" From my heart, I love you "

Hey!

Igår hade jag en rolig kväll med Kim och Oscar. Vi såg the Avengers på bio och fan vilken bra film! Det är inte min typ av film men i liked it. Hulken är helt enkelt bäst.

Jag tycker verkligen om mina syskon, Nicklas och Sandra. Dom får mig alltid att skratta. Dom må reta mig tills jag grinar. Men dom finns alltid kvar. Jag har kommit närmare dom på sista tiden och spenderar allt mer tid med dom och det är riktigt roligt. Love them. Vi har blivit som en liten grupp, där Sofia och Lilly självklart också ingår. Dessa undebara personer har gjort många saker lättare för mig på sista tiden.


Jag, Sofia, Nicklas och Sandra i New York.


Girl Power!

Hey!

Two words. Girl power. Det är så man beskriver denna dag. Jag, syrran min och Sofia har tibringat hela dagen tillsammans. Frukost på IKEA, shopping på Birsta, hästaffärer, våfflor med glass, hårklippning och ögonbrynsfärgning, fika och ett skönt avslut på bion. Eller ja, sen åkte jag till simon för att vara med lite vänner. Men ja, vi såg iallafall the Lucky one och det är inte dirket den bästa film jag sett... Smörig är ordet för den filmen. Jag tänkte i första halvan av filmen att Zac Efron hade mognat till sig, men sen kom meningen som förstörde hela filmen. Oh my. Jag åkte som sagt till Simon sen och var där ett litet tag, sen skulle folket dra vidare så då började jag och hanni gå mot wii för att möta upp vår skjuts. Och nu sitter jag här pigg och glad och funderar på vad jag ska hitta på nu. För pigg för att sova, det lär ju bli att jag somnar till en film.

Idag har varit en bra dag.


Hanni, remeber i will love you forever, what ever happends. We will work it out.


Yes. I could really use a wish right now.

" Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars
I could really use a wish right now. Wish right now, wish right now. "


" Some days I sit, starin' out the window... "

 "...Watchin' this world pass me by
Sometimes I think there's nothin' to live for
I almost break down and cry
Sometimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy
Why am I here, am I just wastin' my time?
But then I see my baby
Suddenly I'm not crazy
It all makes sense when I look into his eyes "


 Me and Lina-Lee i fredags


Oh my god, his voice is killing me!

Hey!

Jag har fått en nu kändis crush. Matthew Goode. Oh lord. His voice and accent is like the hottest I've ever heard. Jag såg han för första gången i Leap Year för ett halv år sedan, men nu såg jag precis klart Chasing Liberty och jag är kär. Haha, han är så jäkla charmig och söt. Yes, I'm a girl. Men jag har inte bestämt om jag tycker han är snyggast som en skäggig ireländare, Leap Year, eller som en brittisk agent, Chasing Liberty. Han är dösnygg i båda och hans röst, english or irish, är förevigt to die for!"oh that's a good'n"
(I'm drooling)


Lilly Vanilly, my sweet little angel.

Hey!

Som ni kanske har märkt är min blogg inspiration väldigt låg just nu, men det är sånt man får leva med. Jag känner att jag orkar knappt någonting nu för tiden. Jag känner inte riktigt igen mig själv. Men jag har bestämt mig för att göra något åt saken.

Men sen finns det ju alltid sötnosen själv, Little Lilly, som förgyller min värld. Man kan inte låta bli att le är Lilly skriker: Min Tessan! över hela gården när hon såg komma gående. Eller när hon säger detta till sin mamma: Lilly följa med Tessan nu mamma. Glädjen är stor. För er som inte vet är Lilly typ 2 ½ år, så det är så otroligt underbart och aningen skumt att höra att hon kan sätta ihop riktiga meningar och allt hon växer så himla snabbt.

Sötnosen tar hand om fastrarna.


" I can see the way, I see the way you look at me "

Hejsan!

Jag har många gånger skrivit här på bloggen att jag är en konstnärlig person, vilket jag är. Jag har mycket lättare för praktiska saker än teoretiska. Jag tycker om att använda min fantasi och skapa saker. Jag skulle inte överleva utan att få rita, det är ett sätt att få ut mina känslor på. Vilket syns tydligt i mina skrivblock på skolan:

Made by me. På tråkiga lektioner i skolan.

Hahaha, bildkvalitén är verkligen sämst. Men här ser ni två exempel på vad jag gör när läraren har pratat förlänge. Det är bara två kluddteckningar för att jag har haft tråkigt. Min stil att rita ser inte alltid så ljus och glad ut, men det betyder inte att jag inte är det när jag ritar dom. Jag älskar bara den stilen så himla mycket och blir inspirerad av den, så då blir det att mina "teckningar", om man kan kalla dessa kluddar det, också blir i den stilen.


