the Twilight saga Eclipse - Två månader kvar!

Hejsan!

Idag den 30 april är det  bara två månader kvar! AHH! om två månader just nu sitter jag förväntansfullt och väntar på Eclipse! Åh, det pirrar i hela kroppen! L Ä N G T A R!


Så jävla söt så att jag får ont i magen! <3Hejdå!


Till min älskade syster

Hejsan!

Min söta och underbara syster blev lite ledsen på mej när jag inte (trodde hon) hade laggt upp en bild på henne när jag gjorde inlägget om min sommer 2009. Men faktiskt Sandra så var bilden när jag fiskade på dej och mej. Man såg inte det, tyvärr. Så nu ska jag gott göra dej genom att lägga upp en bild på bara dej och mej. Den är tagen på GF förra sommaren. Jag och systra mi <3

Puss på dej Sandra!


Inspiration: Kristen Stewart

Hejsan allihopa!

Nu blir det ett till inlägg om en av mina idoler och en skådis som ger mej mycket insperation: Kristen Stewart. Hon är frän, cool, häftig, snygg och ärlig. Hon är min idol. Jag vet att vissa tycke roch tänker att hon ser ju drogad ut. Ja, hon kan göra det på vissa bilder. Men det är det som är bra! Hon är inte perfakt, men det är inte jag heller, ingen är perfekt. Hon bryr sig inte och säger som hon tycker. Om det är sant eller ej det var jag inte, men jag läste i en tidning att hon hade sagt att hon hatar sina fans. Det verkar kanske hemskt, men tänk efter. Hur kul är det att ha fler hundra tusen flickor efter sig dagligen. Jag själv skulle få panik. Att aldrig få vara ifred. Jag förstår henne. Det var en av andledningarna till att hon inspererar mej.

En annan är att hon har en frän stil och vågar vara "ice-perfekt". Jag älsar hennes kläder och utseende. Hennes bleka hy och svarta hår. Hur fränt är det inte att hon kom i converse på MTV galan? Super coolt!

Go Kristen!

Jag fullkomligt älskar första bilden på henne!

Hejdå!


Vart tog hunken vägen?

Hejsan!

Ni som har sett eller hört talas om Prison Break vet kanske vem Wentworth Miller är. Den snygga mystiska killen. Jag själv tycker att han är as snygg. Men nu såg jag på den här MSN grejjen, som kommer upp när man loggar in på MSN, nya bilder på en lite större och hårigare Wentworth:


Nu <---> Då
Åh.. Han ska inte ha långt hår! Jag tror och hoppas att det är för en filmroll. Inte för att jag bryr om folks vikt. Men snälla Wentworth klipp av håret! Haha, han är ju fortfarande snygg. Men han ser inte lika "hunkig" ut. Men jag är glad, vi kommer att få se han på bioduken framöver! Jag är överlycklig. PS. MSN grejjen mobbade han för att han hade en dubbelhaka. Hallå? Det har ju typ alla!

Hejdå!


Sommar - Summer - Verano

Hejsan!

Här kommer lite bilder från min sommar 2009:


Haha, älskar mamma min! :D
Sista bilden får bli en puss och hej!


Lovely Bones - Flickan från ovan

Hejsan!

För ett tag sen gick jag och såg Flickan från ovan med några vänner. Ressigören är Peter Jackson som är skaparen av dom fantastiska Lord of the Rings filmerna. Filmen är baserad på Alice Sebolds roman Lovely Bones, som är orginaltiteln.

Det är en mycket spännande och händelserik, tragisk men ändå fin film. Haha, hur det går ihop det vet jag inte, men på något sätt gör den det. Den handlar om en 14 årig flicka , Susie Salmon, som blir mördad, våldtagen och styckad av sin egen granne. Hennes Familj blir förkrossade och gör allt för att finna mördaren, även om det leder dom till livshotande situationer. Susie försvinner i helt och hållet utan hon hamnar på den perfekta platsen "the in between". På så sätt kan hon vaka över sin ursiniga och förtörda familj.

