Let's get this party started!

GOTT NYTT ÅR!


I heard their call, but I won't follow, 'Cause now I'm breaking up with God

Hejsan!

2011 börjar närma sig slut och vi kliver in på vårt sista år på jorden, om man tror på mayafolket, 2012. Men vilken tur att jag inte tror på dom då. Jag måste säga att 2011 verkligen har varit ett blandat år. Ett år med minnen som får mig att vilja gråta av glädje och andra som får mig att vilja gå och gömma mig i ett mörkt hörn. Jag har varit hur lycklig som helst och känt att jag ägt hela världen, och jag har varit väldigt ledsen och känt mig ensamat i världen.

Men 2011 är fyllt med minnen som jag aldrig kommer, eller vill glömma, jag har haft sjukt roligt och har nog aldrig sovit så lite som jag gjort i år. Haha, mycket har förändrats, och det mesta till det bättre. Jag har gjort så mycket roliga saker, släppt loss som aldrig förr. Jag kommer att minnas 2011 med glädje. Men jag tänkte ta och visa er bilder från mitt år. Enjoy! 

Januari

Året började väldigt bra med att jag träffade Jay Smith och fick mig en gosig kram.


Jag och Kimsan gick och såg många bra filmer på bio. T.ex. The Tourist!

Februari

Jag på började min färgning mot rötthår!


Jag fixade en tacofest åt min far på hans födelsedag.


Kim och Hanna förgyllde som vanligt mina skoldagar!

Mars

Jag tillbringade många sköna dagar bland den gnistrande snön.


Denna sköna dam älskar jag med hela mitt hjärta och hon fortsätter att charma min vardag.

April

En av alla dagar jag och Hannipie gick på stan.


Sedan såklart årets höjdpunkt, United States of America!

Maj

Pirates of the Caribbean premiären.

Juni

Jag gick ur nian och sa hejdå till Vibacke och dess underbara minnen.


Då fick man även säga hejdå till några underbara vänner. Men som tur är så går både Oscar och Thomas på min nya skolan, så jag träffar dom ofta iallfall.

Juli

Sundsvalls gatufest - Fyra dagar fyllda med det som gör livet roligt.
På bilden kramar jag Kristofer som är sångaren i Melody Club.


Jag tog farväl av Harry Potter och klädde ut mig. Kändes perfekt att ha dom kläderna på premiären, kände mig som en elev på Hogwarts! Haha.


Hade en fantastisk semester med släkten i Åre och Norge.

Augusti

Jag hade många helt fantastiska kvällar med mina underbaraste kompisar, denna kväll var en kall kväll på stranden med engångsgrill, trevliga vänner och en hel jävla massa prat! 

September

Min familj är extremt viktig för mig och jag har haft många fina dagar med dom.

Oktober

Simon är festernas kung! Hans jacuzzi-fester är the best. Den jacuzzin har hört många saker som måste stanna där.
 
November

Jag började gymnasiet och fick nya kompisar, här med Rebecca och Lina!


Hade en freakin' crazy night då jag riktigt fick freaka ut på TwiDAY!

December

Sen självklart bästa tiden på året. Juletiden.

Idag avslutade jag 2011 med mina dö fränaste vänner Alicia, Ewa, Kajsa och Linn. Helt underbar kväll. Flickor jag säger bara: MURDER! Det känns verkligen som ett bra avslut på året. Jag känner mig redo för förändringarna och utmaningarna som kommer 2012!


Let me tell you a story..

Hey!

A story about me, my favourit band and New York City. Det jag ska berätta är den lyckligaste och sorligaste stunden i mitt liv. (Var inte så bokstavliga nu, såklart att Lillys födsel var lyckligare och Valles begravning sorligare.)

