Mitt nya hem!

Hejsan!

Som jag sa skulle jag ju flytta ut till en barack en bit ifrån vårt hus, och idag blev jag klar! :D Jippie! Det tog två dagar för Sandra att flytta ut och för mej att flytta in. Men nu är vi klar, eller det är ju fortfarade nån tavla och nångra små saker som inte är på sin plats. Men jag säger att jag är klar. Jag blev jättenöjd! Det är väldigt träit där ute, så jag hade så lite trä möbler som möjligt. Det är mest svart/vitt, faktiskt väldigt nöjd. Medans jag rensade bland alla saker kom jag fram till att  jag har väldigt mycke saker, mycket kläder, skor, örhängen, filmer jackor allt! Haha, det är lite kul! :D

Sorry, bilderna blev lite suddiga.


Här kommer lite bilder från min söta lilla barack:

Min lilla hall, ser lite stökigt ut med väskorna på dom översta hyllorna, men men... måste komma på en plats åt dom ;)


Några av mina skor, det är några fler på hylla ovanför ;)


Min söta lilla toa! och där är några örhängen, har många fler men dom går inte att hänga upp, så dom ligger i en låda ;)


Hihi, där ligger pappa och sover, det där är iallafall själv rummet :)
Mina älskade filmer är där uppe på hyllor vid taket. Såå snyggt ;D 


Där är min Johan Palm vägg! :D haha, ganska fjantigt, men såå snyggt ;D


Till sist mina kläder! :D var tvungen att rensa ut mycket, det är jobbigt men gick ovanligt bra :D

Tusentack till Hanna, Sandra, Mamma och Pappa som hjälpte mej med det här!
 Vad tycks? Jag är iallafall nöjd! :D

Hejdå!


Home again, but I move out

Hejsan!

Jag hade underbara dagar nere hos Julia, åkte i söndags med bussen och fick skjuts hem på onsdags. Önskar att jag kunnat stanna längre. Jag var tvungen att åka hem för att jag håller på att flytta ut i från mitt rum och ut i en barack vi har några hundra meter från huset. Låter kanske inte så kul, men det kommer bli kul! Har flyttat hela dan. Så imorrn är det klart och då får ni se hur det blir, jag tror det kommer bil as bra. Mitt rum är typ tomt nu, det är bara en säng och massa skräp! ;D

Jag har inte hunnit lägga in bilderna sen julia än på datorn, så dom kommer sen. Och då berättar jag vad vi gjorde och vilken vi va med! ;D

Hinner inte blogga mer nu, ska fortsätta med mitt lilla hus nu :D 

Hejdå!


Se you soon!

Hejhej!

I dag tar jag bussen ner till min älskade Julia! Nu måste jag bara packa klart och åka in till stan! Bussen till Söderhamn går från stan kl. 16.45. Jag kommer hem på onsda kväll. Äntligen ska jag åka ner till dej! Har längat jättelänge!

Jag hinner inte blogga mer nu, bloggar mer när jag kommer ner!


Jag och min älskade Julia! <3<3


Hoppas alla får ett bra lov! Hörs sen

Hejdå!


Photos of my eye

Hejhej!

Nu tänkte jag visa fler bilder jag och Sandra tagit, fast den här gången blir det bilder vi tagit på mitt öga! Bara så du vet, Sandra Engberg, är du sjukt jäkla duktig på att fota! Tack för att jag får vara modell ^^


Eyes:

Sneek
 Haha, om man söker på Theres eller Sandra Engberg på Google bilder, kommer den där upp! ^^



Green
Jag älskar den här bilden, en av dom finast vi tagit, om jag får säga vad jag tycker! :D



Black eye
Snaka om focus i mitt gröna öga! ;D Det är coolt!



Dark eye
Jag gillar Sandras alla ideér! Pärlor, Guld glitter, Blommor och varför inte när hon klistarde på , med riktigt lim!, små pärlor på mitt ögonlock :D



Gold
Sist men inte minst, min favorit bild! I love it! Vi tog den här på min födelsedag! Det var kul, då fick jag gå om kring hela dan med tre ton glliter runt mina ögon! ;D Men det var värt det! Min älskling bild, önskade at jag hade sån ögon färg!