Ni tycker kankske det är konstigt att jag har avslöjat mödaren men det är det inte, dom visar det i trailer. jag tror t.o.m att det står på baksidan boken.

Saoirse Ronana som spelar Susie gjorde ett strålande jobb. Hon är en helt otroligt skådispelare vilket hon även
 visar i filmen Försoning. Om hon fortsätter med skådispeleri kan hon bli en stor stjärna. Även den som spelar hennes syster, jag tror det är Rose McIver, gjorde ett bra jobb. Restan av skådispelarna var som vanligt, lite halv dåligt med sina ljusa stunder.

Jag tycker att filmen var bra. Vill se den igen. Men det är något med slutet jag inte gillar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag skulle vilja ändra något men jag vet inte riktigt vad. När jag tänker efter så är slutet bra. Men det är något jag vill ändra. Komplicerat. Jag har hört att Peter har ändrat väldigt mycket från boken vilket jag inte gillar. Fy Peter! Boken sägs vara mycket bättre, vilket jag tror på. Men i helhet var filmen bra och sjukt spännande! Jag tycker att folk ska se den, och jag tror att den är bättre andra gången man ser den. Den får i slut betyg av mej: 3/5


--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag passa på att meddela alla om att det är Min söta underbra Ewas födelsedag i dag den 21 april.
Ett fyrfaldigt leve till Ewa, hon leve hipp hipp hurra hurra HURRA!

Älskar dej! <3

Hejdå!


Sista resan...

Hejsan!

Som Sandra sa i förra inlägget åkte jag på konfaläger. Vi åkte till Storlien och till Norge. Superkul! Det som är hemskt är att det där var sista konfirmations resan. Konfirmationen är snart slut. Det känns lite jobbigt. Men vi hade det underbart, åt typ hela tiden. Vi åkte till Trondheim i Norge och till Östersund och Storlien, till Åre och Duved. Vi var lite överralt runt den norska gränsen. Det var läng sedan jag skrattade så mycket som jag skrattade i helgen! Så sjukt kul hade jag Hanna och Sonja. När vi var i  Trondheim gick vi till Nidarosdomen som är en domkyrka. Obeskrivligt vacker! Den måste ni se. Helt otrolig. Finns inte ord. Men vet ni vad som kommer nu? Bilder!


Jag och Hanna på resan till Storlien :P


Tobbe, Carl och Pontus :)


Min kycklingsallad. Mumsigt.


Min söta lilla Sonja! :)


Min Jossi-poss! :)


Älskade HanniPie! :)


Snälla Cassandra! :)


Sonja, Jossan och Alice.


Jossan :P


Norge! :)


Hanna, jag och Cassandra


Sonja, Cassnadra och Hanna


Nidarosdomen! :D


Framsidan


Hela framsida bestog av fler hundra sånna här figurer, i olika utseenden såklart. Så jäkla häftigt!


Hejdå!


Herregud!

Det är Sandra som bloggar här:

Som Theres brukar säga: Men HERREGUD! Nu har hon tagit det hela till en helt ny nivå också, Tesa är på konfirmationsresa. Japp, tjejen som svär mest på hela Alnö (förutom mig och vår mor) skall acceptera sitt dop i maj. Det får ni ju bara inte missa!

Nu är konfagänget i Storlien och åk i utförsbacken.

Hej hej hej då!


Happy Birthday!

Hello everbody!


How are you today? Jag mår jättebra för det är ju trots allt Kim födelsendag idag! Tjoho! Grattis Grattis Gumman! Hon fyller ju hela 15 år! Jag har många roliga minnen med dej kim och jag hoppas bara på fler! Du får mej jämt att skratt. Så nu ger jag min lilla Johan Palm hatare ett stort GRATTIS!

