. Men jag måste ha hjälp med en sak för. Kan ni hjälpa mig? Ni behöver bara svara på en fråga.

Vad är det värsta din bästa vän skulle kunna göra? Vad skulle hon/han göra för något dumt så att ni inte skulle vilja vara kompis med den längre. Finns det något? Jag vet faktiskt inte riktigt själv, därav behöver jag er hjälp. Snälla kan iallafall en liten person hjälpa mig.

Haha, jag låter lite desperat. Men jag känner att jag vill komma i gång med min grej..


Haha, jag och Kim när vi såg Inception för länge sen.


Forget the past and move forward into the future.

Hello!

Glöm allt jag sagt om skolan, nu allt helt underbart! Jag gillar klassen, jag älskar linjen och schemat är great. Idag har vi gjort ansiktsmålningar och massage. Lovley. NU ska jag dra ut med mina gamla kompisar och äta på kina, mysa med dom och bara njuta. See ya!


Me and my little Lilly i sommras.


I'm not only a fan, and the fan of Green Day.

Hello!

I know, jag brukar inte blogga mer en än gång om dagen. Men jag måste nu. Jag kollade nyss mitt youtube-konto och märkte att jag fått ett svar från en tjej om min kommentar om Green Days musikvideo Working Class Hero. Så här stod det:

How long you are the fan of Green Day?

Jag vet att engelska inte stämmer, men who cares? Jag är uppenbarligen inte bara a fan of Green Day, jag är the fan. Kind of cool, huh? Haha, jag vet att hon skrev fel. Men det var lite kul iallafall.


Love can heal all wounds.

Hello!

Skolan känns bättre idag. Men jag fattar inte varför jag känner som jag gör. Klassen är underbar. Linjen är perfekt. Why? Men allt känns bättre idag. Och jag tror det är för att jag vet att mina kompisar är där och stöttar mig och bryr sig om mig.Jag och mina beloved friends Kajsa, Linn och Sonja.


Jcg och en av mina bästa vänner Kim.


Jag, Ewa och Kajsa när vi rockar till Helloween på Gatufesten.


The question is why?

Hejsan!

Två dagar i skolan har nu gått. Min magkänsla just är är inte bra och jag vet inte varför. Det är jätte störande. Jag känner mig ogillad och ful. Men varför? Det känns ju bättre när jag kommer till skolan. Är det för att allt är en sån stor skillnad från det jag är van? Don't know. Klassen är bra, skolan är bra, linjen är bra. Så jag vet inte varför jag känner så. Men det kommer lösa sig och bli perfekt, iallafall hoppas jag det.


En glads liten tjej från i sommras på HP premiären.


The summer is over.

Hejsan!

Sommaren är över, skolan börjar. Man lägger till ett extra täcke i sängen, byter ut sena kvällar mot läxor, kvällarna blir mörkare och kvällarna tidigare. Men det känns ganska okej. Ny klass, ny skola, ny linje, samma intressen. Jag tror att det blir ganska coolt.

Känns dock lite jobbigt. Oftast brukar man känna att sommaren är över, men det känns inte så i år. Jag kan inte fatta att jag är i skolan om tolv timmar. Anyway, jag ska kolla klart på Scream 4 sen blir det att försöka sova om jag ska orka med skolan.


BFFAE - Hanni and Me

See U later with pictures from my summer!


Happy Birthday!

Hejsan!

Idag fyller fasters älskade lilla Lilly 2 år!  


Nu hoppas jag att faktiskt någon hälsar henne grattis!


Jag älskar Green Day.

Hejsan!

Om man inte bloggar på några dagar sjunker verkligen läsarna..

Aja, jag älskar älskar älskar Green Day! Jag älskar dom så mycket att jag får ont i magen, det pirrar i finger topparna när jag tänker på dom, hjärtat gör en dubbelvolt varje gång jag hör dom. Det finns ingen på denna jord jag vill träffa mer än Billie Joe Armstrong. Han är min förebild. Han är snygg, han sjunger bäst i hela världen, han har a great sense of humor och han bara äger sig i genom livet.

Jag älskar Billie Joe Armstrong.

Bilder från Green Day's musikvideo Working Class Hero. En av de snyggaste videos jag sett.


Great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget.

Hejsan!

Min fest i lördags var helt awesome. Dock är mina hjärnceller fortfarande väldigt trötta. Nätterna blir bara senare och senare ju längre in på sommarlovet jag kommer. Och nu är det en vecka kvar tills skolan börjar. Men det gör inget för jag vet att jag har underbara vänner som finns där för mig.

 

To all my friends out there, I LOVE YOU!


one hell of a happy surprise

Hejsan!

