Let's dance all night long!!!

 

Photos from my year - 2012

30 decmeber 2012. Året närmar sig sitt slut och holy shit vad tiden har gått fort. Jag vet att man varje år säger att allt har förändrats, men i år har verkligen saker och ting gjort en dratisk förändring, vilket jag gillar! Jag har förändrats så mycket att jag knappt känner mig som samma person dom för ett år sen. Då trodde jag att jag visste så mycket och hade en sån stor erfarenhet om kärlek, livet, smärta, vänskap och hur man är tonåring. Men ja, det visade ju sig att jag hade ingen aning. Jag känner mig mycket mer levande, medveten, vuxnare och mongnare nu förtiden
 
2012 har varit ett jäkligt bra år och det är ganska sjukt vad mycket saker som hänt. Jag har så gjort mycket, lärt mig så mycket och upptäckt så mycket nya saker. Det är få saker det här året som jag jag ångrar. Även fast jag har känt smärta på en helt ny nivå i år och jag har fällt många tårar iår, så har jag även känt en lycka jag aldrig känt förut vilket gör det värt det. Sommaren är något jag aldrig kommer glömma, så oslagbar. Jag kommer ihåg när den var slut och jag gick hela tiden och tänkte att det var the start of something good. Vilket det faktiskt var, även om jag just nu har en mer negativ syn på livet. 2012 är ett år jag kommer minnas med ett leende på läpparna. 
 
Januari
Vi i familjen hade ett eget halv åtta hos mig, här tar brorsan med oss tillbaka till Louisiana.
 
Snö är bland det vackraste jag vet. Älskar vintern så jäkla mycket.
 
Under januari hände det mycket tråkiga saker, men som tur var finns mina kompisar där och kan göra livet lite roligar. Här är en av alla spelkvällar med tjejerna. 
 
Jag klippte mig och påbörjade alla mina misslyckade försök med att få bort mitt röda hår.
 
Februari
Jag och Pie hade en asrolig bowlingkväll och lärde känna massa nya killar killar. Underbara minnen!
 
Pappi fyllde år, vilket vi firades med tårta! Komme ihåg att vi var så nöjd med den där.  
 
Mars
En svettig kväll i baracken med tjejerna.
 
En av alla mina outfits. Kommer så väl ihåg det här, det hade äntligen börjat bli varmare igen så jag hade tagit fram min vårjacka om man ens kan kalla den där en jacka, haha. Super tun och mega kall.
 
Min sötnos Lilly hjälper flitigt till på gården och sätter färg på den gråa vardagen!

Vi åkte upp till fjällen och Sofia var fortfarande gravid. Kan inte ens tänka att när den där bilden togs så fanns inte välrdens underbaraste Arvid.
 
Vi firade mamma uppe i fjällen med skidåkning, spa och otroligt god mat!
 
April
Lilla willy som förgyllde våren med sitt söta bhää:ande och när han gick omkring med oss fritt på gården.
 
Kommer jätte väl ihåg den här dagen, då jag och några av mina kära kompisar kom på den brilijanta idén att gå till Birsta i vårsolen, haha, vilket inte är vidare jätte nära.
 
Syrran och jag påväg ner till Stockholm för en helg av shopping och syster-syster tid medan mamma och pappa gick på trädgårdsmässan.

Det blev verkligen en mysig helg och jag fick se gamla stan för första gången.
 
Maj
En av alla gånger jag och Pie gick på bio, här var premiären av dark shadows tror jag.
 
Minsta Engbergaren Arvid föddes 9:de maj och har sedan den dagen varit allas favorit. 
 
Juni
Jag och Lina fjantar som vanligt runt och testar kläder
 
Ett till bio besök med bästigaste Pie. Här såg vi the woman in black och höll på att bajsa på oss av rädsla.. 
 
Det här en egentligen en fin såndär bild som man inte borde visa, men couldn't help it. This is me and my gals!
 
Jag, Kim och Linn hade många roliga dagar tillsammans medan våra kära vänner jobbade.
 
