23 juni - midsommar a lá Stolpås

Igår anordnade jag och Kajsa en midsommarfest hemma hos mig. God mat, femkamp och det härligaste gänget. Det var så himla roligt! Alltså vilken kväll. Jag är så glad och tacksam. Stort tack till alla som förgyllde min midsommar! 


Kajsa sov över så jag började dagen med henne, sedan lunch och tårta hos syrran innan Jossis kom ut ett litet tag och vi hann snacka lite. På eftermiddag och kvällen har jag gjort absolut ingenting förutom att fixa med bilder och kollat på film, och det har varit hur skönt som helst. Minns inte sista jag hade tiden att göra det. Så himla underbart har det varit. Bella har varit med och kollat på film och det är så himla mysigt. Hon är så go. Jag har återupplevt gamla minnen genom att kolla på twilight, så roligt och konstigt. Men kollade även klart på Prison Break season 5 med syrran. Så bra! 
 
Åh vilken härlig midsommarhelg! 🌸🌼🍀


17 juni 2017 - Cypern part ll

Vår jobbvecka på Cypern börjar närma sig sitt slut, på måndag blir det hemresa. Det har varit en rolig, lärorik och härlig resa. Är så glad att jag fick hänga med och jag har fått många nya erfarenheter.

Helt fanatiskt att flyta omkring på Medelhavet
Och stort tack till Elin som varit en fanatiskt rumskamrat och fått mig att skratta så mycket. Riktigt roligt har det varit.

15 juni 2017 - Cypern

Ja, vi har det väldigt bra! 👌🌺🌴✈️🌎✨💕 


3 juni 2017 - dead men tell no tales

Igår hade jag en helt fantastisk sommarkväll med mamma. Sushi på stan och lite shopping innan vi dreglade över Johnny Depp. Underbart, avslappnat och så mysigt. Fick höra många fina ord, bra konversationer och bara få vara själv med mamma. Jag fick reda på att jag räknas som stammis på bio av biopersonalen (haha). Idag har jag sminkat två tjejer inför studentbalen. Det var roligt att hålla på med sånt igen. Att sminka och sätta upp hår lugnar verkligen mina nerver. .nu vilar jag lite och är med Bella innan jag ska iväg till kimman!  Äntligen ska jag få umgås med mina apor, förfest hos Kimman innan middag på E-street!  Det var så länge sedan och det ska bli så himla roligt. längtar! 


RSS 2.0