My trip to USA - "Baby, I'm from New York" (Part lV)

Hi!

Det fungerar igen att lägga upp bilder! Jippie tjoho! Här kommer iallafall part lV. Vi tilbringade en stor del av vår andra hela dag i New York i Central Park. Även fast det inte blommat ut än så var allt helt underbart vacker.Sofia in the very big park.


Det var tusen tals med folk som stod kring gatorna och underhållde folk. Eller vänta det var mest i New Orleans. Aja, det här är iallfall en kille som stod i Central Park.


Haha, toan i Central Park är något alldeles speciellt. Mitt huvud var över kanten så man såg allt, asså när jag stod upp, sen när vi satte oss hamnade rumpan typ under kanten på dörren. Haha, it was weird.Me and Sandra. Det är synd för ingen av bildern kan visa hur fint det var egentligen. Ni kan tänka det på alla bilder, allt var 10 gånger så häftigt, vackert eller stort i verkligheten.


Sandra är det på bilden. Nu är vi påväg mot till ett museum. Shit, vad hette det igen. Är inte hundra procent säker, ska kolla upp det. Det var dö häftigt. Berättar mer längre ner på sidan. När jag gick omkring i parken kunde jag inte sluta tänka på hur häftigt det var att se alla skyskrapor i bakrunden. Vi gick där i en jätte fin park, med underbar natur. Mitt i New York. Helt sjukt.


That's my dad. Vi sökte efter ett stånd med munkar, men ständigt hamnade vi på fel stig. Så vi fick ingen, eller iallafall inte i Central Park.

 
Nu har vi varit på museumet. Det var hur stort som helst. Fyra stora(!) våningar fullproppad med historia. P två timmar han vi två våningar och vi skynddade oss igenom dom. Det var allt från djur i öknen till våra förmänniskor. Men fränast av allt var dinosaurierna. That's cool. Svårt att tänka sig att skletten jag såg hade varit riktiga dinosaurier. Sandra står iallafall och väntar på bussen som ska ta om via Harlem och hem.


Det är jag i väntan på bussen. Ni ser Cental Park i bakrunden. Det är helt overkligt att jag varit där, fortfarande. Can't belive it. Men jag börjar så smått förstå. När jag kollade på I am legend här om dagen, slog det mig att jag verkligen sett alla dom där sakerna på riktigt. Trappan, Times Square, Broklyn Bridge.


Det finns säkert några tjejer som känner igen klädsidan Forever 21, där har ni den i affärfrom. Jag gick in där, och wow, allt är så stort. Högt i tak, flera våningar högt. Det är sjukt. Sen, Hanna det här är till dig, ser du Disney butiken? Coolt, huh? ;)


Sista bilden från New York, denna gång det lär ju komma upp fler. Sandra, Sofia och jag står vid den kända trappan. Vet faktiskt inte vad ameriknerna kallar den. Med denna bild säger jag tck och hejdå. Nästa gång blir det bilder från Nasville!


1 year ago something wonderful happened, do you remember?

Hello!

Wow, två inlägg inom loppet av en timme. Men jag måste bara säga Grattis till Greyson Chance, det var ett år sen han blev känd för sin cover på Lady Gaga's Paparazzi, tydligen var det exakt på dagen ett år sen.  Hans värld lär ju ha förändrats lite sen dess. Nu sjunger han i bland annat Vita Huset.

Haha, jag skrev Detta inlägg ett tag efter att jag lyssnade på han första gången. Jag satt och gapade hela tiden. Helt otroligt. Haha, kändes som igår.


I love this place, But it's haunted without you"

Hey!

Snacka om att jag är emotional right now. Jag kollade på Harry Potter and the deathly hollows part 2 trailern och började typ grina. Måste skärpa mig. Men tänk det är verkligen slut nu. Det är hemskt. Alicia, om du läser detta, jag vet att det bara du som kan förtså hur jag känner. Visst är det hemskt? Det är the end, and no more.

Jag är delvis emotional på grund av att jag just sett på Dear John, och den är så bra. Jag såg den på bio, men den var nästan bättre denna gång. Jag grinade till den med. Säger det, det är något fel på mig idag. Antingem går jag och läser nu eller ser jag på film. Hum, undra vilken?