Det var dom bilder ni fick se nu, mer blir det någon annan gång. Ha det så bra så hörs vi sen!

Hejdå!


NU är det bara en månad kvar!

Hejhej!


Sitter här nu med Hanna, Kim och Linn. Nu har vi väntat länge nog, i typ över ett halv år har vi vänat på premiären som är den 20 novembr 2009! Men nu är det äntligen bara en månad kvar!!! Längtar Längtar Längtar! Jag längtar till jag får dregla över Rpattz! haha, när Kim sitter och dreglar över Taylor kommer jag sitta i ett hörn och spy! Jag och Hanna är överens om att han ser ut som en hund, medans stakars lilla Kimman tycker att han har en snygg kullerstensmage! Det är snyggt när killar har 6-pack inte när dom har 200-pack som han har! ;D Jaja, nu ska jag inte reta Kim och Taylor mer. Vi längatr väldigt mycke! Jag dör snart! Måste se!

New Moon:


ååh! jag får ont i magen när jag kollar! Längtar sjukt mycke!


Det där gillar vi! ;D


Hejdå!


Hemma igen

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, helgen har varit jättebra! Lite trött men, men jag överlever. Vi har tex gått på Järvsö Zoo, lekt några lekar och ätit och vi åt lite mer, jag tyckte vi åt hela tiden ;D Det kommer att komma bilder från helgen när jag får lite bilder. Jag tog inte själv några bilder, jag ska be Linn skicka lite, så får ni se sen :)

Nu sitter jag iallafall och kollar på Idol, jag missade början och slutet i fredas, så nu kollar jag på hela. Det var ju Michael Jackson tema och då blev jag att väldigt sugen på att lyssna på han. Kom man ju hem idag då och skulle lyssna på min Michael skiva och då var den borta! Fast jag hittade den efter typ två minuter ;) Jag började lyssna och det slog mej att han är den jag mest i hela världen skulle vilja ha träffat. Som många vet gillar jag ju Wentworth Miller, Elijah Wood och Billlie Joe Armstrong väldigt mycket, elller vändigt mycke det går inte att beskriva hur mycket jag skulle vilja träffa dom, men jag skulle ändå vilja träffa Micheal Jackson mer!

Jag tycker att några gjorde det as bra och vissa gjord det inte så bra. Jag måste tyvärr erkänna att Calle, som jag hejar, på inte var så jättebra! Han dansar inte så bra.., men han kan iallafall sjunga! Jaja.., han åkte iallafall inte ut. Erik var sjuk bra, han är verkligen så BÄST! Jag tycker att Eddie som sjung min favorit låt, They don't care about us, var sämst, men juryn tyckte han bar bra. Jag tycker att Rabih eller vad han heter var sämst, men det tyckte ju såklart juryn var as bra. Jag håller aldrig med Juryn!


Michael Jackson, Thriller:




Erik Grönwall, Thriller:


Vem är bäst?

Om jag får säga tycker jag lätt att Michael var bäst! Sorry Erik!
R.I.P Micheal Jackson!

Hejdå!


What if god was one of us

Hejhej! 

Nu i helgen ska vi i  komfimations-gänget åka till Jörvsö, Vår första komfimations resa i år. Det blir en till om några veckor, då bär det av till Uppsala. Vi kommer att gå på Järvsö zoo, och vara uta och grilla och sånt där. Jag är inte så jätte peppad över helgen men det blir säkert kul! Vi kommer hem på söndag, så jag bloggar ju säkert då, eller blir det på måndag, får se när jag orkar. Ska ta lite bilder så får ni se!

Jag hade tänkte att lägga upp en låt som passar väldigt bra, efter som komfimationen handlar om gud:


What if god was one of us, 
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus,
 trying to make his way home
 


Ha en bra helg!

Hejdå!


