Dan and Serena vs Ryan and Marissa

HEY!

Jag är ledsen att det varit dött här på bloggen. Men jag har haft mycket i skolan och jag har kollat, från i onsdads, på hela Gossip Girl season one. Jag är lite förälskad. Jag hatar blogg rösten som pratar. Men kläderna, Dan och Serena, Blair och Chuck. Jag har haft många förutfattade meningar om den serian ch dom tar jag tillbaka nu.

Jag vet att mina vänner Hanna och Linn vill att jag ska vara på Blairs sida istället för Serenas men efter att bara ha sett första säsongen är jag för Serena. Jag håller dock med om att det ska vara Chuck och Blair. Men jag tycker ju att Dan och Serena är meant to be, forever.


 
Mitt nya favorit par Dan och Serena


VS


 
Mitt gamla favorit par Ryan och Marissa.


Det är ju sama story bakom dessa par. Rik tjej som gillar att festa hittar den snälla omtänksamma skit snygga killen med lite pengar. Trots att de kommer från olika världar, vinner kärleken. Men frågan är vilka tycker ni mest om Californias kärlekspar Ryan and Marissa eller New Yorks sötnötar Dan and Serena? 

För mig vinner Dan och Serena. Jag älskar Ryan och Marissa, men Marissa strular jämnt till det. Dock gör ju även Serena det...


Spexfoto på Vibacke 2011

Hejsan!

 Idag var det spexfoto på skolan, jag och Kim var börnder och såg ut såhär:

Photo by: www.Oliviaengstrand.blogg.se


Pontus gjorde sig iordning för beachen 2011.



Anton var en hårdrockare och jag sminkade han men det syns dock inte på bilden.


Emma och Elin sattsade på Pirates



Ebba och hennes affrokrull har tappat kronan men bredvid henne står hennes prinsessa My.



Filip var en läskig clow och jag sminkade han.



Thomas blev en hamster



Henke var värst som vanligt.



9:2



9:3




Vibackes Vårshow 2011 (Part l)

Hey!

Nu har vi bara en vårshows föreställning kvar, vilket känns jätte tråkigt. Det har varit så kul och mycket arbete med den. Även fast jag bara varot den som presenterar har jag jobbat med den hela dagarna i typ en vecka. Det har varit jätte roligt och jätte mysigt. Ångrar mig inte ett dugg att jag valde att vara med.

Vi har fått som en liten vårshows familj och imorgon tar det slut...

Men här är det lite bilder från kvällens show.


Tvillingarna Andersson, Sanna, Jonna, Greta och My dansade loss medans Ebba sjöng Bron this way.


Otroligt duktiga Lydia sjöng White Light Moment.


Frida sitter och sjunger California King Bed med Klara


Bästa Ebba sjunger Where I stood med Lydia som spelar piano


Henke, Filip och jag presenterar.


Amanda och Ida sjunger Skin


Onaturligt duktiga Sanna sjunger otroligt svåra Hurt.


My dear friends My och Jonna sjunger How to save a life.


We again.


Anton rockar loss på sitt gitarrsolo i Don't stop beliving.


Jonna och Ebba står längst fram och sjunger Don't stop beliving. Vi resten som medverkat står bakom. Ni kan se mig och Filip längst till höger bakom Jonna. (Jag har lila klänning.)


Don't STOP!


Jag måste passa på att tacka Filip och Henke för jag hade aldrig klarat av att presentera själv. :)

TUSEN TACK!


Show must go on!

Hello!

Jag är jätte glad. Nej, rättare sagt, jag var jätte glad. Kom nyss hem från att ha varit med i Vibackes vårshow. Jag, Filip och Henke är en såndär bra grej som presenterar och vi, eller iallfall jag och Filip är sjukt nervös innan man kommer ut på scenen, men sen blir det skit kul! Man får värsta adrenalinkicken, även fast det är sjukt pinsamt eftersom att våra "skämt" suger. Men det är så kul! Fast nu har jag lugnat ner mig och blev helt plötsligt jätte nere och ledsen. Ingen aning om varför, fast det blir ofta så när jag börjar tänka.

Jag är iallfall dödligt trött just nu, så jag ska dra mig ut mot baracken. Ni kommer att få se bilder från showen när alla föreställningar är slut.

 

 
Förra årets vårshow


"Take me to the place where you go. Where nobody knows, if it's night or day.

Please don't put your life in the hands
Of a Rock 'n Roll band
and throw it all away"


Sorry guys, men jag har haft så mycket att göra. Därav inget bloggande. Jag har inte hunnit redigarer mina sista bilder från USA, sorry. Men det kommer. Jag har så mycket att göra på skolan med prov och vårshowen, så j ag hinner inte än. Hoppas ni förstår.