" Save tonight and fight the break of dawn. "

Hey!

Idag har jag en väldigt rolig eftermiddag med min käre barndomsvän Jossan, jag slingade hennes hår och vi pratade, skrattade och pratade. Det är sjukt vad den lilla tjejen kan sprida mycket glädje runt omkring sig. Hon är som ett litet lyckopiller! Även fast jag går igenom mycket bad shit just nu så kan man inte att sluta le när man der hennes överdrivet underbara stora leende på läpparna. Hon vet hur man njuter av livet.Jag och Jossi för vad som känns som hundra år sedan.


" Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead "Pictures from my trip to Stockholm.


Stars & Stripes

Hey!

Nu är jag hemma igen efter en rolig och behövlig, dock inte så utvilande, trip till Stockholm. Idag innan vi drog hem mot Sundvall stannade vi till i Uppsala. Jag är lite smått kär i den staden, har alltod varit. Vi gick på stan och åt typ världens godaste kina mat. Måste även säga att jag älskar New Yorker. Jag kan inte gå in den affären och inte köpa något. Jag kunde inte låta bli att köpa dessa byxor:

Som alla vet är jag ju besatt av USA och allt som hör där till. Jag absolut älskar deras flagga och dess färger. så det var en självklarhet att dom här byxorna skulle med hem. Jag älskar verkligen dom! Jag kan även säga att det är fler saker som fick hänga med hem som är america inspirerade, dock inge mer kläder. U will see later.  


Titanic

Hey!

Jag läste precis på www.dayswithjen.blogg.se att det är 100 år sedan idag som Titanic kolliderade med isberget, eller rättare sagt 23.40 idag och klockan 02.20, för 100 år sedan, sjunk Titanic till Atlantens botten. Jag tycker att det var något värt att tänka på. Tänka på de 1514 personer som omkom.


  


Stockholm

Hejsan!

Just nu ligger jag i säng inne på vårt hotell i Stockholm och värmer upp mig igen. Jag och syrran gjorde stan osäkert idag, i snöstorm! När vi för en gångs skulle åker till huvudstaden ska det ju såklart bli dåligt väder. Men vi hade jättekul iallafall! Nu väntar vi på att mom and dad ska komma tillbaka från trädgårdsmässan, så att jag kan övertala dom att äta på stan istället för på hotellet. Ha det bra allihopa!Jag och syrra förra månaden uppe i fjällen. 


Happy Birthday,Kimman, vissa personer gör helt enkelt livet lite roligare och du är en av dom. Jag må bara ha känt dig i, vad blir det, fyra år(?), men jag har aldrig haft roligare. Jag börjar skratta hög för mig själv nu när jag sitter och tänker på alla minnen, haha. Obeskrivliga. Förutom din sjukligt underbara humor litar jag fullständigt på dig och vågar berätta allt om mina skumma tankar för dig. Du ska veta att du är bäst och glömm aldrig bort det. Jag är ledsen att jag alltid åker bort på din födelsedag, men nu när jag kommer från Stockholm kommer du inte kunna smita undan att vi ska fira dig. Men hoppas att du får en underbar dag och njut av att hela dagen är bara din.

Nu vill jag önska dig ett stort stort STORT: Happy Birthday! 


GIVE ME SEPTEMBER NOW!First I most say: oh my god, Billie Joe is so cute in the end of this video. My heart stopped. Second, their are no words that can discribe my love to this announcement, so will I just say: GIVE ME SEPTEMBER NOW!


¡UNO! ¡DOS! ¡TRE!

" Ok. Here's the deal. We're making a 3 album trilogy. Not 1. Not 2. But 3 albums. Called ¡UNO! ¡DOS! ¡TRE! Coming September November January " 

Lyckan när man läser detta tweet från Billie Joe Armstrong. Green Day, I LOVE YOU SO MUCH!


Hey ho, let's go!Girls night!


" It's so ridiculous. I can barely stop. I can hardly breathe... "

 "...You're so fabulous "

Jag har haft en jätte jätte trevlig kväll med mina älskade och underbaraste kompisar Kim, Linn och Hanna.  Vi fotade, skrattade och spådde vår framtid, hahah! Jag är så evigt tacksam att jag har så underbara vänner. För nu är jag i en tid där verkligen inget makes sense och jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan dom, utan deras stöd.

Me and Hanni at new year.


