Johnny Depp

Drooling all over my keyboard!
 
 

" I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown "

Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Theres Engberg
 
 

" That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry"


Changeling

Hejsan!
 
Nu håller jag på att krya på mig, så man inte hamnar allt för efter i skolan. Men idag sov jag ut, vilket jag inte gjort på väldigt länge, nu sitter jag och kollar på Changeling, äter god frukost och myser i pappas stora tröja. Sen ska jag nog ta och sova ett tag till. Haha, en super tråkig update om mig. 
 
Changeling - Måste säga att det är en väldigt berörande men samtidigt fruktansvärd film, uscha, blir alldeles upprörd. Fy..

" Be patient is very good advice, but the waitin' makes me curious "

 
En underbar kväll med familjen. 

80's rock

Smink och styling: Me
Modell: Me
Fotograf: Josephine Wallin
 
Jag och resten av min familj håller på att bli sjuka nu. Känner att all min ork är slut i kroppen.. Men blir nog bättre snart! Jag och min fina vän Jossis har nu under vinter haft ett litet sammarbete för ett skolarbete hon hade, ett modeprojekt. Hon skulle illustrera modet under olika årstal. Jag sminkade och stylade, medan jossis fotade. Här är resultatet av 80's. 
 
 
 

" You don't know what you got till you're missing it a lot "

Bild från Sofias facebook. 
 
Jag och Arvid under dagens middag på Ming Palace, haha, han är ju bara för bedårande. Bilder på sminket och vår underbara kväll får komma imorgon istället. Kvällen slutade inte som vi tänkt oss så orken försvann lite.. 
 
Hörs imorgon!

24 Januari 2013

 
 
Me and my babe Karin, haha! Vi är två fullständigt normala kompisar ;)

" He was a skater boy, she said, "See ya later, boy."

Hejsan!
 
Tänkte bara visa min nya skatestil: 
 
Hahaha, nejdå, det är inget för mig. Jag är en rocker. Jag testade bara Karins gangsta keps, men jag ska låta henne ha sin stil helt för sig själv! 
 
Ha det bra!

Mina sminkningar

 
 
 
Jag tänkte visa några bilder nu på olika sminkningar jag gjort. Jag har alltid varit jätte dålig att ta kort, men har verkligen försökt förbättra mig på sista tiden och ja lite bättre har det gått. Här är några sminkningar från oktober och fram till nu. Enjoy! 

Ska jag skaffa mig en sminkblogg?

Hejsan!
 
Jag har funderat ett bra tag nu på om jag ska skaffa mig en sminkblogg, där jag visar sminkningar och stylingar jag göra, inspirationsbilder och kanske hjälper er om ni har några frågor. Vad tror ni om det? Någon som skulle tycka det vore roligt att läsa? 
 
Jag vet att jag är långt ifrån perfekt på att sminka. Men jag går ju bara andra året och har bara påbörjat min utbildning. Men då kan ni och jag följa min utveckling, haha. Ska ta och fundera på det där och se om jag tar och fixar en snart!  
 
Me in action!

FISH - Fuck it, Shit happens!

Hejsan!

Känner att lilla deppar-tessan är on her way back..  Mitt humör skiftar fort från glad till ledsen. Men jag ska kämpa emot! Orkar inte bry mig när det inte finns något jag kan göra åt saken, men måste det alltid komma saker som får mig att börja tänka på det!?! Aja, fish (fuck it shit happens)! Hur kan allt ha gått så fort? Nej, nu måste jag verkligen sluta tänka på det, och tänka på de bra sakerna i livet istället så som att jag börjat träna, mina underbara kompisar  och allt det bra som faktiskt hände den här hösten. 
 
Bild tagen i Oktober. Skulle kunna göra mycket för att få leva den månaden igen. Min lycka var obeskrivlig. 

20 januari 2013

Hi!
  
Har haft en väldigt mysig helg med några av mina finaste vänner. Igår firade jag, Emmy och Kim Hanna för att hon fyllt arton år. Och idag har jag bara tagit det lungt och det har varit så underbart skönt. Har spenderat större delen av dagen i soffan och stuttit dreglades och kollat på Supernatural, Jensen Ackles är bara för jäkla äckligt snygg!! Har blivit lite smått beroende av den där serien och har väldigt svårt att slita mig ifrån den. Men måste göra något vettigt idag så nu blir det till gymmet med Sofia och sen för vi ser vart kvällen bär iväg. 
 
