Mösspåtagningen - " I know if I go, I'll die happy tonight "

Det var mösspåtragning i onsdags and crazy shit went down, hahaha. Själva mösspåtagningen på tirget var så jävla kul, vi dansade, skrek och var så jävla lycklig. Sedan blev det lite preparty hemma hos Lina med pizza, sedan driknar på resturang Torget, så himla mysigt. Älskar min klass just nu, vi är tajtare än någonsin. Sedan ännu mer party hos Lina och fler drinkar på Udda Tapas, där jag och Vera satt kvar längre och hittade massa killar vi drog med hem till Lina, haha. Men när vi kom dit var det redan massa killar där, bland annat mina barndoms kompisar Pontus och Petter, blev lite chockad haha. Sedan bar det av till Oscar för studentfest men stannade inte så länge, var inte så kul. Men jag och Vera delade på en till drink och det blev lite dans! Varför går jag alltid dit då jag vet att hemma festen alltid (nästan, förutom den första för den var så jävla rolig!!!) är roligare. Det är för mycket folk där för mitt klostrofobiska sinne. Haha, men hur som helst, det var en sjukt rolig dag med jävligt mycket pussar och kärlek i klassen. Älskar detta, en av dom bästa dagarna i mitt liv och den bästa skoldagen på dessa tolv år. 
 
 

Inga ord kan beskriva dessa känslor

Två dagar har redan gått. Avklarade sista lektionen i måndags, känns obeskrivligt. Jag förstår inte att det är sant, känslorna har inte riktigt kommit än. Har jobbat hela dagen och avslutar med att förebereda inför morgondagens stora vilda bravader. Den typ viktigaste och roligaste dagen på hela skolatiden: Mösspåtagningen! Det kommer bli fruktansvärt kul, jag är nervös och pirrig i hela magen. Har varit borta i huvudet av stress hela dagen, vill bara sova hahaha. Men nu måste jag packa det allra sista, för imorgon då jävlar smäller det. Känns helt galet, vet inte vart jag ska ta i vägen.  Jag sitter nu och pratar och planerinar inför morgon dagen och jag tror att vi alla är i samma chock och glädje, går verkligen inte att besrkiva hur det känns.
 
Eller som min fina vän jossan beskriver det: " Vill så gärna att dessa känslor ska vara förevigt. Studentkänslorna. Pirrigheten. Spänningen. Lyckan. Mösspåtagning imorgon och skulle kunna ta en shot till frukost, typ. Tror det kommer att bli en megagrym dag. Åh, låt den gå långsamt " Varje ord är sant, man vet inte hur man ska hantera dessa känslor!!
 

Hey ho, Let's go

Det känns som att det är nu det börjar, nu det börjar på riktigt. Nu börjar veckan med stort V, kanske en av de roligaste roligaste veckorna i mitt liv. Mösspåtagningen och balen, så mycket att se fram emot. Men jag varvar dom roligheterna med jobb. Idag har jag min sista lektion, jag har lämnat in alla uppgifter och på ons är det mösspåtagningen. Det är nu det tar slut. Om typ tre veckor, eller nått liknande, tar jag studenten. Fredag den 13de juni klockan 14.00 tar jag studenten. Kan inte förstå att jag tar studenten, men GALET kul kommer de bli! Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på allt som komma skall nu!! 
 
 
Så mycket kärlek till denna bild, världens bästa selfie. Den är tagen på Jonnis födelsedag. 
 

" we all need her, but no one more than me "

Det finns en person som jag alltid går till när jag har frågor, behöver hjälp eller vägledning; spelar ingen roll vad det gäller så har hon alltid svaret. Vi är varandras motsattser samtidigt som vi är tvilligar; vi är så lika och så olika. Hon är den jag vågar prata om allt med, hon är den jag berättar allt för och hon är den som hjälper mig mest. Hon stödjer mina drömmar, hon hjälper mig att vara mig själv och hon har inspirerat mig och gjort mig till den jag är idag. Hon är en person som jag inte skulle kunna leva utan; min mamma. Jag älskar dig obeskrivligt mycket. 
 
 

Livet när det är som bäst

Återigen en veckas paus. Men det är så mycket roligt som händer just nu. Haft en underbar vecka, en underbar onsdag med mormor lunch, shopping och middag. En fantastisk torsdag med jossis, klappat fåren och kollat på våra underbara lamm och en avslutning med MMA-träning med Oskar och Jossan: så jäkla roligt, jobbigt och svettigt. En fredag med familjen, middag och cirkus med mamma, pappa, syrran och Lilly, sedan skrcäkfilmer med Pie. Idag har jag jobbat och nu ska jag snart träffa Kimman. Livet är så jäkla underbart.
 
MEn det roliga slutar inte nu, på onsdag är det mösspåtagningen och på lördag är det balen och 100-årsfest! Det är så mycket roligt som händer nu innan studenten att det pirrar i hela kroppen. 
 
några foton som visar hur min majmånad sett ut
 
Det grönskar ute, solen lyser och fåglarna kvittrar. Blir det bättre än såhär?
 

