Rudolph the red-nose reindeer, had a very shinny nose...

Hejsan!

if you ever saw it, you would even say i glows

Julmusiken spelas på fullvolym i högtalarna och jag är på toppen humör! Questionmarket är fortfarande kvar. Jag vet varken vad jag tycker, tänker eller känner längre. Men glad är jag ändå!

Det är 1 december imorgon och julafton närmar sig med jätte steg. Julklappsfrågorna yrar lika villt i huvudet som snön utomhus. För att underlätta för min släkt, har jag gjort den simplaste önskelistan som finns via paint. Dock är det noga utskrivet var den finns och hur mycket den kostar.
Update: Big big mistake! Det ska ju självklart vara Merry Christmas. Sorry. My bad.


"Take a good look at me now, cause I still be standing here "

Hejsan!

Idag testade jag dom snyggaste och fränaste och coolaste och underbaraste skorna som jag sett och testat detta år! Scorett har så snygga skor, men dessa slog rekord. Det är faktiskt inte skor jag vanligtvis gillar. Men det var något med dom som skrek: Take me!
Nummer 1 på min önskelista. Mamma, Scorett, storlek 39, 799kr. Haha, nejdå. Eller jo jag önskar mej dom. Men dom är lite dyra. But, dödligt snygga!

Love them!


"Lika barn leka bäst" is so wrong!

Hejsan!

Kim Kollberg. Det är en tjej som kan förgylla dom mörkaste stunderna. En tjej du kan lite på. En tjej som du kan skratta med. Kimpo, du är fan bäst asså. Haha, skrattar ju när jag tänker på dej. Du är så underbart härlig.

Finns det någonlikhet mellan mej och Kimmy? Nja, båda kan skratta hysteriskt mycket. Båda gillar bio. Båda tycker att killar luktar gott. Det är ungefär allt. Haha, men vi har kul så inihelvete ändå!

Vi, Beengan och jag, såg Due Date på bio igår. Den filmen är lika skumm som oss, otroligt rolig och absolut sevärd. Jag och Kim hade en otroligt rolig kväll igår. Den hade det där lilla extra som gör att allt det dåliga försvinner för en stund. Super kul. Fan Kim vi är bäst! Tusen tack för denna underbara kväll! Happyface.Haha, jag och Kim har bara lite svårt att vara allvarliga!


Questionmark

Hejsan!

Questionmark. Det är det perfekta ordet för att beskriva mej nu för tiden. Jag är ett stort frågetecken. Jag vet ingeting nu för tiden. Känner mej förvirrad och allt är bak-ochfram, hit och dit, upp och ner. Jag vet inte vad jag ska välja för gymnasium och jag har inte koll på nått. Men jag är super glad iallafall. Jag känner att jag bryr mej inte. Det är en härlig känsla. Jag tar vara på tiden nu innan jul och tar dagen som den kommer.


Syskon kärlek

Dessa bilder är saker jag mår bra av just nu. Ni förstår säkert inte hur det går ihop. Men som sagt allt är ett Questionmark nu för tiden!


Happy Birthday!

Hejsan!

Jag känner mej alldeles förskräckligt dum mot min älskade lilla Linn. Det är hennes födelsedag idag och jag glömde totalt bort det idag på skolan när jag träffade henne. Shit, Har grattat henne nu men fuck. Sorry, sweetie!

Det är iallafall Linn Öhléns födelsedag idag!

Ett fyrfaldigt leve för Linn som 15 fyller år idag. Hon leve hipp hipp, hurra, hurra, hurra, HURRA!
Modeller: Linn Öhlén och Hanna André
Fotograf: Jag
Camera: Linn's


Wanna dance all night long!

Hejsan!

Jag skrev ju om min älskade "bal" eller middag som vi var tvungen att kalla den. Men inga bilder och detaljer skrev jag. Sen hittade jag några bilder nu och kände att jag var tvungen att visa dom, och beskriva den lite.

Som sagt jag var med i festkommiten och planerade det mesta. Vem man skulle gå med, dukning och så vidare. Själv gick jag med Mattson i min klass, och satt och åt bredvid självklart Mattson, Linn K, Patte, min idrotts lärare, och Thomas. Gick tyvärr inte så bra att prata med dom som satt mer än en stol bort. Vi hade det awsome anyway. Jag och Linn K var kvällens "toastmasters". Stod på scen och berättade  om kvällen. Vi fick tyvärr bara dasa en timme. Två obligatoriska danser med den man satt med och sen var det fritt. Till min förvåning blev det mycket upp bjudande och dans! Låter inte vidare kul. Men det var som Thomas skulle ha sagt: AWSOME!

Vi ska försöka tvinga lärarna så att vi kan ha en till fest!