16 April 2011, New York. Jag, syster mi, broder och Sofia betstämde oss för att gå själva och utforska Manhattans alla kanter och hörn. Jag hade checkat in Green Days broadwayshow "American Idiot" från mitt hotell fönster, så vi gick mot den gatan. Vi skrattade, knäppte kort som dårar och var helt fyllda av lycka, kan man vara annat när man går på the streets of New York? Sen out of the blue börjar jag dögrina, haha, Sofia blir alldeles chockad och panikslagen och frågar gång på gång vad som har hänt och jag pekar bara mot en vägg. Dom tre fattar såklart ingenting. Sedan håller jag tillbaka tårarna och förklarar att det står på väggen att Billie Joe är den som spelar Jimmy i showen mellan 5-24 April och att han står innan för den där jävla väggen och sjunger just då. Dom börjar ju såklart skratta, och tyckte liiite synd om mig, men dom var så snälla och stod där med mig en stund och tog kort och så att jag fick samla mig igen. Folk började ju kolla. 

Jag kunde höra honom, jag var enbart en vägg mellan mig och min största idol, Billie Joe Armstrong. Jag kunde inte se glädjen i situationen då, men det gör jag nu. Jag har ju faktiskt varit extemt nära han, jag har rört samma vägg han rört. Men vid det tillfälet var det enda jag se var hur otroligt långt ifrån honom jag var fast jag var så nära. Jag skulle ha kunat vara där inne, dock var det slutsålt. Men det svider än i mitt hjärta at jag varit så nära och ännu en gång inte fått se han. Dammit! Jag kunde och kan fortfarande inte förstå att Billie Joe Armstrong var där innan för den väggen.

En tårögd, Theres, står och posar med sin idol. (Samtidigt som hon hör han i bakrunden)


A clever man once said..

A clever man once said: "School is practice for the future, practice makes perfect, and nobodies perfect, so why practice? ". That man was Billie Joe Armstrong, the lead singer in my favouritband Green Day.

Dom där orden fick verkligen mina hjärnceller att börja snurra. Det är så mycket sanning i dom. Varför sliter vi ut oss själva i onödan? Varför arbetar vi sönder oss igenom hela livet istället för att leva det. Självklart måste vi arbeta för att överleva. Men tänk på det. Är det alltid värt det hårda arbetet? Remember life is for living.  Billie Joe Armstrong, my own genuis.


" Got dressed through the mess, And put a smile on my face "

Hey!

När dagmar kom och stormade till saker här på Alnö, så förstörde den mycket på min familjs lilla gård. Därav har jag ingen lust att blogga. Nu ska jag iallfall i väg med Kim på mellandags reanm utan pengar. Tjoho... Haha.


Photos from my Christmas - 2011


Only 364 days left for christmas!

Hejsan!

Jag ville bara säga att min julafton var helt perfekt och att jag har absolut ingen ork över huvudtaget att blogga just nu, så bilder och mer om min julafton kommer imorgon! See you.


Jag och Lilly Vanilly förra julen <3


24 December.

24 December. Julafton.

Från oss alla till er alla en riktigt god jul!


" I want you for christmas, your one of my wishes "

Hejsan!

23 December. Dagen före julafton och jag har faktiskt mycket julstämning. Jill sjunger "I want you for christmas, your one of my wishes", jag har bakat och lagat mat hela dagen. Uppesittarkvällen börjar om en och en halv timme. (Låter som om jag är 108 år gammal) Julen är verkligen här. Snön håller dock på att försvinna för att det är plus grader.. Men wtf, jag kan inte göra något åt det. Mitt december i bilder:**!! Mitt internet slutar jämt fungera när jag ska lägga upp bilder på bloggen. Det står att webbsidan inte kan visas när man ska ladda upp bilden, men allting annat fungerar. Någon som vet vad felet är? Jag har mobilt bredband.  


" O sinners let's go down, Let's go down. Down in the river to pray. "

Hello!

Jag såg precis klart the Return of the King. Lord of the rings är det bästa filmerna någonsin gjorda. Helt klart. Utan tvekan. Jag har antagligen visat denna video förur, men nu visar jag den igen för den är så underbart jävla bäst!Idag är det dan före dan före doppardan, eller något liknande, det är iallafall bara två dagar kvar till jul och imrogon tänkte jag visa lite bilder hur min månad har sett ut.


" Men det känns att det finns, När jag blundar och minns "

Hey!

