Another year has past

Herregud vad tiden går fort. Julen passerade som vanligt förbi alldeles för fort, men den var så mysig. Längtar som vanligt redan tills nästa år. Ska försöka hinna lägga upp bilder från min jul om någon dag. Men jag har inte ens hunnit tänkt på att det är slut på ännu ett till år. Ett väldigt bra år, det bästa hittills. Jag är mycket nöjd med detta år. Jag tänkte försöka göra en sammanfattning av året imorgon bitti, dom är så roliga att kolla tillbaka på. 

Imorgon ska vi även fira mor och far som firar ett silverbröllop, 25 år som gifta, helt otroligt. Det är ju så inspirerande. Det blir uppklätt, glitter och go mat i Höga Kusten. Längtar. 

Men nu ska jag kolla på once upon a time och sova. Tre bilder från min julhelg

Inflyttningsfest, bättre sent än aldrig

 
Vart tog december vägen? Känns som att det precis började men nu är det mindre än två veckor till jul. Men jag älskar december. Årets bästa och mysigaste månad. Jag har varit på fyra, julmarknader, en resa till ysjö och en till stockholm, jag har haft två aw:s med jobbet och livet är på topp. Julklappshandlingen är typ klar och nu är det bara att njuta av det som är kvar av december!

4 December 2014

Har spenderat första advent och dom två första dagarna av december blundandes och försökt hålla mitt huvud från att sprängas. Känns tråkigt att bli sjuk nu, har hamnat i otakt i mitt julfirande. (Ja, för mig är julen redan här och firandet har börjat) jag älskar ju december mer än alla andra månader. Men har ju hunnit pynta nästan hela lägenheten och varit på julmarknad i Stockholm. Har ju nästan hunnit köpa alla mina julklappar också! Gick mycket snabbare och enklare än planerat. 

Nu i helgen blir det till att vila upp sig, gå på julmarknad i Ramsele och hitta den riktigt goa julkänslan. Det är så himla mycket roligt som händer nu! Midvinterglöd och the hobbit nästa vecka, längtar så till båda! 

Ikväll har jag varit ute och ätit med mina fina kollegor. Jag är så lyckligt lottad att jag har ett tillfälligt jobb som jag älskar och så fantastiska kollegor att jobba med. 

RSS 2.0