Fasters Lilla Ängel

Hejhej!

~~~~~~~~~~~~
Ni får ursäkta mej för det förra inlägget, jag tyckte väldigt synd om mej själv då! ;) Det är bättre nu, jag och Alicia har bestämt att nästa gång dom kommer så ska vi gå dit och kolla! Då ska vi gå tillsammans! :D
Hoppas det blir en nästa gång, men det tror jag! :D
~~~~~~~~~~~~

Jag sa ju för ett bra tag sedan att jag fått ett brorsdotter, tror jag att det blir till mej. Fasters lilla ängel, Lilla Lilly! Niklas, Sofia, och Lilla Lilly kom ut till oss i söndags och tog lite kort, och nu tänkte jag visa älsklingen för er, Hon är såå otroligt söt! <3



Bilden är tagen från min syrras blogg, Sandra är fotograf och Lilla Lilly är modell!


Hejdå!


Fan, ingen Green Day!!

hej...

Just nu i denna sekund, den 11 oktober 2009 spelar Green Day live i Globen, och jag deras största fan i Sundsvall, får inte se dom... Många undrar hur det känns och jag tror faktiskt ni kan lista ut det själva.  Om ni inte kommer på så kan jag ju säga att det känns förjävligt! Fan Fan Fan! Jag är med Hanna just nu så jag kan inte grina, det är bra. Tack att du är här Hanna! Men det lär väll komma ganska många tårar sen ikväll när jag ska sova... Jag fattar faktiskt inte att dom uppträder just nu! Och jag är väldigt glad för Alicia som faktiskt just i denna sekund står och lyssnar på dom live i Globen!! men jag är inte glad över att jag, istället för att stå där och sjunga med och skrika Green Day, och se mitt favorit band live, får jag sitta här i mitt eget hem och göra ett inlägg om hur mycket jag vill se dom!! Det gör ganska ont i mitt hjärta just nu... It's not fair! Why is it like this?


21 guns:


Jag skulle kunna stå med i publiken och sjunga just nu men så är det inte..


Boulevard of broken dreams:


Jag kan ju säga att det känns i mitt hjärta när jag ser dom!


Give me Novacaine:


Jag känner mej ganska tom... väldigt tom..


Working class hero:


Jag ska inte grina.. dom är bara det bästa band jag vet...



Billie Joe är ju inte heller den typ snyggaste kille jag vet heller.. så det känns ju lite jobbigt att jag inte får se han!
Det är fan hur jävla jobbigt som helst, jag skulle göra vad som helst för att få se han!


Snyft.. Snyft..


Jag ska försöka att inte grina, det har gått ganska bra undertiden vi gjort inlägget och lyssnat på dom när dom sjunger live, men jag har ju grinat lite men inte så mycket.. 
I want too se them soo badly, Y'know!!

Hoppas du har det bäst där nere Alicia!

Hejdå..


Praoar som fjortisar!

Hejhej!

Jag hade tänkte att lägga upp en bild som jag har klippt ihop, det är olika bilder på mej och Hanna.Haha, det är så mycket fjortis över den bilden!! Men det var faktiskt meningen, den ser hemsk ut! Så snälla få inte en chock, jag varnar er! ;D



Usch, usch, usch! vi hatar fjortisar!!!


För er som blev lite rädda att vi blivit fjortisar, så lovar jag att vi inte är det! Ska aldrig bli, och ska aldrig testa igen!  Vi är inte direkt bra på att vara fjortisar, vilket känns väldigt bra!

haha, jag dör, det ser as kul ut! ;D I början skulle jag göra en seriös bild, men det blev inte så, hihi ;)

hejdå!


Dagens tråkigaste skämt!

Hejhej!

Idag på spanskan skulle vi översätta ett spanskt skämt till svenska. Det var inge kul, plus att det tog 10 min för mej att förstå det roliga! ;D Hahah, jag är så bäst!
Enjoy:

På morgonen kan jag inte äta frukost för jag tänker på dej,
På dagen kan jag inte äta lunch för jag tänker på dej,
På kvällen kan jag inte äta middag för jag tänker på dej.
Och sen på natten, när jag ska sova kan jag inte sova,
för då är jag hungrig!



haha, bilden är tagen uppe i fjällen, under Tännäs filmfestival!
Min lilla Lill Kim har kul medans vi gör oss ordning! hihi! :D


Hahah, det är så tråkigt att det blir roligt ;D

Hejdå!



Min dagbok om Tännäs Filmfestival 2009 (många bilder)

Hejsan!

