" But now you're sucking on a door knob that I slammed in your face "

 
Finns ingen som skriver så bra sångtexter som Billie. Seriöst look at this, så jävla klockrent!

" Hanging out all by myself, at least I make good company
Hey, isn't that a whatshisface that I see walking down the street
I'm gonna hide in the shadows 'cause I really got nothing to say
We never had anything in common and I never liked you anyway"


School project: Marilyn Manson.

Hello!
 
Vi har haft ett litet skolprojekt att vi ska återvinna något hemifrån genom att återanvända det och göra om den till vår engen personliga trend. Trenden skulle även vara inspirerad av en kändis som vi själva valde, sen skulle vi göra en make-up och hårstyling till också inspirerade av personen vi valde. Jag valde att göra min kära vän Karin till Marilyn Manson, för att han är så unik och vågar verkligen stå för vad han tror på. Och min trend var en krona som jag gjorde ut ett skelett till en gamal lampa, julgransglitter, ståltråd och lite annat smått och gått jag hittat hemma. Sen valde jag att sota ena ögat svart och det andra ljus blått, eftersom at han har olika linser så valde jag att göra skuggningarna olika istället. Jag är faktiskt ganska nöjd. Här har ni resultatet:
 
 
Make-up och krona made by me, myshelf and I
(Ps. ni går ursäkta att bilderna är oredigerade, men min dator har ju gått sönder..)

Right or wrong?

I have no idea of wtf you are doing and I will or have probably fucked this up. But I've decided to stop play games and go after how I feel. If that's a good or a bad thing, I'm not sure, only time can tell! 
 
 

28 november 2012

Hejsan!
 
Shit, nu är bloggen verkligen död. Min dator har gått sönder, skolan tar all min tid och jag hinner inte med mig själv. Imorgon ska jag och min kära mamma ÄNTLIGEN börja julpynt och jag är så lycklig. Vi har även en asrolig uppgift på skolan imorgon, som jag kan berätta och visa mer om imorgon. Nu måste jag tillbaka till skolan och jobba. Ses imorgon!
 
 
Jag saknar mina ko0mpisar och lyckan jag kände då den där bilden togs! Men nu ska jag sluta deppa, livet är ändå väldigt underbart.
 
Ha en bra dag allihopa!

" I've always been afraid of flying, but you can't blame a girl for trying "

 
 
50's make-up and hair by me, myshelf and I
 
Dagens make-up. Jag stod modell med Mysan åt Jossis, som har ett skolprojekt. Vi hade verkligen hur kul som helst, men nu efter år är jag extremt trött och väldigt frysen. Men så himla värt det! Temat var iallafall 50's som ni förhoppningsvis förstår, dock så tog jag fota nu efter hela plåtningen så sminket och håret är lite förstört.

the Hobbit: en oväntad resa - 18 dagar kvar!

 
Det kommer bli så freaking awesome!

" Don't let our last kiss to be our last "

 
Hejsan!
 
Ni får ursäkta mitt urtråkiga bloggande just nu, jag har liksom ingen ork. Blir nog bättre snart! Jag tänkte bara kika in och visa att jag faktiskt lever. Jag är tillbaka i skolan igen och första veckan har varit bra. Jag har saknat mina söta små klasskomisar dom är så underbara!
 
 
Hittade denna bild på mig och älsklingen från i sommar. Hon älskar webcamen, så underbert söt. Faster kan inte vara lyckligare än när hon står så där och kramar mig. Puss på min bästigaste Lilly!

" But if you never try you'll never know. "

 
Jag och bästa svägerskan. Jag lät väldigt gammal när jag sa det där, men orkar inte alltid säga min brors sambo haha. Sofia är den person jag går till om jag har frågor som behöver svar och om jag behöver ett vuxet perspektiv på livet eller om man bara vill ha riktigt kul. Jag måste bara säga tack till henne för att hon orkar lyssna och hjälpa mig med mina tonårsproblem! ;)
 

the Twilight saga Breaking Dawn part II - Team Jasper

 
Hello!
 
Jag har redan sett Breaking Dawn part two för många gånger, men det är ju trots allt sista filmen och den är typ sinnessjukt bra så då lyxar man till det, twi-hard som man är. Jag tycker nog att det är nästan den bästa filmen, förutom första gångerna när man såg Twilight. Jag tycker att den här var mycket snyggare, roligare och faktiskt oförutsägbar. Den där twisten på slutet ger mig rysningar, sjukt smart och extreeemt spännande. Och slutet är så vackert, vill fälla en tår. "I have died everday, wating for you. Daring don't be affraid.."
 
