Du är den underbaraste och omtänksamaste! ♥

Hejsan!

Right now I'm incredibly happy! Ingen kan gissa vad jag har på mej! Holy shit, jag förstår det inte själv inte. Bered er på en chock. Jag har på mej ett par Twilight converse som jag fått av min syrra. Hon har målat dom själv. Dom är så otroligt fantastiskt snygga! Helt otrolig härom dan satt jag och drömde om sånna skor, och nu har jag ett par! Jag är så glad att jag sitter och hoppar! Herregud, Sandra, min underbaraste och omtänksamaste och bästa syster! Du är så snäll och tänker verkligen på mej.


Här kommer dom!


Love them! Kommer att ha på mej dom dag som natt, imorgon, övermorgon, dagen efter det, och dagen efter det! Jag tror ni fattar att jag kommer  andvända dom sjukt mycke!

Tack så hemskt mycket! Jag älskar dej Sandra!

Hejdå!


Varning: Du kan börja dregla!

Hejsan!

Idag när jag satt och kollade på lite bilder på internet, dök det helt plötstigt fram, dom snyggaste skor jag någonsin sett, ett par Twilight converse. Jag satt bara och gapade! Då kom jag på den lysade idén att jag söker på google efter fler skor. Jag hittade ännu fler så då blev jag ännu mer avundsjuk! Sen var jag ju även tvungen att söka på Green Day skor, haha, galen som jag är. Hittade även flera där. Här är några exempel:


Visst är dom snygga? Dom första skorna killing me, jag vill ha dom! Älskar dom! Give Me, Give Me, Give Me! Jag har ju länge velat trycka ett märke på mina convers, men jag har inte köpt nya än, så jag har inte kunnat. Plus att jag inte har vetat vad jag ska tycka. Men nu har jag fått mycket insperation, så nu ska jag bara köpa nya convers och sätta i gång och tänka på ett tryck.

Hejdå!


21st Century Breakdown!

Hejsan!


Här kommer Green Days musikvideo till 21st Century Breakdown! Även om ni inte gillar Green Day kan ni se videon, för den är faktiskt jätte coolt. Snyggt gjord! Jag, Green Day beroende Theres, älskar låten och videon! ♥Born into Nixon I was raised in hell.
A welfare child where the Teamsters dwelled.
The last one born and the the first one to run.
My town was blind from refinery sun.


My generation is zero
I never made it as a working class hero


21st century breakdown
I was once lost but never was found
I think I am losing what's left of my mind
To the 20th century deadline.


I was made of posion and blood
Condemnation is what I understood
Videogames of the tower's fall
Homeland security could kill us all


My generation is zero
I never made it as a working class hero


21st century breakdown
I was once lost but never was found
I think I am losing what's left of my mind
To the 20th century deadline.


We are the class of, the class of '13
Born in the era of humility

We are the desperate in the decline
Raised by the bastards of 1969


My name is No One The long lost son
Born on the 4th of july
Raised in the era of heroes and cons
That left me for dead or alive


I am a nation a worker of pride
My debt to status quo
The scars on my hands
And the means to an end
Is all that I have to show


I swallowed my pride
And I chocked on my faith
I've given my heart and my soul
Ive broken my fingers
And lied though my teeth
The pillar of damage control


I've been to the edge
And I've thrown the bouqet
Of flowers left over the grave
I sat in the waiting room
Wasting my time
ANd waiting for Judgement Day


I praise liberty the "Freedom to Obey"
Is the song that strangles me
well Don't cross the line


oh Scream, America scream
Belive what you see
From heroes and cons?Hejdå!


We don't need it, they NEED it!

Hejsan

Snälla läs det här!