Anyway, eftersom bilder inte funkar just nu, lägger jag upp en video med Amanda, huvudrollen i Dear John, när hon sjunger Little house. Beautiful."I love this place
But it's haunted without you
My tired heart
Is beating so slow
Our hearts sing less
Than we wanted
We wanted
Our hearts sing 'cause
We do not know
We do not know

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

You can catch me
Don't you run
Don't you run
If you live another day
In this happy little house
The fire's here to stay

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

Please don't make a fuss
It won't go away
The wonder of it all
The wonder that I made
I am here to stay

I am here to stay
Stay"


"Would I last forever? You and I togehter, hand in hand. We run away, far away."

Hejsan!

I'm alive. Or almost. Jag fick tandställning igår, så tänderna gör ondare än någonsin. Kan inte ens tugga på en mjukmacka. Jag har dock också klippt mig. Vilket jag med glädje visa om mitt internet skulle kunna publicera bilder, jag har lämnat in internetet idag och just nu skickas det ett nytt trådlöst internet till mig (:D), jag kan ju inte ens visa vilken frisyr jag klippt. Jag ska färga håret imorgon.

There you had some boring news about me. Jag har en ny header klar nu, men det blev lite krångel när jag skulle lägga upp den, så den kommer stax. Har inte mycket mer att säga nu. Jag blir less, det händer mycket i mitt liv men inget sånt där jätte roligt. Allt flyter bara på som vanligt. Visst, det är inte så att jag har tråkigt, jag har haft jätte roligt denna vecka. Men inget har varit nytt...Nu har jag inget roligt att skriva så jag säger god natt. Så ses vi imorgon.

Ni kan gärna lyssna och njuta till min nya favorit låt med Green Day. Detta är kärlek så att hjärtat värker.PS. Fick precis höra att The Ark hade sagt, under sin konsert i Sundsvall, att de skulle försöka komma till Gatufesten i år. Hoppas det, vill se dom en till sista gång!


Inspiration: Fever Ray - The Wolf

Hejsan!

Mitt internet vill fortfarande inte publicera bilder på bloggen. Men jag ska lämna in det nu, så får ni se resten av bilderna från min resa till USA snart.

Som sagt gick jag och såg Red Riding Hood, med inga förväntningar. It blow my mind, den var jättebra. Asså inte bästa filmen i år, men så mycket bättre än jag tänkt mig. Låtarna är väldigt bra, killarna är väldigt snygga och slutet är helt oväntat. Thumbs up!

Och den fick mig iallfall att bli inspirerad till att göra en ny header. Soon you will see! När jag kom hem från bion, fylld med inspiration av Red Riding Hood, kikade jag in på www.theTwilightsaga.se och det gjorde saken inte bättre. Så headern är inspirerad av Red Riding Hood och Twilight. Det vill säga allt går i mina favorit färger rött, svart coh vitt. It's dark, mystisk och väldigt jag!Fever Ray - The Wolf


Den där scenen i filmen är hot! Men iallafall, denna låt har också inspirerat mig.


Tredje gången.

Hello

Bloggen visar inga tecken på att vilja lägga upp någon bild... Satans jävla internet! Men tänkte bara säga det och att nu drar jag på bio, Red Riding Hood. Någon som sett den? Jag har super låga förväntningar och tror inte att det är vidare bra, men vill se den. Så nu får vi se om den förvånar mig. Det är föresten trejde gången sen i tisdags jog går på bio. Haha! Saknade komisarna och bion så mycket under semestern så nu tar jag igen ;)

 Det är ju samma ressigör som Twilight och jag tycker det är lite väl likt .. :P


I'm so sick and tired of this now!

Hejsan!

Igår såg jag Water for Elephants för andra gången men denna gång med mina underbara vänner Hanna, Sonja och Ewa. Tack så mycket tjejer. Idag har jag varit ute hela dagen, kom precis in.

Men nu kommer det iallfall med New York bilder. Hoppas ni inte tröttnat. Jag har inte många kvar från New York, sen blir det Nashville.

Men fuck! Mitt internet fungerar till allt förutom att lägga upp bilder på bloggen! Då står det att jag inte har internet anslutning, vilket jag har. Jag är less nu, det fungerar aldrig. Jaja, nu ska mitt trådlösa skit internet lämnas tillbaka!My trip to USA - "Baby, I'm from New York" (Part lll)

Hey!

Nu kommer lite USA pictures! I have no time to write, orkar inte heller. Men jag berättar lite under varje bild.


