"You are the moonlight of my life every night"

Hejsan!

Idag har jag känt en ovanligt stor sorg över att jag inte fått sett Green Day och träffat Billie Joe Armstrong. Om jag kunde sjunga och jag var på en Green Day konsert skulle jag vilja sjunga denna låt till BJA. Varje ord skulle jag sjunga till han, varje ord är sant. Jag är förälskad i han.
I text a postcard, sent to you
Did it go through?
Sending all my love to you.
You are the moonlight of my life every night
Giving all my love to you
My beating heart belongs to you
I walked for miles til I found you
I'm here to honor you
If I lose everything in the fire
I'm sending all my love to you.

With every breath that I am worth
Here on earth
I'm sending all my love to you.
So if you dare to second guess
you can rest assured
That all my love's for you

My beating heart belongs to you
I walked for miles til I found you
I'm here to honor you
If I lose everything in the fire
I'm sending all my love to you.

My beating heart belongs to you
I walked for miles til I found you
I'm here to honor you
If I lose everything in the fire
Did I ever make it through?


2010 - Året som innehöll allt.


Årets upptäckt:  The Baseballs
Årets hottie: Jackson Rathbone
Årets Sweetie: Salem al Fakir
Årets new star: Kyle Gallner
Årets låt: Jay Smith - Like a Prayer
Årets film: Inception
Årets upplevelse: The Baseballs konsert 
Årets bästa random kvällar:
Nightmare on Elm street premiär med Syster min
Due Date med Kimpo
Avslutningsdagen
"balen"
(PS. alla skumma kvällar med Hanna)
Årets skratt: Patriks stenkastning
Årets sorg: Att säga goodbye till Tännäs och mitt förra hus.
Årets besviklse: Att inte få se Green Day
Årets äckel: Tivoli-killen
Årets förändring: Mitt hår!
Årets kram: Timo kramen.

Som jag sa detta år har verkligen innehållit allt. Total lycka till ren och skär smärta. Massor av konserter, tjejkvällar, släktkvällar, random kvällar, kvällar fyllda med skratt andra med gråt. En blandning av allt. Men det har varit ett av dom bästa åren so far. Allt har varit extraordinary. Hoppas nu bara att nästa år blir så.GOTT NYTT ÅR!!


Christmas photos 2010 part 1

Hejsan!

Min jul i bilder part 1


Frukost hos min syster

Bilder tagen av min mor

Hejdå!


Jamie Campbell Bower, who are you?

Hejsan!

Den senaste tiden har jag många bilder och hört mycket om den snygga unga skådisen som heter Jamie Campbell Bower. Oftast nämns han i sammanhang med Harry Potter and the Deathly Hallows. På en Harry Potter fansida - www.harrypotternytt.blogg.se - såg jag en bild på honom. Hon som driver bloggen frågade även vem det var, för han var med på premiären. Då visade det sig att han var Bonnie Wrights, som spelar Ginny i HP, boyfriend och att det är han som ska spela den unge Gellert Grindelwald i HP part 2.


Jamie på Harry Potter och dödsrelikerna premiären 2010.


Bonnie Wright togheter with Jamie Campbell Bower

Men redan första gången jag såg bilden visste jag att jag sett han förut, men kunde inte komma på vart. Jag kollade på New Moon igår och märkte att det är han som spelar Caius, en av Volturie, i New Moon. Vi fpr även se han i BD part 2. Visste att jag sett han förut.


Jamie as Caius in New Moon

Sedan sökte jag på Google.se för att se lite bilder på han. Då kom det upp några bilder från Sweeney Todd, och då visst jag att det var därifrån jag kände igen honom. Han spelar rollen som  Mr. Todds, som spelas av Johnny Depp, assistent Anthony Hope. Tänk vad fränt, den andra filmen han är med i är en Johnny Depp film.


Jamie as Anthony Hope in Sweeney Todd

Äntligen har jag rett ut varifrån jag känner igen honom.

Hejdå!


Änglagård - Tredje gången gillt

Hejsan!

Jag sitter här och kollar på Änglagård - andra sommaren, och har precis sett Änglagård - Tredje gången gillt på bio. Måste säga att jag är glatt chockad över hur bra den var. Jag gillar inte svenska filmer men det sista¨året har jag faktiskt sett många bra. Denna var också otroligt bra. Smart, oförutsägbar och sprallig. Änglagård - tredje gången gillt var skönt charmig. Lekfull och fantastiskt rolig.