Just nu är jag lite smått förbanad. Jag undrar hur vissa i vårt land Sverige tänker?  Dom som tycker att det är för mycket att ge bort en tia till dom i Haiti. Hur kan det var för mycket? Jag har nyss läst både Annas och Kenzas blogg, båda har skrivit om det. Och det fick mej verkligen att tänka efter. Hur kan folk tycka det är för mycket att ge bort en tia till dom som inte har någonting alls kvar, inte familj, hus, mat, ingen i släkten kvar. Hur kan det vara för mycket att ge dom en ända tia?! Det går inte ihop i min hjärna, hur det kan vara för mycket. Nästan alla i Sverige har det ju jättebra, vi har familjer, hus, mat, pengar, kläder och släkt. Om man har en hundralapp över, eller om man kanske har gjort något för någon i sin släkt så man får en hundralapp. Då kan man väl ge den till dom som behöver. Man behöver inte ge bort en hundralapp eller en femtiolapp, om man inte har några pengar kan man ju iallafall ge bort en tia.  Det är lite, men det är bättre om alla ger dom lite än att dom inte får någonting. För alla kan på något sätt få fram en tia. Om man inte har en, kan man ju fråga mamma eller pappa. Annars kan man panta några flaskor, har man inge flaskor hemma kan man väl kolla i någon papperskrog på stan eller nere i vi. Det låter säkert äckligt att ta från soptunnor, men det är nog bra mycket trevligare än att ligga där under ett hus, med en pinne i benet. Ligga där utan vatten och mat. Kan vi då inte sträcka oss ner i den illa luktande soptunna för att rädda folks liv? Är det så svårt? Vi i Sverige som har allt, kan vi inte ge bort en hundralapp. Vi behöver den inte, det är dom i Haiti som behöver den. Jag ska åka till affären och panta dom burkar vi har här hemma sen ska jag ge dom pengarna till dom i Haiti. Det är inte så svårt att hjälpa till, snälla tänk efter om ni kan göra något för att hjälpa till. Tänk bara på hur många som har dött där under tiden jag har skrivit det här eller under tiden ni har läst det här. Tänk efter. Vi kan hjälpa till.

Hejdå!


2010 - det nya året!

Hejsan!

Jag är lite efter med att skriva det här men iallafall. Det känns som att 2010 kommer att bli ett nytt år, ett bra år. Det händer mycket nytt för mej i år, jag flyttar, jag har skaffat ny frisyr, ny header på bloggen och kanske en ny hund i familjen och en massa mer.. 


Som vissa kanske redan har sett så har Sandra hjälpt mej med bloggens header. Jag gjorde själva bilden, haha, på paint! Men Sandra fixade så att den kom in på bloggen. :D

Tack kära systra mi!

Hejdå!


Bandage by Belsebumsan

Hejsan!

Jag hade tänkt att visa en bild från min och Sandras senaste plåtning, den blev faktiskt jätte cool. Det är en av mina favorit foton. Nu efter några års träning har både jag och Sandra utväcklats så nu börjar det faktiskt kännas som "äkta" plåtningar. Jag ska om några veckor åka ner till Sandra och då ska vi fota i en riktig studio, med bakrunder och blixtar. Jag har fotat i en studio en gång förut så det kommer att bli as kul. Längtar!Modell: Me, Myshelf and I
Fotograf: Sandra Engberg (Belsebumsan)


Nu Sandra, min underbarste syster, vill jag passa på och tacka dej för alla dom fantastiska stunderna vi haft när vi har fotat. Jag kanske inte har varit den trevligaste alla gånger, men jag ångrar inte an ända sekund.

Hejdå!


Avatar

Hejsan!

Jag såg alldeles nyss att jag ska göra inlägg nr. 100 nu, shit, det känns inte som att jag har bloggat så länge..

Igår skulle jag, Hanna, Kim och Kajsa gå på bio och se Luftslottet som Sprängdes, men vilken jäkla tur att det inte gick att reservera. För annars skulle vi aldrig ha sett Avatar. Jag har alltid trott att den ska vara jätte dålig, för jag hatar utomjordings filmer och den värkare såå lång tråkig, men herregud vilka felaktiga förutfattade meningar man kan ha! Det var den bästa film jag sett på så länge. Den var allt annat än lång tråkig, den var så spännande ett tag så jag fick ju nästan panik! Det var allt i en och samma film, Romantik, Spänning, Sci-Fi, Action, Äventyr, Drama. Allt i en fantastiks blandnig! Animeringen var fantastiks, jag som tyckte vargarna i New Moon var snyggt gjorda, haha, dom ser ju ut som skit jämfört med det här. Den var helt fantastisk! Men jag måste skynda mej nu, ska med Sandra till Evelyn och spela spel. Men kort fattat det var det BÄSTA utomjordingsfilm jag sett, den var otroligt väl gjord, men det var ju trots allt världens dyraste film och den tog typ 10 år att göra. Men herregud, Jag säger bara: Se den! Annars missar ni något fantastisk! Den får 10/10 av mej.
Hejdå!