I helgen åkte jag till Tännäs med Kim. Det var Tännäs filmfestival där, det är något som är i lilla byn tännäs varje år. Det ä rjämt första helgen i oktober, det ä as kul! Det är faktiskt väldigt nya filmer där, tex Brölopsfotografen som inte äns haft premiär i Sverige. Den har det om 11 dagar. Haha, den har jag sett på en liten bio i lilla byn Tännäs, ganska coolt faktiskt! ;D Vi såg också filmer som Baksmällan, Harry Potter och Halvblodsprinsen, The Proposel, Ice Age, Slumdog Millionaire och Änglar och Demoner. Jag tycker lätt att den bästa var Baksmällan, så otroligt rolig!! Jag gillade Slumdog Millionaire, det är en film jag rekomenderar. hehe, jag sov lite på den också, men den verkade jättebra! och det jag såg var jätte bra! Jag hade redan sett Änglar och demoner och det var 4:e gången jag såg Harry Potter, men det är också filmer jag rekomenderar. Änglar och Demoner är så jävla spännade att man nästa skiter på sej. Harry Potter är ju bara så BÄST!

Jag och Kim tog bilder varje dag på hur vi såg ut och sånt där. Det var väldigt kul, när första filmdagen
var, fredag, knäppte vi höst bilder. Men nästa dag, lördag, knäppte vi vinter bilder. Då hade det kommit snö, ganska mycket faktisk. Ni kommer att få se! :D Vi tog väldigt mycket bilder, lite som en dagbok! :D
Så det kommer bli mycket bilder!

Bilder från Tännäs Filmfestival 2009:

Jag och Kimmsan, första dan! Jätteglada! :D


Första Dan: Min lilla Lill Kim, bilng bilng! ;D


Första Dan: Den här otroligt söta och helt underbrat roliga tjej var jag med uppe i fjällen! ;D


Innan första filmen: En väldigt glad jag! :D


Efter två filmer: Jag pigg och Kim jättetrött, haha, okej, hon lossa men hon var faktiskt trött! :D


Sista filmen dag ett: Kimsan var lite trött! ;D sov gott gummsan! ;D


Andra dan: Lite mer snö! Vi fick inga bra bilder från första filmerna, men det här är på väg till 3:e filmen den dan, Änglar och Demoner. :D


Andra dan: Kim i väntan på Änglar och Demoner! :D
Jag lovar att hon lyssnar på Eminem! ;D visst gör du det?



Andra dan: Jag och Kimman, väntar på Slumdog Millionaier :D 


Dag 3: Jag och Kimsan på väg till vår sista film, Baksmällan!! :D



tredje dagen: Kim på väg till bion! :D


Tredje dan: Jag och Kim i bions matsal och väntar på Baksmällan! :D


Dag 3: Jag och Kim dricker dricka på pausen i Baksmällan! :D


Sista lunchen även min och Kims ända lunch: En skrattig Kim! :D

Tack så himla jätte mycket att du hängde med måste göra om det där, det roligast jag gjort på länge!!! :D :D
<333333333

Nu har jag inte tid att lägga upp mer bilder, det kommer säkert att komma mer sen men jag ska gå nu

Hejdå!


Vi drar till fjällen, film hela kvällen!

Hejhej!


I mådas åkte jag och mamma och köpte ett par vinter skor åt mej. Det gick väldigt snabbt, det brukar ta typ hela vinter för mej att hitta ett par vinter skor jag vill ha. Men i år kom jag och mamma väldigt bra och väldigt snabbt överens. haha, jag möte Kim på Scorett, och jag skrämde skiten ur den min lilla gumma! haha, det var så kul!! :D Jag tänkte ta och visa min nya skor! :D Dom är väldigt varma men det är ju bra nu till vintern.
Jag är jätte nöjd! :)



Andra bilden blev väldigt suddig men den var cool!
Love them!


Nu ska jag gå och packa ska till fjällen, det är Tännäs filmfestival nu ihelgen! Ska ta med mej Kimman upp, och kolla på film hela helgen! :D Kommer bli såå kul! Skriver på månda hur det var!
Ha en bra helg!


Hejdå!


RSS 2.0