" I want to say I lived each day, until I died "

 Foto: Sandra Engberg
 
" I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, meant something that I left behind
When I leave this world, I'll leave no regrets
Leave something to remember, so they won't forget

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here
 
I want to say I lived each day, until I died
And know that I meant something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see
 
I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone some happiness
Left this world a little better just because

I was here." 

I'm a shooting star leaping through the skies, like a tiger defying the laws of gravity

Before: Jag när jag är nyduschad och osminkad. 
 
After: Sminkad och redo för kvällens festligheter! Snacka om skillnad hahah...
 
Här satt vi en stor del av kvällen och myste. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med detta. 
 
Kvällens bästa bild, älskar den så mycket!
 
 
I lördags var det fest på Stolpås, min 18 årsfest. Det blev bara en liten fest, men typ mina närmaste vänner, jag är så tacksam för de vänner jag har. Mina vänner är det bästa som finns och jag älskar dom alla obeskrivligt mycke! Jag fick de finaste presenterna man kan tänka sig, dom hjälpte till med själva festen och de får mig att må väldigt bra. Så det blev en väldigt rolig kväll enligt mig, trots att vi inte var allt för många! Men kvällen bestod av att lära känna lite nytt folk, ha massor av kul och dansa fram till gryningen. Precis som det ska vara! Tack så mycket för att ni gjorde min kväll alla fina vänner.  
 

" So let’s set the world on fire, we can burn brighter than the sun "

 
En fredagkväll på stan med två av mina närmaste vänner. Fantastik mat, goda drinkar, underbara vänner och skön musik. Vi satt i timmar och pratade, skrattade och berättade om de senaste händelserna. Jag älskar mina två söta vänner så mycket och vad skulle jag göra utan dom? Dom är the best! Vi var ute och firade att jag fyllt 18 och att vi alla tre nu nått samma ålder och kan gå ut tillsammans. Det var en av dom absolut bästa kvällarna på hela sommaren, om inte den bästa. Vi planerade framtiden, tänkte på minnen och bara njöt av livet. Vi kände alla att det är nu livet börjar på rikigt och nu jävlar ska vi ha kul! 

25 Juli 2013 - My 18th Birthday

Tiidigt tidigt på morgonen, frukost i bilen med present öppning. 
 
Jag och min fantastiska mor, och för första gången har jag insett hur lik vi är varandra. 
 
Jag älskar min nya kamera, men ännu mer älskar jag pöjken på bilden. 
 
Morfar jag kommer att ta väl hand om din bil, och jag önskar verkligen att du var här så att jag kunde tacka dig flr allt. Saknar dig mer än någonsin. 
 
Lite bilder från min 18 årsdag. Så mycket kärlek till den dagen, till min familj, till presenterna, till morfar, till allt. Jag är så glad att jag äntligen har en fungerande kamera igen.Jag fick den i present och jag är så nöjd. En vettentät och stöttålig Nikon utan objektiv - Nikon Coolpix AW110 - perfekta kameran för mig!  

" For all we know we might not get tomorrow, Let's do it tonight! "

 
 Lite bilder från de två senaste dagarna, min 18-årsdag och födelsedagsmiddag med mina bästa ikväll. Det har varit två helt underbara dagar, med mycket glädje. Åh, jag älskar dom. Men mer om dom kommer imorgon och med bilder från min nya kamera! 
 
 

HAPPY 18th BIRTHDAY TO ME!

 
Ett fyrfaldigt leve till mig som fyller 18 jävla år idag!!
Jag leve, hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!!! 
 
 
 

Live it and learn it!

  
Har ni inte sett talet borde ni trycka på play. 
 
Anna Kendrick's tal i Eclipse är för mig väldigt inspirerande, och då inte för att jag förut var besatt av twilight utan för att hon har rätt. Vi är ju faktiskt i den tid i livet då vi ska våga chansa, gö misstag och lära oss av dom. Lär oss om kärlek, svek och vad livet faktiskt går ut på. Jag må ha gjort både en och två saker jag ångrat de senaste året, men jag kan ju inte ändra på dom. Så jag har sagt till mig själv att sluta ångra det förflutna för det har redan hänt, det är bara att live it and learn it! 