Men nu till inläggets handling: Jackson Rathbone. Jasper Hale. Han är såå sjukligt snygg, charmig och underbar!Jag är så jäkla team jasper. Han och Alice måste ju vara de sötaste filmparet ever. Hahaha, jag är så jäkla mega töntig just nu. Men jag har en liten lätt stor kändiscrush på han!
 
 
Jag vill inte spoila nå mer om filmen innan de flesta har sett den så jag tänker inte skriva mer än sådär. Men jag tycker verkligen att alla borde se den. Det är sista filmen och det känns faktiskt inte så sorligt som jag trodde, jag har haft så många oförglömliga minnen med Twilight. Så jag kommer alltid att minnas med ett leende på läpparna.

Photots from our trip to Stockholm

 

" All my scars, don't seem to matter anymore, they lead me here to you "

Hejsan!
 
Igår var det party party hos Simon och det var faktiskt väldigt kul. Nu ska jag fota med Mysan och Jossan, sen blir ikväll blir det bio med Kimman. Jag har så mycket saker att göra och så lite tid just nu. Jag har även mycket saker jag vill hinna blogga om som jag inte hunnit. Hur ska man lyckas hinna göra allt? Hahaha, mina djupa tankar. Sorry..
 
Men nu  måste jag göra mig redo innan Jossis och Mysan kommer!
 
Foto & redigering: Josephine Wallin

One week ago

The Band Perry
 
 Brad Paisley
 
That's was one amazing night, I don't know why. But it had that extra something.

the Twilight saga Breaking Dawn part II - the end

Dagar som måndagen och tisdagen jag har haft denna vecka, det är sånna som dom som får mig genom lycklig. Underbara måndagen fylld med mys och bästa tisdagen med bästigaste pie och Twinight.
 
Now to the point: Breaking Dawn part two. It's over but it has been do freaking good, jag har så sjukligt många bra minnen som involverar twilight. Jag kommer inte skriva så mycket om part two idag för vill inte spoila för alla och jag ska se debn igen på lördag, så jag skriver mer om den då. Men jag säger bara: O to the M to the fucking G!
 
Minn kamera är fylld med bilder på mig och hanna som jag folk aldrig kommer få se. Vilket är för ert eget bästa. Vi var så sukt trötta, flumma och skrattiga. Vi hade så jävla kul. Puss på dig Pie! Folk måste ha hatat oss. Och inte tala om min inlevelse i filmen... Folk kollade lite konstigt på mig efteråt. Men vad gör det? jag kollade konstigt npå dom under filmen för deras brist på reaktion. Nu måste jag verkligen sova mer än allt, måste ta tillbaka timmarna jag gått miste om den senaste veckan.
 
 
Några hyffsat normala bilder från kvällen, fler kommer sen!

Twinight, here we come!

 
Dagen är nu här, sista Twilight filmen har premiär. Jag har inte förstått det än så jag är lite besviken på mig själv att jag inte har peppat, men jag har haft allt annat på tankarna de senaste veckorna. Men nu jävlar smäller det!!!!

" Well I may not be the prettiest girl around but I sure am a sight for sore, sore eyes "

 
Fotograf: Sandra Engberg
Modell: Me, myshelf and I
 
I was meant to be by your side
And I have waited here a long time
For you to turn around and notice me
But now you're here holdin' hands with me

Brad Paisley and the Band Perry

Hejsan!
 

Som nog snart alla i hela världen vet så såg ju jag Brad Paisley med förbandet the Band Perry på waterfront arena i Stockholm i torsdags. Jag måste verkligen sluta prata om det där snart innan folk tycker jag blir allt för jobbig haha. Men jag blev så himla överraskad över hur bra det var så det går inte riktigt att hjälpa. Det blev så himla mycket bättre än vad jag någonsin trodde. Vi hade verkligen hur kul som helst dom där två dagrna.
 
Jag och min kära country älskande syster köade i den isande kylan i två timmar (vilket det var värt, vi hade bästigaste platsen ever. Längst längst fram, så nära att vi kunde typ ta på dom) och jag må säga att mycket roligt kan hända när man köar. Man träffar mycket roligt nytt folk (vissa läskigare än andra), jag fick mig en dans av nån kille och alla är lika förväntansfulla. Efter två timmars väntan i kylan blev det en timmes väntan i värmen och sen så brakade det låss och the Band Perry inledde kvällen med att sjunga "suger suger", sen blev deras framträdande bara bättre och bättre. Dom var så himla bra!! Jag säger bara Neil Perry, drool-varning: Hot stuff!  Haha, lovely memories.
 
Sen drog Brad Paisley igång och ja, det finns inte så mycket att säga. Han var så mycket bättre än vad jag trodde. Han var typ grym och jag tycker ju inte ens om country egentligen. Men både band perry och brad tog mig med storm faktiskt.
 