Juli 
 
 GATUFESTEN! Typ bästa dagarna i mitt liv, haha. Vet inte vad det var med dom dagarna men jag var sjuktligt lycklig och hade allmänt as kul!
 
Nästan direkt efter det drog jag och några av girlsen ner till Stockholm och hade en av sommaren underbaraste helger.
 
Direkt efter det åkte jag och systra mi ner till skara sommarland och för att semstra en helg med mamma och pappa.
 
Augusti
Alla i släkten blev helt förtrollade av Arvids charm, här myser pappa (arvids farfar) men gulliplutten själv.
 
Många dagar har jag spenderat inne i stan. Men den bästa var ändå då jag, Sandra och Kim bara fjantade omkring på stan och tog foton med ALLT. En av de roligaste, bästa och spontanaste kvällarna ever!
 
 En av alla våra "släktmiddager", vilket vi har väldigt ofta, här på gården
 
Skolan började och jag fick träffa mina kära klasskamrater igen, mina närmaste klasskarater bor inte här i Sundsvall som till exempel Lina som är på bilden så det var väldigt roligt. 
 
September
Tillbaka i skolan igen och allt. Här sminkar jag Karin inför skolfotot. 
 
En av kvällarna jag haft med dessa sköna grabbar var när vi bada jacuzzi hemma hos Simon 
 
Oktober
Jag har spenderat många underbara dagar med den här tösen.
 
 Jag och Sofia fixade en halloween-middag för resten av familjen. 
 
Och då fixade min duktiga mamma fina spindel-cupcakes!  
 
November
Jag, syskonen, Sofia och deras vänner drog ner till Stockholm (tredje gången!!) och gick på the band perry och brad paisley konsert! Också en grymt underbar helg.
 
När jag kom hem från stockholm fick jag denna trevliga överraskning.
 
Bio again: här är två stycken väldigt övertrötta tjejer på twinight! 
 
December
Vi hade ett lord of the rings maraton för att peppa upp oss till the Hobbit premiären. och då fläskade jag och Emmy som fan!
 
Jag blev så less på mitt röda hår att jag gick till frisör på skolan och färgade det mörkbrunt. Nu känner jag mig som mig själv igen. 
 
Sen för snart en vacka sen så var ju årets underbaraste dag: JULAFTON!
 
Imorgon är det nyårsafton och jävlar vad kul det ska bli!! I'm gonna dance all night long!!!

29 december 2012

Att sitta och kolla in i Frodo Baggins vackraste ögon gör alltid livet lite lättare!
 

Photos from my Christmas 2012

Oh, my lovely christmas. 

" Let the sky fall. When it crumbles we will stand tall, face it all together "

Hejsan!
 

Igår var jag men världens bästigaste Sonja. Vi gick på bio och såg Skyfallfront row + salong åtta = pain. Vilket verkligen inte är min typ av film och jag har aldrig sett en bond-film förut, men den var faktiskt chockerande bra. I liked it very much! Inte alls som jag trodde att den skulle vara, hanligen var mycket bättre. Och inte så mycket töntigt ameriskanskt bond-action, även om det fanns där. Kunde inte alltid hållla mig för skratt då bond-låten kom upp vid varje fight. Javier Bardem gjorde ett grymt bra jobb att spela äckligt mentaltstörd skurk med allvarliga humör svängningar. Uscha *chills* , kommer ha mardömmar om den mannen! Sen måste jag ju säga att Daniel Craig är ju ganska hunk för sin ålder, hehe. Förtexten var typ läskigt snyggt gjort, lite långt, men jag tappade typ hakan.
 
Sen blev det sleep over hos Sonja och där gjorde vi det vi gör bästa, snacka om allt och ingenting. Men nu måste jag göra mig klar innan jag ska hjälpa mammi och pappi med renoveringen.
 
 
 
 

Life is like a dick, it gets hard without a reason.