Torka aldrig tårar utan handskar

Igår visade min vän Jossis en av de finaste filmerna jag någonsin sett för mig, torka aldrig tårar utan handskar. Jag som alltid är uppdaterad inom film har lyckats missa denna lilla serie? Chocken var stor hos oss båda. Men vi tog och såg alla tre avsnitten igår kväll och mina ögon tårades mer än en gång. Vilken fin, rörande och hemsk film. Den var vekligen heartbreaking, berörande och ett måste att se. Till alla som inte sett den, SE DEN nu. Det är värt varje sekund.
 
Spoiler-varning på denna underbart fina video. 
 
 

Everybody needs a little bit of sunshine. Everybody needs time to unwind

Två bilder från en mysig middag jag och systern haft. Lite syster-syster bounding time. 
 
Det var väldigt skönt med en lugn helg och jag har njutit av att få i Ysjö. Det är lite magiskt där. Lite synd att Hanna började må dåligt och att jag en dag senare hakade på, men vi har haft det väldigt mysigt. Vi har kollat på film, ätit massor och fiskat i en sjö mitt i den fridfulla skogen. Jag kanske inte ser ut som en tjej som älskar naturen om man inte känner mig, men skenet bedrar. Jag älskar naturen och uppskattar verkligen att mina familj också är sånna personer och att dom tagit med mig ut på många äventyr! Lite bilder från helgen kommer senare. 

" Everything that's anything, starts out as a little thing "

Efter flera veckor av fest, festival, konserter, äventyr, sömnlösa nätter, mina fina och underbara kompisar ska jag för första helgen på ett bra tag ta det lugnt i vår fina stuga i Ysjö. Jag må ha haft det väldigt roligt dom här veckorna och livet leker nu, men det ska bli skönt med lugn och ro innan jag själv fyller 18 år nu till veckan. Jag, Pie, Sandra, Kalle åker alldeles strax iväg och jag är väldigt peppad. Det här ska bli jätte kul.
 
 
 
Lite(!) bilder från min instagram från dom senaste veckorna. 

" we can't be wrong, not if it feels this right "

Min sminkning på Oscars 18-årsfest. 
 En bild jag lånat från min kära vän Jossan. 
 
Igår fyllde Oscar 18 år vilket vi firade med en fest som vi sent kommer att glömma! Då himla kul var det, vi dansade loss och tiden bara flög iväg. Som Oscar själv beskrev det var festen legendarisk, haha. Jag kan inte förstå att det bara är en vecka tills jag själv fyller 18 år, det känns helt knäppt men det kommer att bli svinkul! Jag har mycket inplanerat nu och det känns jätte kul, samtidigt som det är läskigt att halva sommarlovet gått. Jag vill aldrig börja skolan igen, så skönt med friheten av att vara ledig. 
 
 
Jag och också kommit fram till hur fruktansvärt dålig min Iphone kamera har blivit, om man jämför med jossis. Så nu är en ny kamera så att jag kan ta skarpa bilder igen högst upp på min önskelista. Jag är sjukt less på de dåliga bilderna som mobilen tar.
 
 

" For all we know we might not get tomorrow, Let's do it tonight! "

En tragisk nyhet har nått mina öron, Sundsvalls Gatufest har gått i konkurs.. Jag har extremt många härliga minnen där ifrån och nu är det slut. Det blidas nästan en tår i mitt öga när jag tänker på att det inte kommer bli nå mer. Jag hann ju aldrig ens komma in i öltälten.. Nä, fy vad tråkigt. Men det verkar som att det är bara jag och min vän Kajsa som rikigt känner sorgen i det här, haha.   
 
Första året jag gick på Gatufesten, jag tror att det här är 2009. Jag och min kära syster. 
 