22 December. Fuck ***! Tack nu har jag sagt det. Skolan är över för iår, jag tror att det är många som håller med mig om att det är jävligt slönt att säga det. Själva avslutet på skolan skulle inte kunna bli bättre, en bra start på lovet. Nu ska min mor ha "halv åtta hos mig", så nu är det dags att jag fixar mina menyer tills att jag ska ha.

PS. Min älskade vän Alicia Kvist fyller år idag. Hon förtjänar ett stort GRATTIS! Hayley, jag saknar dig verkligen. Jag tycker det är hemskt att man inte hinner träffas.

Ett stort grattis till Hayley, hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!  2 dagar kvar till julafton!

The Hobbit: an Unexpected Journey - Trailer!Anna - www.vaniljbanilj.blogg.se - är lika som mig ett Lord of the Rings fan och hon visade mig att the Hobbit trailern hat släppts. OMG, säger jag bara. Jag vill se den nu! Dock tyckte jag att gubbarna såg lite väl animerade ut.. But it will, sure as hell, be good anyway. It's a Peter Jackson movie!

3 dagar kvar till Julafton!


" You're all I need, make you only mine. "

Hey!

20 December. Jag kan inte förstå att det redan är tjugonde december. Det har gått så jäkla snabbt. Jag är dock glad för jag älskar julafton, fast jag vill inte att julen ska vara över.. Aja, skolan är över för iår, julklapparna är handlade, det ligger ett vackert tjockt snötäcke över hela Alnö och det känns väldigt bra!

Jag har även kommit fram till att Mötley Crüe är jävligt bra! Me freakin' liky.


Me and my sweet mami!


Två bilder från när vi var på Wallmans Salonger

4 dagar kvar till julafton!
 


Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakutulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Hi!

Awesome med fler läsare idag då, slagit mtt egna lilla rekord. Det skulle vara roligt att veta hur ni hittat hit? För det kommer liksom i vågor. Jag är läskigt trött nu, har badat och surfat hela eftermiddagen så nu ska jag somna till Lord of the Rings: the Return of the King.

"
Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie. "

På rubriken står det: "One ring to rule them all, one ring... " fast på alviska. 

 
Min favoritbild på Gandalf.

Sleep tight everyone!


Lord of the Rings - 10 years anniversary.

Press play and read the text.Lord of the Rings. Sagan om ringen. Frodo Baggins. Peregrin Took. The Shire. Peter Jackson's and J.R.R Tolkien's masterpiece. Idag för tio år sen hände något historiskt, Sagan om Rigen hade premiär. New Line Cinema höll på att gå i konskurs och gjorde en sista sattsning på LOTR-filmerna. Ingen visst de skulle bli historiska och va de mest sedda filmerna på bio, tills sista Harry Potter kom ut. Jag själv var för liten för att ens förstå vad bio var, man trots det har Sagan om Ringen en stor plats i mitt hjärta.

LOTR är så mycket mer än bara bra filmer. They are perfektion. Legendary. Genius. Brilliant. Magical. As you probably noticed så är LOTR-filmerna absolut de filmer jag älskar mest. Jag förstår inte hur något kan vara så underbart perfekt. Effekterna, soundtracket, the actors och Peter Jackson. Tänk dom började spela in filmerna -99, snacka om att utväckligen gått framåt sen dess, ändå är filmerna så sjukt snyggt gjorda. Peter Jackson är the masters master.

Jag är ledsen att jag aldrig kommer förstå hur stor dom filmerna var, att jag aldrig kommer att få uppleva den hysterin. Men fansen släpper inte taget, the hobbit har röstats fram till att vara den film folk längtar mest till att se 2012, med hela 46%. Jag är en av dom. I'm freakin' excited att se premiären den 12/12 2012!

Finns det några fler som känner som jag och kommer att hylla dessa fantastiska filmer idag?


Sherlock Holmes - a Game of Shadows

Hey!

17 December. I'm like really happy right now. Jag har haft en riktigt bra dag. Lilly sa faster för första gången, jag blev så otroligt överlycklig. Jag har klätt vår julgran! För er som inte vet så älskar jag julen, så att klä granen är en av de bästa sakerna på året. Jag har även sett Breaking Dawn för tredje gången, trots att pengarna klappt räcker. Men wft, life is for living. Det var värt det. Jag tror jag aldrig jag sett någon med mer inlevelse till en film än vad Sofia hade på bion. Haha, helt underbart att se!