Jag måste säga att jag älskar allt med filmen, humorn, skådespelarna och deras karaktärer, relationerna och känslan. Hahaha, skrattar av bara tanken av den. Fanny, som spelas av Helena Bergström, och Zac, som spelas av Rikard Wolff, är ju fett sköna och deras udda relation är underbar. Dom passar och spelar så bra ihop. Love it. Resten av alla skådespelarna är ju också härliga. Kan inte säga att jag tycker att någon av dom spelar dåligt.

Handlingen är bra och intressant. Det var läge sedan jag såg dom första filmerna men av det jag kommer ihåg och av vad jag har sett nu av tvåan tycker jag att trean håller måttet. Filmen är ett måste att se. Om du inte ser den på bio, hyr den då när den kommer ut. Super bra var den verkligen och väldigt charmig. Detta är svensk film när den är som bäst!

Kolla på trailern och sedan på filmen. Hahah, du kommer att skratta, jag lovar.Hejdå!


Merry Chritmas

God Jul till er alla från oss alla!

Idag är det julafton och jag har inte tid att blogga mer nu. Men jag hoppas att ni alla får en jätte trevlig jul. Jag vill bara önksa er alla en jätte GOD JUL.


Julen 2009


Hahahha! xD - December 2008

GOD JUL!


"Uh, who there, Who is it? Uh, stoppin' for a visit? 'Zat you, Santa Claus?"

Hejsan!

Känner att bloggen är lite lidande just nu, men det finns så mycket att göra nu innan jul. Det blir bättre snart. Jag skriver ju ofta ett grattis till en kompis eller en känd person jag gillar när dom fyllt år. Och denna vecka har både min älskade Alicia (15år) och the super cool twilightstar Jackson Rathbone (26 år) fyllt år!  Tjoho, grattis till dom.

Ett fyrfaldigt leve till Alicia och Jackson som fyllt år i veckan, hipp, hipp, hurra, hurra, hurra, HURRA!

Alicia Kvist vill helst inte vara med på bild, så jag följer hennes vilja och lägger int upp en på henne. Jag säger grattis i efterskott nu här på bloggen till dej :) Hoppas du hade det bra igår!
 

Grattis!


December

Hejsan!

Idag var det sista dagen i skolan, och det är endast 2 dagar kver till jul. Jag brukar inte skriva sånt här på min blogg, men jag måste skriva om min dag. Idag hade vi juldansen föt sista gången, so sad, men jag fick ett stipendium för bra flit i skolan, 300 kr, so happy. Jag och min kompis Kim fick varsitt. Jippi. Sen fick vi var det massa på skolan occh bla bla. Tillslut fick vi betyg, och dom blev helt okej. Måste erkänna att jag är nöjd.

Jag är ledsen för tråkiga inlägg just nu, men jag har inte så mycket tid som jag kan lägga ner på bloggen. Tyvärr. Hoppas ni orkar vänta.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från min december månad.

På skolan:


Beso y Abrazo


Inspiration: Sex and the city!

Hejsan!

Jag har total knarkat Sex and the City dom senaste veckorna. Igår och idag såg jag säsong 3, efter detta inlägg ska jag börja se säsnong 4. Jag är helt kär. Har sett nästan alla avsnitt redan men i blandad ordning så det är kul att se dom i en följd. Serien är toppen på alla sett, den får dej att skratta, skämmas och om du börjat på en säsong slutar man inte fören den tar slut. Den är hysteriskt beroendeframkallande och spännadne, man känner hopp och besvikelse. Den är underbar, men det bästa är kläderna!

Dom älskade kläderna. Vissa är obeskrivligt fula och motbjudande, dom är överdrivna. Men det är charmen med dom. They are freaking awsome. Jag skulle inte gå klädd så själv, men dom påverkar mej iallafall. Dom får en att våga balanda mönster och färger. Men serien vore inget utan dom galna kläderna. Man tänker hela tiden: Vad ska dom ha på sig nu? Ofta blir efter frågan: Vad fan har dom på sig? Men på ett vrickat sätt passar ändå dpm kläderna Carrie, Sam, Miranda och Charlotte.

   

  See you!


Another turnig point; a fork stuck in the road.

Hejsan!

Idag är det dan före dan före dan före dan före doppar dagen, haha, eller något likandnde. Det är iallafall bara en vecka kvar till julafton. Om en vacka är det julafton, den är dock nästan över nu, en vecka. Det är så kort tid kvar. Och så mycket kvar att göra! Får ta och planera den sista veckan. Tiden går så snabbt.

Hoppas alla har det bra och jag får ursäkta mitt tråkiga och ointressanta bloggande just nu. Much to do!


