25 December 2013 - All I want for christmas is you

 
 
Julafton, bästa dagen på året. Trots alla stress och stök innan så blev det perfekt. En lugn och fin julafton med 4 personer för utom på morgonen och kvällen då Sandra och Kalle ochså var med oss. Men årets julafton var annorlunda, en förändring. och förändrigen är jag. Jag har fått ett nytt perspektiv på livet, blivit mognare och värderar nya saker. Det känns att jag blivit mycket vuxnare. En annan förändring, den största förändringen, är att min älskade morfar inte längre är med oss. Vi tända många ljus för honom, tårarna rann ner för kinderna av saknad och våra tankar var hos honom denna fina fina jul. 364 dagar kvar till nästa jul, längtar så att jag håller på att dö redan.

24 December 2013 - merry christmas to you


20 December 2013 - the Beginning of the End

I fredags så var det den allra första studentfesten, the beginning of the end, och fy fan vad kul! Det pirrar i kroppen när jag tänker på det, åh, det var perfekt. precis som jag ville att det skulle va. Kimman och jag var världens bästa team och jävlar vad vi dansade, var galna på dansgolvet och var bara riktigt jäkla lyckliga. Åh, kan inte vänta tills nästa.
 
Kimman, måste bara säga att hon är bäst ingen jävla protest. Tycker om min vän galet mycket, vad skulle jag göra utan henne? hahaha
 
 

16 December 2013

Julen 2009 
 
Julen 2010
 
Julen 2011
 
Julen 2012
 
Julen är det bästa på hela året, älskar julen mest av allt, och det tar emot i hjärtat att jag inte kunnat njuta av det som jag brukar i år. December har haft sina stunder, utan tvekan, men det är så mycket stress, stök och skit. Jag är svin förkyld och vill bara att allt ska lunga ner sig.Men jag ska nog allt hinna få  till en mysig mysig julostämning innan julafton om en vecka. Helt sjukt att det bara är en vecka kvar.  

15 December 2013 - Tredje Advent

 
Photos from my December part II. 
 

13 December 2013 - Beauty and the Beast

 
Känn nostalgi, inspirationen eller lyckan av att kolla på detta klipp. 
 
Idag var det Lucia tåg på Lilly och Arivds dagis. Åh, så sött. Sen åt vi julmiddag med tända ljus, mörker och glädje. Röbetsallad, sill, prinskorv och köttbullar, lax, julskinka och julmust. Mina älsklingar på julbordet. Äntligen fick jag äta det, så himla gott. Nu börjar julkänslan smyga sig på och det känns helt fantastiskt. En annan sak som jag förknippar mycket med julen är Disneyfilmer, Så nu spelas dom förfullt på min tv för dom är ju så söta och mysiga.Senast var det skönheten och odjuret, den är så fin och meningsfull. 

12 December 2013 - "Tomten jag vill ha en riktigt jul"

 
Photos from my December 2013 part I
 
Vi renoverar här hemma så min julstämmnig har varit lite distance.Men äntligen idag kom den för första gången på riktigt. Jag har julhandlat, slagit in paket, druckit julmust medan jag kollat på Jul med Ernst. Nu sitter jag i mörkret ute i min barack med ljusen tända och lyssnar på stormen medans Skönheten och Odjuret spelas på min tv. Åh, Julen är här. 

11 December 2013 - I'M IN LOVE

 
Jag är helt kär. The Hobbit - the Desolation of Smaug var helt vansinnit galet mega bra. Jag satt med en tappad haka, stirrande ögon och ett lyckligt hjärta under hela den underbara filmen. Det är precis min typ av film. Fantasin, molnen, naturen, ävetyret och evil vs good, Alla söta karraktärer, sångerna, känslan, skämten. Åh, äkta kärlek. En av de saker jag älskade mest med filmen var att Kili fick en större roll, han är min älskling. Åh, vill se den nu. älskar, älskar, ÄLSKAR!
 

10 December 2013 - THE HOBBIT!

 
Allt jag vill ha just nu är jul, snö och lov. Julafton, julstämning och julmat. Julhandel, mörka nätter och vara med familj och vänner. Livet må vara krångligt, men nu måste jag kämpa vidare. Jag måste orka. Julen är snart här, på riktigt. Min älskade jul. 
 
men IDAG SKA JAG SE THE HOBBIT!!!!!!! Jag är så jävla överlycklig över just det. efter alldeles förläng väntan så är dagen äntligen här. Älskade the Hobbit, älskade Peter Jackson, älskade fantasivärld. Ikväll ska jag och mina kompisar äntligen få försvinna bort till middle earth igen. LYCKA. 
 
 
 

6 December 2013 - Let it snow, let it snow, let it snow!

 
 
Två bilder sedan i somras på gyllene tider konserten. Älskade minnen. Jag spenderar denna helg uppe i vår stuga bland dem underbara och vackra snön med Lilly och Arvid.
 
Idag fick vi den första riktiga snön hemma och jag är överlycklig!!! 
 
Bild på Sundsvalls mysiga vintergator från idag. 
 
 

4 December 2013 - " I get along with the voices inside of my head "

 
Today's Twiggy make up
 
Idag sminkade vi 60-tal på skolan. Oh, kära twiggy. Det är så jävla snyggt. Min look på bilderna är inte totalt 60-tal för det är både jag och Julia som sminkat den. Jag skulle ut på massa ärenden efteråt så jag tog och gjorde den lite modernare och la till lite fräknar. 
 
Det är Julia som har gjort grunden, men twiggys:arna har tyvärr blitvit lite utsmetade för jag tog dessa bilder när jag kommit hem så sminket har då varit på ett bra tag. 
 
Hur cool är inte denna kvinna? Go Twiggy! 
 
 
 

3 December 2013 - Today's make up

 
 En make up jag hade för några dagar sedan. 
 
Vid frågor så är det bara att kommentera, så svarar jag.
 
Nu tänkte jag på riktigt börja ta kort på mina make ups, jag sminkar mig ju trots typ så där mycket varje dag. Hoppas nu tycker att det vore kul. 
 

2 December 2013 - All I want for christmas is you

 
Andra december. Arton dagar kvar till studentfesten. Tjugotvå dagar kvar till julafton. 
 
 Jag har börjat pynta min barack. Julstjärnan är upp, grannen inne och ljusen tända. Jag har fått världens sötaste chokladkalender av mama också. Åh. Älskade jul, älskade snö, älskade december.

1 December 2013 - första advent

Äntligen är december här. Jag har väntat ett helt år. December är utan tvenkan den bästa månaden på hela året. Älskar, älskar, älskar julen. Jag har börjat julpynta, julmusiken spelas förfullt och julstämningen smyger sig sakta men säket fram. Nu fattas bara min efterlängtade snö. Min älskade snö.
 
Första advent firades med familjen, glögg och Allt för Sverige.
 
 
 
Hottade denna bild från 10 december 2012, kolla på den vackra snön. Det är lite orealistiskt, men jag önskar att det är så mycket snö den 10 december i år med. Älskar vintern. 

RSS 2.0