Linn K och jag


Linn och Sonja


Julia och Kajsa


Linn K, Linn Ö, Filip och Julia


Filip och Linn Ö


Photos by Linn Öhlén


Fallen Feathers

Hejsan!

Fjädrar är ju dåligt populärt just nu, det är också galet snyggt! För att få inspiration till "avslutningsmiddags menyn", haha en skol uppgift, använde jag mej av min bästa vän Google.se och tog och sökte på feathers.
Då kom dessa bilder upp och jag kände: Wow! That's beautiful. Speciellt den första. Så grymma, så inspirerande. Haha, skummt inlägg, men jag kände att jag ville visa dessa bilder. Dom är så Wow!

Sen måste jag bara säga att Jay Smith är ju äckligt jävla bra! Kan inte sluta lyssna på när han sjunger Like a prayer. Så vackert. Vilken röst. Rysningar.


If you could turn back time!

Hejsan!

Just nu för exakt ett år sedan satt jag och såg på New Moon. Var spänd och förväntansfull till tusen. Hyperventilerar när lamporna slocknade och New Moon logan kom fram. Grina när Edward lämnade Bella. Grinade när Edward återförenades med Bella. Det var en känslosam dag. Kan inte fatta, ett år sen. 20 november 2009.

Åkte med flickorna till stan, mötte upp Ewa som klippt sig. Flilp och Fredrik gick förbi på stan, asså Filip och Fredrik från Boston Tea Party. Följde med dom till bokia, fick en autograf. Gick omkring på stan. Några killar pekade på mej med en laserpenna. Vi åt på Dragon House. Kommer ihåg allt som igår. Take me back to it!

För att fira detta underbara datum hade jag på mej min Team Edward klänning idag och ska checka lite på New Moon snart! Ett Twilight freak som jag, eller iallafall jag, tycker att det är värt att fira sånt. ;)


Det finns så många sjukt snygga New Moon posters. Fan made och inte. Har typ tusen stycken på datorn. Men detta är några favoriter. Love it so much. 

New Moon


Peace and love to Jay! <3

Hejsan!

Tre ord, tre meningar. Jay är bäst! Jag älskar dej! Du äger idol!

Jay fick mej att grina när han sjöng idag. jag grinar inte ofta till en låt lovar jag dej. Helt hysteriskt jävla bra, helt insane! Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är förstummad av hans talang. Han är helt enkelt det bästa i idolshistoria! Kan inte beskriva. Kärlek.Vote for Jay!


Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

Hejsan!

Läs detta på egen risk

I onsdags gick jag, Alicia och Hanna och såg premiären av första delen av Harry Potter and the Deathly Hallows. Högt över mina förväntningar faktiskt. Jag tyckte att dom fått med det mesta från boken, hela meningar. I'm impresed. Slutet var ju delat på ett hyfsat bra ställe. hade ingen aning om vart dom skulle dela. Men jag känner inte den här längtan att få se nästa del. inte på samma sätt som jag brukar känna.

Jag tycker helt ärligt att Daniel och Emma inte är bra skådespelare, iallafall inte när det gäller rollerna som Harry och Hermione. Visst Emma klarade en scen när hon skulle gråta och skrika med bravur! Däremot tycker jag att Rupert Grint (Ron), Helena Bonham Carter (Bellatrix) och Alan Rickman (Snape) gör sina roller helt perfekta. Dom har verkligen hittat sin rätta roll.

Special effekterna var bra på sina ställen. Snapes ingång i filmen var grymt gjord, medan husalfen Dobby såg ut som en klump med gelé. Det är konstigt eftersom att den andra husalfen Krake är snyggt gjord. Annars tycker jag väl att det mesta av effekterna är super.

Jag tycker att vi ska hylla animerade Dobby i denna film. Han kom in in och totalt ägde hela scenen. Han är söt och rolig, med grymma dojjor! Jag tycker att den var spännande och fängslande. Jag ska se den fler gånger på bio. 

Jag ska inte avslöja allt men nästan allt är med från boken. Effekterna är bra. Handlingen är bra. Så den får tummen upp av mej. Såklart att den har sina dåliga delar, som att Voldermort ler. Men jag ska inte klaga på allt små detaljer.

Helt enkelt se filmen!


Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 - 1 dag kvar

Hejsan!

Apropå förra inlägget. Friends can betray you, but they can also forgive you for misstakes you have made. Almost all the time. If things go back to the way it was? I don't know. 

Jag är sjukt spänd inför premiären imorgon av den underbara filmen Harry Potter. Nästan läst ut boken, målat klart Potter tröjan och är mer pepp än någonsin. Fattar det inte, imorgon är premiären! Oh shit. Pirrar i hela kroppen. Måste tyvärr gå och läsa vidare nu och sova inomkort. Så ett roloigare inläggfår ni imorgon på premiärdagen!