Jag såg ju Sherlock Holmes - a Game of Shadows igår. Holy crap vad bra den var!  Finns inte ord. Den får 5/5. Skådispelet är klockrent, storyn är extremt smart och en film kan knappast bli snyggare gjord än vad Sherlock Holmes filmerna är. Den är hysteriskt rolig, läskigt spännande och rysligt smart. Jag är helt amazed över kameravinklarna och special effekterna, freakin' awesome. Slutet var äckligt smart och snyggt gjort. Two words: SEE IT!" Hang a shining star upon the highest bough. "

Hejsan!

16 december. Jag och min konfirmationsgrupp gick på bio flera gånger. Ena gången såg vi Sherlock Holmes. Jag älskade den och har väntat på att tvåan ska komma. Idag ska jag se den, Sherlock Holmes - Game of Shadows. Feels good. 

 

8 dagar kvar till julafton!


" Gifts I'm preparing for some Christmas sharing "

Hey!

15 december. Hellyeah. Skolkatalogen har kommit. Time to check out the guys.

Julen närmar sig med jättesteg, jag har in handlat lite julklappar idag. Nu är det endast två kvar. Sen är allt klart! På söndag blir det lilla julafton och en hel massa mys. Längtar.Haha, vacker bild. Det är jag och min syrra på julafton för typ två år sedan.


" Bet I can see ole Santa in the keyhole, One peek and I'll try there; oh oh, there's an eye there!

Flaming Dress SEK 499, Nelly Trend - NELLY.COMJohanna Mini Dress SEK 399, Honor Gold - NELLY.COMSequin Open Back Dress SEK 499, Three Little Words - NELLY.COM
Assymetric Cut Out Dress SEK 449, Reverse - NELLY.COMNippon Dress SEK 299, Nelly Trend - NELLY.COMBlack Cut Out Prom Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

www.nelly.com

Jag söker mig en nyårs klänning. Jag antar att ni ser vilken stil jag vill ha. Haha. Kan ni förstå att det är enbart 10 dagar kvar till julafton! Holy shit. Jag längtar!


" Chestnuts roasting on an open fire, Jack Frost nipping at your nose "

Hey!

14 december. Idag har jag haft en underbart mysig kväll med Lina-Lee och Nellie! Pepparkaks bak, pizza och sex and the city. Nu ska vi se klart på SATC 2 innan vi snart ska upp till skolan.


Lånade den här bilden från Nellies facebook. Look at my eyes! creeps me out..

Sweet dreams everybody!


My trip to USA - Do you remember?

Hey!

Kommer ni ihåg min earthshaking, groundbreaking and mindblowing trip to United States of America? I do! Jag vet att mina kompisar är sick and tierd av att höra om min USA-resa men jag kan inte sluta prata om den. Den var helt fucking amazing. De kommer aldrig att förstå för de var inte med.

Jag och systra mi satt nyss och kollade igenom våra USA saker. Flygbiljetter, kvitton och kartor. NOSTALGI! Nu ska jag visa er några bilder från min resa som jag aldrig visat förut.


Det här är den allra först bilden jag tog i New York. Utanför flygpltsen medan vi väntade påvår taxi. Jag var så sjukt hyper när vi åkte med taxin till Manhattan. Vi alla satt och kollade på varje lite detalj som fanns. Underbart!


Times Square.


Nicklas och Sofia medans vi väntade på flyget till Nashville.

Fuck. Nu slutade mitt internet att fungera, så jag kan inte lägga upp fler bilder. Aja, jag lägger upp fler bilder sen. Jag hoppas att alla någon gång kommer att få åka till USA, för det är verkligen helt otroligt. Så jävla värt att åka dit. Det är det bästa jag någonsin upplevt och jag har faktsikt upplevt mycket när det kommer till semestrar.


Inspiration: 1960's

Hejsan!

10:de December.
1960's, jag är lite kär i den stilen just nu. Toperat hår, tjock kajal och twiggis. Jag ska styla Sofia snart inför Wallmans Salonger så då tänkte jag köra lite på 60's stilen.


