" I wait here forever just to see you smile. "

Hello!

Jag har precis varit på IKEA och handlat svarta hyllor till min barack (liten stuga där jag bor) Jag ska göra om den. Eftersom att jag har kläder över hela baracken, så tänkte jag varför inte göra det det en stor garderob. Så nu är baracken på renovering och den ska bli en stor walk-in-closet! Hell Yeah.

Igår köpte jag äntligen den lilla sak jag har kollat på sen den kom in i butiken:


Do you remember?

Hejsan!

Igår fortsatte jag min färgning för att få hel rött hår. Chockrött som Rihanna.
Det närmar sig, men topparna är fortfarande svarta.

För ett år sen, precis, såg jag ut såhär:


Rikitigt kort, rakad i bakhuvudet. Jag har brunt på bilden, men jag färgade set svart senare.


" As I bleed my heart out to show and I won't let go. "

Hejsan!

Idag läste jag i Veckans NU! att Avril Lavigne åkt på semster med hennes ex-husband Deryck Whibley. Jag tycker det är väldigt sorligt att dom sepererade. Dom var Hollywoods sötaste par. Aja, jag skulle komma till att jag alltid tyckt att Deryck har äckligt snygga kläder. Hans stil är to die for. Så jag googlade han, like I always do, och då såg jag att hans band heter Sum 41. Självklart gick jag in på youtube och lyssnade på dom. Guess what? DOM ÄR GRYMMA! Inte Green Day grymma, men jävligt bra.




With Me är en sjukligt bra rockbalad med Sum 41. Lyssna! Jag tror jag är lite små förälskad i den här låten. Jag har en magkänsla som säger att ni kommer att få höra mer om dom i framtiden. Jag är beskiven på mig själv att jag inte kollat upp han tidigare. Sagt det förut säger det igen:

Lyssna!


Engbergarna @ Nidarosdomen, Norway.

Hejsan!

Jag är fortfarande på en liten semster med familjen. Idag åkte vi till Trondheim i Norge och besökte Nidarosdomen, vi tände både ett och två ljus för de som dog. Kärlek till Norge. Att se alla flaggstänger flagga på halvstång kändes i hjärtat. Tänk om det var deras son som försvann eller blev skjuten. Uscha. Men våra tankar är hos er som blivit berörda av detta.


Mamma, Broder Nicklas, Pappa, Sofia (Nicklas sambo), jag och jag bär på min brorsdotter Lilly. Vi står och hänger framför Nidarosdomens otroliga fasad.


To day is my day.


Idag fyller jag hela 16 år! Grattis till mig!


Jag och Linn under Sundsvalls gatufest <3


in memory of Amy Winehouse ♥

Hejsan.

Jag vet att det här inte är något jämfört med Nogres tradgedi. Men jag tycker att Amy Winehouse död är en stor förlust. Jag är inte hennes största fan. Men världen har förlorat en stjärna.

Det kom som en chock för mig idag när jag såg tidningsrubriken i Aftonbadet: Så dog Amy Winehouse.  Jag visste att det gällde liv eller död med hennes droger. Men jag har alltid hoppats på att hon skulle friskna till och bli nykter och sedan fortsätta sin lyckade karriär. Jag var tvungen att köpa tidningen och nu sitter jag och läser om Amys liv och död.  

Tidningen skriver:
"Hon sjöng att hon inte ville lägga in sig på avvänjning. Den inställningen ser ut att ha kostat Amy Winehouse livet. Dödsfallet igår misstänks ha orsakat av en överdos. "

Jag vet att det är hennes eget fel att hon fortsatte knarka trots att hon visste att det var på liv eller död. Men jag tycker ändå att det känns fel att ha inställningen att hon förtjänade det. Det gjorde hon inte. Jag tror inte att hon hade det ett lätt liv. Men jag tänker inte sitta här och skriva om vad hon egentligen borde ha gjort i sitt liv. Jag är ledsen över det som hänt och tänker inte dömma henne. Amy, we love you and may you rest in peace. ♥ 

Kelly Osbourne twittarde:

"  i cant even breath right my now im crying so hard i just lost 1 of my best friends. i love you forever Amy & will never forget the real you!  "



1983 2011


a Moment of Silence ♥

Idag har jag, som lika många andra, ingen lust att blogga med tanke på vad som har hänt Norge. Känns som att det finns viktigare saker i livet. Men I'll back tomorrow or the day after that.