The begining... 

  Tomorrow I will see the end. Or almost the end.

See you!


Here without you


I've learned that even my best friends can betray me. Just tell me, what I did wrong?

We were unbreakable. But you're still a big part of me.

Tell me what's wrong!


They pissed in his hands, I told them to stop. But then I joined in.

Hejsan!

Jag har älskat Rise Against låt Hero of War sen jag hörde den första gången. Den är så stark och betydelsefull. Men det var inte fören imorse som jag riktigt tänkte efter på vad han sjung. Den är så hemsk. Men jag tycker att texten är lysande. Väldigt sorlig och känslosam.

Ta en stund och njut.


He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world?
Well what would you say, if I said that you could?”


Time for some horror!

Hejsan!

Tonight me and my sister go to the cinema and watch a horror movie. Saw in 3D. Jag måste ju säga att jag tycker att dom inte är vidare läskiga. Man vill bara spy när man ser dom. Någon som sett den? Isåfall hur var den?

Jag är ledsen för bloggens frånvara om det blir bättring på det snart. Lovar. Hoppas ni står ut ett litet tag till.


Systra mi o ja

Sundsvalls gatufest 2009


Hate it!

Hejsan!

Jag är väldigt upptagen för tillfället med gymnasieval och andra krångligheter. Linjen jag tänkt gå finns tydligen inte längre. Så var tvungen att tänka om totalt. Men det löser sig nog.


Gangster Lilly och jag!


See you tomorrow!


As long as the wrong feels right

Hello!

När jag köpte senaste numret av marie claire, var det delvis för att Rihanna såg så fantastisk ut och för att det fanns jävlit bra sminktips. Men när jag satt och bläddrade igenom tidningen blev jag chockerad av hur bar Rihanna passar i det där röda håret. Speciellt nu när det är lite längre. Fast vad passar hon inte i? Jag hittade tyvärr bara bilder på framsidan och en annan på på hennes långa och röda hår. Det är fan så att man själv vill testa. Men jag kommer inte att passa i det och hur kommer ut växten att se ut? :P

Iallafall älskar jag det. Du kan även se hennes röda hår i love the way you lie music videon. Måste lägga in ett litet ps här. Det är ju för fan lost och lord of the rings stjärnan Dominic Monaghan som är killen i musikvideon!? Shit vilken chock jag fick. Här spelar han värsta bad gay och i lord of the rings en söt lite hobb.

So what do you think, hot or not?


How to Create Magic

Hejsan!

Jag är inne i en Harry Potter nojja just nu. Håller på att kolla om på alla filmer och läser sista boken nu inför premiären om en vecka och två dagar. Allt ska vara nytt och frächst i minnet. Jag är pepp till tusen på att ses första delen av den sista boken. Men samtidigt hjärte skärande ledsen för att allt håller på att ta slut. Jag och mina vänner har växt upp med Harry, han är en del av vår uppväxt och nu är den snart slut. Jag kommer att gråta ögonen röda vid premiären av sista del av sista boken.

Men jag måste erkänna att jag är förundrad är hur magiska filmerna är. Effekterna, ljuden, Hogwarts. Men i detta inlägg ska jag hylla skaparna av musiken till Harry Potter. Hp vore inget utan musiken. Så stort tack till John Williams (första, andra och tredje), Patrick Doyle (fjärde) och Nicholas Hooper (femte). Men störst tack till Williams som komposterade och arrangerade musiken till dom tre första filmerna. Han skapade grunden till den förtrollande musiken som finns på varje soundtrack.

Jag tycker att det är helt fantastiskt att man kan skapa sådan magisk, lekfull men ändå mystisk musik. Skulle ej kunna bli bättre. Känslan och rytmen är så amazing. 

Listen om du inte förstår vad jag menar för jag är övertygad om att du kommer att förstå.


Hedwig's Theme
Quidditch theme
Call me nerd if you want


Don't look back in anger. I heard you say.

Hejsan!

Take me back to the summer and all of the memories! Jag saknar att stå längst fram vid scenen på gatufesten och skrika och sjunga. Hoppa och njuta. God, miss it! När the Baseballs kom hit och förgyllde min sommar! God, want it back!


Timo Räisänen:

The Ark:

The Baseballs:
Alla bilder är tagna av mej.


The End is Near

Hejsan!

Harry Potter och dödsrelikerna part 1 - 14 dagar kvar!

Shit. Det är så nära nu. Alicia snart smäller det och vi sitter där och hoppar och fnissar som två små kaniner. Oh my god. L Ä N G T A R så att jag dör snart!
RSS 2.0