" I am the who when you call, Who's there? "

En mer fin halloween sminkning, med bara ett sår.
 
Men jag kände ju såklart för lite mer blod och blåmärken. Men måste säga att jag fortfarande gjorde en väldigt "fin" sminking på det sättet att jag brukar alltid överdriva med allt och verkligen gå fullt ut. Men inte idag,då blev det mer diskret. 
 

This is Halloween!

En nästan färdig sminkad jag inför kvällens halloweenmiddag.
 
Boys and girls of every age
Wouldn't you like to see something strange

Come with us and you will see
This our town of Halloween

This is Halloween, this is Halloween
Pumpkins scream in the dead of night

This is Halloween, everybody make a scene
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright
It's our town, everybody scream
In this town of Halloween

I am the one hiding under your bed
Teeth ground sharp and eyes glowing red

I am the one hiding under yours stairs
Fingers like snakes and spiders in my hair

This is Halloween, this is Halloween

Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!
In this town we call home
Everyone hail to the pumpkin song

In this town, don't we love it now
Everybody's waiting for the next surprise

Round that corner, man hiding in the trash can
Something's waiting no to pounce, and how you'll scream!

Scream! This is Halloween
Red 'n' black, slimy green

Aren't you scared
Well, that's just fine

Say it once, say it twice
Take a chance and roll the dice
Ride with the moon in the dead of night

Everybody scream, everybody scream

In our town of Halloween

I am the clown with the tear-away face
Here in a flash and gone without a trace

I am the who when you call, Who's there?
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright

This is Halloween, this is Halloween
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!
Halloween! Halloween!

Tender lumplings everywhere
Life's no fun without a good scare

That's our job, but we're not mean
In our town of Halloween

In this town
Don't we love it now

Everybody's waiting for the next surprise
Skeleton Jack might catch you in the back
And scream like a banshee
Make you jump out of your skin
This is Halloween, everybody scream
Wont' ya please make way for a very special guy

Our man jack is King of the Pumpkin patch
Everyone hail to the Pumpkin King, now!

This is Halloween, this is Halloween
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!

In this town we call home
Everyone hail to the pumpkin song

La la-la la, Halloween! Halloween!

Cowgirl by Belsebumsan

Modell: Theres Engberg
Fotograf: Sandra Engberg

the Twilight saga Breaking Dawn part II - 15 days left!

Den senaste tiden har jag varit så sjukt Twilightig. Jag är typ sjukt taggad inför twinight, och jag läser Breaking Dawn just nu och jag känner bara mig i den där stämningen. Det är faktiskt en ganska mysig känsla. Nu är ju allt snart slut, så nu är det liksom sista uppladdningen. Oh, det blev pirrigt i kroppen nu. Sista filmen, sista premiären och sista gången man får ha den där spännade känsla precis innan filmen börjar. Pulsen ökar en aning, man har Hanna vid sin sida och båda är taggad till tusen. I like that.
 

" I see trouble on the way. I see earthquakes and lightnin'. "

Bild från Hannas twitter. Jag visar hur man spelar biljard med stil haha ;)
 
Igår firade vi ju sötaste Julia på biteline. Det grymt mysigt! Vi skrattade återigen så att folket runt omkring måste ha blivit värsta less, men det går inte att hjäpa när man har så grymt roliga kompisar som jag har. Sen gick vi till Down Town och spelade biljard, vilket jag totalt suger på! Men jag vann faktiskt en gång, wiho! Kvällen slutade inte alls som jag tänkte, men annars var det hur mysigt som helst!  
 

Happy Birthday!

 
Idag fyller världens sötaste Julia Viklader 17 år! Jag ser sjukt mycket fram emot ikväll. Girlsen och jag ska käka på biteline, umgås och vi ska fira Julia, vilket hon vill eller inte haha. Men nu har jag verkligen inte tid att sitta här och blogga. Men först:
 
Ett fyrfaldigt leve för Julia som fyller 17 år idag.
Hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!
 
 
 

" I am the shadow on the moon at night. "

 
Close up på make-upen från i torsdags,då jag var en varulv. (bilden är tagen när jag kom hem från skolan så sminket har hunnit försvunnit och blivit lite utsmetat. Men det är bättre än ingenting.)
 
NU ÄR DET LOOOOOV!!
 
Vilket jag invigde med en grymt lugn och skön kväll. Jag känner mig väldigt avslappnad och lite lätt irriterad men det är av helt andra anledningar. Men det blir nog bra snart! Sonja Toomingas, vad vore jag utan dig? Ibland förstår inte jag hur du orkar lyssna på allt jag säger. Men jag är väldigt väldigt glad att du gör det. Annars hade mitt huvud sprängts av alla tankar. Jag hade även en väldigt effektiv och trevlig eftermiddag med Kim Kollberg idag. Den kvinnan saknar jag otroligt mycket. Jag var ju så van att träffa henne varje dag i skolan hela 7-9:an. Och nu träffar henne för sällan och Men när jag väl träffar henne skrattar jag åt typ varje ord hon säger. Grymt skön person! Jag är evigt tacksam att jag har dom och alla andra av mina underbara kompisar. Ni är bäst!
 