Jag och antagligen resten av världen önskar all lycka till de i Norge och beklagar verkligen sorgen för alla som blivit skadad på något sätt. All kärlek till er. ♥




"We say be honest, does my butt look fat? you say the same thing..."

"...no matter how much we ask.
'cause you ain't no fool
yeah, you know it's a girl thing!"

Jag ska passa på att tipsa om min kära vän Ebba Näslunds blogg - http://ebbanaslund.webblogg.se/ - it's nice. Check it out!

Jag och min lilla familj är nu ute på husvagns semester. Vi ska till åre och Nogre. men inatt ska vi sova på birsta city. Jag har också firat min kind of födelsedag idag med en liten del av släkten. Jag fyller år på måndag men då är jag ju out of town så då firade vi lilla mig idag. Lille jag blir hela 16 år.

Nu har jag inte mycket mer att säga. Så här kommer två bilder från Sundsvalls Gatufest!


Grymma Sonja, Underbara Kajsa, Fräna Linn och lite lätt flumma jag.
Jag ser drogad ut(!!!) med tjocka kinder!


En av mina favoritbilder på mig och mina underbara tjej kompisar. <3


I am Gossip Girl!

Hello!

Idag kollade jag igen mina skvallertidningar. Jag är fan Gossip Girl. Jag har så sjukt många skvallertidningar Veckans NU!, Hänt Bild, Chick, In Touch osv. Jag köper både Veckans NU! och Hänt bild varje månad. Varför pren, premu, pre... Hur fan stavas det?! Varför har inte jag så att jag får tidningarna varje månad i brevlådan?

Jag köper även Marie Claire och andra modetidningar. Herregud, vad pengar jag slösar!

Men jag kan inte hjälpa att jag har så många Hänt bild och Veckans  NU!, JAG ÄLSKAR KÄNDISSKVALLER!


 
P!nk med sin söta lilla bebis, på tal om kändisar.


Sex and The City

Hi!

I said it before, I'll say it again.

Sex and The City is the shit!



Picture made by me.



Somebody else out there who loves the humor and fashion in Sex and The City?




Rupert Grint + Emma Watson = ♥ ♥ ♥ ♥ ?

Hej!

 " Rupert: We have to be holding hands as well, We have to kind of fall, romantically as well.
Interviewer: Was that a stage direction?
Rupert: Yeah! She’s got to kind of, nestle into me. Yeah, it’s quite cool.
Interviewer: Is that something that you coordinated with Emma?
Rupert: Yeah, this is kind of after the kiss so we’re kind of a couple now. "

Det där ett från en intervju men Rupert Grint. Han pratar om han och Emma, jag blev först jättegald. Jag tänkte: Är dom tillsammans? Sen kom jag fram till att han pratade om filmen... Aja, sweet anyway.




A scen from Harry Potter and the Deathly Hallows part ll.


The Hobbit - the Journey begins

Hejsan!

Som ni kanske har sett har jag bytt header. Jag vet att den är långt ifrån perfekt. Men jag kände för att byta så jag gjorde den där lite snabbt. But it's kind of nice.

Iallafall, jag köpte Empire Magazine (The World's biggest movie magazine) igår för att det var ett stort uppslag om The Hobbit filmen! För er som inte vet är det fortsättningen på Lord of the Rings, som är det bästa filmerna som finns! Eller Bilbo, som boken heter, utspelar sig ju före första LOTR-filmen. Anyway, Peter Jackson är i full fart med att filma den and it looks pretty good. Jag längtar.