Ett fyrfaldigt leve för Kim som fyller femton idag, hon leve hipp, hipp, hurra, hurra, HURRA!Tännäs Filmfestival 2009


Bion i Sundsvall


I bilen


Är det ett grått hårstrå jag ser där Kim? ;)


Så jäkla söt! :)

Love ya Kimman!


En härlig dag på Stoplås Gård.

Hejsan!

Jag sitter och säger att jag ska blogga mer och så blir det så här. Inte bra. Ledsen att jag inte bloggat på länge men jag har helt enklet inte orkat.

En vanlig dag på ett soligt Stoplås Gård:
Vaknar tidigt, det gör alla, alla börjar med sina sysslor som kan vara att fälla träd, måla soteringsvärk, baka, fixa i trädgården eller passa djuren och Lilly. Man tar och grillare en korv mitt på dagen. Fortsätter med sysslorna eller kanske tar en sväg och kollar till alla djuren och ger dom mat. Man njuter av släkten, hela stäckten bor ju här typ, man har det underbart. Inge stress. Men leker med hundarna, ute och går, man gör vad man känner för, cyklar en tur. Senare grillar man och äter ute på altanen i solnedgången. Underbart. På kvällen kollar man kanske på TV eller film och njutar man av tanken på allt man hunnit underdagen.
Det låter kanske inte så mysigt som det är. Men det är obeskrivlig vad jag älskar att bo här.
En vanlig dag för pappa.

Hoppas alla haft en lika bra och solig dag som mej och min släkt på Stopås Gård :)

Hejdå!


Boston Tea Party!

Hallo!

Har ni sett Boston Tea Party med Fhilip pch Fredrik. Jag har bara sett något avsnitt, men det är ju så jävla kul! Ewa har visat mej några as roliga klipp. Och jag måste bara visa dom, så jäkla kul. Om ni inte har sett det så går det på måndagar. Klockan 22.00 på kanal 5.
Den sista är bäst!


Hahah, hoppas ni gillade det, det gör jag iallfall! Ibland fattar man inte vad Patrik pratar om. Haha.

Hejdå!


Inspiration: Melinda Gordon

Hejsan!

Har ni sett Ghost Whisperer? Har ni tänkt på att Melinda alltid har så jäkla snygga kläder? Hon har den snyggaste stilen på jorden. Även fast hon har en stylist så har hon sjukt snygga kläder. Inte bara kläder utan hår, smink, skor, möblerna i hennes hus är underbara. Hela serien har en snygg stil. Jag älskar serien jag älskar hennes kläder! Om ni inte har sett serien, måste ni göra det! Den är riktigt bra, rolig, spännande och faktiskt vacker. Har kommer några smakprov av hennes stil:Det där är ingenting, det finns mycket finare. Men jag hittade inte några bra bilder, så dom får duga. Hon har gett och ger mej många idér. Ps. det går att se season 5 på youtube.com nu, den har inte kommit ut på dvd än! Johoo. Har sett några avsnitt själv. Skitbra. Här kommer en länk till första avsnittet: http://www.youtube.com/watch?v=CIqMkx2ZolY&feature=related. Det är uppdelat i olika parter. Länken är part 1, sen får man trycka på part 2. Enjoy!

Hejdå!


Sunshine Award

Hejsan!

Woho, nu har jag fått nitt första award, haha! Blogg award. Det var snälla Evelyn (http://gukoret.blogg.se/) som skickade det till mej. Tack tack! :D
Nu ska jag skicka awarden vidare och jag gör det till dom här tjejerna:

Amanda: http://sam.webblogg.se/
Alice: http://www.alicesundberg.devote.se/
Kenza: http://kenzas.se/


Regler: Klista in Awardloggan på din blogg. Skicka vidare Awarden och länka till dessa bloggar. Meddela bloggarna att det finns en award att hämta på din sida. Länka till bloggen som du fått den ifrån: http://theresengbergs.blogg.se/


Hejdå!


RSS 2.0