" I can tell you like me too and you know I'm right "

Hejsan!

Jag måste säga att gårdagen slutade lite konstigare och mycket roligare än vad jag trodde när jag vaknade igår morse. Jag var med min kära kompis Olivia -  www.oliviaengstrand.blogg.se - på kvällen och vi hade riktigt roligt. Hon är ju bara för underbar. Jag lärde mig att jag är lite modigare än vad jag tror och att jag är lite smått galen. Men det var kul som fan!

Jag ska byta om nu och gå in och fira min mor i efterskott med middag med släkten. Men jag hittade denna bild på mammas dator. Blir verkligen glad när jag ser den.



Jag saknar verkligen alla sköna personer i min förra klass.
På bilden ser ni Kim, Oscar, jag, Elin, Thomas och Jossan.


Cutest thing my eyes will ever see!

Idag ökade vår lilla familj här på Stolpås Gård med dessa små sötnosar:
Fotograf: http://sandraengbergs.blogg.se/
Bilder tagna från: http://stolpasgard.blogspot.com/

" Don’t pretend I think you know I’m damn precious, and hell yeah... "

...I’m the motherfucking princess"


Jag är irreterad på mig själv just nu, varför måste jag vara en sån jäkla chicken. Varför vågar inte jag göra den sak som jag drömmer om att göra. Varför måste jag freaka ut. Okej, nästa gång gäller det.

Jag har inte så mycket mer att säga. Saker och ting är väldigt bra förövrigt, skolan går bra och jag är riktigt glad. Jag fick reda på att jag ska till Stockholm den 13de så det ska bli kul, hoppas bara att syrran kan gatorna bättre än jag där nere. För annars kommer vi inte komma någonstrans.

En outfit jag hade för några dagar sen. Körde på 50's stilen.


Linne - Second Hand
Kjol - Second Hand
Underkjol - Second Hand
Converse - New York, USA.


May the odds be ever in your favor

Hej!

Först måste jag bara säga tack till Lina för igår, det var typ hur roligt som helst! Efter skolan gick vi till subway för att äta och plugga inför svenska nationella idag. Blev lite mer prat än plugg, men jag har hunnit klart iallafall.

Sen gick jag på bio med syster yster, bror min och Sofia och vi såg den efterlängtade och kritikerhyllade the Hunger Games. Måste säga att jag tycker att det var lite en flopp, eller var det bara för att jag redan innan filmen hade skyhöga förväntningar. Början av filmen var sååå lång och tråkig och jag hade lite svårt för de utklädda rika personerna. Men sen när väl spelet började blev allting nagelbitande spännande. Men den var förutsägbar och inte riktigt som jag tänkte mig, jag önksar bara att spelet hade hållt på under en längre tid i filmen för del delen var jävligt bra men den gick fort. Jag gillade att det var som en moderntolkning gladiatorena i Colosseum. Anyway, idag ska jag låna boken och se om den är så bra som alla säger, jag hoppas och tror det.


" Don’t you know what I could do to make you feel alright "

Hey!

Idag har jag lärt mig en sak. Man ska förlja sin läkares order, säger hon åt dig att inte anstränga dig, då ska man inte vara med på idrotten. Det resulterar i ett blodfyllt tandkött och lite svullen kind. 













Jacka - Mammi
Skjorta - Second hand
Linne - Vinst från
Emma Damm 
Byxor - Cubus
Skor Second Hand


I'm glad that's done

Hey!

Imorse åkte man till sjukhuset då för att göra en liten operation på min tand. Även fast att operationen var liten så blir man fortfarande freaked out när man är på sjukhuset när allt ska vara så sterilt, stort och läskigt. Operationen gick bra och bedövingen har precis försvunnit, men jag har ätit en ipren och två alvedon så smärtan har inte kommit än. Anyway, nu ska jag ta det långt så att jag inte blöder så mycket och jag ska dregla lite över hur snygg Wentworth och Marshall är i Prison Break.


Innan operationen med mössa och allt på, ready to go.


Efteråt med ett snyggt snett bedöningsleende, haha.


" You’re so delicious, I think about you all the time. You’re so addictive "

Hello!

Tack Hanna du gjorde ett fantastiskt jobb med förra inlägget! Rubriken känns så jag, haha. I helgen har jag varit i fjällen. Det har varit väldigt skönt att fått andas in friskluft, varit ute hela dagrna och njutit till max. Vi har åkt vessla, badat på storhognaspaet, åkt skidor i Vemdalen och ätit, ätit, ätit. Nu väntar jag på att Hanna ska se mina sms så ska vi fira in att våren är kommen genom att ta en sväng på moppen. Awesome.


Hehehehehehehehehehehehehe <3













Olivia Engstrand, jag lånade de här från dig <3


" You’re so fine, I want you mine "

Hello!