Jag och Hanna gick crazy på tivolit och det var första året som vi rikigt började uppkatta Gatufesten, haha. Vi var massa tjejkompisar kommer jag ihåg. Nu när jag tänker tillbaka på det så var vi så himla små. Det var 2010 och vi fick i typ 8, eller?

Gatufesten 2011. Vi blev lite äldre och lite vildare. Jag dansade tills jag stukade foten kommer jag ihåg, haha. Åh, vilka fina vänner jag har och vad vi har gjort mycket roligt ihop. 
 
Gatufesten 2012 är några av de bästa dagarna i mitt liv, fy fan vilka fina minnen! 
 
Årets Gatufest 2013 var roligt som fan, förvånande och nästan lika bra som förra året! 
 
Tänk all den dåliga house musiken på det könliga med väldigt läskiga tivolit, de grymma, dåliga och roliga konserterna, allt nytt folk och alla möjligheter! I'm going to miss it. 

18 årsfest i Hassela!

"Tomorrow's way too far away
And we can't get back yesterday
But we young right now
We got right now
So get up right now
'Cause all we got is right now"
 
Igår firade jag min klasskompis Nellie som fyllde 18 år. Det blev en jävla fest hemma hos henne i Hassela och jag, Karin, Nellie och Lina återförenades efter en månad ifrån varandra. Det var väldigt kul att vara alla fyra igen, vi dansade hela natten, sjöng, skrek och skrattade. Pratade om allt som hänt den senaste månaden, sprang omkring, smög iväg på en promenad och bara njöt. Jag tycker som om dom flickorna väldigt mycket, mina bäbes. Hela festen var jätte kul och det var kul att få träffa nytt folk, måste säga att vissa personer är så öppna och härliga vilket jag ÄLSKAR. Tak mina girls för en grym kväll.
 
Gänget samlat på en suddig blid.
 
Morgonen efter. 
 
Denna kväll är jag trött och ensam hemma så då passar jag på att chilla med Pie. Skönt att bara flumm skratta när efter en sömnlös natt! 
 
 

I tried to be chill but you're so hot that I melted, I fell right through the cracks

Hejsan!
 
Livet känns lättare nu på sommaren när man hinner göra massa roliga saker. I tisdags var jag med Kim, vi snackade, skrattade och bara hade det mys i vår dubbelhängmatta. I onsdags var jag med hanna hos hennes morfar och fikade och njöt av naturen, samt så åkte vi till simon på kvällen och soelade as köngliga SimCity. Idag har jag Hanna och Kim varit på en road trip till min stuga i Gårdsjön och grillat, badat och frusit i den kalla blåsten. Men shit vad kul vi hade, gjorde eld, skrattade och läste skvaller tidningar. I LOVE those girls. Imorgon fyller min klasskompis, Nellie, år så då blir det party!! Wiho.
 
Jag och Hanna utanför Bråvalla! VILL SÅ JÄVLA GÄRNA TILLBAKA. 
 

Sundsvalls Gatufest 2013 - I don't care, I love it!

Min sminkning day 1
 
Sminkningen day 2
 
Sminkning day 3
 
 
Fyra dagar av fest, mycket skratt, timmar av dansa, alla typer av raggningar, skrik och sång, underbara vänner, nya ansikten och oförglömliga minnen! Sundsvalls Gatufest 2013.  

Sundsvalls Gatufest 2013 - Day 3 and 4

 
Dom två sista dagarna bara flög förbi och jag hann knappt med att förstå det, men helvete vad kul det har varit. Teedybears, Magnus Uggla, mycket nytt folk, spöregn, karuseller, massor av hoppande och dansande!  Teedybears och Magnrus Uggla skulle jag så jävla gärna vilja se igen! Men att Teedybears inte spelade hey boy gjorde mig lite förvirrad, men dom ägde iallafall. Jag tycker resten av housebanden var jävligt dåliga, icona pop, maskinen och nause, men det liksom gjorde inte så mycket, hahah. För mig är det standard att åka massor av karusller på gatufesten och annat blev det inte i år. Men roligast var nästan rutschkanan som jag och Kajsa åkte, hahaha, en barn karusell som ägde. Jag har fruktansvärt ont i fötterna och blåmärken både lite här och där, två par skor och min väska gick sönder mitt bland folkmassan, men återigen vad gör det? Jag tycker det är så jävla tråkigt att det redan är över, hade gärna haft någon dag till. Men bristen på sömn och mat börjar kännas. Men jag längtar redan tills nästa år!!
 