 
Jag är så less på att allt ska börja bajsa till sig nu i slutet av året, jag som har haft en sånt bra jäkla år. Varför? Jag antar att jag aldrig kommer få reda på det, även fast jag förtjänar en förklaring. Men jag ska faktiskt inte säga att allt går sämst, jag har VÄRLDENS BÄSTA KOMPISAR som alltid finns här och stöttar mig, en FAMILJ som bryr sig och vill hjälpa. Jag hatar att det här har fått mig att tappa min positiva syn, hatar det så jävla hårt!
 
Men som tur är finns mina vänner, familj, djur, musik och allt annat som är underbart i livet. Det här ska fan lösa sig. Det här ska ska inte förstöra slutet av det här året, och början på nästa. Livet är orättvist och suger hårt ibland. Men det måste finnas dåliga saker för att man ska uppskatta det bra. Vi måste göra våra misstag i livet, försöka oss fram och se vad som händer, cuzz LIFE IS FOR LIVING!!!
 
 

25 december 2012

Hejsan!
 
25 december. Jag är alltid en blanding av lycklig och ledsen dagen efter julafton. Sorg över att julen är över och att det är ett helt år kvar till nästa gången. Och lycka över går dagen. Det är engentligen ganska sjukt hur mycket förberedelser man lägger ner på en dag, hur mycket tid, pengar och kärlek. Men det är så sjukt värt det! Älskar julafton hur mycket som helst, sån känlsa, kärlek och lycka. 
 
Min julafton igår var riktigt underbar. Allt var bara så mysigt. Vi behäll alla våra gamla traditoner och gjorde även två nya. Nytt för i år var att vi kollade på julspel i kyrkan. Vi införde en till ny tradition: att äta risalamalta innan julklappöppningen. Kalle Anka må vara den vikigate delen av julafton, men min favorit del på hela dagen är att vänta på tomten! Åh, jag var typ mer excited än Lilly.
 
 
 

24 december 2012!

 
God jul från oss alla till er alla!
 

23 december 2012

Me and Lilly Vanilly idag
 
23 december. Vi myser som bara den här hemma till uppesittarkvällen och väntar in 24 december, dagen jag väntat ett år på. åh, äntligen är julen här igen!! Kommer bli så jäkla grymt. Men nu ska jag fortsätta mysa!! 

" You're really testing my patience again, And I'd rather get punched in the face "

Hej!
 
22 december. Som ni fattade i mitt förra inlägg går det inte så bra för mig just nu. Fuck off!!!!!!! SO.NOT.OKEY! Jag behövde verkligen inte det här nu och det blev verkligen inte den start på lovet som jag ville ha. Men nu är det så att jag inte kan göra någonting åt det som har hänt mer än att göra det bästa av det.Vilket jag ska göra nu, det här får inte förstöra min jul. Julen är det bästa jag vet, och antagligen det enda som håller mig vid bra humör just nu. Den och mina underbaraste underbara vänner och familj.
 
Men det tänkte jag visa två bilder på mig och min daddi. Det har alltid varit vi två. Vi två mot resten av släkten. Min tvilling, vi är så sjukt lika varandra och man ser oss bredvid varandra. Vi har ett speciellt liten överenskomelse vi. Och han är bara allt för söt nu när han är rädd att jag ska bli sårad, mrn han ska fortfarande va lite stenhård pappa. 
 
Me and pappi för några år sen.
 
Me and pappi alldeles nyss vid vår mysiga julfrukost. Inte ens min lilla pappa kan vara seriös på bild, haha. Sen ser ni lilla hjärtlampan ovanför oss, hahahaha jag dör vad kul!
 

...

yesterday i learned much. All i'm saying is that i'm pretty pissed and I can not believe it! you better have an excuse. though I also learned that I have the best friends in the whole wide world. Sonjis and pie, i love you more than you can understand right now. I wouldn't survive without you guys! 

" When I leave this world, I'll leave no regrets. Leave something to remember, so they won't forget "

Hejsan!
 

