Green Day at Bråvalla Festival, Sweden - 28 Juni 2013

 
 
De bästa 2 och en halv timmarna i mitt liv.
 
 
 

" Downtown lights will be shining on me like a new diamond "

Den senaste veckan har jag lärt mig att det är svinkul att köra traktor. Sen blev det inte sämre nör det visade sig att min pappa skulle bli väldigt stolt över mig. Vem visste att lilla jag skulle vara duktig på att köra traktor? Haha. Livet är fortfarande ljust och jag har mycket att se fram emot. Jobbet är kul och det är kul att tillbringa till med pappa. Min tvilling till sätt att vara och utseende. Nog tjatat om min ointressanta vardag.
 
Det som händer denna helg är något som jag har väntat på i snart 5 år. Green Day, my love, here I come! Jag förstår det inte och jag kommer att spricka av glädje då jag faktiskt står där och ser Billie fucking bästa Joes ansikte! AAAAAAAH. 
 
 
Tre bilder tagna i Maj på min fina under bara går. Sötnosen jag pussas med på första bilden är Tösen, min lilla älskling. 
 
 

Brolle Rock'n'Roll tour.

 
Hejsan!
 
Denna helg har varit underbar. Jag var i vår nya stuga med några släktingar och vi åt helt fantasitsk mat, kollade på Brolles Rock'n'Roll tour (den pöjken är bra jävla snygg) och jag hamade i mitt första bråk med en främling. Hahah, nu i efterhand är det bara kul med då det hända var jag ganska irriterad hahah. Jag ville verkligen inte åka hem igår , men man måste ju tvyvärr det. Jag längtar redan tills vi ska dit igen! 
 
Brolles Rock'n'Roll-kväll var helt sjukt bra! Han gjorde många covers på gamla rock'n'roll-låtar, några egna låter och han är grymt duktig. Han var mycet bättre live än vad jag trodde, jag har sett han förut en gång fast då var det på gatufesten med sina egna låtar och en jätte dålig publik. Till skillad från denna gång då det blev rockabilly, publiken var full och väldigt peppad och vi såg han i Junsele. Det var jätte roligt, jag och min rockermamma stod och sjöng med mitt i folkmassan och njöt av livet!
 
 
 
 

" So take this wine and drink with me and let's delay our misery "

Min blogg har varit mer än död på sista tiden. Men det är för att jag lever livet. Sommarlovet är här och livet är till för att levas. Så kvällarna är sena, mornarna tidiga och det är så mycket saker att hinna med. Men nu är det roliga saker som händer. Jag har haft sommarlov i mindre ön en vecka med det har hittills varit väldigt bra och jag hoppas bara att det blir bättre! Nu ska jag jobba klar och sedan blir det minimidsommar i en väns stuga. Kommer bli så mysigt, längtar. 
 
Jag och mina kära vän Karin som har lämnat mig en hel sommar för att vara i Edinburgh. Jag är så avundsjuk. 
 

14 juni 2013

Jag kan för första gången på flera månader andas då jag nu fått sommarlov. Sista uppgifterna är klara, skolan är över för tio hela veckor. Tio veckor jag kommer njuta varje sekund utav. Jag börjar äntligen komma upp på fötterna och har på börjat vägen att hitta tillbaka till mig själv igen. Den här terminen har varit de jobbigaste jag någonsin upplevt, men mitt hårda pluggande i skolan trots de tragiska omständighterna lönade sig då jag för fjärde gången fick ett stipendium. Jag har verkligen uppskattat de senaste dagarna som jag tillbringat med mina finaste vänner. Igår blev det lunch och studenttittande med jossis, middag med Pie, Linn och Julia. Samt tjejkväll på kvällen. Jag var överdrivet glad hela dagen och jag och Jossis sparng om kring som två små galningar i regnet. Men det var så underbart. Denna dag har jag spenderat med min saknade kompis kimman! Vi har pratat om hennes resa till New York, sommarplaner och vi har skrattat tills jag bokstavligt talat inte kunde andas. Äntligen börjar livet bli ljusare igen. 
 
 

Half my life's in books' written pages. Live and learn from fools and from sages

 
80's rock and punk/rock my passion in life.
 
 

Keep Calm and Love PLL Boys

Gif 1: Ian Harding as Ezra Fitz. Gif 2: Tyler Blackburn as Caleb Rivers.
Gif 3: Julian Morris as Wern Kim. Gif 4: Keegan Allen as Toby Cavanaugh.
 
 
Stor drool-varning på detta inlägg. Yummy på alla dom där killarna. Jag har blivit beroende av en ny serie: Pretty Little Liars. Jag började kolla på den för typ ett år sen, fast orkade bara 9 avsnitt. Men nu jäklar började jag kolla på det igen för några dagar sen och jag är helt såld. Den är aningen mega as fjantig men ändå väldigt spännande. Sen är det med galet snygga, charmiga och bästiga killar med i serien också! Kolla bara på dom ovan och njut. Ah. 

6 Juni 2013

En vecka kvar i skolan. En vecka kvar till friheten. Många av mina vänner går ut redan imorgon.. Men det är inget jag ska deppa över, snart är det min tur! Jag har tyvärr många uppgifter kvar i skolan, men det ska jag nog hinna med. Jag kan inte vänta tilll sommarlovet börjar, har aldrig behövt ett sommarlov så  mycket som i år. En vecka kvar bara.
 
Igår satte vi ner morfars urna i jorden, precis två månder efter hans bortgång. Har inte än förstått att min älskade morfar lämnat gjorde. Att jag för sista gången har kramat hans levande nacke. Saknaden är obeskrivlig. 
 
 
Bild från min instagram @theresengberg
 
Vi ses i himlen morfar.

" Samma gamla skiva spelas, dansar runt jag hör oss sjunga: Wa pa babababa we're in love! "

Eftersom att mitt år hittills har varit väldigt traumatiskt och fortfarande är, men så har jag börjat planera in en massa roliga saker den här sommaren! Jag förtjänar att ha kul nu, slösa pengar och bara få njuta av livet med kompisar och familj. Jag ska på massa konserter, jag ska ha kul, jag ska vara med mina väldigt saknade kompisar och jag ska börja leva mitt liv igen. Jag ska äntligen slippa känna den förbannaden pressen från skolan och jag ska bara göra det jag känner för att göra. FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!! I want it right now.
 
 
Två små bebisar på bilden som ska likna mig och Pie. Haha, jag kommer så väl ihåg den här dagen. Vi var så små och jag kan inte förstå hur jag kunnat se ut så sådär. Bilden är iallafall väldigt söt och ligger mig nära till hjärtat. Åh, nu längtar jag om möjligt ännu mer till sommaren. GIVE IT TO ME NOW!

But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?

Min helg har varit riktigt bra återigen, life is looking up again. Fredagen spenderade jag i solen med Hanni, vi hyrde skräckisar, käka subway och bara myste runt. Lördagen började dagen med att jag och Sofia gick ut och sprang, sen åkte jag och badade i vår stuga med Nicklas och Sofia och små änglarna, årets första dopp och vattnet var till och med varmt. På kvällen blev det middag hemma hos Kajsa och sen blev det nattbio och Evil Dead, vilket var en sjukt äcklig film men mycket bra! Samt ikväll blir det cirkus igen.
 
Min och Hannas natthumor, haha. 
Arvids första dopp någonsin!
 
Gårdsjön har det mest perfekta läget någonsin. ÄLSKAR DET. 
 
Jag och min kära vän Kajsa!

RSS 2.0