Photo 1: Not much to say.. It's a bird!


Photo 2: Statue of Liberty!


Photo 3: Wow, that's one hell of a photo! ;) Haha. Have nothing to say about that one.Photo 4: Ground Zero, inte riktigt vad jag tänkt mig..  Skyskrapan dom bygger heter typ freedom tower eller nått liknande :P


Photo 5: Jag väl medveten om att denna bild är stökig och jätte ful, hemsk och fruktansvärd. Men det är faktiskt Broklyn Brigde ni ser, den bro där Miranda och Steve möter upp varandra i sex and the city (movie) när den där söta kyssen sker. God so sweet :')


Photo 6: You see! I'm eating a slice of pizza, like they do in all movies!


Photo 7: Clysler Building. It was beautiful in the dark


Photo 8: Denna bild är inte heller något att skryta om, men det blev ingen bättre :)
Det är iallafall Manhattan ni ser här, på långt avstånd. jag befannmig i Broklyn.


Photo 9: En av grindarna in till Cental Park.


Photo 10: Min favorit bild från resan! Sofia och Sandra i Central Park


Photo 11: Min bror och hans flickvän sofia vid en av cental parks alla sjöar


Jag åkar inte mer nu, ska upp och duscha om 5 och en halv timme. Det får fasiken bli ett fjärde New York inlägg... Ledsen, man jag lovar att jag har inte ens tagit en tredjedel så mycket i dom andra städerna :)


Water for Elephnts - One beautiful peice of work.

Hola!

Jag tänkte blogga om min usa resa nu, men hur ska jag kunna göra det när jag nyss såg en HOT Pattinson på bio. Oh, rysningar. Jjag säger bara Water for Elephants. En helt gudomligt romantiskt drama med Robert Pattinson och Reese Witherspoon. Wow. I'm in love.

Jag, som är lite smått beroende av Robert, tyckte atthan var PERFECT i sin roll. Inte bara för att han är jävligt snygg, utan jag gillar att se han när han spelar rollen som är mystisk, ska rädda en tjej och framför allt när han ska spela sur, arg eller beskydande. Allt sånt där tjejdravell som killar avskyr. Ni kanske förstår varför jag är ett stort Twi-hard. Men även Reese gjorde ett fantastiskt jobb som beautiful Marlena.
en bäst av alla var Christoph Waltz i sen rollfigur som August. Det är helt otroligt hur han kan vara två personligheter samtidigt, och båda är trovärdiga! Stora appöåder till han, ingen skulle göra den rollen bättre.

Filmen är ett måste att se för alla tjejer. Fast ni killar kan ju också se den. Min bror, Nicklas, var med mig och såg den. Jag tror att han tyckte den var okej. Sandra, syster, och Sofia, Nicklas flickvän, tyckte att den också var jättebra och romamtisk och vacker och allt. Helt perfekt!
Just nu sitter jag på golvet i baracken och läser bions tidning, jag borde göra SO:n men jag kan inte slita mig ifrån alla bra filmer som kommer på bio!

* Scream
* Red Riding Hood (22 april)
* Pirates 4 (18 maj)
* Baksmällan 2 (25 maj)

And many many more!


My trip to USA - "Now you're in New York" (Part ll)

Hejsan!

Igår slutade jag med en bild på Hard Rock Cafe, och den är på morgonen när vi åker omkring på en turist buss. Låter kanske inte helt underbart. Men det var jätte kul, vi fick se alla dessa kända skyskrapor som vi sagt att vi får strunta i att se bara för att vi inte hade tid. Men det fanns ju en buss som fixade allt! Lucky me! 

Den dagen, day 3, är vår första hela dag i New York. Vi åt på en ställe som hette Crave(?), jag tog den kända amerikanska mackan bagel with cream cheese. Yummy! Måste ni testa. Det smakar inte som hemma när man äter en sån. Åk till NY för att testa. Sen åkte vi den där bussen ner via Little Italy, Ground Zero, Wallstreet och slutligen Statue of Liberty. Vi vandrade sedan upp till ground zero, och sörjde lite för de döda. Fast det är bara en stor fet byggplats nu för tiden... Alla förutom jag tog och drack lite på en Iris Pub vid namn O'Hare's. Vi gick sedan till China Town för att äta. På vägen dit viskade en kille något med gorgeous i mitt öra.. Creepy.