Jag har så mycket att göra just nu och endå sitter jag här och gör ingenting. Why? Jag måste verkligen börja nu. Jag har känner att panik känslan växer inom mig och jag vet inte riktigt varför. Nu ska jag iallafall följa min magkänlsa nu och se hur allt löser sig.



Jag och syster i sommras på Harry Potter premiären. Älskade minnen.


" Hey! Hey! You! You! I want to be your girlfriend "

Hi!

Igår hade jag en fantastisk dag! Solsken, babyblå himmel och fågelkvitter. En piknick med mina härliga vänner Alicia, Ewa och Olivia på dagen. Det var roligt att träffa mina kompisar som jag inte är med varje dag. Vi pratade om allt och absolut inget. Killar, gamla minnen, bebisnamn och framtida planer. Sen tog jag mig en skönt promenade hem, vilket tar typ en timme, så då hade jag mycket tid att rensa mina egna tankar. När jag kom he, åt jag en underbart god middag hemma hos min bror. Jag, min syster, min bror, Sofia och Lilly tog bilen sen och köpte en milkshake och sedan åkte vi hem och kollade på en skräckfilm. Den var till och med lite läskig. Som sagt, jag hade an amazing day.







Kappa - Systra mi
Linne - Second hand
Kjol - Second hand
Skor - Second hand
Smycken - All over

Några outfit bilder, dock blev dom inge bra för det blåste storm. Men bättre blev det inte.


Country Life

Hey!

Jag är nu förkyld igen så denna fredag spenderar jag med broder, syster och älskade lilla Lilly. Vi kollar på någon tempel film och jag vet inte om den är bra eller dålig. Jag blir aningen less på mig själv ibland. Orkar inte rikitigt med mig själv för tillfället.

Jag och syster fotade även imorse. Country var temat så Gubben (hästen) fick också vara med.



Fotograf: Sandra Engberg - www.sandraengbergs.blogg.se
Modell: Me and Crown Sedge


" No way! No way! I know it's not a secret "

Hey!

Jag måste vara den klantigaste personen i världen. Idag när jag gick till busshållplatsen, vilket är kanske 1,5 km, ramlade jag tre gånger. Tre gånger! Hur lyckas man? 

 

Jag för nästan ett år sen


" Hey! Hey! You! You! I know that you like me "

Hey!

Ordet trött har fått en ny betydelse för mig. Man säger att man ska vila ut sig på loven, men hur kommer det sig då att jag blir tröttare för varje lov som passerar. Nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna längre, så vilket jag vill eller inte kommer jag att somna snart.


Jag och mina söta älskade kompisar Ewa och Sonja i tordags på vår lilla fest.


" Hey! Hey! You! You! I could be your girlfriend "

Hey!

Lovet är över och verkligheten har hunnit ikapp mig. Jag är redan less. Lovet var så avslappnat, spännade och lite magiskt. Nu är den grå trista vardagen tillbaka. Jag känner mig bekymrad och en aning distraherad, men jag vet inte riktigt varför. Mycket på tankarn. Men det är väl så livet för en tonåring är. 



Julia, jag och Linn


We can do this.

Hello!

En av mina bästa vänner går igenom något väldigt jobbigt just nu och jag gör allt jag kan för att stötta och trösta henne. Nu när jag ska hjälpa henne och läka sina sår, så kommer alla tankar från mitt past upp till ytan igen. Det är en blandning mellan kärlek och hat, saknad och längtan, sorg och glädje. Jag tycker det är skönt att minnas och vissa minnen är jag glad att dom kommer fram igen.

Kom ihåg det viktiga i livet. Njut av livet. Ta vara på varje sekund. Älska och bli älskad. Våga leva. Ta lite chanser. Sprid kärlek!


" No way! No way! I think you need a new one "

Hey!

Först: Jag tycker faktiskt att det var bra att loreen vann. Det är den bästa som vunnit sedan The Ark vann för flera år sen. Andra: Nu kommer några bilder från festen. Enjoy:










" Hey! Hey! You! You! I don't like your girlfriend! "

Hey!

Nu på börjar jag mitt typ 300:de försök med att lägga upp lite bilder på sminkningar och kläder som jag har. Jag tror inte att man på min blogg fattar hur mycket jag älskar mode, kläder, smink och allt sånt. Sen jag började på stil-hälsa-spa har mitt intresse bara blivit större. Att styla folk är fan bland det roligaste man kan göra.







Jacka - Vero Moda
Klänning - H&M
Ringar - Six
Skor - Second hand

Jag är såå obekväm med att sånna här bilder, vilket syns, men jag tränar på det. Ljuset i mitt badrum är sämst, därav är sista bilden svart/vit. Nu ska jag dra til mormor och äta mat. See you later!


