Theres Engberg & Hanna André

Jag och min sötnos Hanna.  
 
Jag har nog de bästigaste vännerna i hela världen. Dom är bara för underbart sköna. Det kommer en uppdatering om min helg snart. Men först ska det bli tacomys med the family. 

" I'm not fucking Justin Bieber, your motherfuckers! "

This is the reason I love Billie Joe. I love him even more after this. He is fucking right. I'm proud of him. I don't understand why people call this a meltdown, he's just pissed!
 
 

"You got so much going for you going right but I know at 17 it's hard to see past Friday night "

Hejsan!
 
Jag säger bara gö inte som du gjorde förut för då orkar jag inge mer. Den här dagen har varit världigt bra, till och med grymt bra. Jag har skrattat väääldigt mycket, haft totalt noll koncentration och vi slutar tolv på torsdagar. Skönt! Sen blev det en sväng på birsta med Lina och Nellie och som vanligt är vi inte allt för normala, och skrattar och pratar så högt att folkj måste undra om vi har alla indianer i kanoten. Och Nellie, den där jackan var ett bra köp!  
 
 
Jag, Nellie och Lina satt förut och pratade om att vi knappt har nå bilder på oss tillsammans och att det måste vi ändra på. Så nu börjar vi, eller haha jag, go crazy med kameran när jag väl har den. Vill ju en massa minnen! Här har vi lite bilder från dagen då vi skulle ta skolfotot. Så roligt att kolla på, haha.  

" I'm a shooting star leaping through the skies "

Hey!
 
Jag må sitta här lite lätt oroad. Men jag kan ju tydligen inte sluta oroa mig för små saker. Men saker är bra just nu, till och med väldligt bra ibland. Jag tror att den här hösten kan bli pretty nice, om nu bara det här som jag tänker på just nu, det som får mig att le som en galning, kan hålla i sig. För annars kommer det bli en höst bland mörker och tårar. Men det tror och hoppas jag inte. Nu måste jag sova, har en sjuk huvudvärk och världen snurrar. Later!
 
 
Yeay, den här bilden representerar mig och min lilla kompis Nellie grymt bra. A freaky big smile.
 

" Well we can watch the stars until the sun begins to rise "

 
Jag är typ överlycklig!! Nu har jag väntat sedan den 14 februari på den här dagen. Och idag är dagen. GREEN DAY's ALBUM UNO! SLÄPPTS! På LP och allt. Det är så jävla grymt, ljudet blir så mycket härligare. Men äntligen är skivan MIN MIN MIN!!

" We didn't care if people stared, we'd make out in a crowd somewhere "

Hejsan!
 
Skolan flyter på som vanligt. Klassen är bättre än någonsin och mina kära klasskamrater kan alltid på mig att le. Men läxor, lekstioner och allt det andra känns bara tåååkigt och allt gå så långsamt. Jag har bara gått i skolan en månda. En månda. Det är ingenting, men det känns som en halv evighet. Men annars känns allt ganska nice. Det finns vissa saker jag inte riktigt förstår och som går upp och ner. Men när dom väl är bra, så finns det inget bättre!
 
Läxa är något jag borde göra just nu, men faktiskt ska börja med nu. Precis nu (försöker övertala mig själv litegrann här, haha)
 
 
Minnena från gatufesten kan alltid få mig att le, spelar ingen roll hur sur jag är.

" Not a day passed me by that I don't think about you "

Hejsan!
 
Som ni märker är min blogginspiration totalt 0. Men det blir nog bättre snart. Nu måste jag dra, ska till Kajsis och ha en sleep-over. See ya!  
 
Fotograf: Josephine Wallin
Modell: Theres Engberg
 
 

" What I never did is done " (Part II)

 
 
Några bilder från min sommar, dom är ifrån mitten av juli. Underbaraste minnerna! 

Vänskap

Fotograf: Josephine Wallin.
Modeller: Theres Engberg och Lina Löfgren 
 
Jag och mina finas vänner Jossan och Lina for och fotade för några dager sen. Jossan hade ett litet projekt där man skulle illustrera vänskap. Här kan nu se en liten del av resultatet, fler bilder kommer sen. Vi är blev väldigt nöjda. Vad tycker ni?

Autumn in the park


Fotograf: Sandra Engberg
 
Oh, jag älskar höst. Färgerna, den lätta kylan, doften, dimman.  

" I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately "

Hejsan!
 
Jag hoppas verkligen att jag bara oroar mig i onödan. Jag brukar ha en förmåga att göra det. För allt gick ju så bra, det måste fortsätta så. Annars blir jag less och kommer fälla en tår.
 
Anyway, jag vet inte vart min kamera är försvunnen. Där av kommer det inte upp några nya bilder. Den ligger nog i någon väska. Men vilken av alla?! Annars flyter saker på ganska bra just nu. Idag myste jag med Jossis ett tag också, vi planerade en fotografering och pratade. Jag är lite ledsen just nu, men annars är livet pretty nice. Men nu ska jag fortsätta skriva min uppsats om mode. Så vi hörs senare.