Anyway, här kommer bilderna och jag berättar mer under dom. Hope you will enjoy!

PS. Jag är väl medveten att jag inte är en strålande fotograf och att många av er fotografer antagligen for ont i ögonen när ni ser mina bilder. Men jag är inte duktigt och jag åkte på en buss.


 
Photo 1: Denna bild är till dig min kära vän Alicia, jag tänkte att jag behövde knäppa kort på den till dig när jag såg den. Hope u like it ;)


Photo 2: Det ni ser på denna bild är inget kortare än Empire State Building! Dålig bild, men det var mot ljus...Photo 3: Världens största galleria, macy*s. Ett helt kvarter stort och elva vånigar högt. Det är lite större än in gallerian i Sundsvall...


Photo 4: Här ser ni den välkänd Flatiron Building. Folk ville helt snat inte gå upp i denna byggnad på grund av att de trodde att den skulle blåsa omkull pågrund av dess trekantiga form. Jag tycker att det är awesome, den ser frän ut!


Photo 5: LISTEN UP SEX AND THE CITY FANS! Det här är den gata där ingen mindre än Carrie bor på i SACT. När jag var där fick jag se många fräna SACT platser. Känner mig stolt jag som är besatt av den serien! :D


Photo 6: På vissa ställe i Wallstreet kvateren är husen byggda för högt eller för nära eller något sånt, för där träffar aldrig solljuset gatan som skiljer husen åt.. Kind of creepy. När dom märkte det började dom bygga husen på ett annat vis. Gud, jag kommer inte ens ihåg hur... Mitt huvudhar tagit in för mycket informatio de senaste veckorna ;)


Hoppas jag inte gör er för besvikna nu, men det är med dessa sex bilder jag söger tack och adjö för ikväll. Jag har suttit hela dagen kvällen med SO uppsatsen och jag är lever i en sju timmars fördröjning.. Så om jag ska orka upp imorgon måste jag sova nu.

Ses imorgon, med nya bilder från NEW YORK. Jag måste skynda på, annars kommer det ta hundra år och jag kommer att kväka er med USA inlägg..


My trip to USA - "Baby, I'm from New York" (Part l)

Hi!

Well, no. I'm not from NY, but I have been there. Jag kom hem idag efter en två dyngs hem resa från USA, jag är så trött att mina ögon blöder. Men jag har haft den mest underbara resa i mitt liv. Helt otroligt! Sverige är helt plötlsigt väldigt litet och kallt.

Jag ska inte berätta allt jag varit med om nu, utan det delar jag upp under några inlägg. Så för att läsa får ni lov och följa min blogg under en vecka typ. Haha, jag orkar helt enkelt inte berätta om allt jag gjort i ett inlägg. Ni skulle inte heller orka läsa. Så jag delar upp det så att det blir ett inlägg per stad + något till. New York blir flera delar.
 
...........................................................

Orkar ni inte läsa, kolla då bara på bilderna. Men läs gärna.

Day 1 - Day 4 var jag i New York. (Inräknat dagen då jag flög dit och natten som vi sov på Ibis i Stockholm.)
Ordet wow har fått en ny betydelse när man besökt New York. Allt är stort, gjort av glas och lyser. Det är helt fuckin' amazing. Vi åkte omkring på en turist buss så jag har sett stora delar av New York till exempel John Lennons mordplats, Carries gata och självklart alla skyskrapor. Jag berättar mer under bilderna.


Photo 1: Kameran var fulladdad och i högsta högg under hela resan. Syster yster i bilen på väg till Stockholm.


Photo 2: Flygresan till New York var lång och dryg... Men sooo worth it! Skulle kunna göra resan om och om igen bara för att få vara där.


Phopo 3: Inte den mest smickrande bild jag tagit. Men det är en bild på tre peppade tjejer! Antagligen mest peppade på planet. Iallafall, det är jag, systra mi och Sofia.


Photo 4: On are way to Manhattan from Queens. The bridge was amazing, och trafiken crazy. Jag har nog aldrig haft så många nära döden upplevelser på samma bil tur. Dom kör som galningar!!