Men det jag skulle komma till är att den inte har premiär fören 14 december 2012(!!!), hur ska jag kunna vänta? Jag kan inte vänta på att få se Sir Ian McKellen (Gandalf), Hugo Weaving (Elrond) och Andy Serkis (Gollum) på bioduken igen. Eller jag var för ung för att se LOTR-filmerna på bio så det ska bli kul att äntligen få se en! Det är Martin Freeman som ska spela den unga Bilbo. Han har tidigare varit med i Love Actully, vet dock inte vem han var.

Aja, jag kommer att komma med mer fakta när jag läst klart allt om den.



Alla kommer vi väl ihåg Sagan om Ringen filmerna?
Eller finns det fortfarande folk därute som inte sett dom?


Don't stop the music! (Part ll)

Hi!

Innan Gatufesten bilderna kommer upp ska jag säga en sak:

Hårdrocks Tessan är tillbaka! Byte ut mina älskade the Baseballs mot mina ännu mer älskade Green Day. De söta klänningarna är fortfarande kvar, de delar dock plats med mina jeans. De bruna sminket är nu svart!

Så här såg resten av dagarna ut på Sundsvalls Gatufest 2011:



Hanna André


Julia Viklander


Sonja Toomingas


Kajsa Ottoson är några av de underbara personer jag gick med.




Min inte så bra bild på Håkan Hellström.

 
Linn Krigsman fick en ros av Håkan, eller det var av någon ur bandet.
Sonja har gått och blivit spöke, eller iallfall hennes hand.


"Heey, I need a visit to Vienna!"


Sahara Hotnights!


Timbuktu avslutade fredagen på Gatufesten!


Let's shake it!


Fullt ös på stora torget i Sundsvall!


Svettiga och glada!


Det var nog den roligaste konserten. Vi dansade hela tiden. Åh, underbart!


HanniPie!


Jag visste inte att Melody Club skulle komma, så det var en glad surprise när de stod på scenen! Jag tycker att de är ett av Sveriges bästa band.


Jag och Hanna fick träffa Kristofer efter konserten. Han kom ut bara för våran skull!
Me likey!

 
Photo by: Linn Krigsman.
Melody Club hug!


Sötaste lilla Daniel Adams Ray!


Jag, Ewa Hörnlund och Kajsa rockade till Helloween!


Sonja gets crazy and Linn likes it!


Me and Ewa


haha, dåligt suddig. Jag tog två bilder på Kapten Röd och den andra var tusen gånger värre en denhär så det blev denna. Ledsen att kvalitén är kass. 

 
Efter att ha dansat till Kapten Röd, som avslutade gatufesten 2011 var det bara att säga:
Pusshej, ses nästa år!

L Ä N G T A R!


Photos from Harry Potter and the Deathly Hallows

Hejsan!

Let's check out some of the photos.




Jag tog på mig min Harry Potter tröja. It's made by myshelf.














och på premiärdagen kände jag för att joina de i Gryffindor.


Harry Potter and the Deathly Hallows Part ll - Loved it!

Hejsan!

Såg midnattsvisningen av HP igår. Jag älskar filmen, grinade jätte mycket och kan inte fatta att det  är slut. Jag ska snart gå och se den riktigt premiären av den med min syrra. Så jag ska göra mig klar. Men jag lägger upp bilder senare och beskriver mer vad jag tyckte om den.



 









Emma är sjukt snygg, Rubert är sjukt snygg och de är ett sjukt snyggt par. (filmen)


Harry Potter and the Deathly Hallows Part ll - Here we go!

Hejsan!

Nu måste jag verkligen börja fixa mig inför premiären. Åker snart. Jag är jätte lycklig och jätte ledsen och förvirrad och tom. Japp, fjantigt jag vet. Men jag är så. Jag vet inte vad jag ska säga. Det kommer att bli konstigt. Jag har inte hunnit läst ut hela boken på engelska. Sad men jag läser klart den senare i lugn och ro.

Men en sak är säker, jag kommer grina.


Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 premiären. Japp, Ron är min favorit!


