Road Trippin' - En weekend i Göteborg

Förra helgen tillbringade jag i Göteborg. Tre nätter, två dagar på Liseberg och 8 galna vänner. En så himla underbar weekend med supergänget. Torsdagen spenderade vi i bilen, samt en middag på O'learys, Insidious 3 på bio och en promenad genom staden på natten. 
 
En till början lugn fredag, lunch och drinkar på Hard Rock Café, en sväng på Liseberg och det var lite folk så vi hann åka massor av karuseller (!!!) och sedan blev det middag och en liten förfest på vandrarhemmet. Med lite alkohol i kroppen så gick vi ner till Liseberg igen, där vi åkte karuseller i mörkret och jäklar vilken extra spinn det blev när man hade druckit lite alkohol. Vi gick spökhuset, det var så jäkla roligt och kim var så himla rädd. Jag dör av skratt av bara tanken på hur hon hoppar upp på min rygg varje gång hon blev rädd. Sedan åkte vi parisehjulet och gud vad roligt det var, min, Kims, Mårtens och Isacs lilla glasbubbla immade igen helt och hållet så vi såg knappt ut. Seda sprang vi fyra omkring som några galningar över hela liseberg, vi skulle kolla på Thåström, men missade honom och vi åkte karuseller och bara hade så kul. Efter Liseberg så gick vi tillbaka till vandrarhemmet och några av oss tog en promenad till stan för att kolla hur utelivet är i Göteborg. Vi var inte borta länge men det var så roligt, vi träffade två norska göteborgare, gick till en rockbar och Kim kröp ner i en kartong som stod på gatan. 
 
Lördagen innebar Liseberg, det spöregnade men det stoppade oss inte. Vi tog på oss regnjackorna och gick ner till Liseberg, det var betydligt mycket mer folk nu så vi åkte några karuseller och sedan valde vi att göra en fem kamp, det var så himla roligt! Vi försökte vinna choklad, vi käkade Ben and Jerry-milkshakes och vi gick in i det här spegelrummet. Allt var så himla roligt. Efter en mindre lyckad middag så skulle vi åka våra sista karuseller, sorligt men väldigt kul. Det är så himla myisgt att åka karuseller i mörkret. Vi avslutade dagen med att åka Floom Ride. Perfekt. 
 
Hela söndagen spenderade vi i bilen, en lång resa men med det där gänget går allt fort och är allt roligt. Vi hade återigen svårt att hitta ett matställe men det var värt väntan. Vi sista måltid åt vi på Jensen's och det var så gott, så mysigt och ett så otroligt bra avslut på resan. En weekend fylld med skratt, fantastiska vänner och en välbehövd ledighet. Jag är så glad att den här resan blev av.  
 
 
Lite snapshots från vår weekend.
 
 

RSS 2.0