Efter en långdag med smink, hårstyling, 3 timmar i en buss och massor mer nya erfarenheter ha jag nu fått JULLOV!!!!!!!!!!! Kan inte förstå min egen lycka ens. Det är roligt att tänka tillbaka på hur mitt liv dåg ut för ett årsen och hur julavslutningsdagen var då. Allt har förändrats, haha. Åh, ska så njuta av det här lovet, och tre dagar kvar till jul. Jag kan äntligen andas igen. I helgen blir det att peppa inför, baka och julmusik. Men först ikväll ska det bli mys!
 
Nu ska jag visa en video som Nellie visat för mig. ALLA som inte sett MÅSTE kolla! CHILLS.
 

Dagens sminkning

Hejsan!
 

21 december. 
Brottom!! Jag och Nellie ska nu åka ner till Hudik och sminka vår sminklärares folktrons lucia tåg med vår lärare. Spännande! Men nu tänkte jag visa sminkningen jag själv har idag.
 

 
Lite enklare sminkning, det är synd dock att glittret försvinner på bilderna. Jag har vitt guldigt glitter i den inre ögonvrån och halv locket. 
 

" Sure is dark out, ain't the slightest spark out "

Aloha!
 
20 december. Helvete vad tiden har gått fort, jag försöker inse att det är julafton på måndag, haha. Förhoppningsvis hinner jag fatta det imorgon eller i helgen då jag bara ska ta det lugnt mysa och andas ut över att vi äntligen fått lov. Längtar. 
 
Tre bilder på mig och min lilla pie, från en av de bästa dagar jag någonsin haft på en julklappshandling. Right, Hanni? Grymt jävla kul var det! 

School project: Lucia i Folktron (part II)

Min underbart söta kompis Karin hade lätt snyggaste sminkningen igår! Dör vad cool den är!
 
Sexbomben Lina med sina sjukligt snygga ögon!

Ja, vi tycker om att ta bilder på oss själva. Men jag måste säga att det blev ovanligt många seriösa igår. Det är svårt för fyra tjejer, en kamera och ett rum fullt av speglar att inte sluta på det här viset, haha. 
 
Nu till min egen sminkning:
 
Min ögonskugga ska likna en fjäder, men jag vet inte om det framkommer så mycket som jag vill. Men det blev faktiskt lite som jag tänkt mig. Sen de blå läpparna eftersom att Lussi kom fram på natten och himlen är mörkblå. Vill ni ha hela beskrinvingen kan ni läsa i inlägget innan där jag skrev om vår skoluppgift. 
 

"Cold winds are howling, or could that be growling? My legs feel like straws."

Hi!
 

19 december. Dan före dan föra dan före dan före dan döre doppardagen, eller något borde det vara idag va? Haha, ingen riktig koll på hur man räknar det där. Iallafall har jag as mega mycket att göra nu egentligen i skolan, men orken är totalt slut. Men jag ska nog make this work. För julen är snart här och jag längtar sjukligt mycket!! 
 
Me and Lina igår på skolan

School project: Lucia i Folktron

Hejsan! 
 

18 december.
Idag skulle vi redovisa värsta roliga skoluppgiften, vi skulle skriva om Lucia i Folktron och sedan sminka, styla oss till vår egen version va henne. Lussi som hon kallades var en fågelliknande kvinnodemon som kom flygande i månskenet. Så jag använde mig av mörkblått som natten, fjädrar eftersom att hon var en rovfågel, svart efter som att hon var mörk och ond och en stor lurvig blåpäls återigen för att få den fågelliknande känslan. Sen gjorde jag även som en "fjädersminkning" och skulle få min svarta skuggning att likna fjädrar runt ögonen. Jag är ändå ganska nöjd, kände att jag faktiskt tänkte igenom allt den här gången, en helhet. 
 
Before: 
 
After: 
 
Jag har tyvärr inte tid att visa mer bilder just nu, läxor läxor läxor.. Men fler kommer imorgon!! 

