" You're nobody until somebody loves you "

 
James Arthur. Ett sjukt stort musikgeni. Jag tappar hakan varje gång jag hör en ny låt eller cover som han gjort. Han är läskigt bra, jag har aldrig hört något liknande. Jag och Kim är typ hans största fans, hahaha. Vet inte hur många gånger vi sett alla hans X factor klipp. Han måste komma till Sverige och då måste jag och Kimman vara där! 

" Even on my weakest days, I get a little bit stronger "

Pretty Little Liars. 
 
En serie som jag är lite mer beroende av än vad jag vill erkänna. Toby och Spencer är ju för underbart söta.
 
Jag har haft mina första två praktikdagar på Indiska nu och det känns väldigt bra. Vilket känns underbart då min praktik i våras var hemskare än hemsk. Men nu ska jag fixa lite mys innan mina vänner kommer och vi ska kolla på idol. 
 

A beautiful birthday present from my wonderful friends.

Jag och Kimman efter ångbastun. Röda, svettiga och glada! 
 
 
 

" Do you know what's worth fighting for? "

Herregud, min blogg är som totalt bortglömd. Kanske borde göra ett försök med att komma igång igen? Jag brukade ju älska det så mycket och vill verkligen kunna kolla tillbaka senare i livet. Men allt har förändrats så, inspirationen finns inte kvar. Livet flyter iallafall på och jag uppskattar verkligen alla roliga stunder, galna kvällar och underbara minnen som den här sommaren och påbörjade hösten har gett mig. Jag är väldigt lyckligt lottad ibland. Jag har världens finaste vänner och familj.
 
För några dagrar sedan gjorde jag iallafall nått jag längtat efter. Jag klippte mig och färgade håret. Det känns så fantastiskt skönt. Nu är det svartbrunt och jag har lugg. Äntligen. Inte helt van det än, så längesedan jag hade det sist. Men det känns bra. 
 
 
 
 

From my heart, I love you.

 
Det finns typ ingenting i hela världen som jag älskar mer än dessa små sötnosar. Jag är som allra lyckligast med dom. Spelar ingen roll vad som hänt så kan dom trösta mig och få mig att le igen. Dom är det bästa som hänt mig. Mina älsklingar. Min Arvid. Min Lilly. 
 

I LOVE AUTUMN

 
Jag älskar hösten. Alla färger på löven, när det är varmt men ändå svalt och man får börja klä på sig lite varmare. Mörket, dimman och de stjärnklara nätterna. Åh, jag älskar mörkert, dimman och stjärnorna. Hösten är min favoritårstid. 

Hannah Pixie Snowdon

 
Det här skulle ju kunna vara världens snyggaste kvinna. 
 
Nu ska jag snart klippa håret, hoppas jag!! Det är slitet fult och äckligt. Så nu funderar jag på att klippa lugg och förga det svart/svartare. (Jag hare tänkt tanken tidigare än när jag upp täkte Hannah, men hon gjorde mig bara ännu mer sugen på att göra det) Förr i tiden hade jag alltid lugg en gång och året, men har inte haft det på ett tag nu. Så jag känner att det är dax igen. Men vi får se vad som händer. 

" In your shadow I can shine "

 
 
 
 
 
 
Modell: Theres Engberg
Fotograf: Josephine Wallin
 

" For all we know we might not get tomorrow, Let's do it tonight! "

Igår gav jag min fördelsedags present till min fina fina vän Jossis. Det blev ett biobesök som slutade upp på krogen. Först såg vi the Heat (fruktansvärt bra och hysteriskt rolig) och efter det skulle jag bjuda henne på en födelsedagsdink, vilket ledde till en galen helkväll på krogen. Men fy fan vad roligt vi hade! En helt oförglömlig kväll. Hahahaha, dör av skratt vid bara tanken av den. 
 
 

" Did you try to live on your own? "

Bild lånad av Jossis. 
 
Igår var både jag och Jossis lediga, så jossis sov hos mig frpn torsdag till fredag och sedan blev det en hel dag med prat, skratt och fotografering. Vi plåtade bland annat mig som en morden lite "sexigare" bonde med en liten pinup känsla. Det var himla kul och jag tycker att trakotrn passad bra in. Jag är extremt sugen på att se hur bilderna blev! Sen avslutade jag kvällen med en underbart mysig kväll hemma hos min fina vän Julia och våra vänner. Otroligt mysigt och roligt. 
 
 

Inspiration: Birgitte Bardot

 
 
 
 
 
 
 
 
60-talet, det snygga sexiga underbara 60-talet. Birgitte Bardot. Hur fin, vacker och söt samt het, sexig och snygg är inte denna kvinna samtidigt då? Hennes stora ögon, svarta sotning och stora struliga hår. Mycket inspirerande. 

" Someone tries to hide himself ,down inside himself he prays "

 
Kvällen inspiration.
 
 
 

" I wait here forever just to see you smile. "

Japp, min blogg är dödende. Två orsaker: Min internetmängd tog slut och jag har tillbringat en helg i vår stuga. Första lugna helgen på väldigt länge och det har varit väldigt skönt. Jag har övningskört i tredagar och sammanlagt runt 60 mil. Men nu har jag äntligen internet igen och nu ska jag äntligen lägga upp lite bilder från förra helgen! 
 
Några bilder från en grymt sjukt jävla bra helg.
 
Mer bilder imorgon. 
 
 

RSS 2.0