Bilderna hinner jag inte visa idag så nu får ni nöja er med ett litet klipp vi hittade på youtube från kvällen. Brad skulle försöka sjunga på svenska och det hela var väldigt charmigt.
 

Neil Perry from the Band Perry

Här skulle jag komma hem och berätta om min undebara helg och allt om konserten och hur Neil Perry,  the Band Perry's dösnygga medlem, flirtade lite med mig och kom fram och tog min hand under konserten. Men sen kommer hem till denna sjukt coolt underbara upptäckt:
 
 
 
 
Neil Perry is following me on twitter! Jag visste inte ens att han hade twitter när han började följa mig, nu är jag självfallet en följare av han med. Awesome. Nu har jag ett stort smile på mina läppar. Om ni inte fattar den sista bilden så är det jag och sandra som är med på hans instagram (jag var faktiskt med på två olika bilder!). Ovan för hjärtat ser man mig och sandra med varsin cowboyhatt.

what a night!!

Nu är vi tillbaka i hotellrummet efter konserten. Jag måste säga att jag är överraskad hur gryymt bra det var! Jag kommer drömma många fina drömmar om den här kvällen. Berättar mer imorgon!

två timmar

Har nog aldrig varit så här board!! Tåget stod still i två timmar på rälsen pågrund av ett annat tåg. Men nu är vi back on track. Stockholm here i come!

I'm gonna see Brad Paisley tonight!

Wiho, nu drar jag iväg på en efter längtad liten resa. Ska bli så skönt att komma bort lite och jävlar vad jag ska ha kul, förhoppningsvis haha. See u later!

7:de November 2012

Hejsan!
 
Imorgon smäller det och jag och syskona, sofia och två till ska till stockholm!! Även fast jag inte är nån country gal ska det bli grymt kul och jag är super pepp. Men mer om detta och bilder kommer på lördag då jag kommer hem igen.
 
Två saker: Först jag har ju haft mina tre första dagar på praktiken och det känns faktiskt bra. Men jag berättar mer om det sen också för nu vill jag visa vad min kompis Nellie gjort för mig. Hon hade fått hem nya gelér och hon behövde en försökskanin. Självklart ställde jag upp! Så nu har jag fått nya förlängda naglar inför min lilla resa. Det känns vekligen inte jag att ha fakenaglar. Jag är inte så mega tjejig. Men det är ju kul att testa nya saker!
 
 
What do you think?
  

" I'm gonna tell the gravedigger that he better dig two "

Hejsan!
 
Jag har inte riktigt förstått att i över övermorgon ska jag och syskona på vår lilla country tripp till stockholm! Kommer faktiskt bli riktigt kul, har längtat länge nu. Jag kommer så väl ihåg när jag satt och skrev detta inlägg i sommras.Och nu är dagen snart här. Brad Paisley, the Band Perry, stockholm, julklappshandling och countybutiker, låter som två bra dagar.  
 
Jag i min cowboyhat i Nashville förra året.
 

Faster got busted!

 
Stoltaste fastern i världen kunde inte hålla sina mörkröda läppar borta från Arvids socker söta ansikte. Ooops.

Green Day's "the forgotten" music video for Breaking Dawn part II

 
Att Green Day ska ha med en låt i Breaking Dawn part II är ju pretty awesome. Två flugor i en smäll liksom. Aaaah, grymt jävla nice, haha.

I am the shadow on the moon at night filling your dreams to the brim with fright

Hejsan!
 
Just nu har jag noll ork till att göra något över huvudtaget. Efter en väldigt bra dag, tror jag nu att det faktiskt ska bli en hyffsat tidig kväll ikväll. Hela den här veckan har faktiskt varit pretty nice. Började lovet i söndags med en tvätt äkta girls nights sleep over med Hanna och Kajsa, vi pratade i massor, sjöng och var bara allmänt tjejiga. Tisdagen tillbringade jag pratandes, skrattandes och glad med Sonja och som vanligt med henne vet man inte vart dagen slutar, men denna gång tog nästan rekord. Vi slutade upp i Timrå arena och kollade på hockey. Hahah, hade aldrig varit på en riktig match förut så det var faktiskt väldigt kul. Igår, onsdag, fixade jag och Sofia en halloweenmiddag åt resten av familjen. (Mer om det kommer imorgon) Och idag har jag varit modell åt jossan och vi planerade framtida projekt, kommer blir så jäkla grymt! Vi åt på subway och catchade up om de senaste händelserna. Sen spendrade jag resten av kvällen med Hanna, den kompis som jag för evigt kan vara hur barnslig som helst med. Vi skrattade, skrattade och skrattade. Hur kul som helst! Åh, denna torsdag har varit bra.
 
Oh shit, vilket långt inlägg om min vardag... Sorry.
 
Bilder från Halloween för två år sedan. 

RSS 2.0