Imorgon har jag många roliga planer på G, så nu är det nog dags att gå och sova så att man orkar med allt.
 

" Ride with the moon in the dead of night "

 
Idag hade jag en super kul dag på skolan. Vi skulle sminka oss själva och nu var det halloweensminkningar. Jag var en varulv, sen bar folk vampyrer, skelett och lik. Sen skulle vi åka till en lågstadie skola och läsa spökhistorier för barnen och dela ut godis. Men jag har nog aldrig känt mig så utsrirrad som jag gjorde när vi gick omkring i korridorerna och skulle äta i matsalen, fullt sminkade och utklädda. Det var kul att se allas reaktioner. Nu är jag mer pepp än ever på att halloween ska komma så man får klä ut sig igen.
 
Så här såg jag ut (nu är sminket lite utsmetat och borta för det här var när jag kom hem efter skolan), men jag hade även på mig en stor päls istället för t-shirt.

the Twilight saga Breaking Dawn part II - 20 days left!

 
Åh, fina minnen. Igår köpte jag och Pie:n våra twininght-biljetter. Kommer bli freaking awesome. Längtar så att det pirrar härligt i magen. Kim fick mig att förstå att det är väldigt nära när hon skickade smset: Det är snart Breakingh Dawn! Jag kan säga att jag var ganska chockad av att höra dom orden av henne men det kändes bra! Det känns dock lite konstigt att hela twilight sagan håller på att ta slut. Men den har redan spridit så mycket glädje i mitt liv, så jag är pepp för premiären!

Happy Birthday!

 
Hejsan!
 
Idag fyller min väldigt fina kompis Lina Löfgren 17 år. Wiho!! Lina är en person som hjälpt mig sjukt mycket (även om hon inte vet om det själv), hon är en person man känner att man kan vara öppen med, hon har ett skratt som smittar av sig, hon är äckligt rolig att kolla på skräckfilm med för hon blir sjuuukt rädd och hon har extremt långt hår! På något sätt, som jag tror att bara hon och jag förstår, är vi väldigt lika. Vi förstår varandra. Jag har bara känt Lina i ett år och ja två månader, men det känns så sjukt mycket längre. Men nu ska jag önksa henne ett stort fett jävla GRATTIS för det förtjänar hon och jag hoppas att hon får en fantastisk födelsedag med Jocke och Nellie!
 
Ett fyrfaldigt leve för Lina som fyller 17 år idag!
Hon leve hip hipp hurra hurra hurra HURRA!!
 

21 oktober 2012

Hejsan!
 
I fredags hade jag faktiskt en väldigt bra dag. Det var vandring med klassen, sen fördrev jag tiden med Lina innan vi skulle gå och se premiären av Paranormal Activity 4 med Karin och Elin. Jag var sådär sjukt övertrött efter vandringen så jag skrattade lite sådär för mycket åt typ vad som helst, haha. Sen igår blev det jobb här hemma på gården. Kvällen blev inte alls som jag planerade, men det var bara att göra det bästa av det och det blev ändå väldigt mysigt!
 
Jag må vara lite nere och ha lite för mycket på tankarna just nu, men när jag tänker på alla de efterläntade och mycket roliga saker jag har inplanderade nu fram över måste man ju bara le. Så som Brad Paisley konserten, Stockholms resa med syskonen, Green Day's dos skiva släpps, boda borg, Twinight och BREAKING DAWN, min sminklärare Petras luciatåg i Jättendal, luciavakan på bio, THE HOBBIT(!!!). Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt eller ha råd med allt, men kul ska det bli!
 
The Hobbit, den mest efterlängtade filmen enligt mig. 12/12 -2012
 
 

Katie will be watching

 
Såg nyss premiären Paranormal Activity 4 men Lina, Karin och Elin. Måste säga att jag var besviken i början, för den var väldigt lång och förutsägbar. Men sen när slutet närmade sog höll jag nästan på att dö. Holy crap, sjukt läskigt. Säger bara: Katie is coming! Men det var väldigt kul iallafall för folk, så som Lina och Karin, skrek som galningar, medan jag och de andra skrattade åt de som skrek. Okej, jag erkänner. Jag skrek på slutet jag med. Jag och Lina höll på att klämma sönder varandras händer, jag kunde inte sitta still med bena de sista typ fem minuterna och jag får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på tre scener där på slutet. God, jag älskar skräckfilmer! Men jag tycker inte att den här höll samma höga ribba som första filmen gjorde första gången jag såg den. Men klart sevärd, men var beredd. Katie is fucking freaky!

