blessed with a curse

Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med mig just nu, jag hann bara ta studenten och sova igen många förlorade timmar innan jag skulle till tugan för att fira midsommar. Kom hem igår, idag och imorgon ska jag bli inskolad på ett till jobb (så himla roligt!) och på onsdag åker jag till BRÅVALLA (!!!!!!!!!!). Galet roligt och livet är så himla underbart nu. Händer nya spännande saker varje dag, åh, älskar det. 
 
 
Lite 80-talaktiga inspirations bilder
 

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Det är i dessa tider jag önskar att jag hade bloggat, för varje stund har varit värd att minnas. Studentveckan, men tiden har itne funnits omöjligt att beskriva hur rolig, lyckligt och bäst det har varit. Vill återuppleva allt igen. Massa fest och inge sömn. Jag känner mig fortfarande sliten och sover mycket, men det har varit värt det (så jääääävla värt de)
 
 
lite bilder från min student, bilderna är lånade från st.nu. Mer bilder och minnen kommer senare!
 
 
 
 
 
 
 

Studentåret 2013/14 - " we can burn brighter than the sun!"

Jag tänkte passa på att göra ett inlägg om det gångna året, det sista året i skolan, studentåret. Om jag vrider tillbaka tiden ett år så var jag stressad, ledsen och helt jävla förvirrad. Morfar hade nyligen gått bort, skolan kvävde mig och jag var utom mig av sorg. Men jag visste inte då att det som komma skall skulle vara det bästa någonsin. Jag snart levt mitt år som 18-åring, student, myndig och allt var det innebär och jag var aldrig mått bättre eller varit lyckligare. Jag saknar min älskade morfar varje dag och tänker på honom hela tiden, men han lärde mig att ta vara på livet och efter allt jobbigt har jag verkligen lärt mig att ta vara på det fina i livet. Men när skolan slutade och friheten kom föddes ett nytt jag, en som ville leva livet, som ville göra allt till 100% och som inte tänkte stoppas på några sätt. Vilket ledde till en galen sommar, men den bästa sommaren hittils. 
 
JUNI
 
Lite fina instagrambilder från i juni med mitt livs höjdpunkt GREEEEEN DAY! En månad jag helt ärligt inte kommer ihåg så mycket av (stressen från skolan och morfars bortgång gör att allt från den tiden mest är suddigt, inga riktigt klara minnen) men jag kommer ihåg glädje att sluta skolan, att få se alla glada studenter och stå där och tänka: om ett år är det min tur! Och nu är min tid här. Dom där första veckorna var underbara, det var midsommarfirande x2, Brolle-konsert och GREEN DAY på Bråvalla, massor av kompisar och skratt.
 
JULI
 
Fullt focus på Gatufesten, min älskade gatufest har haft extreemt roligt där och sörjer stort attd et inte blir något iår. Bästigaste bästa gatufest. Helt ärligt bestod väl den här månaden mest av fest, dans och flirt. Gatufesten, Nellie födelsedag, Oscars födelsedag och min födelsedag x3. Men det kan vara en av de roligaste månaderna i mitt liv. Träffade mycket nytt folk, upptäckte hur livet som 18 åring såg ut och känns som att jag började leva påriktigt.
 
Augusti
 
Festen fortsätter med GYLLENE TIDER, min första riktiga utgång, en kväll med tjejerna på Sundsvalls krogar och Jossis fördelsedags firande x3. Men denna månad var trots det aningen lugnare med två spadagar och en resa till Ysjö och naturen. Jag levde livet som nybliven 18 åring fullt ut, haha. Men det hände så jävla mycket roligt denna månda, biobesök, servering på bröllop och en oförglömmlig kväll på kalven. 
 
SEPTEMBER
 
 
Hahaha, denna månad innehåller den roligaste, konstigaste och bästa utekvällen ever. (dör lite smått av tanken på den). Förutom fler utekvällar och mer fest, så hade nu skolan börjat på rikigt och det är med nya krafter men
började det där sista året på gymnasiet. Jag, Jossis och Lina stratade DIfferent Skades, ett projekt som skulle förändra mycket. Jag övningskörde som f*n, skolan och körkortet var typ allt på min hjärna. I slutet av månaden så påbörjade jag min fantastiska praktik på Indiska. 
 