Julen 09

Förra året vid den här tiden och efter jul nördade jag Green Day som fan. Green Day var mina tankar. Miss it. Shit, efter jul blir det mer Green Day. Jag har varit så upptagen med att lyssna på Jay att jag inte lyssnat så hysteriskt mycket på GD den senaste månaden. Men det tar jag igen. Ps. jag har på mej en egen gjord green day tröja på bilden, haha, som sagt Green Day var mina tankar ;)

See you!


Och innan dagen börjat, är kvällen redan här.

Hejsan!

men jag vet att jag är framme snart och jag vet att du är där.

Sjunger Jöback i vårt hus! Julen är här och julbakat har jag gjort. Detta är inget långt inlägg. Tänkte bara lägga upp lite julbaks bilder.
Sweet Dreams!


"I close my eyes, oh God, I think I'm Falling"

Hejsan!

Haha, min blogg börjar se ut som en Jay Smith-fanblogg. Haha, lite pinsamt. Men jag var så uppslukad av finalen att det blev så. Haha, jag är ledsen.

Jag har en fråga till er. Jag vill klippa mej snart. För mitt hår har blivit alledels för långt för att ha den frisyr jag har. Så jag är fundersam, jag har två frisyrer jag är lite sugen att testa. Inget speciellt med någon av dom. Men ja, vill testa.

Jag älskar Alice Cullens hår i the Twilight saga och jag är lite sugen på att klippa något liknande.
 


Fast jag saknar också och att ha lugg och funderar därför på Rihannas page med lugg
 

So help me here. Vad tycker ni, Alice or Rihanna?


The winner is ...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

FYfan vad helt sjukt jävla underbart bäst! JAAAA! Tårarna sprutar och lyckan är som aldrig förr! JAY är vinnaren av idol 2010. Bästa någonsin. Asså fy fan vad jag är glad! Wow, jag är stum.

"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!! Tessan är svår att kommunicera med just nu" - HanniPieFörtjänar det så otroligt mycket!
Du är det bästa som någonsin hänt idol och Sverige!

All our love to you, Jay!


You are the Best!

Hejsan!

Jay du äger allt, du var bäst ikväll. Vinnar låten är enligt mej och hanna din! Fan vi stöttar dej och röstar på dej.

H O P P A S   D U   V I N N E RHEJA JAY!


"There's nothing left here to remind me, Just the memory of your face"

Hejsan!

Tonight is the night! Idol 2010 - final, och jag hoppas mer än allt att Jay vinner! Ska inte skriva mer nu. Helt enkelt:

HEJA JAY!All my love to you, Jay!


Do you want to have your own monster?

Tjenare!

Livet leker, jag är trött som fan och kyla blir bara kallare. Därför tänkte jag lägga upp en roliga fan art bild, självklart har det någonting med Twilight att göra. Så att vi mjukar upp skratt musklerna, inte för att jag behöver det. Men ett gott skratt förlänger ju livet. Jag vet inte om ni kommer tycka den är rolig. Men det tyckte jag. Sen är det ju också så att min humor är skum.

Jag hittade den på www.thetwilightsaga.se jag är en av deras trognaste läsare. Haha.
Hahah, klockren!  Vem vill inte vara ett monster tillsammans med Edward? ;) 
Snyggt gjord måste jag säga att den är också.


"It's just the beast under your bed, in your closet in your head!"

Hejsan!

Det är ju så sjukt mycket prat om Idol överallt. Jag som har varit ett Jay Smith-fan sedan början och älskar han, hans stil och hans älskade röst mer än något som någonsin varit med i Idol hoppas ju på att han vinner. Även fast jag är en 100% rock tjej och tycker Jay äger har det inte alltid varit en självklarhet.

I början sa jag att när Jay kommer till finalen kommer jag inte att rösta på han för jag vill inte att han ska vinna. Men jag trodde att det skulle stå mellan typ han och Linnéa. Nu står det mellan han och Minnah, då måste jag rösta. För jag skäms över Sverige om Minnah vinner. Om det står mellan Sveriges bästa rock sångare och en bra Idol sångare kan inte Idol sångaren vinna. Jag är inte orolig för Jays skull, jag vet att han kommer bli stor, spelar ingen roll om han kommer etta eller två. Jag skulle ju såklart bli lite arg om han inte vann, men mest skulle jag skämas.

Jag har läst många kommentare på youtube.com och andra ställen att många vill att han ska komma två för att då går det bättre. Jag har också alltid tänkt så, men har jag ändrat åsikt. För Jay är så pass originell och unik att jag vet att han kan bli hur stor som helst om han vill. Usa's kändisbloggare Perez Hilton har länkat till Jay Smiths framträdande Like a prayer. (artikel om det) Enligt aftonbladets läsar röster har Jay fått mer än 70 % av alla röster dom senate fredagarna. Jag tror och hoppas att Jay Smith vinner!

