Twilight!

Hejhej!

Jag är som många andra tjejer smått beroende av Twilight. Jag älskar filmen, det är den bästa film jag nånsin sett. Men det  finns faktiskt en sak jag tycker är dåligt med filmen, det är att dom borde vara mer kär i filmen,  i böckerna kysser och kramar  dom varandra hela tiden, och i filmen kysser dom bara varandra två gånger och kramas aldrig(!). Men men... annars är filmen helt underbar! Men böckerna är ändå bättre, jag älskar böckerna för att dom är såå romantiska!  Jag läste ut sista boken för bara några dagar sen, och nu ska jag läsa om dom på engelska, jag tror inte att jag kommer förstå varje ord men jag fattar nog ändå. Och jag tycker att alla som inte har läst böckerna ska göra det, och om man inte har sett filmen måste man göra det!! :D   Man blir kär!! :P

Två klipp från filmen:

Det här är den mest underbara scen av alla underbara scener! Jag tycker den är såå romantisk såå vacker!! och sången i bakrunden gör det ännu bättre! jag är helt kär! Det är den fiinaste scen jag vet  av alla filmer jag sett! Men man önskade ju att man själv kunde stå där och dansa med Edward istället för Bella!! ;P  Låten heter Flightless bird, American mouth såå vacker!!

Jag tog den här scenen för att  jag älskar  låten i bakrunden, den är såå bra och såå vacker!! Det är synd att den är så kort, men lyssna och njut!!  ;D  Låten heter Let me sign och det är Robert Pattinson som sjunger!!Hejdå!

The King of Pop!

hejhej

Nu sitter jag här med Hanna och vi är lite ledsna över att Michael Jackson är DÖD!  Vi kan inte förstå det, det är såå hemskt att vi nästan började gråta!! Så idag har vi hedrat han genom att spela hans låtar!  :'(  :( 


 
Rest in peace Michael Jackson, The King of Pop!


Nu börjar man grina också!! :'(


Hejdå


Tack Anna! :D

hejhej!

Jag måste tacka Anna som var såå snäll och fixade så att jag fick en biljett till premiären av Harry Potter filmen!! :D

Så nu ska jag Sandra Evelyn och Anna gå på premiären av Harry Potter and the half blood prince  den 15 Juli !! :D
Jag älskar Harry Potter filmerna så det kommer bli jättekul,  jag längtar såå mycket! 


Harry Potter and the half blood prince trailer:


Hoppas att den är bra! :D

Tack så jättemycket Anna!

Hejdå!


Johan Palm

hejhej!

Nu sitter jag här med Julia och Lovisa, dom har kommit och hälsat på. Vi sitter å pratar och lyssnar på Johan Palm! :D <3 Och som typ alla vet så gillar jag Johan Palm, så jag tänkte att jah måste lägga ut en bild på han på min blogg!! :)
Han är så sööt att det inte går att beskriva! 

Jag vet att Julia också gillar han mycket längst inne i hjärtat, även om hon inte säger det!! <3

Hejdå!!


Midsommar i Junsele

Hejhej!

Torsdag:
 Jag, mamma och pappa åkte upp till Jusele. Senare på kvälle kom Sandra, Nicklas och Sofia. Det hände inte så mycket den kvällen, vi satte upp förtältet till Nicklas och sofias husvagn ( där jag och Sandra sov :P ) och kollade på filmen Frostbiten, en  Svensk skräck/komedi som handlar om vampyrer, den låter inte så bra men den var faktiskt det.
 
Fredag: Vi gick till Junsele djurpark, kollade på tigrar, lejon, vargar och alla dom andra djuren dom har där. Sen gick vi tillbaka till campingen och åt sill. Den kvällen gick vi och spelade minigolf. ( gick inte så bra kom på på fjärde plats )
 
Lördag: Jag, Sandra och pappa gick till djurparken igen, sen kom Nicklas och Sofia, och pappa gick till campigen igen med mamma och Arrak. Jag, Sandra, Nicklas och Sofia gick omkring på djurparken ett tag, sen gick vi till campinigen. Mamma, Sandra och Nicklas gick och kollade på några band som spelade på Djurparken den kvällen, Medan jag och Sofia kollade på Harry Potter och Fenixorden och Saw 3. Jag tycker att Harry Potter filmen är jättebra, Saw filmen var bara såå äcklig!

Söndag: Vi åkte hem.


 
Jag och en jättegullig get!  :P Några lamorEtt lodjurEn vit tigerOch sist men inte minst en björn


Det kommer mer bilder, hejdå! :D

Robert Pattinson


Hur snygg får man vara !?!
Han måste ju vara typ världens snyggaste person!! :D 

Lost, The blair whitch project och Pojken i randig pyjamas.

Hejhej!

Idag vaknade jag tidigt som vanligt, klev upp läst, duschade och kollade klart på dom två sista avsnitten av Lost  4. Sen cycklade jag till Kim, och vi åkte ut till hennes stuga. Där Kim, jag och Isa kollade på The blair whitch project och Pojken i randig pyjamas. Två väldigt bra filmer tycker jag.  :D :D 


Lost season 4The Blair Witch ProjectPojken i randig pyjamasNu måste jag gå och packa hejdå! :D 

Tes börjar blogga

Ja då sitter man här med ännu en liten krank som inte vet hur man bloggar. Så snälla Sandra fixar design och visar hur man gör. Men det går lite lättare med Tes än mor i alla fall. Tes vet ju faktiskt vad Internet är så.

Ja, men då så. Nu lämnar jag över till den smått Johan Palm beroende tösen som råkar vara min lillasyster.

/Sandra - http://sandraengbergs.blogg.se

RSS 2.0