You think the only people who are people, Are the people who look and think like you

 
Älskade soliga dagar i Mars. 

" If you walk the footsteps of a stranger, you'll learn things you never knew "

Igår hade jag typ en av årets bästa prat-kvällar. Jag, Simon och Emma-Lee skulle se på Let's Dance, men det slutade med att vi satt och pratade fram till sent in på natten om precis ALLT. Jag ärlskar sånna kvällar när man bara inte vill att konversationerna ska ta slut. Spöken, rymden, skvaller, filmer och kändisar. Allt hann vi att prata om, så mysigt. 
 
Idag skulle jag och brorsan åka och göra några sabba ärenden, men det slutade som en hel dag som betid av så mycket roliga händelser. Åh, min fina bror. Hälsade på mormor på skjukhuset. Sedan blev det middag med brorsan och hans familj, breezer med Sofia och massa mer mys. Snart kommer Jossis hit för en snabb catch-up. En riktigt bra helg, som verkligen inte vart som planerat utan mycket bättre. Har inte hunnit göra en enda sak som jag planerat. 
 
 

" I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste "

 
Mammi fyller år på lördag, men vi firade henne igår för hon är i Stockholm nu, Familjen, tårta och dukning av mig, samt god mat och fina samtal. Älskar min släkt, älskar min mamma och älskar bara alla våra familjestunder. 
 
Jag vill gärna hinna blogga nu för tiden, men dagarna bara flyger förbi så jag hinner inte med mig. Studentfesten var iallafall förra helgen. så kul och så kontigt. Sedan blev resten av helgen lugn, tvugen att ta igen mina få timmar av sömn. Studenten närmar sig med jätte steg och jag känner en stor skräckblandad förtjusning, men är mest rädd. Imorgon är det helg igen och jag ska hinna träffa några vänner jag inte sett på ett tag, äntligen. 

" I know every rock and tree and creature, Has a life, has a spirit, has a name "

 
 
 
 

 
När det kommer till Disney kommer jag alltid vara ett barn, så inspirerande och berörande. 
 

" If this is to end in fire, then we should all burn together "

Oj, vad tiden gick fort. Helt plötsligt hade jag inte bloggat på två veckor. Men det har varit fullt upp som vanligt, mässa, lov, ute kvällar, bil resor hit och dit, jobb på indiska, sminkjobb och allt. Första dagen efter lovet nu och solen lyser och livet känns lite lättare. Har fasiken inte taget en enda bild på sista tiden tråkigt nog så det för bli några bilder på mig och mina tjejer från nyår. I love these grils, my girls. 
 
 
 

RSS 2.0