Soon it will all be over

Fyra uppgifter, knappt fem skoldagar och lite över tre veckor totalt, det är vad jag har kvar av mina TOLV år i skolan. Fyra små skoluppgifter är allt jag har kvar och jag har bestämt mig för att vara helt klar tills på tors, sen är det slut. Inga mer läxor. Jag har en lektion både imorgon och på onsdag, ledig tors och fre, har sovmorgon tills tolv på måndag och en vanlig lektion på tisdag och en lektion på onsdagen innan själva mösspåtagningen. Detta skrämmer mig samtidigt som det pirrar i hela kroppen. Jag mår illa samtidigt som jag vill skrika av lycka och lättnad. Balen och mösspåtagningen är nästa vecka, vilket innebär slutet av mina skolår. OMG, är allt som finns att säga. 
 
Men nu är det bara att njuta innan det är över, för detta är något jag kommer att sakna. 
 
Jag och mina bäbes förra året. 

I got my red dress on tonight, dancing in the dark in the pale moonlight

Igår firade vi finaste Jonna med lekar, Boda Borg och alkohol. Det var så himla roligt. Solen strålade, vi skrattade och dansade hela natten. Verkligen en lyckad dag och kväll. Älskar att släppa loss och festa, älskar att dansa, älskar att leka lekar, älskar att träffa nya personer och lära känna folk. Vi var indelad i fyra olika lag; röd, gul, blå och grön och man skulle ha kläder i samma färg, därav är vi så färgsparakande hahah. Min kamera var populär och många bilder togs, vilket jag älskar!
 
 
 

2014.05.16 - Divergent

Livet asså, livet är så underbart just precis nu. Haft en underbar dag med Jossan och våra bästa får, testat balfrisyrer och njutit. Fantastiskt. Sedan blev jag bjuden på bio av min syrra. Vi såg Divergent som var chockerande bra. Livet är så himla bra. 
 
Jo men gärna skulle jag byta plats med henne. 
 
Imorgon blir det firande för fina Jonna, Boda Borg, lekar och vin. Det kommer blir så himla kul, längtar sjukt mycket. 
 

" we've got holes in our hearts, we've got holes in our lives "

 
Mormor och farmor, två av dom personer som betyder mest för mig. Älskar dom och jag hoppas att dom blir friska snart. 

" I know if I go, I'll die happy tonight "

Två saker existerar i mitt huvud just nu: Studenten och Festival (Bråvalla). Går inte att tänka på annat, har prov imorgon men tror ni att det går att plugga. Hahah, gud, jag fick en rysning där. Det är iallafall 8 dagar kvar i skolan för min del. Totalt, Någonsin. Förevigt. Min tolv år i (den nästan obligatoriska) skolan är slut. Kaput. This is the end, there is no more. Åh, ångest fylld glädje. Har börjat planera inför den stora dagen. En månad och en dag kvar nu. AAAAAAHHHH!!
 
Bråvalla blir jag bara mer pepp inför ju mer jag tänker på det. Sitter och lyssnar in låtarna nu. Åh. Har iallafall hittat det typ snyggaste håret jag någonsin sett och finaste festival looken ever. Vanessa Hudgens levererar en sjukt snygg boho-look: 
 
 

fear of the dark

Rädslan och ovissheten har varit som ett stort åskmoln inom mig idag. Jag tar studenten om en månad och två dagar, Jossis och Kimman tar om en månad och en dag, Hanna och Sonja tar studenten om EN MÅNAD. En månad? Det är typ i övermorgon. Jag har 9 skoldagar kvar, sen är det slut. 12 år av skola tar slut. Ah, jag är rädd. Är jag redo för detta? Vuxenlivet. Åh, obehagligt. Men åh så kul!
 
Förra året på studentdagen. Jag kommer ihåg glädjen jag och Jossan kände när vi sprang omkring i regnet och kollade på alla glada studenter! I år är det jag som är studenten. 
 
 
 

" Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger "

Bråvalla biljetterna är bokade, tågbiljetterna är beställda och nu är det bara att träna in alla låtar!! BRÅVALLA 2014 HERE WE COME! Ska bli sjkut kul. Jag var ju där en dag förra året och såg Green Day (kan fortfarnade inte förstå att jag sett dom, mina älskningar) och i år blir de alla dagar och massa bra band. Tänk jag ska se of mice and men, BMTH, Kings of Leon och you me at six. LÄNGTAR.  
 
 

" Just be true to who you are "

 
Mina två abslouta favoriter. Känner obeskrivliga känslor för dessa små parvlar. 
Bilderna är från förra året, sena våren/tidiga sommaren. 
 
 

" I’m on the floor, I love to dance. So give me more, ‘Til I can’t stand "

 
50-dagars förfesten med klassen. 
 

Slutet är nära, på riktigt.

Det är galet nära studenten, jag tar fan STUDENTEN!? Känns helt obegripligt konstigt, roligt, skrämmande och alla känlsor på en och samma gång. Men nu är det drygt en månad kvar och såå mycket i skolan. Så mycket på fritiden man vill hinna med, så mycket bara. Men samtidigt ät allt väldigt spännande. Livet är bra just nu, upp och ner, men spännande och mycket nytt. Precis som livet ska vara. 
 
Har gjort mycket roligt på sista tiden, dock varit väldigt sjuk också. De senaste månaderna har gått så himla fort så att det känts som att jag inte ens hunnit tagit upp kameran för att ta ett kort, starta dotorn för att blogga eller gå in på insta för att posta en bild. Inge roligt, jag älskar minnen. Men det ska bli bättre nu. FÖR NU JÄVLER SMÄLLAR DET. En gammal era slutar och en ny börjar, och det är med skräck blandad förtjusning detta sker. 
 
 
Nu ska jag och mamma mysa till frozen. BÄSTA FILMEN
 

RSS 2.0