Harry Potter and the Deathly Hallows Part ll - The End is Here.
















Today is the day.


Do You Remember How It All Began? It Just Seemed Like Heaven, So Why Did It End?

Hejsan!

Imorgon ska jag se Harry Potter and the Deathly Hollows part 2 och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tänk allt kommer att ta slut. Jag är jätte ledsen över allt kommer att ta slut. Hela min uppväxt har det allt varit, men det kommer ju en till film. Men efter den här kommer det ingen ny. Som min kompis sa idag. Vi har liksom växt upp med Ron, Hermione och Harry, när de var små var jag liten. När de växt, växte jag. Filmerna började som barnfilmer och blivit mer och mer vuxen ju högre upp i filmserien vi kommer.

Men kommer ni ihåg hur det började?



Jag kollar på the philosopher's stone just nu. Allting var nytt, jag kommer ihåg att jag älskad HP när jag var liten. Pojken med ärret, the chosen one, the boy who lived. Jag kommer ihåg att jag tyckte "mannen med två ansikten", professor Quirrell, var skit äcklig. Effekterna var så fräna. Eller när Ron offrar sig i shackspelet, det var ju hur coolt som helst att vågade.

Det är med stor sorg i mitt hjärta jag kommer att åka till bion och se nattvisningen av Harry Potter and the Deathly Hollows part 2. Jag vet att de låter töntigt för många, men det känns tomt. Kommer ni ihåg söta lilla Harry Potter, som ni ser på bilden. Glad och lekfull. Visst inte alls vad som komma skall.

Jag har aldrig varit det där riktigt gala fanet, fast min galenhet har ökat betydligt sedan jag såg premiären av half blood prince. Men det kommer endå kännas konstigt. Kim erkännde idag att det kommer bli tom och hon har inte sett part 1 än.

Nu ska jag fortsätta njuta av filmen.

See U later!


Don't stop the music!

Hi!

Här sitter men trött, sliten och hes efter fyra grymma dagar på Sundsvalls Gatufest!

Raggningar, music, dance, skrik, skratt, donken och en stukad fot är det som krävs för att skapa de underbara dagarna jag och mina vänner haft på gatufesten!


My sweetest friend Kim and myshelf


Emma, Jonna och Jossan.


September och sin rosa mick under Mikrofonkåt.


Jag och Semptember


Mina underbara vänner Linn, Kim och Sonja






Me and Petter. Han ser alltid sur ut.. haah!

More pictures later!


Sundsvalls Gatufest 2011!

Heeeeeeeeeey!

Här sitter en tjej med värsta partyhumöret och bloggar. Bloggen har varit död ett litet tag men jag har en anledning. Det är SUNDSVALLS GATUFEST! Hell yeah! Jag och mina vänner Ewa, Julia, Sonja, Hanna, Linn och Kajsa har dansat runt nu i tre kvällar/nätter till inte så jätte grym musik men det har varit AWESOME!

Jag har träffat September och Petter. Nästan blivit ihjältrampad på en Håkan Hellström konsert, upptäckt att Cuba kan göra bra party musik (X-Alfonso) och dansat så mycket till Timbuktu att jag stukade ena foten.


Jag och Linn Krigsman under X-Alfonso. Let's ParT!


Jag, Julia och Linn. Den här bilden är awesome, förutom mina läppar(!), haha!

Photos by Linn Krigsman

Nu är det dags att sova så att man orkar med den sista dagen på Gatufesten. See you when the party is over!


Happy B-day!

Aloha!

Jag är verkligen sämst på att blogga.

Jag sa i ett inlägg för några dagar sen att jag var nervös inför gymnasiumet och det är inte bättre nu efter att jag fått reda på min klass. Jag vet även att det finns nårga där ute som vill att jag ska visa min kläder och sminkningar på bloggen, så jag ska göra ett litet försök dock inte just nu.

Igår fyllde min broder år, hela 24 år.

Ett stort GRATTIS till dig Nicklas.



