Vårruset 2013

Idag har jag och Lina sprungit vårruset i den stekande värmen! Hela den här dagen har faktidktvarit riktigt bra och jag och Lina har skrattat som aldrig förr och jag har typ 100 nya bilder på oss två på min telefon, haha. VI klarade iallafall av att springa vårruset på 36 mintuer i den stekande värmen och vi känner oss väldigt nöjda! Det var svinkul och jag känner definitivt för att göra det igen nästa år, fast med en bättre tid. 
 
 Innan då vi stod och peppade upp oss bland typ 7500 andra tjejer!
Efter då vi var svettiga och röda men väldigt glada och nöjda!
 

28 juni 2013 - a dream come true!

GAAAAH, igår gjorde jag något som jag drömt om att få göra i flera år. Jag bokade min biljett till Bråvalla i sommar vilket betyder , ATT JAG SKA SE GREEN DAY I SOMMAR!!!!! AAAH, är typ galen av lycka!! Jag hoppas verkligen att det kommer bli awesome och att inget förstör min älskade dröm att se dom. Shit, jag kan inte förstå än att jag ska se dom, Jag ska få kolla på min älskade Billie Joe i verkligheten!! Jag ska få höra mina favorit låter live! 
 

" So let’s set the world on fire, we can burn brighter than the sun "

Min blogg är helt död nu för tiden. Lite så känner jag själv också, efter morfars bortgång förstår jag inte hur jag ska orka med detta en gång till. Det gör bara för ont. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det här kommer att gå bra  och att du blir bättre efter det här. Men den här helgen har varit bra iallafall. Jag har haft mycket familjemys, varit med min saknade vän sonja, firat mamma och gått på cirkus. 
 
Min simpla sminkning i fredags. 

Jag och Sonja skojar omkring medan vi slingar hennes hår!
 
Det blev en väldigt rolig och mysigkväll i lördags, haha. Finlandian tog bra. ;)
 
Världens sötaste par! Syrran och hennes pojkvän Kalle och nej han är inte sådär lång haha. Vilka små turturduvor dom är, alltid lika roliga att vara med.
 
Detta härliga gäng spenderar jag mycket tid med. Dom är så himla roliga och får mig att må mycket bra, jag älskar att jag och mina syskon står varandra väldigt nära. 
 
 
Om det är något den senaste tiden har lärt mig är det att uppskatta livet och ta vara på varje sekund flr helt plötsligt tar allt slut. Livet är till för att leva. 
 
 
 
 

Me and my Mammi

Happy mothersday!

 


" Great clouds roll over the hills, bringing darkness from above "

 
För att tag den hittade jag denna bild på Kristen Stewart och jag måste säga att hon är fruktanvärt avslappnad och cool. Älskar hennes stil och tycker att hon är riktigt inspirerande! Jag lär ju härma denna outfit ganksa mycket hehe. Bilden är från coachella festivalen.

My lovely weekand

Jag har haft en riktigt underbar helg! I fredags firade vi min bror och Sofia som blivit husägare och det blev en riktigt lyckad kväll! Sen i lördags var vi ute hela dagen och byggde hagar åt korna och på kvällen blev det Eurovision. Idag har jag också varit ute och fixat hela dagen och bara njutit av det sjukt underbara vädret! Jag älskar att sommaren är här äntligen. Nu har jag typ fått solfrossa och en ordentlig röd bränna..

Hoppas ni andra också har fått en riktigt bra helg! Nu kommer några bilder från helgen som är tagna från min instagram (theresengberg)


" It's a beautiful day, don't let it get away "

 
Jag älskar vädret idag! Det är helt galet underbart. Jag är ledig, solen skiner som fan, jag är barfota och livet känns lätt. Freaking lovin' it! 

One, 21 Guns

Sommaren närmar sig, skolan slutar snart och det är med panik jag skriver det. Men jag tror att jag kommer lösa det på något sätt. Jag har varit med Pie idag, käkade glass och njöt av vädret. Träffade en gammal kompis på stan och satt och prata en stund. Livet känns lite ljusare nu. 
 
Hittade dessa gamla bilder på datorn. Hahah, som ett tvättäkta Green Day visar dessa bilder vad Billie Joe, Mike och Tré brukar göra när dom sjunger refrängen på 21 guns. 
 
One
 
twenty-
 
-one
 
Guns
 
Hahah, hoppas ni fattar! Jag är så nördig ibland.

" My illusion, my mistake, I was careless, I forgot "

 
Bilder från min valborg 2013. 

I got passion in my pants and I ain't afraid to show it, I'm sexy and I know it

Jag har så mycket jag vill hinna med nu, har MASSOR med bilder att blogga, jag vill kolla på film och vara med min underbaraste vänner och bara njuta av livet men jag måste plugga dygnet runt nu den sista månaden. Jag har iallafall haft en väldigt fin dag med Jossis idag. Vi lunchade tillsammans på min skolan och efter skolan passade vi på att åka samma buss hem igen eftersom att vi slutade samtidigt och där mötte jag Pie som jag sedan spernderade en rolig stund hemma hos mig med henne. Skönt att hinna träffa lite kompisar. 
 