Som jag sa igår så såg jag Harry Potter and the Deathly Hallows för tredje gången igår med Hanna och Klas. Det var väldigt kul, det var nog den gång då filmen varit bäst. Jag och Klas crashade hos Hanna efteråt. Anyway, jag fick en glad chock på bion. Efter bion medans vi väntade på Hannas pappa så vända jag mig om och stod face to face med Carl! Bakom han stod Mattias, Erik och Oscar. Mina klasskompisar, eller före detta klass kompisar.
Jag har saknat dom alla så otroligt mycket! Åh, jag blev överlycklig!


Jag och Oscar på avslutnings lunchen på skolan.


" I took one steep forward and two steps back, It was this close to a ... "

... heart attack.
And I, now why do I wanna do it again? "

De senaste dagarna har varit helt undebara. I onsdag hade jag en myskväll men några av mina tjejkompisar på stranden. Grillade marshmallows, lekte sanningen eller konka och hade one hell of a night. Igår hade jag en mysig filmkväll i baracken med Hanna, Simon, Nicklas och Olivia och idag ska jag på bio med Hanna och Klas. Jag ska se Harry Potter and the Deathly Hallows part ll för tredje gången.

Den här sommaren har varit helt underbar och de senaste dagarna har varit underbarare. Så jag känner att det är okej att hösten är på väg och att skolan börjar om en vecka.


9 augusti 2011 - Sofia's day.

Hejsan!

När Sofia Engberg fyller 26 år kan det se ut såhär:


Födelsedagsbarnet.


Chokladdoppade, chokladmuffins med maräng. Yummy.


Stor-faster Sandra och Lilly
Min bror och Sofias kille Nicklas.


 


Life is good.

Hejsan!

De senaste dagarna har varit underbara. Avslappnade, roliga och fulla av kärlek. Kärlek mellan vänner. Idag fyller min brors flickvän år. Grattis till dig, Sofia! Hoppas du haft det bra. Jag kollar på en film om förintelsen med Stellan i huvudrollen, så jag ska ta och kika på den nu. Tänkte först bara lägga upp två bilder på mig och mina älskade Lilly (min brors dotter).Imorgon kommer mer bilder från Sofias födelsedag! ;)


Unstoppable

Hejsan!

Jag såg nyss Unstoppable. Det må vara en killfilm, men det var en av de bästa filmerna jag sett i år.Hejdå!


the Twilight saga Breaking Dawn - 104 days left!

Hejsan!

Jag kollade nyss på Gossip Girl, gick in och kollade på www.thetwilightsaga.se så nu ska jag ändra film till Eclipse. Det var längesedan jag bloggade om min kärlek till Twilight nu. Hela 60 dagar sedan. Jag har hittat ett sött klipp om Belward till låten "You want somebody, just anybody." Tycker dock att det inte stämmer. Dom kämpare ju genom fire and ice för att få each other, not anybody. Har dock inte lyssnat på hela texten.. Sham on me.

En av mina personliga favoriter med Edward och Bella är den här. Jag tycker att det så fint med "When you say nothing at all". Har alltid tyckt att den låten är så fin och efter jag sett Twilight första gången har det blivit en Twilight låt för mig. Orden passar perfect.

Listen up Jaclie-fans!
Det här är en sjukligt fin video med kanske ett av filmvärldes sötaste par: Alice and Jasper. Att det är The Farys låt "You found me" får mig att vilja gråta.Dear Kim Kollberg.

Hejsan!

Kim Kollberg är en av mina närmsta vänner. Hon är nog den roligaste och den mest genom snälla person jag någonsin träffat. Hon har inga onda tankar om någon, lie, hon kanske har några onda tankar om några få personer. Men hon är underbar. Trots att vi bara känt varandra i tre år, lite mer kanske, och är de totala motsatnerna motvarandra är vi close as hell.

Ett av de underbaraste minnerna jag har med spiderman är när vi var på Tännäs filmfestival. Det var fruktansvärt roligt och det var en resa vi gjorde i början av vår vänskap, de förde oss närmare varandra. Resan upp till Tännäs var super mysig vi satt och pratade i sex timmar i streck, knappt några pauser för att andas. Efter den resan har min och Junkies låt blivit Hailies song med Eminem.
Kim Kollberg you are the best!


Cosmopolitan UK, August 2011

Hello!

De senaste dagarna har jag spenderat med mina kompisar på stranden. Ikväll blir det film med Jonna, My och Kim. Nu blev det ett sånt där tråkigt inlägg som ingen bryr sig om.

För några dagar sen köpte jag Cosmopolitan UK enbart för att Rihanna var så snygg på framsidan. 59 kr för några snygga bilder på henne, sjukt. Fast tidningen var faktiskt väldigt bra den med ;)


Cosmopolitan UKCosmopolitan


Hur snygg får man vara? Hennes hår på Cosmo UK är helt amazing. Me want, right now!

Finns det någon där ute i världen som tycker att Rihanna är ful? Då skulle jag gärna vilja att den personen berättar för mig vad som är fult. Tack. :)
 
(Jag kommer inte att döma dig eller nått det är bara för kul. För jag kan inte se ett fel på henne. :P)


RSS 2.0