 
Depp & Moss
 
 
 

" Oh how I want to be free, I want to break free. "

 
Fotograf: Jossis Wallin
Modell: Theres Engberg
 
I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
And this time I know it's for real
I've fallen in love, yeah
God knows, God knows I've fallen in love.

" sing for the laughter and sing for the tears, sing with me "

Hi!
 
Jag är väldigt glad, väldigt. Åh, jag hoppas inget fuckar till sig nu, för jag förtjänar det här. Jag önskar att jag inte oroade mig över saker jag inte kan kontrollera och bara kunde relaxa och se vad som kommer hända.
 
Idag blev det myskväll med flickorna. Precis vad jag behövde. Jag är tacksam att jag har er! Ni är köng. Vi satt bara och snackade om vad som vi är tacksam över, livet och om allt och inget. Tända ljus, gosaker och skratt. Jag måste säga att höstem är bra himla mysig.
 
 Fotograf: Sandra Engberg

Yesterday: Barista med finaste Jossis.


Fotograf: Josephine Wallin, eller som jag själv säger: Jossis.

" Please don't put your life in the hands of a Rock 'n Roll band "

Last year:
This year:
 
Men and my girls innan skolfotot idag. Vi tog en bild förra året, så då ville vi jämföra den med årets. Mycket har förändrats! Lilla Ribi har slutat, vi alla har bytt hårfärg. Jag blev helt slut nu efter träningen så ska nog sova nu. See ya!

" I want you to know that your on my mind, every day, all of the time. "

Hey!
 
Idag är det skolfoto. Suck. Jag blir aldrig bra på skolfotot. Aldrig. Men det är lite kul ändå. Plus idag är jag väldigt positiv så jag ska ta vara på det och bara göra det bästa av allt. Jag tog en snabb cambild för att visa hur jag ska se ut idag, hade ingen kamera.. Tänkte att jag skulle börja visa mer sminkningar och sånt, jag går ju trots allt en make-up linje, haha.
 

Kärlek till de som frågar mig hur jag mår och stöttar mig och hjälper mig se det ljusa. Ni är mitt ljus i mörkret. Ni förstår inte hur mycket det betyder. Jossis, Sonja och Olivia, vill säga tack till er. ♥
 
Ps. Idag har varit en bra dag, riktigt bra. Jag känner mig positiv igen, allt är inte hopplöst. Min eviga bergochdalbana mellan att må bra och dåligt.

Stop wishing for the sunshine, start living in the rain.

Jag som deppade sönder i mitt förra inlägget. Hittade precis rätt inspiration för att få mig att se det från den ljusa sidan. Hittade dessa ord på min vän Linn's facebook: 
 
" Stop wishing for the sunshine, start living in the rain. "
 
Tack Linn. Du helt omedvetet hjälpte mig där, haha.

" Its so scary in a house that allows no swearing "

Hello.
 
Suck. Suck. Suck. Inte mycket mer att säga just nu. Less är ordet. Jag är i vänta på bättre tider just nu inom mycket. Skolan började och allt ba bajsa till sig. Hello sunshine, kom till mig nu. Jag behöver lite ljus i livet just nu.
 

Fotograf: Sandra Engberg
 
Saknar sommaren, gatufesten, mysiga kramar mitt bland alla, skratt, sena kvällar, koooompisar mina älskade kompisar, friheten och min otroliga lycka jag kände hela sommaren. Sommaren 2012 forever i mitt hjärta. Men nu ska lilla jag tänka postitivt. Allt kommer lösa sig. Eller hur?

Speeeeeeeeedade tjejor!!

 

Thompa och Linus knarkar socker nu då för att hålla sig vaken under en hel skräckfilm!

" Heaven is a place on earth with you "

Hejsan!
 
Mitt hjärta säger en sak, men alla andra i världen säger en annan. Jag vet vad jag vill. Jag vet vad de andra tycker. Jag vill jag vill jag vill. Men kämpar jag i onödan?  Ibland känns det som det, och ibland känns det verkligen inte som det.
 
Men nu ska jag va positiv. Vilket man blir av att kolla på den här lillla älskligen:
 
 
 
Bilden är typ sämst. Tagen med min ännu sämre telefon. Men det är iallafall mitt brorsbarn Arvid på bilden. Han är verkligen min lilla ängel och han är sötare än socker. Love that boy.  

" Hold him underwater 'till the motherfucker drowns "

Hi!
 

Listen to Green Day's new song "Kill the DJ". It's fucking awesome. A bit more dance then I hoped, but what a fuck  who cares? I love it anyway. I can't wait to dance to this song on the dancefloor, it will be freakin' EPIC! 
 
Jag säger bara: "Someone kill the DJ, shoot the fuckin' DJ!"
 