" Please don't put your life in the hands of a Rock 'n Roll band "

Hi!

Jag är trött, så trött. Min lilla fest igår var typ totally awesome. Vi dansade, dansade och dansade. Pretty amazing. Sömnen blev dock inte lika pretty, 3 timmar, dock 3 väldigt sköna timmar av sömn. Sen blev jag övertrött och blev överdrivet pigg. Haha, underbart när alla andra ligger och sover..

Jag har bilder från kvällen, men jag har knappt ork att knappa på tangenterna så dom kommer ni att få se imorgon.





Jag och Sonja såg ut så här igår.

Make-Up by me


I'm the best, you can fuck the rest. Now shell it be fest!



Let's do this, come on!


Take me to the place where you go. Where nobody knows, if it's night or day

Hi!

Igår hade jag en jätte mysig och trevlig kväll med Oscar. Vi gick och såg the devil inside, vilket var en av det s'mta filmer jag någonsin sett, men förutom det hade jag en awesome kväll! Idag har jag spenderat min kväll skrattandes med Kimman. Det är helt sjukt hur roligt det kan vara att kolla igenom gamla bilder och på tal om gamla bilder så fick jag lite halloween bilder av Kim idag. Check them out:

Halloween 2011

Kim, jag, Sonja och Hanna before make-up.

 
Här är vi efter make-up. Kim ska vara en blandning mellan gott och ont, lite som i black swan. Jag och Sonja är ett gift zombie-par. Hanna är en docka.


Pie och Kimman.


Jag och min best-man Simon. Båda i vit skjorta och svart slips. Just awesome.


Haha, en väldigt glad zombie-husband.


Min vackra kompis Kim.


Pie och jag.



Pie och Simon.


Haha, vi var typ 17 personer i min lilla barack. Eller 15. Kommer inte riktigt ihåg, men det blev ganska trångt. Då ska jag påminna er om att min barack bara är 17 kvadratmeter. På bilden ser ni Kim sitta på en stol, Kajs, Oscar jag och Tobias.


" The world's still spinning around we don't know why "

Hey!

Sorry för min frånvaro. Jag har så mycket på tankarna att jag blir alldeles yr. Jag ska iallafall ha kul ikväll och jag  ska se the Devil in side me på bio. Jag är pepp inför ikväll och jag hoppas att filmen är bra. Känner att jag vill bli rädd.



Jag för flera sommrar sen. God. Jag saknar sommaren!


Cheester See Grenade ft Duke

Hello!

Igår var jag med mina underbaraste BFF's. Snackade om allt och inget, dreglade över Kims dreamboy Cheester See's armar och skrattade såklart. Oj, höll på att glömma, vi grät även över hur Torsten Flinck kunde gå vidare i Melodifestivalen. Helt oförstårligt.

Jag har verkligen saknat att vara med dom. Med skola och allt hinner man knappt träffas. Men allt blir så mycket roligare och lättare när man är med dom. Jag saknar att kunan träffa dom varje dag på skolan. Men nu ska jag tänka positivt. Jag hade jätte roligt igår och känner att det  är en bra start på lovet. Nu ska jag visa er en video på Cheester See. Kimman, don't worry, his all yours. Den här var bara för kul asså:



This is hilarious! Kunde inte sluta skratta igår, fast det tar inte mycket för att få tre trötta tjejer att skratta..


" Wipe that tear away now from your eye "

Hey!

Lovet har nu äntligen börjat. Vi har klivit in i mars månad och våren har börjat närma sig med stora steg. Nu tänkte jag visa er lite bildern hur februari har sett ut för mig.


Jag och hanna när vi bowlade with the guys.


Lilly Vanilly var ute med faster en vinterdag.


Min far fyllde år.


Min mor gjorde en suuuuper god chokladtårta!


Sandra och Lilly.


Jag och Lilly.


Jag och systra mi.




Fika out with the girls.


En middag hos my brother.


Nellie och Lina.


Jag sminkade syrran inte för red house rumble.


" I don't believe that anybody feels the way I do about you now "

Hey!

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag, en skum dag, men en bra dag. Jag känner mig glad. Jag känner mig också väldigt fundersam och freaked out. Men jag är smickrad och glad. Jag är en sådan person som tror på att allt händer för en mening, men right now kan jag inte se den. Det känns som att världen retas med mig. Imorgon är sista dagen innan lovet och det gör mig lycklig i hjärtegropen. Något annat som gör mig lycklig är Green Days framsteg på det nya albumet. This will be soo fucking great.

Green Day, 29/9 2012


Nu ska jag ut och lyssna på musik och fixa lite med mina kläder, måste distrahera tankarna idag så att jag inte över tänkter denna sköna dag.


RSS 2.0