" Now I know what a fool I've been, but if you kissed me now... "

 " ...I know you'd fool me again "
 
17 december. Nu är det det bara en vecka kvar jul och det är känns underbart. Lovet är snart här och der har aldrig känts bättre. Jag är lite confused över livet och skolan går inte som jag hoppats. Men jag hoppas på en förändring snart och att jag orkar ta nya tag i skolan efter lovet. Jag behöver lugn och ro, den där känslan jag längtar så mycket efter och sova. Men julen kommer att fixa det här åt mig, hoppas jag. 
 
Anyway, nu ska jag visa hur vi pyntar granen: 
 
I min familj har vi lite av en tradition att jag och mamma pyntar granen, vi hämtar den oftast tillsammans men i år var det jag som sågade ner den, sedan sätter mamma in ljusslingan och jag hänger upp alla kulor, smällkarameller, spiran, glitttret och änglahåret.
 
Vi har enbart gamla kulor som mamma har ärvt, dem är så mycket finare och har mycket minnen bakom sig. 
 
Sedan kommer det guldiga och silvriga glittret upp.

Sist men inte minst änglahåret på ljusen, en fin liten sista touch. 
 
Vår julgran har alltid sett likadan ut, vilket jag älskar tycker inte om att bryta våra fina gamla jultraditioner, haha. Japp, jag älskar julen lite läskigt mycket ibland.
 
 
 
 

" I wrapped it up and sent it with a note saying, "I love you" I meant it"

Hi!
 
16 December & Trejde Advent. Efter en timmes lång tredje advent frukost med familjen så har vi nu spridit ut oss , alla har vi olika saker att göra innan kvällen kommer igen och vi återsamlas med glögg, vänner och finalen av allt för Sverige. Nu ska jag på jakt efter en julgran, sen blir det len skoluippgift om folktrons lucia och julklappinslagning. Det är åtta dagar kvar till jul, tiden har aldrig gått så här fort. Hoppas denna vecka blir mindre stressad så man hinner andas och faktiskt lägga märke till att julen är här. 
 
Hoppas alla får en bra tredje advent!
 
 Några bilder från min jul 2009

November 2012

Hejsan!
 
15 December. idag var det midvinterglöd nere i Jättendal och jag måste säga att det var väldigt synd att vädret var så dåligt. Blåste fan storm! Men det var väldigt kul annars, jag och mina klasskompisar sminkade luciatåget. Deras kläder var så jävla snygga, dog lite. Att Petra suttit och gjort allas kläder  får mig att tappa hakan. Det var ju inte vanliga lucia utan folktrons. Har inge bilder just nu, men ska kolla om jag kan sno några bilder av Nellie. Fortsättning följer! 
 
Just nu är jag så jävla trött efter allt som hänt idag, så nu blir det bara lite bilder som visar hur mitt november såg ut. 
 

Midvinterglöd 15 december 2012 i Jättendal, Nordanstig

 
14 december. Ikväll kommer jag, Lina och Karin åke med Nellie ner till henne i Hassela, för imorgon ska våran ascoola sminklärare Pertra ha ett folktron's luciatåg nere i Jättendal. Det ska bli så sjukt kul!! Nu ska jag dra hörs mer sen!
 
Har ni möjlighet att åka och kolla på Midvinterglöd, GÖ DET!

the new me with dark brown hair and without a brace!

 
13 december. Det har verkligen blivit en makeover för mig den här veckan och det har varit så sjukt sköööönt! I måndags tog jag bort tandställlningen och idag färgade jag och klippte håret. Äntligen är den röda färgen borta! 

12/12/12 - The hobbit

Jag älskar the Hobbit! Jag har inte tid att skriva nå mer nu, skola y'know. Men jag ville bara säga det, den var så sjukligt jävla bra. Jag som hade väntat i typ tre år, men det var så himla värt det! 
 
 
MArtin Freeman var så jäkla bra som Bilbo, dvärgarna, Kili, Ian McKellan och oh vad underbart. Får inte glömma världens sötaste Gollum, jag dog! 

There is a big SMILE on my face!

Hejsan!
 