Photo 5: Jag och Sandra ser lite små freakt out ut över vårt "1408" rum. Det var det första jag tänkte på när jag kom in, jag kommer att dö och spöken kommer att slrämma ihjäl mig. Kändes precis som i Stephen King's 1408. Fast vi bodde på 1435, dock är ju 3 + 5 = 8...Photo 6: We eat on a place called John's Sanghai, or something, och där fick jag denna lyckokaka. Jag säger bara: Well.. thanks!Photo 7: Times Square. Vi bodde på Edison Hotel som ligger precis brevid. Times Square är helt otroligt. Allt är så stort. thge world's biggest Toys'a'Us ligger där, innehåller även ett stort parisehjul och affären är på typ 4 våningar tror jag. Kommer mer om det sen.Photo 8: Ett rödljus på Times Square.


Photo 9: Det är väldigt obalans i denna bilden, man jag hoppas ni klarar av att kolla på den utan att ramla av stolen. Anyway, det är Times Square på bilden.


Photo 10: De unga Engbergarna är på väg till hotelet från en kväll i det skimmrande Manhattan. Jag var så spänd och förväntansfull där kommer jag håg. Vi hade precis kommit dit, ätit och sett oss om kring vid Times Square. I början av semestern. Jag vill dit igen!


Photo 11: Min barndoms idol, Scooby Doo, far omkring på en bil i Manhattan. Fast nu är han i glassform.


Photo 12: Vi skulle åka på en turistbuss för att se oss omkring, den långa papperslappen ni ser det är kvittot, som var själva biljetten, för 6 personer. Den var typ 2 meter långa.


Photo 13: Times Square.


Photo 14: Det var taxibilar överallt! Ser ni Mamma Mia skylten i bakrunden? Litr fränt, den har spelars där i flera år.


Photo 15: As you see, Hard Rock Cafe, on Times Square.


Jag åkar inte lägga up mer nu. Så det får bli mer imorgon.

Good Bye!


Day 5 - En låt jag älskar.

Hi!

Jag tänkte lägga upp en låt som faktiskt inte är med Green Day. För jag älskar alla Green Days låtar mer än några andra låtar. Men Wonderwall med Oasis är något som har en plats i mitt hjärta. Älskar den!Today is gonna be the day

That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day?
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

And all the roads that lead to you were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after an
You're my wonderwall

Said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me

Happy Birthday Kimman!

Bonjour!

Hannipie här! 
Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är Kim Kollbergs födelsedag!
Idag den 13:e April fyller Kimman 16 år!
Kimman är ett fotbollsproffs som gillar One Tree Hill och är riktigt duktig på att skratta!
 Så nu får underbara Kim ha en superhärlig födelsedag!


Nu ska jag lägga upp lite bilder på Kimman :DGod Kim! Kolla vad liten vi ser ut! -09 :DKimman när det var Halloween -09!Theres Engberg och Kim Kollberg på bio ;)Kimman när hon var i Tännäs Med Tessi :)


åsså ta vi en te

Också från Tännäs ;)

Så nu grattar vi Kim på 16 års dagen!
Hon leve hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!


Rubrik: Day 4 - Mina favorit platser

Ciao!

I have two places.

Tännäs
Bion

Jag älskar, älskar, älskar Tännäs. Vi hade en fjällstuga där, men sålde den förra året. Jag har aldrig varit så avslappnad som jag är när jag är där. Alla jobbiga tankar om skolan och problem försvann där. Allt man tänkte på var hur man ska göra för att må bra. I love it. Loved.

Jag älskar att gå på bio. Det finns knappt någon bättre fritids sysselsättning. Det är så musig, underbart, roligt, intressant och alldeles fantastiskt. Jag brukar i vanligtvis gå på bio 2 - 3 gånger i månaden, men eftersom att jag är i USA har jag behövt spara pengar och har då bara gått typ en gång i månaden.


Day 3 - Min Största Dröm

Hey!

Många drömmer om det perfekta jobbet, pengar eller en resa till USA (Där jag är just nu, Hanna publicerar). Men inte jag. Eller ett jobb är en del av det.

Jag ska jobba som stylelist och Make-Up artist, så att jag kan styla Billie Joe, när Green Day kommer på turné hit till Sverige. Senare ska jag gå på deras konsert och jag ska skrika, hoppa och sjunga. Jag skulle känna en lycka som är obeskrivlig. Jag ska sen stå på scenen och sjunga Last night on earth med Billie, fast jag ska sjunga varje ord till han. Jag ska avsluta det hela med att kyssa han.

Bli nu inte rädda, men det är faktiskt sanningen. Det är min absolut största dröm!