Eftersom att jag inte hinner blogga nu egentligen tänkte jag bara lägga upp en ny låt som jag fastnat på. Inte min typ av musik alls, men James Arthur har något jag diggar vet inte vad men något är det. 
 
 
Jag HATAR LMFAO's orginal version av den här låten, men efter att James har fixat och trixat med fick det nytt liv och blev riktigt skön. 

11 Maj 2013 - Stockholm

Lilly, farmor och faster på upptäcktsfärd i Stockholm tillsammans med farfar!


Skolprojekt: stjärntecken

Igår var jag och min klass med i Sundsvalls hattparad, som var slutresultatet efter ett långt projekt vi haft på skolan, där vi skulle sminka och göra en hatt efter vår stjärntecken. Jag är påväg till Stockholm så jag berättar mer när jag kommer hem igen. Men först ska ni få se hur jag stylade Nellie! (Bilden är från nellies instagram)


ett inlägg tillägnat min vän Jossis.

De senaste dagarna har jag haft många små fina stunder med Jossis. Jossis är den kompis jag känt allra längst, vi har varit vänner sedan vi var noll. Det är en person som jag litar på helt och hållet och en person jag kan prata med om allt, men även en person som sprider en otrolig glädje och som får mig att må bättre. Även fast man inte hinner träffas lika ofta längre så passar vi på med jämna mellanrum att umgås. Jossis, om du läser detta, ville jag bara att det ska veta att jag verkligen uppskattat våra fina soliga pratstunder de senaste dagarna, dom har varit roliga och hjälpasamma haha. 
 
En bild på oss från i åttan. 

" Don't stop believin', Hold on to the feelin' "

 
I lördags var det My och Ewas 18-årsfest och det blev en väldigt kul och galen natt, hahah. Så som vi dansade, spelade spel och släppte lös totalt och njöt av livet fullt ut. Väldigt härligt att bara leva och inte tänka så mycket!
 
 
 Vi tjejer förfestade lite, åt mat och spelade spel innan restan av allt folk kom dit. En galen men väldigt rolig natt! Mer bilder kommer snart! 

10 saker ni inte visste om mig

1. Jag laddar aldrig ner filmer, musik eller någonting överhuvudtaget. Trots att jag är ett film och musik freak är alla mina hundratals filmer och skivor köpta. 
 
2. Jag älskar röbetssallad! Det är min favortisak på julbordet. Jag åt det senast idag till lunch, haha. 
 
3. Jag, lika som min syrra, älskar att läsa skvallertidningarna Veckans NU! och Hänt Bild. En av de mysigaste saker jag vet är att ligga i lung och ro och läsa dom innan jag ska sova. Det är nästan pinsamt hur många såndär tidningar jag har i min barack. 
 
4. Jag upptäckte nyss att jag ÄLSKAR actionfilmer, det trodde jag inte innan jag såg the Avengers som är en av de bästa filmerna jag sett. Efter det har jag sett de flesta andra superhjältefilmerna, har bara iron man kvar. Och jag är lite smått beroende av Thor och Batman filmerna. 
 
 
5. Det land jag drömmer mest om att resa till är New Zealand! Jag älskar deras natur och jag vill så gärna vandra omkring där och drömma mig bort. Sen får man inte glömma att Lord of the Rings är inspelad där! jag skulle ju inte tacka nej till att besöka hobbiton. 
 
 
6. Jag bryr mig väldigt mycket om miljön och är väldigt miljömeedveten, vilket jag fått av min mama. Jag kan bli jätte irriterad av att diskutera miljö med dom som inte bryr sig alls om den, haha.. 
 
7. Jag vill och ska i framtiden skaffa två getter som ska heta Minerva och Nymphadora. Ja, efter karaktärerna i Harry Potter. 
 
8. Jag tycker inte om att vara brun, jag tycker att jag ser skitig ut och mina ärr syns så himla tydligt då. Men jag blir väldigt lätt brun. Vilket ni ser på bilden som min syrra tagit på mig för fler år sedan:
 
 
9. Jag älskar att campa, i alla dess former. Men det bästa är husvagn, jag är i stort sett uppväxt i en husvagn och i framtiden vill jag att jag och min framtida familj ska se Sveriges alla hörn i en husvagn. 
 
10. Jag har en väldigt lite släkt, men vi är tajta. Jag har till exempel inga kusiner. 

3 Maj 2013

Jag och Pie på warm bodies premiären. 
 
Jag har så mycket jag vill blogga och så många bilder att visa men ingen tid att göra det. 

RSS 2.0