11 December. Den 26 april 2011 är en dag jag väl kommer ihåg, en dag av ren och skär smärta och sorg. Jag fick min tandställning. Jag tyckte det var hemskt och det tog några månader innan jag vågade le med mina tänder igen. Fast efter ett tag blev man van och tandställningen blev som en del av mig. Och igår försvann den där lilla delen och jag har aldrig varit LYCKLIGARE efter ett tandläkarbesök!! 
 
Jag hade ingen aning om att vi skulle ta ut tandställningen igår, utan det kom som en glädje chock! Nu är mina tänder raka och fina, men även otrolig stora (och gula). Fast det beror på att man är ju inte van att se så mycket av tänderna så man är inte van, och mina tänder är inte gula men jag har vita fläckar på dem, som jag glömt bort, vilket gör att de känns gulare. Men who the hell cares? NOT ME, I'M BRACE FREE!!
 
 
Check out my shinny new brace free smile!
Haha, är ingen egoistisk bitch, bara väldigt lycklig!
 

" Let your heart be light, from now on your troubles will be out of sight "

Hello!
 
10 December. Jag har något som gör mig väldigt glad att berätta imorgon! Idag ska ni få lite bilder från min andra advent:
 
 
 
 
 

" Och innan dagen börjat, är kvällen redan här "

Hejsan!
 

Haha, shit vad ful inläggen blir när man mobilbloggar! Snön har virvlat ner vackrare än någonsin i helgen, jag har varit med mina kompisar hela helgen, idag köpte jag in många julklappar och jag har spenderat kvällen bland ljus, värme och kärlek. En mycket bra helg. 
 
 
Hahaha, två inte allt för smickrande bilder på mig och Emmy från vårt lotr-marathon i lördags. Vi fettade loss som fan och skrattade ännu mer. (pics from Hannas insta)

Andra advent

9 december. ni får ursäkta min från vara på bloggen, men denna helg har jag levt långt bortom alla måsten och har bara gjort det jag vill. Och det ska jag fortsätta med ikväll! 
 
 
Jag och mysan innan 50's plåtningen. Vi båda är stylade av mig. 
 
ha en trevlig andra advent allihopa!

Lord of the Rings marathon!


Crazy pics from Hen and Tolly!

7 December. Suttit och kollat igenom bildarkivet och har typ döskrattat åt alla bilder på mig och hanna, vi kan va så jävla fula! Men det är sorligt att jag inte riktigt har några bilder från 2008 och före. Men nu tänkte jag visa några av de bilder som faktiskt går att visa på min och hannas fina romans! 
 
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012

" But if you'll really hold me tight, all the way home I'll be warm "

Hejsan!
 

6 december.
Hur ska man hinna få julstämmningen om skolan typ tar upp varje sekund av mitt liv? Och jag har väldigt lite läkor om man jämför med mina vänner.. Uscha, jag tycker så synd om dom. Idag har jag iallafall haft en jättemysig fika med Sonjis på vår gamla skola som dom nu gjort till ett café. Super mysigt var det, den tösen saknar jag allt för mycket! Sen har jag suttit här framför datorn och skrivit, skrivit, skrivit, kollat efet en klänning på nelly.com tilljulafton, skrivit och skrivit på min raggar-uppsats. De må vara sjukligt intressant med man blir ju lite trött.. 
 
Chock-varning:
 
Hahahahhaha, jag dör lite av pinsamhet när jag kollar på det här fotot. Jag och Soja för vad som känns som 1 miljon år sen. Oh my god... 
 
Hur underbart är det inte med alla snö? Love it!

Kristen Stewart's undone hairstyle

Hejsan!
 

Det har blivit lite av min stil att ha ostylat, stort, vilt, ruffsigt, lockigt och tovigt hår. Att bara kliva ut ur duschen, dela upp håret i en bena sen låta det vara har börjat bli en vana för mig, sen när det har torkat bara dra handen genom min väldigt långa lugg och bara lägga det åt sidan. Okej, det är svårt för mig att säga att någonting är en vana för mig eftersom att jag ogillar att se likadan ut varje dag. Men den där frisyren har jag fasnat för, den är enkel smidig och bra för mig som är lat och inte tycker om att borsta håret. Fast toverna som blir är inte lika bra... Haha. 
 