Ohlala!

" When you lose the one you wanted. Cause he’s taken you for granted "

Tre bilder från igår. Fredgasdejt med bff.

Les Miserables

Idag har jag haft en underbar kväll med Hanna. Den här kvällen och några kloka ord min syster sa till mig om kärlek har verkligen fått mig att må bra. Först blev det mysmiddag på källar krogen med Hanna och sen blev det premiären av Les Miserables, en riktigt fredagsdejt. Efter filmen hade vi skönaste, mysigaste och bästigaste stunden på bion i väntan på att syrrans film skulle sluta. VIlken kväll, fylld av kärlek. Tack Hanna!
 
Anyway till den makalösa filmen, Les Miserables, jag har längtat väldigt länge efter den och mina förväntningarna var höga men skulle aldrig ha kunnat tror att det skulle vara så fantastiskt vacker och häpnadsväckande bra som den fakriskt var. Man var fängslad redan från första scenen. Trots att de sjunger sig egenom hela filmen som är 2½h lång, så gör det inget för deras röster var oförstårligt bra och det var svårt att hålla hakan öppe och munnen stängd. Filmen hade sån känsla, passion och magi. Skådespelet är nästintill felfritt och jag blev helt kär i världens sötast lilla kille Gavroche. Oh, lovley. Jag har inga dåliga ord om den här filmen och skulle kunna fortsätta prata om den hur länge som helst. Den har hamnat långt upp på min lista av filmer man måste se innan man dör. Mitt hjärta värkte och jag kunde inte hålla tårarna inne.
 
Jag kommer att rekomendera den här filmen till alla, men man bör vara förberedd på arr dom kommer att sjunga hela filmen och att den är ganska lång, men samtidigt är det väldigt fin och extremt betydesefull och tänkvärd. Helt enkelt SE DEN!
 

School project: Pysko, Galen, Hippie, Guld.

Hejsan!
 

Idag hade vi roligaste skoluppgiften på länge. Vi fick använda vår kreaktivitet och det fanns inga gränser för vad man fick göra. Bara att skapa ur fantasin, vilket är något jag älskar, och  det var under tidspress. Så det gällde att tänka och agera fort. Vår bästigaste sminklärare Petra hade skrivit massa ord på små lappar och sedan skulle vi dra fyra var och göra en sminking som innehöll alla de saker som stod på lapparna. Jag fick orden: Pysko, Galen, Hippie och Guld. Resultatet blev: 
 
Tyvärr försvinner mycket av färgerna och glittret på bilderna.. 
 
För första gången typ ever är jag riktigt nöjd. Min tanke är att psyko är att hon har två personligheter där av de olika sidorna (sminkningarna), ena halva av henne är en hippie medan den andra är lite galen och to much (och guldig). Jag var noga med att göra ganska stora skillnader på de olika sidorna så som ögonbrynen och läpparna för att få ett förrvirat första intryck. Att man inte riktigt vet vilken sidan man ska kolla på först. 
 
Hope u enjoy it!

" But you’re just a boy, you don’t understand "

 
Ett ord: Wow! This is why I love make up och det är därför jag går den linje jag går. 
 
INSPIRERANDE!

" It's personal, myself and I. We've got some straightenin' out to do "

 
Mer bilder från Tobbes 18-årsfest i lördags! 
 
 

Jak and Jil

 
Inspiration från www.jakandjil.com

" If I were a boy I swear I’d be a better man. "

 
Bilder från igår. Jag och Jossan tyckte verligen om att ta bilder på oss igår, hahah. Sen kom även Sebastian, tror jag att han hette haha. Jag bara älskar grodan som tittar fram bakom min axel på andra bilden!

" This is a place where your mind can escape. All the problems today and go far, far away "

 
Jag och Jossis igår på Tobbes 18-årsfest! En riktigt rolig kväll för mig, fick många återse många gamla klasskompisar och lära känna några nya personer och det är alltid lika kul! 

Let's celebrate good times!

 
18-årsfest, here we come!!

12 Januari 2013

 

" I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
Be Patient is very good advice
But the waitin' makes me curious.