Ett stort fett tack till Kajsa, Julia och Jossan som gjorde min helg, vad hade jag gjort utan er?! Ni är så jävla köng allihopa! Den här helgen har varit väldigt händelserik, chockerande, helt vild och galen men väldigt väldigt rolig! Den var till och med nästan eller lika bra som förra året!
  
 

Sundsvalls Gatufest 2013 - Day 2

Hejsan!

Andra dagen är nu avklarad och det känns tråkigt att det bara är två dagar kväll. Men det ska bli hur kul som helst ikväll!! Magnus Uggla for the win! Det var väldigt lite folk igår på gatufesten, men det var ju dansbandens danskväll.. Men jag och min söta vän Julia hade väldigt kul och mysigt iallafall. Vi gjorde det bästa av det, åkte lite karuseller, pratade massor och bara myste runt. Jag, Sandra och Kalle gick det lilla Harry Potter-lustiga huset som är för små barn egentligen, hahaha, det var faktiskt värt 35 kr. Hahah, så kul! folk stod bara och kollade och skrattade åt oss. Det är bra vi tre tycker om att bjuda på oss och bryr oss inte om att folk tycker att vi är super töntiga! 
 
5 Juli 2012 är bästa dagen i mitt liv, åh, tänk att det redan har gått ett år. Åh, jag önskar verkligen att jag kunde återuppleva den dagen om och om igen. Green Day må vara de bästa två och en halv timmarna i mitt liv, men det där är den bästa dagen. :')
 
5 Juli 2012
 
Men 5 Juli 2012 var inte bara bra för mig utan det var också då som min syster och hennes pojkvän Kalle blev officiellt blev tillsammans. Vilket betyder att dom små turturduvorna firar ett år idag! Dom är så himla söta tillsammans!
 
 Sandra och Kalle
 

Sundsvall Gatufest 2013 - Day 1

Min sminkning igår! 
 
Igår var första dagen på gatufesten och det var konsigt att dom bytt område på det, det var mindre och konstigare. Men det kommer nog bli bra! det var kul att få träffa alla kompisar och se folk. Jag, kajsa och jossan peppade inför fredag och lördag som jag tror kommer bli jättebra! Jag gick även på premiären av the lone ranger med vännerna. Jag måste säga att den filmen var sjukligt bra, helt galet! Johnny Depp slår allt. Nu ska jag snart gå och börja göra mig klar inför kvällens runda på gatufesten! 
 

This moment is perfect, please don't go away. And I'll hold on to it, don't you let it pass you by

Jag har ingen aning om varit min blogg inspiration har tagit vägen och det gör mig ledsen. Förr älskade jag att blogg och kunde publicera flera inlägg om dagen, men efter att morfar dog och farfar blev diagnoserad med cancer har den försvunnit totalt. Saker som brukade spela roll gör inte längre det.. 
 
Men nu ska jag inte deppa! Jag lever fortfarande på glädjen från bråvalla och det har gjort att jag totalt glömt bort att det är gatufesten i helgen!! Jag har inte hunnit förberett mig alls, inge låtar, kläder eller något. Imorgon drar det igång och jag hoppas verkligen att det blir bra! inget kan slå förra året, för herregud vad det var bra! Men nu ska jag peppa upp mig lite så ska det här också bli köng! 
 
 
Bilder från tidigare år på gatufesten. Hell yeah!

RSS 2.0