Jag och min syrra har allafall blivit ett Oasis fan under min frånvaro. Dem är fan grymt jävla bra. Min syrra - www.sandraengbergs.blogg.se - visade mig en awesome video när dom sjunger don't look back in anger.

ALLA MÅSTE LYSSNA. (Även du Kimman) ;)



J A G   R Y S E R

 Hör ni refrängen? helt sjukt. Han skulle lika gärna kunna gå hem och låta publiken sköta allt.

Den är så fruktansvärt bra att jag bara vill grina.. Det där är bra musik.


Pirates of the Caribbaen - on Strager Tides

Hi!

Jag ville verkligen se premiären 23.59 i tisdas men jag hade ingen sjukts.. Men jag såg den igår kväll, an d I'm in LOVE! Det är nog mest troligt att det är kaptain Jack Sparrow jag är in love with, för Johnny är ju så snygg, rolig och helt awsome. Men jag tycker också mycket om filmen. Jag tycker att den var ovanligt bra för att vara tredje uppföljaren. Jag tycker att det är helt sjukt hur den bara kan ha fått två i recesioner.

Visst det är ju lite över drivet och barnsligt, men snäJlla det är ju en barnfilm. Det är ju Disney som har gjort den, plus att jag tycker inte att den var mer barnslig än dom första. I liked it.

Jag tycker att Penelope Cruz gjorde ett bra skådispel, jag ver lite skeptiskt innan. Jag behöver ju inte ens berätta att Johnny ägde hela filmen. Den var helt enkelt super bra för att vara en uppföljare.

Jag kände och Hanna var riktigt Pirates så vi, eller jag, tog och stylade oss i piratandan. Check this out. Blev inte jätte bra, men det fick duga.


Jag och nästan allt jag har på mig är second hand. Fråga om det är något speciellt jag har på mig ni vill veta.






Hanna även där är nästan allt second hand.









Både jag och Hanna är stylade av mig.


Sam Phillips gamla grejer.

Hello.

I'm sick, sjukt stressad och jätte trött. Orsak: SKOLAN!

Okej, skolan kanske inte är orsaken till att jag är sjuk, men jag lovar at det har påverkat. Min blogg kommer att vara lite trög nu ett tag. Men jag har så mycket att göra i skolan! Så jag hinner inte med bloggen.


Min bror Nicklas rockar loss med Sam Phillips gamla mikrofon. Det var en av de få saker som var orginal enda från när studion öppnade. Sun Studios. Det betyder att Elivs, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis  använt den där micken. Killen som pratade sa till oss att vi inte fick slicka på micken, för att om det fanns något DNA på micken från Elvis skulle någon galen tonåring ha slickat bort det för länge sen. Sedan menade han på att det också är väldigt äckligt och ohygieniskt. Jag fick dock känslan av att han var en sån som slickade på mickar, god vad det där lät äckligare än jag tänkt mig. Hoppas ni fattar vad jag menar. Men han sa till oss att man får inte ta kort med micken om man inte gjorde någon rockig pose, så Nicklas gick loss! ;)

Det är ett minne som alltid kommer att få mig att skratta.


Eurovision Song Contest 2011

Hey!

Jag var jätte arg när Saade vann i svenska melodifestivalen och nu är jag arg för att att han inte vann i Eurovision Song Contest. Jag tycker att han förtjänade att vinna, vi var ju så nära. Vi låg ju etta så länge och då trodde jag att vi skulle vinna. Sen vann jävla Azerbadjan. Vem som helt utan Grekland skulle ha vunnit.

Fast vi kom ju trea och det är ju det bästa vi kommit in like forever. so jag tycker att det gick bra ändå.



Jag tror även att det var Irland och Danmark jag tyckte vart lite fräna. Sen hon tjejen i blå klänning.








UPDATE: Jag såg att jag råkade visst lägga upp två Ireland videos, så jag ändrar det nu.





Robert Pattinson, we love you!

Hi!

Jag läste precis på Facebook, uscha den meningen kändes inte bra, att ingen mindre än självaste Robert Pattinson fyller 25år idag. Jag måste erkänna att jag faktiskt glömt bort det.



Happy Birthday to the sexiest man on this earth!

Hipp Hipp hurra hurra hurra HURRA!


"A drop in the ocean, a change in the weather...

I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert"



Eftersom att jhag inte har hunnit redigera bilderna från Memphis, så lägger jag upp några bilder som jag tog med mina kompisar för två dagar sen.








Jag och mina vänner Kim, Hanna och Simon njöt av en eftermiddag i solen. Prat, gubbar och solsken! Perfekt! Haha! Jag såg nu att de översta bilderna är mycket mörkare. Men jag har bara redigerat sista bilden.


Inspiration: Paris Fashion Week

Hey!

