28 april - Thankful

Ikväll har jag haft en helt fantastisk kväll med min fina kloka Marlene. Är så tacksam att jag har henne. Kan alltid prata med henne, om vad som helst, hur länge som helst. Tack tack tack. 
25 april - Light and dark

Jag har haft några bättre dagar nu och livet känns bra och spännande. Trots att dagarna även har haft sina svackor och det finns saker jag tycker är väldigt jobbiga så har det varit några väldigt bra dagar. Livet behöver ha sina svackor för att man verkligen ska uppskatta saker och stunder när dom är bra! Efter en jobbigare dag i fredags hade jag en fantastisk kväll med Julia! Jag är så glad att vi återupptagit kontakten! En lördag då jag var barnvakt åt världens finaste Gottfrid. Och en mysig middag med Sandra, Kalle, Gottfrid och Kalles föräldrar! Sedan en söndag med min Bella, vi fick även besök Jossan och hennes faster. En väldigt bra  måndag på jobbfronten och jag ser ser väldigt mycket fram emot en jobbvecka på Cypern. Jag har världens bästa jobb. Så givande och lärorikt att jobba med dessa människor! Påå kvällarna har jag fått lära känna min kära lilla gris bättre. Massa mys! Hade även underbar frukost hos Sandra! Älskar min familj, 


15 april - Girls night

Igår bjöd min bästa Jossis in till hennes lägenhet, vilket innebar snällaste och snyggaste brudarna, massa skratt och tok, klirr i vinglasen och självklart musikquiz! Dom där tjejerna är så himla underbara. Väldigt roligt att träffa Mickis igen, hade ju bästa ute kvällen med henne någonsin i Vemdalen. Och så roligt att få träffa Amanda. Jag ärväldigt taggad på att åka till Gotland med henne och Jossis till sommaren. Det ska blir så himla roligt! En väldigt rolig förfest men inte lika rolig utekväll. Jag fick iallafall träffa Mårten, Isac, Kia och Rasmus som jag åkte till Göteborg med för några år sedan. Alltid roligt att träffa dom! Jag är väldigt tacksam för igår och att jag lärt känna några av brudarna bättre! ❤️


14 april - Mina apor

Äntligen är aporna samlade igen and it feels  soooo good! Mina babes. Så härligt att bara få prata om allt om inget, planera framtida tatueringar, prata om killar med skägg, kolla bästa emojigubbarna och livet i allmänhet! Vi har även gosat med min lilla Bella. Och äntligen har jag fått lite nya bilder med mina apor. Jag är så glad för ikväll och för mina brudar. 


1 april 2017 - Säg hello to Bella

Äntligen har jag fått hämta min lilla Bella. Finaste minigrisen och min lilla brud. Jag är redan så kär i henne. Så himla söt och mysig. Allt har gått bättre än vad vi trott, hon är väldigt kontaktsökande, nyfiken och framåt! En riktig liten sötnos! 
 
 

RSS 2.0