" Love can touch us one time and last for a lifetime "

Hi!

I just saw Titanic in 3D, oh, it was like I had never seen it before. It is heartbreakingly romantic and earthshakingly beautiful. It brings a tear to my eye every every time. Even though I knew that Jack would go to heaven in the end I wished that a miracle would occur. Jack is perfection. Nothing can stop him from being with his one true love. I've never realized how extrely gorgeous he is, and Rose. Their love is true love. Magnificent. I think I love you Jack. I want my own Jack Dawson. Even thouh I've seen the movie a millon times, it have never been as good as it was now.För alla er som funderat på att gå och se den men inte bestämt er. Jag bestämmer nu åt er och säger att ni ska se den. Worth it. Sen har jag en fråga till er därute: När Rose ligger i sängen i slutet av filmen och hon träffar Jack igen, tänker ni att hon dör eller att hon drömmer?


2012-04-08

Hejsan!

Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk nu förtiden och det går icke att bli av med den. Vet inte vad den beror på om det är att jag sover lite, vattenbrist eller helt enkelt efter käkoprationen. Ikväll ska jag för första gången se Titanic på bio, sweet!

Annars finns det inte så mycket att säga. Hade en awesome filmkväll igår med några av girlsen. Jag kom fram till att vi har helt olika smak på snygga kändiskillar, haha! 


New Orleans, Louisiana.


" A beating love within my heart "

Hejsan!

Idag mår jag väldigt bra, igår mådde jag jättebra, jag känner mig lycklig just nu. Det är lov och livet är pretty sweet. 12 timmar med Sonja Toomingas och jag är som en ny människa. Igår var en såndär dag som innehöll det där lilla extra, när allt känns nästan lite magiskt. Spontana dagar is the shit. Sonja och jag förstår varandra läskigt bra, jag blir seriöst freaked out, känns ibland som att vi delar på en hjärna. Vi pratade ut om våra problem, drömmar, självklart killar och framtida planer. Vi har insett att man inte är så ensam som man känner sig ibland, utan attt det finns fler i världen som har samma problem och tankar. Man ska se det ljusa i livet och njuta av det man har istället för att försöka ändra på alla små fel. Tack Sonja!

Idag ska jag bara ta det lungt och må bra. Jag var nyss ute och bussade med Willy, vårt flasklamm, vi var ute och gick på gården och myste i solskenet.
Me and little Willy.

Concrete jungle where dreams are made of, There's nothing you can't do

Hejsan!

Jag hade en lång och skön promenad hem idag med Olivia, hon skulle knäppa lite kort på våra små lamm. Det var riktigt mysigt och skönt. Prat, förståelse och fin vän. Du e la go, Olivia. Love to you.

Men iallafall, det var ju som sagt ett år sedan jag åkte till New York. Jag som hade tänkt att visa massa bilder, men min dator har anslutningsproblem.. En bild blev det iallafall. 


These Street Will Make You Feel Brand New, Big Lights Will Inspire You

Hejsan!

Den 4 april 2011 var lätt en av den bästa dagarna i mitt liv. Jag har nog aldrig klivit upp så lätt och villigt ur sängen som jag gjorde den morgonen för ett år sedan. Det var en såndär dag så man är så spänd och excited så att man mår illa. Idag för ett år sedan åkte jag till New York.Första kvällen i New York, alla är nyfikna och sjukt imponerade.
Mer bilder kommer att komma upp ikväll.


" I think we should get together now... "

...and that’s what everyone’s talking about! "

I actully don't have so much to say. Idag kom jag fram till att det kanske inte alltid är killarnas fel, I blamed it on dom i förra inlägget, haha. I've been with Pie today and we actully went out running, i haglet.. Proud. Anyway, nu ska jag breathe out and relax så gör jag ett bättre inlägg imorgon.
Me and my beloved sister in New York a year ago.

" She’s like so whatever, You could do so much better "

Hi!

Will I ever understand how guys think? One second you can have a great time and the next they stop answering. Makes me crazy!


" I'm high on believing, that you're in love with me "

Hello! 

I'm going too stop over-think everything och börja leva i nuet, jag kommer inte kunna bestämma hur min framtid ska se ut. Så nu ska jag bara följa min hjärta och det som känns bra och sen får vi se vad som händer. Yes, känns redan lite bättre. Jag ska ha kul, flirta och göra allt jag mår bra av. Umgås med min kompisar och min familj, lära känna nya personer och uppskatta livet!

Btw, mammi han sjunger jag står härdad och naken! Hahah.Me, myshelf and I på Harry Potter premiären.  


RSS 2.0