And I'd love the change
Should something strange begin

Well I went along my merry way
And I never stopped to reason
I should have known there'd be a price to pay
Some day "


Detta är ett inlägg med mycket kärlek som jag tillägnar Pie! ♥

10 januari 1995 kom en liten söt blondin till denna jord, Hanna Maria André. Denna söta lilla blondin skulle bara hinna bli några år gammal innan hon träffa en annan lite rundare blondin, Theres Engberg. Dessa små blondiner lekte som alla andra barn på dagis gjorde, de petade sig i näsan och bråkade i sandlådan. Men ingen visst då att dessa små blondiner skulle bli lite lätt weirda och få en humor som ingen annan förstår. Men en sak som var säkert det var att dessa blondiner hörde ihop. Idag flera år senare har dessa blondiner vuxit upp och visserligen blivit brunetter men deras vänskap är starkare än ever. Trots att killar, mobbning, missförstånd och annat skit försökt skilja dom åt går det inte. They are unbreakable! 
 
Pie, jag älskar dig med hela mitt hjärta och även fast du kan göra mig totalt galen så är du en av de bästigaste, finaste och roligaste personerna jag någonsin träffat och kommer träffa. Det finns ingen som jag kan vara så fjantig och galen med som du. Du gör livet lite roligare!! Jag hoppas du får en riktigt bra 18årsdag och jag ska göra allt jag kan för att det ska bli det.
 
Ett fyrfaldigt leve till Hanna som fyller 18(!!!) år idag! 
Hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!!!!!!
 
 
Världens största GRATTIS till dig!!! ♥
 

" You see there's no real ending, It's only the beginning "

Jag känner att jag har förändrats väldigt mycket liksom inut i mig själv på kort tid. Jag färgade tillbaka håret mörkt och tog bort tandställningen vilket båda fick mig att känna mig som mig själv igen. Jag mår mycket bättre i mig själv nu. Men nu har vi även börjat äta LCHF och jag har börjat träna. Who am I? Känner inte riktigt igen mig själv. Men you know what, det spelar ingen roll because I feeeeel good!!
 
Jag i sommras på min födelsedag

Jensen Ackles

  
 
Yummy! Jag nördade supernatural men Pie i helgen och jag verkligen älskar den serien. Lite små töntig ibland, haha, men det går att leva med. Sen gör det ju inte saken sämre att huvudrollerna är lite för heta för sitt eget bästa. Seriously, Jensen Ackles. Jag må ha tyckt han varit snygg sedan jag såg han i my bloody valentine men han är juy nästan extremt snygg. Nu är han my lates kändis-crush!  
 
Ni får ursäkta mitt lilla chick-flick moment, men ibland går det bara inte att hjälpa. Jag är ju trots allt en tjej. 

7 Januari 2013

 
Första dagen i skolan och jag vill helst bara gå och lägga mig uder täcket igen och försvinna. Fy fan.. 

" I give myself very good advice, but I very seldom follow it "

 
Bilder från min nyårsafton 2012.

Yesterday

Jag och Jonna
 
Igår när jag hjälpte Jossis med stylingen på en av hennes plåtningar. Vi var utomhus och höll på att frysa ihjäl, men det var det lätt värt!

Min nyårssminkning 2012

 
Såhär såg min nyårssminkning. Jag brukar oftast köra svart över hela ögonlocket när jag gör en "katt"-sminkning, så därför valde jag att göra denna svart/sliver/vit, med lite glitter med det syns på bilderna haha. Fråga gärna om det är något ni undrar!  

" I won't tell you how to live your life. So please stay far away from mine "

Hejsan!
 
Januari 2013. 2013, känns lite konstigt. 2012 var ett så grymt år för mig på så många sätt att jag är rädd att inte det här året ska bli lika bra. Slutet på 2012 blev ju inte som jag tänkt mig överhuvudtaget, men det ska fan inte förstöra början på mitt nya år. Det här året ska bli lika bra eller even better!! Jag har inga löften i år, utan i år gäller det bara att ha kul och göra det bästa av allt. Have a little fatih and don't stop believing. Let's live life like it should be lived!
 
 
 
 Jag känner mig inte helt redo än för det nya utmaningarna som kommer med det nya året, men jag vet att jag kan klara det här jag har världens finaste och underbaraste kompisar och familj.
 
So let's fucking do this and let's do it good!

HAPPY NEW YEAR!!!

 
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!! Jag har haft en riktigt underbar kväll. Mycket kärlek till Emmy, Hanna, Kim, Iggis och Borgen som gjorde denna kväll så jävla köng!!  Hahaha, åh, det är så mycket roligt som hänt ikväll. Hahahah, dör lite när jag tänker på det! Folk kan ju bara vara för sköna asså xD
 
2013 - Let's do this good!! 

RSS 2.0