 

Vad är eran största dröm? Berätta gärna.

 


Day 2 - My family

Hey!

Min familj består av daddi Per, mammi Sussi, Big brother Nicklas och Big Sister Sandra.

Min pappa är väldigt tjurig, men helt underbar. Han har den bästa humorn. Jag ser även ut som en yngre tjej varation av han, vi är jättelika. Min mamma är vädigt liten och söt, jätte snäll och tjatig. Min broder är köng, oxh stört skön. Min syster och jag har jävligt kul ihop. Hon är underbar, omtänksam men vissa gånger otroligt irreterande.

Ni ska inte tro att jag tycker illa om min familj nu eftersom att jag skrev dumma saker om då också. Men det är ju så vi alla är, alla har bra och dåliga sidor. Jag älskar er alla iallafall!Pappa Per och Mamma SussiSyster Sandra

Day 1 - Me, Myshelf and I


Hi!

Jag är i USA nu, man jag har fixat så att Hanna publicerar några inlägg. Jag ska göre en sådär list grej, så får ni lära er lite om mig. Som sagt, Day 1 - Om mig.

Jag, Theres Engberg, är en 15, snart 16 årig, punk/rock tjej som är kär i 50-talet. Jag är ett galet stort fan av Green Day, men älskar även 50-tals bandet the Baseballs. Mina kompisar anser att jag är killgalen, totalt freaky och lite (väldigt) skum. Jag är helt beroende av allt som har med filmer att göra. Regissörer, awards och allt! Gå på bio är min störta hobby. Annars älskar jag att rita och dansa bugg! Jag brukar även stå modell för olika personer, oftast min syrra.

English, is my passion, so I'm i heaven now, and I talk English all the time. I have actully started think in English, it's kind of weird. Jag älskar fashion, kändis skvaller och googla snygga killkändisars namn. Jag är en typisk sådär tjej som är uppdaterad när det gäller det senate skvallert. Men under allt det där ytliga, märkte att det lät som att jag är väldigt ytlig, och girly är jag faktiskt en riktig bonjänta, jag bor på en bondgård, och manlig, sounds freaky yes I know, men jag är not the kind of girl you think of when you see me.

Enough of me. Tell me about you.

Bye Bye Sweden, Hello New York!

Hey!

Har mycket tid nu. Men jag tänkte bara säga hejdå och att alla ska ha det bra medans jag är borta, Bloggen kommer att vara dö, men Hanna ska publicera ett inlägg nu och då. Jag är nervös, lycklig och jätte spänd.

AAAAAH! JAG SKA TILL USA!

Ja nu ska jag göra mig klar för att åka och sedan blir det New York. Ses om två veckor, med maaaasssoor(!) med bilder. :D

Will miss you all!


These streets will make you feel brand new, The lights will inspire you.

Let's hear it for New York, New York, New York!

Jay-Z feat Alicia Keys song Empire state of mind has been on replay all day long. I can't wait another hour. Want to go now!


 


 

Alicia Keys solo

1 day left - My USA nails.

Hey!

Väskan är packad, baracken är städad, kamran är laddad, naglarna är målade. Jag har kramat mina kompisar hejdå och jag lyssnar på Empire state of mind  för den rätta feelingen! Imorgon drar jag till stockholm och på månda blir det NEW YORK!  Haha, jag har skrivit det varje dag i en vecka X) men jag kan inte fatta det.Thank you kim! It's awesome! Hanna och Kim, tack för kvällen igår. Man kan omöjligt säga hejdå, för två veckor, på ett bättre sätt. You are the best!


2 days left

Hallo!

Jag börjar bli freakt out. Mina oh my god börjar komma oftare. Nu ska jag göra mig i ordninga inför min sista skoldag innan jag drar till USA! Oh my god! Jag avslutar dagen med ett utveckings samtal. Sen drar jag hem till kim så ska hon fixa naglarna inför resan. Fixade till ögonbrynen igår med hjälp av lite färg och packade klart. Shit, imorgon kommer mormor och Ivar, morfar och en hel del andra på en sista middag. Shit vi åker verkligen snart, jag har väntat i 5 månader. Det låter säkert som om jag ska vara borta länge, så som jag pratar om sista middagar, men det är bara två veckor. Fast två veckor i USA är stort för mig!

See u later!


RSS 2.0