Min broder är, lika som resten av oss yngre Engbergare, en blandning av 50's och Cowboy. (Eller okej, jag är en blandning av 50's och punk/rock.) Han är grymt rolig och jävligt irreterande när han är på rethumör. Han har eget bran nu, Lilly snart två år gammal. Jag precis hennes söta hejande komma inför dörren. Nu tog hon också på sig min Cowboyhat och ställde sig och skrattade i spegeln.

Nu är det mat som gäller och att göra sig iordning inför en hel kväll på Sundsvalls Gatufest!


Harry Potter and the Deathly Hallows Part ll - The End is Near.

Hey!

Idag var första gången jag verkligen insåg att Harry Potter snart är slut. Harry Potter, pojken med ärret, the chosen one. Han har varit en del av min uppväxt. Det känns hemskt och nu är sista filmen kommen. Jag kommer grina floder när Harry Potters theme song börjar.

 Jag vill inte ens tänka på det. Jag kom fram till att det är väldigt nära premiären nu och jag har ju precis börjat läsa sista boken på engelska. Jag har ju självklart läst den på svenska. Måste skynda på att läsa nu ;)



Den här videon får mig att vilja fälla en tår. Jag insåg just hur mycket jag kommer att sakna det.

Hittade en skitsöt video med the cast of Harry Potter, dom ska beskriva vad Harry Potter har betytt för dom med ett ord. Kolla in vad fruktansvärt söt Rupert Grint (Ron) är! You just got to love him.

Jag har antagligen inte många Harry Potter fan som läser min blogg. Men om jag har:
Vilket ord skulle ni välja om ni skulle beskriva vad Harry Potter betytt för er?

Mitt ord är: Indescribable


Will I Remember?

Hejsan!

Jag väntar spänt på att jag ska få reda på vilken klass jag ska gå med undermin gymnasietid.  Jag har ju aldrig berättat vad jag ska gå. Jag ska via stil-hälsa-spa försöka nå mitt drömjobb som stylelist. Det är ganska konstigt att jag aldrig lägger upp bilder på mina kläder, sminkningar eller nått. Eftersom att jag har sjukligt mycke kläder och enormt stort intresse för fashion. Men jag tycker det känns konstigt. Jag har faktiskt ingen aning om varför folk ens läser in blogg. 

Jag sitter nu och deppar och lyssnar på Avrils lår Innocence. Jag kan inte fatta att jag blivit så stor. Jag fyller 16 om nån vecka. Sjukt. Känns som om jag nyss började 5:an.

Jag sitter nu och kollar igenom gamla bilder.
Jag kommer ihåg det som igår när min syster skrev detta till mig:




My trip to USA - Mom's pictures

Hi!

Min statistik har sjunkigt som en sten i vattnet, inte konstigt. Jag har inge internet så jag kan inte blogga. Sorry. Nu sitter jag vid mammas dator så nu kommer mammas bilder från USA.

Oredigerade och fina.


Första kvällen i NY inne på John's sanghai



Vi går mot vattnet för att kolla på Statue of Liberty


Dad vandrar omkring på gatorna i China Town


Gänhet samlat för att gå ett var i Central Park


De unga Engbergarna: Broder Nicklas, hans tjej Sofia, Systra Sandra och jag.




de unga Engbergarna är uppslukade av T-rex stora huvud och små armar


Jag och Grandma första kvällen i Nashville


Jag och Mammi på Country humör utanför Grand Ole Opry


Jag och Sofia fegade vid micken på Sun Records


Pappa står bland ett fåtal av Elivs gukdskivor, seriöst ett fåtal.


Ett fan som visar sin kärlek. <3


Elvis Presly's home Graceland, Memphis




Min garndma fyllde år så vi åt på Mosquito, som egentligen hette Mesquite eller något sånt ;)


Franska balkonger i New Orleans



Vi åkte på den där Natchez båten senare på kvällen. Middag och en tur runt New Orleans.


Längaste tåget jag någonsin sett. Tog seriöst 10 min för det att åke förbi. Insane.






RSS 2.0