Dear Sonja Toomingas

Hejsan!

Idag har jag haft en underbar eftermiddag kväll med Sonja. Efter en sväng på stan satte vi oss på Charm och fikade och deep talkade i en och en halv timme innan vi gick till kina och åt med hennes mamma och lille brorsa. Riktigt mysigt. Det var skönt att få ut allt man känner.

Jag känner mig inte som mig själv just nu, mitt redan för låga självförtroende är totalt bortblåst, jag blir depp så fort jag blir själv och jag mår allmänt inte bra. Men det konstiga är att jag inte vet varför. Jag har underbara vänner på skolan som gör mig lycklig, jag har en underbar familj och vänner utanför skolan. Men jag känner mig jätte ledsen, någon som har någon aning om varför?

Men Sonja fick mig att må bättre idag. Jag har verkligen saknat henne så jag är jätte gald över idag. Tusen tack min kära kompis och vi måste lova att göra den där "kompis-daten"  (haha) och halloween kommer att rocka!


Jag och Soja på avslutningen i nian.


Stressad

Hejsan!

Stressad och trött är vad jag är. Prov nu på morgonen och jag hoppas att jag klarar det. Igår såg jag apornasplanet, den var asbra. Berättar mer sedan och just nu saknar jag mina "gamla kompisar" jätte mycket. Till exempel Sonja Toomingas. Vilket trevligt, not, inlägg. Aja, måste springa för att hinna.

Hejdå!


Gnomeo & Juliet - A twisted version of a classic movie!

Hejsan!

Jag har precis sett klart på Gnomeo and Juliet. Jäklar vilken bra film, höll på att dö av skratt. För er som inte vet är det en ny version av Romeo och Julia där två trädgårdstomtar blir hopplöst kära. Sjukt smart film, väldigt underhållande och med bra röster (ah, James McAvoy).

"Your love is doomed, your love is dead, your love is doomed, your love is dead. "

Haha, sooo funny! Karaktärerna är helt underbara. Låtarna är gjorda av Elton John så no words needed. Han är ju the master of filmmusik. Jag har alltid varit tveksam på den här filmen och nu ångrar jag att jag inte såg den på bio.Absolut sevärd!


the Twilight saga Breaking Dawn - 54 days left!

Hejsan!

Herregud, kommer det att kosta 1200kr att se de fyra första filmerna på Twiday? Eller har jag läst fel, snälla säg att jag har gjort det. Så mycket pengar har inte jag att lägga på bio... Fan, jag som är ett ultimate Twihard kommer inte kunna vara med på the Twiday. Sinnes sjukt. Nu är jag jätte ledsen. Jag som blev så glad när jag läste det idag och nu vill jag gråta, haha, men seriöst vilken 16 åring har råd att lägga så mycket pengar på bio?Ska jag betala 295 kr för första filmen? No offense, jag älskar filmen, men har seriöst sett den minst 35 gånger. Varav 5 av dom var på bio. Helt sjukt.


Reese Witherspoon for Lindex

Hejsan!

Min blogglust finn sinte just nu. Vet ej varför.. Ikväll ska jag iväg och dansa line danceRailway Saloon, hoppas mina förväntningar stämmer. Anyway, jag tycker att Reese Witherspoons kollektion för Lindex är very adoreable. Hon är väldigt söt. Jag har dock svårt för rött och rosa tillsammans. Annars är det här perfekt.

Reese Witherspoon for Lindex.


What a fuck? Why? You're the best!

Hejsan.

Andreas Larsson, vad gör du? Varför åkte du hem? Du är ju bäst och så jävla söt. Dock är det bra och modigt av dig att våga åka hem trots att du sjunger bäst, av alla. Du visar att vi norrlänningar är bäst.

Life is pretty lovely sometimes!

Hejsan!

I fredags hade jag en otroligt mysig kväll med min nyfunna klasskompis Rebecca. Hon är helt underbar och rolig. Kan inte fatta att för fem veckor sedan hade jag aldrig hört talas om henne, eller Nellie och Lina. Känns som att jag känt dom hela mitt liv, nästan iallfall. Tusen tack Rebecca för den kvällen.

Sen på lördagen blev det jacuzzi hemma hos Simon. Det var en helt awesome kväll med music, pizza, talk, buzz och underbara vänner. Vi badade i säkert 2 och en halv timme, hade allsång till Rix FMs partykväll. Det var en såndär underbar kväll man bara kan ha med riktigt bra kompisar och när allt känns helt perfekt. Så tack igen Simon. Det där måste vi göra om.


Rihanna - S&MThe Killers - Human
 

Några av de låtar vi sjung, nästan skrek till, haha.


Jag älskar The Ark.

Hejsan.

Det är med djup sorg i hjärtat jag skrever dessa ord. Idag spelade the Ark sin sista spelning på gröna lund. Mitt svenska favoritband är nu splittrade. I will cry some tears tonight. Nu ska jag ut i baracken och lyssna och bara njuta av några låter med Sveriegs bästa, glammigaste och coolate band THE ARK!