Dagens bästa!

Hejsan!

Idag när jag och Hanna kom ut från toan på Konsum, stog det en söt lite gammal gubbe vi frukten. Och när jag gick förbi sa den lilla gubben dagens skönaste kommentar:

"Är det en modeshow här?"


Haha, sen flinade han så sött. Sen när vi kommit utanför Konsum brast jag och Hanna i skratt. Ett gått skratt förlänger livet.

Hejdå!


Happy Birthday Hanna André!

Hejsan!

Idag den 10 januari fyller min söta lilla HanniPie år idag! Grattis Grattis! Nu blir det femton ljus i tårtan. Hoppas du får en underbar födelsedag med mej, Kim, din familj och din släkt!

Ett fyrfaldigt leve för Hanna André som fyller moppe idag, hon leve hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!

Grattis älskling! Älsker dej! <3


Sommar brun.

Hejsan!

Nu har Kim och Elin kommit hem från Gran Canaria och båda är ju bruna som, gah, dom är jätte bruna. Nu är jag avis, det är så fint att vara brun, jag läntar inte till sommarn för jag älskar vintern och dess kyla. Men jag längtar till man blir brun! Nu har Farmor också åkt och kommer hem om två veckor, hon kommer ju att vara hur brun som helst! Då kommer jag att bli ännu mer avis. Det är ju bara att njuta av vintern medans den är här, för tiden kommer att gå så snabbt. Helt plötsligt är det sommar och man ligger på stranden och solar för att få den fina brun färgen.
Hejdå!


A Part of Me ♥

Hejsan!

Nu kommer Twilight Freaket jag skriva om Twlilght igen. Men jag kan inte hjälpa det Twilight är kärlek för mej. Och igår hittade jag världens vackraste och mysigaste video på YouTube. Jag blir tårögd när jag hör den och med dom där meningarna, det blir så känsla. Jag är förälskad. Låten är så vacker så att det gör ont i hjärtat! Låten heter River flows in you den är underbra. Det är ingen som sjunger utan det är bara ett piano, men det behövs inte mer. Den är helt obeskriviligt vad den är underbar. Alla låtar i the Twilight saga är fantastiska, men den här är det nått speciellt med den här. Videon är obeskrivlig och jag tycker att den ska ses av alla som sett Twilight or New Moon och gillar den.  Det måste låta som att jag är galen, men då får det göra det, för det är sant jag är galen. Men jag kan inte hjälpa det, Twilight är en del av mitt hjärta, en del av mej. ♥
( PS. det är faktiskt jag som har gjort bilden, helt by myshelf. Jag har bara andvänt mej av paint och lite lite photoshop. )


Hejdå!


Nu är jag klar.

Hejsan!

Idag den 4 januari 2010 kl. 08.00 klippte jag, Theres Engberg, av mej håret. Eller iallfall mycket av håret. Det var lite läskigt när hon satt upp det i en låg hästsvans och sen klippte hon av den. Sen la hon hästsvansen, med allt hår hon klippt av, framför mej, det var pretty scary. Så jag satt ock kollade på den hela tiden. Sen fick jag ta med den hem så nu ligger den mitt framför mej igen. Haha, men jag blev iallafall väldigt nöjd. Jag kommer nog att testa att klippa mej ännu kortare sen, men det var skönt att börja med något längre. Så här blev det:

Hejdå!


Nu har jag bestämt mej.

Hejsan!

Jag har bestämt mej. Och jag kommer att föjla marijoteten och klippa mej kort, men inte så kort som jag hade tänkt, och visade på bild, utan jag ska börja med något som är lite längre. Så kanske det blir kortare sen. Vi får se hur jag ser ut i den här frisyren, om jag passar i kort, om jag kommer att sakna mitt långa alldeles för mycket. vi för helt enkelt se hur jag trivs, om jag trivs bra i kort är chansen jätte stor att jag klipper mej lika kort som jag hade tänkt. Det är även en av Rihannas frisyrer jag ska klippa mej efter nu. Nu är det bara en timme kvar tills jag sätter mej i frisörs stolen och klipper mej. Shit det här är såå spännande. Innan jag går och gör men klar tänkte jag visa en bild på hur jag ska klippa mej. Jag börjar med något lite längre. :)

Hejdå!


RSS 2.0