Men det är  inte enbart av lathet, jag har nog även undermedvetet (jag har faktiskt inte tänkt på det) blivit väldigt inspirerad av Kristen Stewart's klassiska undone hairstyle, som jag alltid har rådiggat. Seriöst, det är så jävla snyggt på henne och hon är så jävla snygg!
 

 
Hon är så jävla frän, shit asså. Stor inspirations källa för mig!

" just look at the stars this cold winter's morning, so shiny and bright it's healing the scars on every soul "

Tja!
 
Redan 5:de december. Jag blir lite stressad av att tiden går då fort. Men det kan jag inte ändra på just nu, så det är bara att gö det bästa av det. Idag ska jag styla en tjej för en plåtning som min kompis jossan ska ha. 20-tal är temat, jag har aldrig riktigt sminkat det förut, men vi får hoppas att det går bra iallfall. 
 

 
Inspiration bilder!

" I'm just gonna keep on waiting underneath the mistletoe "

Hejsan!
 

4 december.
 Shit, tiden bara flyger iväg. Bara 20 dagar kvar till julafton nu. Allt närmar sig och jag har ingenting klart. Idag hämtade jag och mina friends ut våra the Hobbit biljetter, jag är taggad till tusen. Har seriöst väntat i fler år. Kommer bli så jävla grymt!! Annars tar skolan tyvärr upp alldeles för mycket tid.. Jag hinner inte med något! 
 
Behind the scen bilder från 50's plåtningen. 
 
 

" I'm dreaming of a white Christmas, where the tree tops glisten "

Hello!
 

3 december. Skolan tar upp mitt liv!! Hoppas det blir bättre snart så jag hinner blogga om det jag vill blogga om. Jag vill visa er mitt julpynt och vår fina julstämning vi har här hemma. Men det får bli sen, nu blir det en bild min underbara kompis Lina har tagit (jag har snott den från hennes blogg www.lofgrenlina.devote.se, hehe) 
 
 
Jag och mina fina kompis Lina fjortar till oss i speglarna på skolan när vi blir alltför uttråkade haha, det finns typ miljoner av vääääldigt oseriösa bilder på oss två tillsammans hahah. 
 

" I know I may lose my faith sometimes, But your faith in me, gets me through "

Hello!
 
2 December och första advent! Den här dagen har varit fylld av teknik, datoren och installationer. Nu har jag bytt dator så nu har jag en fungernade igen och skit vad bra den är. Märkte inte förrän nu hur dålig min förra dator var. Men nu har jag dock lämnat in min kamera istället tyvärr... Ingen kamera över jul suger ju så jävla hårt men det finns ju inget man kan göra åt det, den stackarn började bli lite sliten. 
 
Men nu ska jag vara social med min kära familj så här på första advent. Frukt, hallon/lakrits glögg och allt för sverige! 
 
Jag och Hanna för typ flera år sedan, PUSS!
 
Jag har inte riktigt hunnit fått till några julbilder än på allt vårt fina julpynt, men det kommer senare.

" It's time that we make up our minds, it's time that we give it a try "

Hejsan!
 
1 december. Äntligen är det december, julmusiken är på full volym, snön dansar så vackert ner från himlen och jag är sjuk haha. Min dator är fortfarade sönder och den lär ju vara det ett tag till så en uppdatering med nya bilder kommer tyvärr inte komma på ett tag..  
 
Nu tänkte jag visa några fruktansvärt fula bilder på en sminkning och håruppsättning jag hade förra helgen. Det blev bara några smabba bilder, därav är dom svinfula och jag kan inte redigera dom heller på min dator är sönder så nu är det bara att stå ut haha.
 
 
Smink och hår by me, myshelf and I.
 
Nu ska jag kolla klart på Sex and the City, måste fan vara det bästa som finns. Så jävla klockrent! 

RSS 2.0