Nostalgi - #kallehjärtasandra

Bilder från Sandra och Kalles bröllop. Vi kollade igenom dom här ikväll tillsammans, det var så mysigt. En av dom absolut bästa dagarna i mitt liv, så mycket kärlek. Kalle hjärta Sandra. 
 
Kvällen innan
 
Påväg hem mitt i natten med blödande fötter och min bror vid min sida. 
 
Foton av Josephine Wallin
 
Lite proffsigare bilder tagna av bästa fotografen Josephine Wallin som även är en mycket nära vän till mig.SÅn tur att vi hade henne som förevigade denna vackra dag.  
 
 

27 mars 2017 - Nostalgi

Har suttit och kollat på en massa gamla bilder och känt mig nostalgisk, från Kalle och Sandras bröllop, Bråvalla, studenten, julafton, sommaren 2016 och så vidare. ÄLSKAR FOTON. Nu hittade jag bilder från bästa förfesten och drinkkvällen med Kim och Julia, mina apor, mina soulmates och mina bästa brudar. Längtar så mycket tills långfredag då vi är samlade igen. 
 
 

23 mars 2017

Vad tiden går fort! Jag hinner inte med mig, haha. Snart är det april, redan april! Idag har jag haft en väldigt fullspäckad dag. Dagen började med att kolla på Sandras ällingar, sedan en snabbis till jobbet, innan ett läkarbesök och sedan tillbaka till jobbet för att jobba någon timme. Sedan bar det av till H-sand för att röntgen, sedan tillbaka till stan för att äta middag med mormor. Avslutade dagen med att åka och hälsa på minigrisen Bella som jag ska köpa. Hon var ju det sötaste någonsin! Vi kommer trivas så bra ihop, Bella och jag. Jag tycker om att ha fullt upp och är nu jag väldigt trött nöjd i soffan. Pricken över i:et är att jag blivit sjuk IGEN!!!!! Jag hann aldrig ens bli riktigt frisk... 
 
En bild på Sandras lilla dunboll. Finaste ällingen.  

9 mars 2017

Jamen då var man svinförkyld (IGEN!). Har till och med varit hemma från jobbet i tre dagar. Jag som aldrig är hemma, om jag inte har lunginflammation eller magsjuka. Men nu har det blivit vila, ingefära och kiwi. Jag ska upp till Ysjö i helgen och vila och njuta av snön tillsammans med mamma och pappa. Det ska bli väldigt härligt och jag hoppas förkylningen försvinner.
 
Anyway, idag är ingen vanlig dag utan idag är det mi äldsta barndomsväns födelsedag! Julia Berglund, som hon själv beskrev det är vi mer som syskon än vänner för att vi känt varandra sedan vi var bäbisar. Jag är så glad att jag alltid haft henne i mitt liv och jag vet att hon alltid skulle finnas där för mig. Vi må inte prata varje dag eller varje månad, men det förändrar inget. Jag är så glad för att vi tagit upp kontakten igen och att få hitta på saker med henne i framtiden. Mycket kärlek till henne. Jag hittade denna lilla bild på oss. Vi var så himla små. 
 
 
och sedan en lite mer nytagen bild, från Julias student:
 
Stort GRATTIAS till min lilla pärla idag!!! Hurra Hurra Hurra Hurra!
 
 
 
 
 

RSS 2.0