Together alone


 Ikväll är vi två verkligen together alone. Men vad gör det när man har Kim? Vi två tillsammans är det bästa jag vet. Vi är så konstiga och jag älskar det. 👭💕

25 maj - Nytt, spännande och uppfriskande.

Är nu hemma efter en fullspäckad jobb dag med otroligt mycket nya intryck. Börjar dagen med att jobba på ett nytt ställe med nya personer. Så himla roligt har det varit. Sedan åkte jag till en middag med mitt framtida sommarjobb, ännu fler nya personer. Mycket roligt att få träffa alla och få chans att prata. Vikarierna jag kommer jobba med, personalen och att få se hur personerna bor. Det känns fantastiskt inför sommaren. Plus en inbokad arbetsintervju på det. Detta räknas som en makalöst bra arbetsdag. Spännande, uppfriskade och så roligt har det varit. Sitter nu trött, nöjd och mycket lycklig i soffan och tar in allt. Tack för denna dag. Och tack för att jag har världens bästa jobb. 

22 maj - När livet har sina ljusa stunder

Livet har verkligen sina ljusa stunder och denna helg har varit en sådan. En helg då jag helt och hållet mått bra och bara njutit av livet. En fredag med syrran, Kalle och Gottfrid. God mat, besök av Kalles bror och hans familj, och sedan avsutades kvällen med skräckfilmen the Boy. Det var länge sedan jag var med syrran och Kalle så det var otroligt mysig och behövligt. Lördagen började med att jag var barnvakt till Gottfrid, vi tog oss en härlig promenad och myste på. Obeskrivligt hur mycket man kan tycka om en person som kom till världe förr tre veckor sedan, Sedan lunch med syrran och Kalle innan jag åkte och träffade Kajsis för en runda på Birsta, vi insåg att vi kommer hinna bli övertaggade och hinna explodera innan vi ens tagit oss till Barcelona i augusti. Sedan träffade jag Kim och Julia, vi åt middag och fruktsallad samt satt i Kims kök och pratade i sju timmar om precis allt och ingenting. Jag är så obeskrivligt tacksam över dom två, jag vet inte vart jag skulle vara i livet om jag inte hade dom två. Vi hade en helt fantastiskt kväll och det var precis vad vi behövde. Helgen fortsatte i samma mysiga stämmning och söndagen spenderade jag med Anton. Hemmafix, en till sväng till Birsta och fika på Espresso House samt som alltid när man är i stan en sväng in på hemmakväll. Helt underbart. Helgen har bara flygit förbi och kan den göra annat när man har varit med så många fantastiska personer. Den här helgen har varit väl behövlig och har gett mig mycket energi och glädje. Jag känner mig nu lugn, lycklig och förväntansfull på framtiden av många anledningar. Love life, live life. 
 
 
Mina soulmates. 

11 maj 2016 - Update från livet

En lång paus på bloggen trots att jag gjorde ett löfte till mig själv att jag skulle bli bättre på att uppdatera. Men livet kom i mellan. Både det onda livet som att pappa än kämpar hårt för att må bra i vardagen och jag har ett jobb som jag älskar men som på slutet har tagit mycket av mina krafter, men även det goda livet som att umgås med mina älskade vänner och familj, att sätta färg på veckorna med hjälp av biobesök, middagar, utgångar och mysiga hemma kvällar och att lära känna nya personer. Jag har under dessa mpnader också bokat in en framtida resa till Barcelona med Kim och Kajsa, det kommer bli så underbart. Men det bästa av allt är att efter 42 veckor och tre dagars vänta så har äntligen Sandras bebis sagt hej till världen. Nu har vi en liten Gottfrid i familjen som har tagit hela världen, och framför allt mosters hjärta, med storm. 
 
Gottfrid Brunnstörm 
 
Livet känns nu spännande och roligt, förutom pappas sjukdom då, och jag ser framemot att se Gottfrid växa upp och hur sommaren kommer att bli. 
 
Vi hade den mest fantastiska helgen, riktig sommarvärme redan i maj. Söndagen var helt och hållet fantastisk. Shortsen och bikinin är på, solen stekte och familjen jobbade tillsammas på gården och och avslutade dagen med att laga mat tillsammans på pappas nya grill. Vi pratade om minnnen från Kroatien och börjat prata om att åka dit igen, nästa år. En lika bra kväll som dag blev det också. Jag har så många fina människor runt omkring mig, jag är en lyckligt lottad tjej. Början av denna vecka har fortsatt lika bra, med födelsedagsfirande, städning, en alltid lika bra kväll med Kimman.
 
Nu när sommarvärmen börjar avta igen tänka jag lägga upp lite bilder från Kroatien för att pl¨ga min själv lite och minnas hur fantastiskt vi hade det där 
 
 

RSS 2.0