 

Underbara minnen. Jag stod typ bredvid den som filmade och gät några glädje tårar.
Nu, ett år senare, är det inte tears of joy.


I'll love you forever THE ARK!


" No. Have you heard the word no, no, no? I thought so. 'cos everybody says yes. Everywhere you go... "

...You know
If you always must know what's right
you will end up
You will end up among the ones
who always are wrong"

Jag saknar USA!!! Speciellt New York just nu. Jag har välden bästa New York känsla i magen nu. Längtar så mycket tillbaka. Take me back! Haha, ja är svaret på er fråga om jag är desperat.


Official Breaking Dawn posters - Forever if inly the beginning.

All Twi-hards out there, här är de officiella Breaking Dawn postrarna.

Jag tycker inte att de har samma klass som de första och att de är lite för "plastic is fantastic". Men hjärtat slår ett extra slag när jag ser Bella och Edward. Jag längtar så att magen verker och jag bryr mig inte ett shit om att många av er tycker att jag är döfjantig nu.

Jag kommer inte att bry mig att filmen kommer vara långt ifrån som boken är. Inget är perfekt. Jag kommer att älska det ändå. Jag tycker inte att någon film är vidare lik boken. Men jag tycker det är bra. Då får jag dubbelt så mycket av det goda.

What do you think?


" Drink ’til he’s cute, That’s what I’m gonna do. Ain’t got no serious thing... "

...Don’t wear no diamond ring"

Jag känner att jag faktiskt saknar min förra skola litegrann. Jag saknar såklart mest kompisarna, men även lärarna och tryggheten jag kände.Många härliga stunder. Många otroliga vänner. Tre underbara år.  


" I’ll use my eyes to draw you in, Until I’m under your skin. I’ll use my lips "

Hejsan!

Idag har jag total städat min barack. Jag kan se min diskbänk igen. Jag har inte haft det så stökigt som det låter. Dat har varit fint. Man jag har ränsat och tvättat, och dammat och skurat och allt sånt idag. Jag är stolt.

Jag ska nu göra mat och duscha innan jag åker ner till vi och möter upp mina kompisar Kim, Oscar och kanske Fisken. Det ska nämligen bli myskväll i baracken. Awesome.Pics: The summer of 2011.


Sarah Jessica Parker.

That girl has style. In a dress by McQueen at McQueens funeral.
Rest in peace Alexander McQueen.


the Twilight saga Breaking Dawn - 69 days left!

Hejsan!

OH MY GOD! Det är bara 69 dagar kvar till Breaking Dawn! AH! Spännande! Har väntat i över 350 dagar redan. Nu är det nära! Yes, jag längtar!Den här bilden är ju bara för underbar! Kolla kärleken. Åh, jag längtar så jävla mycket. Lånade Breaking Dawn idag på engelska såklart. Kunde inte hålla mig längre. Måste läsa. Tror att den här filmen kommer att bli bra.  

Någon som längtar?


Tio saker jag älskar med hösten.1. Höstens färger. 

2.  Julen närmar sig. 

 3.  Mörkret.

4.  Stjärnklara nätter.

5. Onsdagkvällar med Bonde söker fru. 

6. Fredagskvällar med Idol.

7. Löven.

8.  Tända ljus.

9. Den friska luften.

10. Väntan på att snön ska komma.


Finns det något ni tyckte speciellt mycket om med hösten?


OH.MY.GOD!

Hejsan! 

Den här killen måste ju ha ett musiköra utan dess like. Han sjunger ju inte, men att kunna spela coldplay, Pirates och Mario på ett "rörpiano" är helt sjukt. Jag tappade hakan. Jag säger bara respekt till den här killen.

Helt Insane!Detta är nästan ett måste att kolla på.


" Save tonight and fight the break of dawn. Come tomorrow, tomorrow I'll be gone "

Så här har mina senaste veckor sett ut:Inspiration: fashiontoast.com

Hejsan!

Alla bilder är ifrån www.fashiontoast.com. Jag tycker att hon är en av de mest inspirerade modebloggarna som finns. Många har säkert redan sett hennes blogg, om inte, kolla!

www.Fashiontoast.com


8 månader och 28 dagar sedan.

Hejsan!

För 8 månader och 28 dagar sedan kom jag hem från min kompis olivia och fick en chock. Farfar berättade för mig att vi skulle till USA. Jag kunde inte tro mina öron och det har jag bild bevis på. Hittade dom nyss på mammas dator. Check this out: 

 


Yes, jag har på mig en Amy Winehouse-peruk.

Hahah, bilderna är så vackra och redigerade... NOT! Men ja, hoppas ni överlever. Jag kommer ihåg dom där sekunderna som om de hände igår. Jag var så lycklig. Jag ser mest skrämd och konstig ut där.


RSS 2.0