Inspiration: Black and White
www.weheartit.com" When it's time to live and let die, And you can't get another try "

Hejsan!

Den här dagen har verkligen varit bra. Riktigt bra. Jag har skrattat och skrattat och skrattat. Vad kan man annars göra med Nellie och Lina? Riktigt underbara tjejor. Nu ska jag bevisa för min vänner, Nellie och Lina, att min hår faktiskt är väldigt lockigt även när det är långt.Remember? Jag kind of saknar mitt långa hår. Just nu sitter jag och kollar på en bild av Mary-Kate och Ashley Olsen i senaste Chic och då blir jag jättesugen på att spara ut lååångt igen. Sen bläddrar man vidare några sidor och ser hur jävla snygg Carey Mullingan är med sitt jätte korta hår... Fast jag har ju axellångt nu så jag kommer nog spara ut det ett tag till.


" Innan dagen börjar är, kvällen redan här "

Hejsan!

Idag har jag julbakat med  Hanna och hennes familj, dett är ju dock lite synd att jag varken tycker om lussekatter eller pepparkakor. Men det ver hur mysigt som helst ändå. Julstämningen oar på topp pch snön faller utanför fönstret.

www.thetwilightsaga.se har en julkalander där lottar ut presenter varje dag (anmäl er) och jag måste säga att det är ganska fina presenter. Men bilderna på varje lucka är sjukligt snygga. Redigeringen är grym. Check it out!

" And I know I'm meant to be where I am, And I'm gonna be "

Hejsan!

6 December. Min tandställning har gått lite sönder så att två stålpiggar hugger i min tunga varje gång jag pratar. Min tunga och högra kind har nu blivit svullna. Är detta normalt? Jag tror jag ringer tandläkaren imorgon trots att jag ska dit på måndag. Haha.

Idag hade jag en fantastisk dag på birsta med Hanna. Vi lyssnade en snabbis på Chris Medina som var här på besök i Sundsvall. Han var så otroligt gullig mot sina fans. När dom skrek I LOVE YOU till han så sa han det tillbaka och sen frågade han hur man sa det på svenska och så sa han jag älskar dig till dom hela tid. Extremly sweet.


" Now I know what a fool I've been, But if you kissed me now... "

 "...I know you'd fool me again "


Idag hade vi här på stolpås gård vår egna lilla halv åtta hos mig. Min syster började och hon bjög på Elvis banan och chocklad macka, baconburger och blåbär/hallon cheesecake. Yummy! Nu är jag trött så inihelvete så nu ska jag somna till the holiday.


Jag och systra mi på gatufesten för några år sen.

Sweet Dreams!


" When snow will be falling, friends will be calling "

Hejsan!

4:de December. Idag, eller tekniskt sett igår eftersom att klockan är tolv, så hade jag en underbar kväll med mina kompisar Kim, Linn, Julia och Hanna. Vi spelade med andra ord, kollade på the hangover - part II och pratade. Extremt mysigt.

Vi diskutera länge om Taylor Lautner är lik en lama eller inte. Själv tycker jag ju det med, de andra höll inte riktigt med mig. Vad tycker ni?" Du och jag och jul är som alla rätt, imorgon går tåget och jag har biljett "

Hi!

2:a December. Jag måste bara berätta att idag hade jag den typ bästa skoldagen sedan skolan börja. Frisörerna kom ner till vår salong så fick vi massera och ge dom manikyr och sedan fick dom styla vårt hår. Det var verkligen sinnessjukt roligt. Det var längesedan jag skrattade med sån glädje. Lovely!

Det är min älskade vän Olivia - www.oliviaengstrand.blogg.se - som tog dessa 50's rockabilly bilder på mig i vintras/våras.  


" They're singing "Deck The Halls", But it's not like Christmas at all "

Hejsan!

1:a December. Jag är så jävla trött, ögon locken känns som sten. Men jag pallade mig upp för att se julkalendern. Haha. Jag har inte sett på julkalendern de senaste åren så jag tänkte att jag ska ta en titt i år. Snön har ju regnat bort här i Sundsvall igen. Jäkla skit, hoppas det snöar snart igen!


Ett år sen.


RSS 2.0