Jag är ledsen att min blogg suger nu förtiden, men jag har så mycket att göra. Nationella prov hit och dit uppsatser upp och ner. Men jag ska redigera resten av mina Memphis bilder så fort jag hinner. Lovar.

Men jag tänkte läga upp lite insirationsbilder. jag satt och kollade i en gammal Veckans NU! tidning när jag hittade bilder från Paris Fashion Week 2010. Jag älskar klänningen och allt Rachel Bilson hade på sig, fast vilka kläder som hon har älskar jag inte? 

Sedan diggade jag Kiera Knightleys kläder även fast dom inte alls är min stil Det var något med det som tilltalade mig. Om det var att allt satt så jäkla snyggt på henne eller om det var för.. I Don't Know.. 


Kiera Knightley
 




Everything is Chanel


Rachel Bilson



Fruktansvärt snygg som alltid... Hon kör på min favorit stil, att blanda söt och rockigt. Rachel är nog den kändis jag tycker klär dig bäst.

Iallfall. Hennes söta blommiga klänning är från Chanel samt den blodröda väskan. Hennes rockiga "to-die-for" skinnjacka är från All Saints.


God damn!

Hey!

Jag gjorde ett inlägg i helgen och märkte nu att det inte publicerats och det hjälper inte att man trycker på spara punlicera knappen, och nu har jag inte tid att göra ett nytt...

Jag hade iallafall en jätte mysig eftermiddag med mina vänner Hanna och Linn. Vi köpte jordgubbar och satte oss i vi (Alnös centrum) för att äta, vi var i hamnen och fotade. Det var varmt och helt underbart. Me likey!

Thanks girls!


Sun Studios, Memphis, USA.


"Followed him up to the gates of Graceland, I watched him walk right through"

Hey!



Jag är ledsen för min brist på bloggande. Men jag har haft egna saker att göra. Jag vet att mina USA inlägg drygar ut sig, men det tar tid att redigera alla bilder. Det ni ser på denna bild är faktiskt inget annat än Graceland, för er som inte vet är det stället där ingen annan än självaste Elvis bodde. Jag tycker det är hemskt och bar att man får gå in. Det är ju såklart kul och man märker att dom som har mycket pengar kan ha mindre hus som inte är så överdrivna. Sen är det lite hemskt att dom utnyttjar han så mycket. Jag är dock glad att dom respekterar att han inte ville att folk skulle besöka han övervåning, så dit fick man inte gå. Han ville inte att man gjorde det när han levde heller.

Allt var helt sjukt att se, men mer om det kommer imorgon eller nått.


Dear Sandra,

HAPPY BIRTHDAY!

Idag är det ingen mindre än min syster som fyller år. Plus Mattson i min klass, Ulla, Petter och Stina. Får inte glömma Hannas häst Poa. Det är många som kände för att kläckas den 7 maj!

Haha, jag ska iallafall passa på att gratta min syster Sandra som fyller 22år idag! Hon är den perfekta syrran. Hon är omtänksam när det behövs och fruktansvärt retsam resten av tiden. Ett stort GRATTIS till alla som fyller år idag!

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra HURRA!


Jag och min Syster inne på John's Shanghai som ligger på Times Square, New York, USA.


My trip to USA - "Walking in Memphis"

Hola!

Nu har vi varit i Nashville och halva resan har nu gått. Vi är alla väldigt ledsena över att behöva lämna vår favorit stad Nashville, men självklart även peppade för att få se rockens stad Memphis!


On the road. Jag älskar alla lastbilar i USA. Dom är helt otroligt fräna! Här ser ni en av dom snyggast, den var USA inspirerad med stjärnor och ränder.


Vi stannade och åt lunch i Jackson på Casey Jones. Jag vet att det står Old Country Store på väggen, med den låg i "Casey Jones Village"




Jag och Sandra hade den finaste utsikten i det finaste fönstret. Helt sjukt. Vi bodde högst upp. Asså, jag får gåshud när jag tänker tillbaka på allt!


Memphis hade dom underbaraste små parkerna. Vi åt en väldigt speciell lunch i en av dom ena dagen. Haha!








Vissa ville skryta lite med sina bilar. Säger dock inte att personen som ägde denna bil ville göra det. Haha. Snacka om bil.


Det var fränt att se Memphis "baksida" att se alla de gamla mackarna. Totally AWESOME!




Sun Studios, helt sjukt att jag varit där!

 Nu vill min skit jävla dator inte lägga upp fler bilder. Men jag hoppas ni klarar med dom jag laggt upp. Jag kommer sedan göra ett separat inlägg med alla Elvis saker vi sett som till exempel Graceland. Memphis lever på Elvis, du ser han överallt!


My trip to USA - Nashville, I love you!

Hey! 