" When you can't really function you're so full of fear "

Hejsan!
 
Min blogginspiration är på noll just nu. Jag har för mycket annat på tankarna. Men det mesta flyter på lugnt och skönt just nu. Skolan är stressig, ja, men kompisarna gör den så sjukt kul och vår ny smink lärare Petra verkar helt totalt grym. Så himla lik mig, så jag tycker att det ska bli riktigt kul att se vad för roliga saker vi ska hitta på med henne.
 
Annars saknar jag hela helgen som nyss var. Den var så himla fin och underbar. Jag hoppas på fler sånna stunder. Men jag tror att den här helgen också kommer bli pretty nice, har ganska mycket roligt in planerat tror jag.
 
 
Hahaha, det här är jag för typ två år sedan. I början av nian. Kan knappt förstå att det där är jag. Jag har förändrats så sjukt mycket. Men jag kan inte hjälpa att le när jag ser sånna här bilder. Så många otroligt roliga minnen, livet var så mycket lättare och jag visste så lite om framtiden.

" I had a dream that I kissed your lips and it felt so true "

Inatt drömde jag en fantastisk dröm. En dröm om Green Day, hehe. Jag var äntligen på en Green Day-konsert och en av mina högsta önskningar slog in ( jag har skrivit vad det är här en gång, men vet inte om någon kommer ihåg haha ) och blev ännu bättre än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Mysigaste kramarna och pussarna av BJ. Fuck, hatar att det var en dröm. Annars hade jag varit lyckligaste personen i heeela världen. Oh.
 
 
Gah, Billie Joe Armstrong jag blir lycklig av att bara kolla på dig. Jag vet att jag är jätte nördig just nu, but I can't help it.  Freakin' love him. 

" But if you never try you'll never know. "

Just nu har jag så sjukt mycket tankar i huvudet. Mina egna och andras. Jag har så mycket känslor i kroppen att jag inte vet vad jag känner. Otrolig lycka, besvikelse, smicker, ilska, tårar, kärlek, allt. Väldigt mycket händer på samma gång. Mycket bra saker och andra sämre saker. Men jag ska se det positivia i det här och det är att  det nyttigt och lärorikt på ett sätt. Ni förstår antagligen inte vad jag menar, men det spelar ingen roll för jag förstår. Jag känner att jag inte ska gräva ner mig nu och grubbla sönder som jag brukar. Nu ska jag reda ut allt och se att allt kommer lösa sig. Nu ska jag lägga mig och sortera mina tankar innan huvudet sprängs.
 
Jag, Nellie och Linus.
 
 
 
 

14 oktober 2012

Den här helgen har varit väldigt bra. Två sleep-overs hemma hos mig. En fredag fylld med massa tjejer, jävligt god mat och mycket prat om allt och ingenting. Och en väldigt myyysig och bra lördag, följt av en fortsatt mysig söndag och en middag hos mormor. Detta var precis vad jag behövde, nu är jag glad och lite mer utvilad inför en till skolvecka.
 
Jag och min söta men lilla klass.

11 Oktober 2012

Jag och Lina har lite kul och testar kepsar, haha.
 
Idag hade jag en grym dag. Min klass som består av hela åtta personer tog med oss vår mentor och åt på bite line. Oooh, så sjuuukt gott. Jag åt tills jag trodde att jag skulle spricka. Men det var mycket mysigt och man får lära känna klassen lite bättre. Sen drog jag, Nellie, Lina och Karin till Birsta och bowlade lite. Inte min starkaste sida, men vi hade underbart kul. Vi skrek så myckat av lycka varje gång vi fick en strike så att alla andra som bowlade vände sig och kollade på oss och skrattade. Haha, men sånt bjuder vi på. Nu måste jag göra läxa. Later! 

Bandage by Belsebumsan

Modell: Theres Engberg
Fotograf: Sandra Engberg
 
Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade den här och kände för att visa den. Kommer ihåg hur kul jag tyckte att den här plåtningen var. Vi var så nöjda. Haha, fast jag tycker fortfarande att den där är ganska frän. Men har tyvärr inte tid att blogga nå mer nu. Nu måste jag ta och gö klart en skoluppgift. See u!

" shut your mouth 'cause you're talking too much and I don't give a damn anyway "

Aloha!
 
Jag har några konstiga reflexer ibland. Idag skulle jag och min kära klass åka inlines på skolan, och ohej vad det gick. Tills jag ramlade och skrapa upp låret på asfalten. Aj. Jag har nämligen en skumm reflex att när jag blir rädd sätter jag mig ner. Vilket gjorde att jag började luta mig bakåt vilket gjorde att inlines for rakt upp i luften och min rumpa pang ner i asfalten. Samma sak hände när jag åkte vattenskidor, allt går bra i början sen när jag blir freaked out över något sätter jag mig ner i ren reflex. Hahaha, fungerar inte alltid så bra har jag märkt. Men kul hade vi iallafall!
 