OKTOBER
 
Festen fortsätter utgångar med Jossan och med Kim, födelsedagsfirande av Lina och hemmafest hos farmor och farfar. Jag sminkade mycket, både på skolan, på olika uppdrag och privat. Jag körde ännu mer bil och då balnd annat en resa till Ysjö. Man hade inte på denna tid insett att många saker hände för sista gången. Studenten kändes så långt bort, men ack så nära den var. 
 
NOVEMBER 
 
JAG TOG KÖRKORT, jag fick börja extra jobba på Indiska och det kändes som att livet började falla på plats. Jag åkte till Stockholm med Sandra och Kalle, gick på the Band Perry konsert och vann en meet and greet. Firade Kajsa x2, samt så sminkade jag mycket. Skolan, företaget och livet började bli på allvar. 
 
DECEMBER 
 
Min favorit tid på året, men det var en stressig tid. November och december var två lugnare månader, jag var i älskade Ysjö, vi hade vår andra mässa med företaget och skollivet var f*rj*vligt jobbigt. The Hobbit hade äntligen premiär och jag tillbringade många fina kvällar med familjen. Jag fick min första lön och jag firade en underbar liten jul med mamma, papap och mormor. Självklart innehöll denna mpnad också fest, den allra första och lätt den bästa studenfesten på Aveny samt en nyårsafton med massa babes.  
 
JANUARI
 
Festen fortsätter återigen, jag tror det är lättare att säga att festen aldrig slutade. Hela det här året har fan varit en fest. Pontus födelsedagsfirande, Pies födelsedagsfirande och en till studenfest. Förutom fest så gjorde vi många roliga jobb åt företaget. Skolan blir alltid mycket lättare efter ett lov, så plugget mördar inte längre. Men vi har nu klivit in i den allra sista terminen, som kommer att springa iväg. 
 
FEBRUARI
 
Jag säger bara en sak jag: JAMES ARTHUR!!!! Allt jag kunde tänka på denna månad var James, min kära James. Men förutom det så var det mer jobb med företaget, mer tid med vännerna och mer Ysjö. 
 
MARS
 

Jag älskar verkligen livet som 18 åring, vid den här tiden hade jag börjat jobba mer och mer, haft körtkort i någon månad och man känner att man blir mer och mer vuxen. Det är spännande och roligt, jag älskar att bli äldre. Man blir mer ansvarsfull, betalar mer för sig själv och känner sig friare. Man börjar så smått inse att skolan är slut, bara några få uppfiter kvar att lämna in och några få veckor kvar i skolan. TOTALT. Fullt upp som vanligt, med den största och sista företagsmässan, ett välbehövt lov, ute kvällar, bil resor hit och dit, jobb på indiska samt sminkjobb.
 
MAJ
 
ÄLSKAR ALLT
 
Nu kommer knytnävsslaget i ansiktet och skolan är slut, forever. Man hinner inte tänka, allt roligt händer på en och samma gång och man kan inte göra annat än att njuta. Livet är som allra jävla bäst och det är fest, fest och fest på schemat. Syrran fyllde år vilket vi firade med dunder och brak (plus att jag avslutade kvällen på krogen), studentfester, Jonnas födelsedag, mösspåtagningen och balen + VÄRLDENS BÄSTA 100 ÅRSFEST. Skolan tar officielt slut och det är bara två veckor kvar till studenten. Alla känlsor som finns i kroppen är obeskrvliga.
 
