If I could turn back time

Tid är en läskig sak, den kan gå så sjukt snabbt samtidigt kan den gå så långsamt. För ett år sedan flyttade jag in i min lägenhet, kan inte förstå att jag bott här i ett helt år. För ett år sedan började mitt arbetsamma liv påriktigt englig mig själv, jag älskar mitt jobb lika mycket idag som jag gjorde för ett år sedan. För ett år sedan var första hösten då jag inte började skolan, jag kan inte förstå att jag gick i skolan för 1 och ett halv år sedan. Skolan känns otroligt långt bort. För ett år sedan var jag på Kreta just nu med mina babes, då var vi i början av mitt livs roligaste vecka. Just denna kväll för ett år sedan så träffade vi norrmännen för första gången, vem kunde då tro att vi fortfarande skulle ha kontankt.
 
Första kvällen på Kreta. Jag skulle göra så mycket för att få uppleva den här kvällen och veckan igen. 

" I'm gonna fly like a bird through the night, feel my tears as they dry "

Loic Nottet var en av mina favoriter i Eurovision i år. Jag älskar Rythem Inside och det är en sjukt härlig låt. Men jag har inte tänkt på att kolla på nå mer låter som grabben har gjort och det var ju synd för mig. Kimman visade för några dagar sedan när han gör en cover på Sia's Chandiler. JAG DÖR. Kolla kolla kolla. Jag har aldrig hört något liknande. Vem kan sjunga så där i typ en gamal gympasal med händerna bakom huvudet eller lite svajande längs sidorna? Jag orkar inte. Så jävla bra. KOLLA. 
 
 
Sedan har Kimman visat ännu fler klipp med honom, han är ju som allra bäst när han står själv och bara jammar. Han känns stelare på scenen. Men kolla in dom här klippen också, han är så otroligt duktig. Jag tror att jag har blivit lite kär. Han är ju så himla gullig också. Sett nån intervju med honom också och man smälter ju.
 
 

" Det är en kanin! "

 
Idag fyller världens finast och bästa lilla prinsessa år! Grattis Lilly på 6-års dagen. 

fina augusti kvällar

Vardagskvällar som denna förtjänar ett eget blogginlägg. Efter Julias förslag om att bada (mitt första dopp i år) så åkte jag, Julia, Mårten, Rasmus och Isac till Bänkås för ett dopp, trots blåst och knottriga ben så doppade vi oss. Sedan blev det middag med utsikt över vattnet och en fin solnedgång vid Pire, god mat och underbara vänner. Efter det så åkte vi till Julia för att äta efterätt, en efterätt köpt av glassbilen. Kvällen fortsatte med massor av skratt, roliga konverstioner och framtid planer på Julias balkong. Asså dessa människor, det här supergänget, är obeskrivligt bra. Jag har ingen bild från kvällen, men en bild från i lördags när jag, Hanna, Kim och Rasmus hittade på massa äventyr får duga. 
" Let's do tonight again! "

Har haft den mest typ fantastiska helgen! Livet är så jävla gött ibland. En fredag med supergänget, asså dom är så himla bäst, fest hos Mårten och sedan en långpromenad till stan och krogen. Ett skadat knä och armbåge, lite pirr i magen, dans och en jävla massa skratt - en perfekt kväll. Vi planerade vår Göteborgsresa, de kommer att bli könglig. Lördagen blev det grillning med syrran hos Amanda och sedan blev det världens grymmaste spelning av Ola Salo, alltså den mannen!! JAG DÖR. 
 
Fredag
 
Bästa supergänget

Once upon a different life, we rode our bikes into the sky

Tiden bara flyger förbi! Men äntligen har jag börjat jobba på mitt vanliga jobba, i paradiset. Åh, äntligen! Det här jobbet är totalt jäkla fantastisk. Sedan är det fest på fredag med gänget, det ska bli så kul! och vi har en resa till Göteborg och Liseberg, så jävla galet kul ska det bli! Sonja kommer hem i några dagar, massor va födelsedagar och andra roligheter. Livet är underbart. 
 
Nu täkte jag visa lite bilder från en av de bästa dagarna den här sommaren. 
 
Loppis, Västanåfallet, 50's café, massor av fika, suschi, familjen och Jon Henrik Fjällgren kan et bli bättre? 

RSS 2.0