" Someone kill the DJ, shoot the fuckin' DJ! "

Hej!
 
Jag är så himla glad och orolig på samma gång. Är det för bra för att vara sant? Antagligen. Anyway, livet ser lite ljusare ut just nu. Skolan går bra, även om det inte är lika roligt längre. Jag saknar att träffa mina älskade vänner ofta. Fast nu finns ju andra kompisar på skolan som man inte träffat under sommaren så det är ju väldigt roligt att träffa dom. Jag har bestämt mig för att sluta oroa mig hela tiden och se vad som händer. jag kan ju inte förändra det de andra gör. Jag får se vad som händer. Även om man gärna ibland vill läsa någons tankar coh förstå det saker man grubblar över.
 
Jag, Nellie och Lina när vi får lite tråkigt på skolan. Vi har så svårt att vara seriösa ibland, haah. Men nu ska jag gör det bästa av allt som händer, YOLO, hahaha!

" Oh, someday we'll know If love can move a mountain "


Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Me, myshelf and I
 
Open up the world
I bought a ticket to the end of the rainbow
Watched the stars crash in the sea
If I can ask God just one question
"Why aren’t you here with me tonight?"

Dr. Martens

I need help. Buy or not buy? Mammi, what do you think?
 

" Be the change you want to see in the world "


Hejsan!
 
Yes, nu har jag bytt header. Känns skönt. Det var egentligen inte sådär jag tänkt mig att den skulle se ut. Men jag vill byta nu, så att jag kommer nog uppdatera den eftersom. Äntligen en början på min nya start. Jag vill förändra, förnya och förbättra. Och jag är redo att göra det nu och det känns skönt. Ikväll ska ska städa baracken, så att jag kan hålla ordning nu. Men först blir det birsta en stund med Pie!
 

Gamla headern
 

Nya headern

" It's something unpredictable but in the end it's right "

Min underbara känsla om att den här sommaren bara var the start of something good, försvann så fort skolan började. Nu känner jag mig helt tom och har snarare en dålig känsla. Jag önskar att jag skrivit det här inlägget när jag hade den positiva inställningen, så inte inlägget hade fått en negativ touch, men ska försöka vara positiv.
 
Jag och min vän Sonja satt och tänkte tillbaka på hur allt var för ett års sen. När vi började i ettan på gymnasiet. Jag personligen har förändrats en hel del och mycket har hänt, vissa saker som jag inte trodde. Det har gått så snabbt, samtidigt som det känns som att tiden stått stilla. Det här året har varit väldigt mixat. Jag har aldrig mått så dåligt och haft så dåligt självförtroende. Men samtidigt har jag aldrig varit lyckligare än jag varit det här året och jag har lärt känna en ny sida av mig själv, jag kan gö mer och är modigare än jag trodde. Jag har en helt ny relation till vissa saker i livet. Jag har blivit starkare och svagare. Jag känner själv att jag har blivit äldre, mognare och mer ansvarsfull. Jag har fått en ny syn på livet, en ljusare, och har njutit av den här året på ett helt nytt sätt. Gjort så mycket mer saker, nya saker, lärt känna nya personer (om de så är någon random på stan eller en nån på en fest) och jag känner mig mer öppen till livet och alla de val och möjligheter man har. Ettan var inte alls som jag förväntade mig, jag är lite besviken, men jag är fortfarande glad för de saker jag upplevt, lärt mig och de nya personerna som kommit in i mitt liv.
 
Även fast de negativa tankarna kommer då och då. Så har jag en grundkänsla och säkerhet som är bättre. Det känns som att saker faktiskt kommer att lösa sig. Det kommer säkert bli lite tårar och skratt, men det blir nå bra till slut.
 

Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Me, myshelf and I 

Sonja: Robert Pattinson. Is. Totally. Hot.

Hey!
 
Fuck. Då var det kört igen då. Jag och Sonja kollade på Twilight, så nu är man ju typ re-in love i Edward och Pattinsons fan perfekta jävla ansikte. Jag undrar hur det känns att vara han. Liksom: "Hej, jag heter Robert Pattinson och har världens snyggaste ansikte, kropp, röst och hår." Inga konstigheter. Fast nu menar jag i första Twilight-filmen, för då är han som snyggast. Ja, jag och Sonja blev en aning mer flickiga och kära än vad vi tycker om att erkänna. Men det går ju inte att hjälpa att man börjar dregla lite, ögonen tåras för man bländas av hans skönthet och leende. Sen att hjärtat stannar lite då och då får han ju räkna med. Kristen, hur fan kan du vara otrogen mot Rob med en 41-årig gubbe? Vilket jävla pucko, haha.
 
Hahah, ibland går det inte att hjälpa att man blir lite lätt mega töntig. Sorry, jag är även trött just nu och väldigt emotinal på grund av mina egna känslor så då blir resultatet det här inlägget.

RSS 2.0