JUNI
 
Juni har precis börjat, känns det som, men nu är det den nionde. Herre jävlar. Studenten är på fredag och jag kan inte för mitt liv förstå det, men det kommer att bli BÄST. Jag har börjat denna månad med att jobba, jobba, jobba, varit lite kreativ på skolan och varit på en familjesemester. behövde en lugn helg innan denna roliga med fullspäckade studentvecka! 
 

let's go on a familytrip

Efter en vecka utan sömn har jag äntligen sovit igen lite timmar. Fest och en jävla massa jobb har den senaste veckan bestått av men den har varit så bra, jag älskar att jag vuxit upp och livet känns verkligen spännande och nytt just nu. Nu är jag alldeles strax fördig packad inför vår lilla familytrip. Blir borta tills på söndag, men det ska bli så skönt. Planerat sedan länge att jag ska ta det lungt helgen innan studenten. För nästa vecka då jävlar smäller det och firandet kommer gå på högvarv!!! Men först ska jag vara med mamma, pappa, Lilly, Arvid, syrran och Kalle nere i Orsa och kolla på björnar. 
 
Jag och klassen (Mirlinda bakom kameran)
 

Don't bring flowers after I am dead

 
En  väldigt dålig, mobilbild på min sugar skull sminkning som jag gjorde idag på lilla kimman. Stackarn måste stå ut med mina galenskaper. Men jag rätt så nöjd, blev lite stressigt och slarvigt skulle jobba så hade tids stress, men det blev helt okej. 
 

LOVE LIFE, LIVE LIFE

Precis kommit hem efter två långa, smått jobbiga men åh så roliga dagar på jobbet. Vi har nu blivit klara med renoveringen inne på Indiska i Sundsvall, det är så himla fint. Jag måste ta och åka in imorgon och kika på nyinvigningen av butiken. Det har varit så roligt att få vara en stor del av ombyggnationen, känns verkligen som att jag är en del av dem nu, min älskade Indiska-butik. Förutom att jag älskar Indiska som affär och att jag alltid gjort plus att jag älskar att jobba i en butik och att träffa människor, så är den bästa delen mina kollegor. DOM ÄR SÅ JÄKLA BÄST!  Älskar att jobba med dom, dom är roliga och underbara. Efter mycket jobb idag avslutade vi med en middag på Invito, som ett avslut på denna struliga och jätte spännande renoveringperiod.
 
Livet är så himla underbart just nu. I morgon ska jag sminka en sugarskull, i helgen blir det en familytrip, nästa vecka tar jag STUDENTEN (!!!!!!!!!!!!!!!), helgen efter det så är det midsommar och vi ska till stugan och Pie ska antagligen med och helgen efter det så är det BRÅVALLA!!!!!! Jag dör, åh, älskade veckor och älskade liv.   
 
Bästigaste bilden från mösspåtagningen

Studentbalen och 100årsfest

Lördagen bestod av två partaj, först studentbalen och sedan Sandra och hennes vänners 100årfest. Det var roligt att klä upp sig och att se alla uppklädda personer på södra berget. Jossis, min typ älsta och bästigaste vän, var min dejt; kan man ha en bättre dig en så med sig till studentbalen? Nej. Jag satt med jossis, jonna, pontus, my och oscar, och det var roligt att sitta och prata och mysa med dom. Men det var lång väntan och världens sämsta komiker. Mina förväntningar var långa och dom är varken bättre eller sämre nu, men jag ångrar inte att jag gick. Kändes som en viktig sak att göra sista året på gymnasiet.
 
100 årsfesten däremot slog balen hundra gånger om, det var så inihelvete jävla kul. Bästa partyt på länge. Jag dansade och dansade och dansade. Jag dansade med syskona, så himla kul. Älskar dom båda så mycket. Med  Kim och sedan Hanna var också med, samt med massa andra roliga personer där. Älskar att träffa nytt folk. Det var så roligt att komma gående där bland alla gamla hus på norra berget och se alla utklädda personer, det var som att åka tillbaka 100 år i tiden, vilken var meningen. Dom gjorde verkligen ett sjukt bra jobb. Vid fura tiden kom jag hem, solen var påväg upp och jag skulle gå och lägga mig för jag började jobba elva dagen efter, haha
 
Innan balen, alla fixade och fina. 

RSS 2.0