Men men, sånt händer. Inget farligt. Nu ska jag dra tänkte först bara visa lite bilder på mig och min kära familj sen i lördags.
 

" Life's a cruel crushing son of a bitch "

Hejsan!
 
Bloggen blir lidande när man har en helg fylld med saker att göra. Men det är sånt man får leva med. Den här helgen har varit full packad och väldigt rolig! I fredags var jag med Kimsan och vi gick på bio. Och lyckades med det omöjliga: Att komma för sent till bion när man var inne i stan 1½ timme innan filmen började. Men kul hade vi ändå. VI såg the dark knight rises och helvete vilken bra film. Sjukt imponerad.
 
Sen igår så var det fest x2. För var det bröllopsmiddag för Maria och Mathias (dom som gifte sig på det hemliga bröllopet som jag var på i sommras) och sen bar det av till Carl på hans födelsedagsfest. Jag och Sonja var inte riktigt på partyhumör, men vi gjorde det bästa av det och kvällen slutade bra iallafall tycker jag. Det var roligt att bara sitta och kolla på dom andra, hahah.
 
Nu kommer lite bilder från i fredags. Jag tänkte börja med att visa hur jag såg ut, tänkte ju försöka bli lite bättre på att ta kort på mina sminkningar och kläder och här är en början.
 
 
Sen så kommer tre riktigt fina och skarpa bilder på mig och Kim, det är något fel på min kamera, haha. Vi ser lite smått borta ut, men vi kan bli ganska flumma så det hör till! ;)
  

Knowin' you can always count on me for sure that's what friends are for

 
Kim Kollberg, det är nog den person jag skrattat mest med i mitt liv. För det spelar ingen roll vad man gör, på något sätt blir det alltid roligt. Hon har förlängt mitt liv med många år. Kimsan, jag saknar dig och har inte träffat dig på förlänge. Nu måste vi göra något åt saken. Awesome.

" Just don't let it end before we begin "

 
Fotograf: Josephine Wallin
Modell & Make-up: Me, myshelf and I
 
 
Everyone knows life has its ups and downs
One day you're on top of the world and one day you're the clown
Well I've been both enough to know
That you don't wanna get in the way when its working out
The way that it is right now

" All the girls in town look you up and look you down, I know "

Hi!
 
Jag vet inte hu rlänge jag tänkt skriva det här. Men bättre sent än aldrig. Fredagen spenderade jag med min bästigaste Sonja och vi gjorde absolut ingenting. Men hur skönt är det inte när man bara sitter och pratar i typ timmar, lyssnar på lite musik och bara är. Grymt härligt! Sen på lördagen blev det jacuzzi hemma hos Simon men Olivia, Niklas och Hanna. VIlket alltid är lika roligt. Jag höll dock på attt dö av värmeslag.. Men även då satt vi mest och pratade och myste. Spelade lite spel och skrattade.
 
Niklas och Simon visar lite bromance, haha!

" I like your lips like I like my Coca-Cola "

Hey!
 
Nu blir det ganska personligt här, men jag vill skriva av mig det någonstarns. Min syrra fick mig nyss att tänka om väldigt mycket. För jag är väldigt naiv när det kommer till kärlek och känslor, jag har lätt att se förbi det förflutna och de misstag som gjorts Jag är så när det kommer till familjen, killar och kompisar.  Ja, jag kan bli riktigt arg, men jag är sällan långsur och vill alltid fixa så att det blir bra igen. Jag vill oftast bara se det bästa och har ibland för lätt att förtlåta.Vilket säkert inte är så himla smart egentligen. Jag vet att jag måste sluta ignorera det dåliga hela tiden och se den hela bilden. Jag förstår varför många av mina fina vännner har en negativ syn på en viss sak, även fast jag vet att dom är glad för min skull. Men jag vill att ni ska veta att det känns bra nu och jag tror att allt hänt för en anledning och jag vet riskerna men jag vill chansa iallafall, för det känns rätt.  
 
 
 

" Don't stop me now I'm having such a good time "

Hey!
 
1:a Oktober. Jag känner att jag har hamnat lite efter med läxor, bloggen och livet. Men när man har dagar som den här spelar det ingen roll. Man måste ta vara på dagar som denna. Njuta av dom och minnas dom. Den här dagen har varit den mysigaste på länge, åh. Jag gillar den här föändringen så här i början av oktober. Jag hoppas att det håller i sig. Leendet på mina läppar är ganska svårt att få bort och jag gillar den känslan. Puss på den här dagen.
 
 

RSS 2.0