Jag älskar Nashville. Jag ska flytta till Nashville. Jag vet inte om det är den härliga country stämningen, jag gillar inte country men när man är där kan man inte vilja dansa med, eller om det var den typiska amerikanske små staden. Men jag älskar det. Jag hade en fantastisk tid där, dock blev min syrra riktigt sjuk under tiden vi var där. Vi gick på Grand Ole Opry, vandrade omkring i den stekande värmen och njöt!






Varje affär, pub och bootsbutik har sin egen neonskylt det är väldigt fränt. Det är en sak som jag förknippar med USA och sen när man ser att det är så med egna ögon blir det overkligt.



Sofia och Nicklas första kvällen i Nashville.


Dessa killar blev vi riktigt bra friends med, dom spelade på en krog. Han längst hit frågade oss vart vi kom ifrån och under resten av kvällen blev det en hel del: What do you want to hear, Sweden?, You like this, Sweden? och framför allt Go Sweden! ps. det var jag Sofia och Sandra som räknades som Sweden, Haha! It was one hell of a night, in a good way!


Vi bodde i Music Valley Village på gatan Music Valley drive. Yes, det kändes som vi kommit rätt. Vår resa handlade faktiskt mycket om musik. Vi skulle få höra country i Nashville, rock i Memphis och jazz i New Orleans. I New York är det mest R'n'B. Jag hörde Rihanna hela tiden! Men det var inte min släkt lika intresserad av. Haha!






Ser ni! Allt är så vackert och amerikanskt. I love it!


Sofia at the one and only Grand Ole Opry. Det kommer bara betydde något för dom som vet lite om country. Det var helt sjukt att se. Jag vet att jag är en punk/rock tjej, man jag har en syster som är väldigt country så jag vet faktiskt en del.


Sofia and Nicklas.


Vi gick vilse i den kokande(!) värmen, inte kul. Sofia var helt klädd i svart och jag hade flanell skjorta. Svettdes a lot!


Jag och min bror efter att vi köpt våra älskade hillbilly kepsar. Me likey a lot! PS. tro inte att jag har en mongo fot. Jag spänner den för jag hade dödligt ont i fötterna. Haha!


Haha, jag älskar välkommnandet man fick när man gick in i den fränaste outdoor butik jag någonsin sett ;)


Jag utanför Grand Ole Opry, nu är det kväll och vi ska se en show där bland annat Trace Adkins uppträdde. Haha, jag blev så inspirerad av cowboysarna så att jag köpte mig två cowboy hattar. Det där är ena av dom.



Jag säger hejdå för ikväll med hjälp av en bild på Grand Ole Opry. Jag älskar hela Nashville, Opry alla de snygga cowboysarna. Jag vill tillbaka. Jag ska tillbaka.


Sucker Punch

Hi!

Kom precis hem efter att ha sett Sucker Punch med Hanna, Simon och NTW. Jag hade ju trots allt inga förväntningar, men det var faktiskt bra. Bättre än jag trott, helt annan handling. Visst det var en väldigt pojkig. Men kamravinklarna var skit snygga, förutom när dom filmade in tjejernas olika delar. Handlingen var smart uppbyggd och effekterna, vissa, var riktigt snyggt gjorda. Skådispelet är kanske inget att skryta om, det kändes fjantigt. Men det kan även bero på att dom var strippor så man kunde inte riktigt ta dom seriöst när dom krigade. Haha. Vannessa Hudgens var med, till min glada förvåning. Filmen var fylld med snygga tjejer, eller som skulle vara snygga, men jag tycker absolut att Vannessa (Blondie) var snyggast. Tänk nu inte på ett snuskigt sätt bara för att jag är tjej. ;)

PS. Jag tycker att inledningen var riktigt snygg.


Hanna, Simon och NTW


Simon, Nicklas och jag


Nicklas och jag


Have a great night!


"I said I love you and I swear I still do"

Hello!

Hoppas alla hade en bra sista april igår. I had a pretty good time. Jag kommer inte hinna lägga upp några bilder från Nashville idag, I'm sorry. Men jag har skolan att sköta och mig själv att roa. Jag ska göra matten sen ska jag på bio med Hanna, Simon och NTW, vi ska se Sucker Punch. Det var inte jag som valde, jag dog lite när jag såg trailern. God, so töntig. Men vem vet den kanske är bra. Jag har trots allt inga förväntnigar över huvudtaget.

Jag är bio galen, galnare än vanligt! Förra veckan gick jag på bio tre gånger och denna vecka enbart en gång.  Shit, vad jag lägger ut pengar på bio. Haha. Jag hade på mig dom här kläderna förra veckan när jag såg water for elephants för andra gången. Bilderna är inte bra, jag vet, men jag känner mig dö fjantig när jag ska ta "outfit" bilder.







Hat - H&M
Tröja - Second Hand
Skirt - Second Hand
Svarta Converse - China Town, NY




RSS 2.0