Ni ska inte tro att jag bara vill att han vinner för att Minnah inte ska göra det. Utan för att jag helhjärtat älskar allt med han. Han har gjort dom bästa framträdandena i Idol någosin. Jag var ett stort fett Johan Palm fan, är fortfarande, men Jay är sångmästigt bättre än alla. Sveiges bästa sångare!

Fan när Jay sjung Metallicas Enter Sandman måste dom andra Idolerna ha känts sig kanske överlägsna.


Where are all the pieces?

Hejsan!

Jag läste nyss en rubrik på www.Stina-lee.se som löd: Livet är ett pussel. Det fick genast mina tankar att rulla igång. True. Livet består av många val. Vissa gör man rätt och vissa gör man fel. Men allt som behövs är dom rätta bitarna för att livet för att allt ska gå ihop. Genom hela livet väljer man olika bitar, till slut kan det bli en klar bild. Ibland kanske någon bit fattas men bilden är iallafall synlig. Jag kan säga att mitt liv just nu är bara ett på börjat förvirrat pussel. Några bitar har hittat rätt plats, vissa visar sig inte passa. En del försöker man ständigt trycka in på något ställe. 

Min fråga är: Blir pusslet någosin klart?

Visst stämmer det lite? Det finns många tankar kring det här. Livet är verkligen ett pussel. Genom livet söker vi efter dom rätta bitarna. Jag har märkt att jag tänker för mycket. Yeah, jag antar att ni inte bryr er. Men eftersom att det är min blogg med min tankar får ni stå ut. Hahah.


Dessa bilder vet jag är en  bit i mitt pussel som sitter på rätt plats.Ph 1 by www.oliviaengstrand.blogg.se
Ph 2 by Linn Öhlén

One year ago

Hejsan!

Andra advent. Shit, vad tiden går snabbt. Satt och kollade igenom bilder från förra julen och december månad, då jag hittade super söta bilder på min älskade niece Lilly. Jag började direkt tänka på hur mycket som kan förändras på ett år. Inte bara till utseendet utan mitt liv såg ju helt annorlunda ut då. Men även utseendet förändras, liksom kolla mitt hår! Kolla Lilly, hon är typ pytteliten. Endast typ fyra månader på den där bilden. Så liten med en sån stor bubbelhaka.Hahaha, kolla hakan!
Sötaste älskade lilla Lilly!


Ett år sen. Tiden går för fort. Hinner knappt med.


The King of Rock

Hejsan!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ohyeah. YES! Fy fan vad bra! Vem är vidare? Jay är vidare! 

OH, wow. Det finns inga ord i hela världen som kan beskriva hans talang, för det finns inga ord som är så underbart otroligt fantastikst bra!KÄRLEK!


Our picture @ the Baseballs Facebook

Hejsan!

Me and my beloved sister var med i en fototävling på www.thebaseballs.com. Man skulle skicka in en konsert bild. Dom bästa bilderna publiceras på deras hemsida. Jag vet inte om vi vunnit. Men fränt som fan har dom lagt upp vår bild på deras facebook. Fatta fränt?! Tänk hur många som kommer att se den!

Jag säger att stort GRATTIS till systra mi som skickade in bilden och redigerade den. Vi vet dock inte vem som tagit den. Fan vad fränt. Can't belive it. Vårt älskade band har kollat på vår bild. Digger vackra ögon har sett vår bild! Grattis Sandra! Jag är stolt över dej! Vi får se om den kommer upp på hemsidan också.


Så här skrev dom:
Brace-face!

Hejsan!

Dom senaste inläggen har jag ju skrivit av jag varit förvirrad men på super humör. Jag har börjat att funderat på vad som ska få mej att bli på sämre humör. Jag har hosta så att jag spyr. Trött så att jag blir sjuk. Gymnasiumvalet går sämst. Men fortfarande har jag varit på lysande humör. Men idag kom brevet som fick mitt humör att sjunka från toppen till botten. Tandläkaren skickar ett brev där det står att jag ska få tandställning den 17 december! Fuck that!

Jag var inte beredd att det skulle hända så snabbt. Men ju fortare desto bättre. Men jag kommer verkligen inte att passa med det. Jag vill inte ha. Ta inte illa upp ni som har det. Ni är säkerligen super söta i det. Men jag får panik. Jag vill inte ha. Kommer se ut som ett geekigt pucko!

Plus att jag alltid visar tänderna!

 

  Hahaha, jag som aldrig tar ego-pics och lägger typ aldrig upp bilder på mej utan en kompis. Men nu jävlar.
Ah, jag ska få tandställning om 16 dagar!

16 dagar!


RSS 2.0