Crazy Lobster!

Tjabba!

Tjabba! - Hanna

Här sitter jag, röd och glad. Jag är bränd som en liten räka. Bah, chilla på stranden i flera dagar. Jag och Hanna ska satsa på en karriär inom hiphop, yooh floow. Hahah, jag är trött.

Jag har iallafall inte kunnat  blogga på flera dagar för mitt mobila bredband har låst sig. Jag behöver en PUK-kod och vet inte vad det är. Life is great, så nu bloggar jag hemma hos min lilla inte fullt lika röda räka Hanna. Jag hoppas att det löser sig med mitt internet snart, måste söka koden. Då kan jag börja blogga igen.

Stå ut!


Puss!


Jag och Hanna satt länge och diskuterade vilken bild jag skulle lägga upp på mig. Glad, drogad eller fin. Jag valde drogad. Haha, alla tre blev hemska så då var drogad roligast. Haha, det är kul att det är bara jag som tycker att jag ser lite smått hög ut xD

Oredigerade bilder jag och mina kompisar togför ett tag sen.
 Jag är ju hos Hanna så jag kan inte redigera dom.


My trip to USA - Last stop, New Orleans!

Hejsan!

När vi kom till New Orleans blev jag äcklad. Vi bodde på Royal street som är en gata nedanför Burbonstreet som är New Orleans kändaste gata. Det var knarkare, uteliggare, fyllon, horor i min ålder så långt ögat kunde nå. Det var vidrigt. Att se så unga flickor stå och sälja sig för sex på gatorna i string och nästan obefintliga bh:ar. BLÄ!

Men när man kom ut frpn kärnan och mer i utkanten på stan var det jättevackert!


Moder och syster en morgon när vi åt frukost på Subway i New Orleans.
Vi bodde i den franska kvarteren och här ser ni en av alla hundra franska balkonger.


Varje år har de en festival, eller om det är oftare, dom slänger iallafall upp (plast)bärlhalsband på ledningar och balkonger.
My trip to USA - This has happend

Hejsan!

Jag ska snart göra ett inlägg om när jag var i New Orleans. Men först tänkte jag gå egonom vad min tidigare USA-inlägg har handlat om. Jag kommer knappt själv ihåg.

Vi startade vår resa i självaste New York, vilket är min största förvåning. Allt var så städat, fint och framför allt säkert. Det stod en polis i varje hörn. Jag älskar den staden. Åh, jag lääängtar tillbaka! Vi åkte iallafall om kring på massa turistbussar, vilket göre att jag har sett hela Manhattan, delar av Brokleyn och Queens. Nästa gång jag ska dit ska jag besöka allt jag såg denna gång.

Sen flög vi till NASHVILLE! Vilket är min favorit stad. Jag kände så fort att jag klev ut på gatan att: This is it. Det var underbart, kändes hemma och allt var perfekt. Kunde ha stannat där i veckor. Love it. Vi gick omkring kollade på Boots och hade en awesmoe kväll inne på en pub. Amazing. Vi besökte Grand Ole Opry!

Sen bilade vi till Memphis via Jackson. Först kändes det lite läskigt det var mycket fyllon och horor på vägarna. Jag kände mig väldigt osäker, för Memphis är trots allt nummer fem på listan över städer med mest mord i USA. När vi var där skedde det tre mord och fem knivhögg. (Det var en 13 årig kille som kvin högg fem av hans kamrater.) Men sen blev det mycket bärttra när vi besökte Sun Studios och Graceland. Hela Memphis lever på Elvis hans finns överallt.

Till sist hamnade vi i New Orleans.

Läs vidare i nästa inlägg ;)


See U later!

Aloha!

Idag har jag varit med min länge saknade bästa sötaste vän Julia Berglund. Love you. Och nu ska jag dra till vår sjuga i Gårdsjön med min inte så jätte saknade vän Hanna, ta inte illa upp sweetie, jag menade bara att du bott hos mig den senaste veckan ;) Vi ska iallafall ha det helt AWESOME där och bada, bada, bada! We likey. 

 Aja, jag ska dra nu men vi hörs på lördag och då har jag massor med bilder och här kommer en bild från Memphis.

Jag skulle lägga upp en bild men mitt internet fungerar inte. Ledsen.

Trevlig midsommar i förskott!


My trip to USA - "Walking in Memphis" (Part lll)

Hejsan!

Min resa till USA var underbar och jag tänker på den hela tiden.. Men jag tycks inte kunna få USA-inläggen klara. Men nu kommer de sista bilderna från Memphis.


Systra mi poserar med några av sina favoriter.
En söt bild på min bror och hans flickvän Sofia. Vi sitter och äter på Flight som ligger på Mainstreet i Memphis. Super gott!


a Fairytale on Mainstreet, Memphis.


Photo - Redigerad(dåligt jag vet, hade brottom): By me.


14/06/2011 - Det skrevs historia

Hejsan!

14 Juni 2011 - Min avslutnings dag. Igår jag ur nian. En fantstisk och hemsk dag. Men 9:1 är slut...

Jag sov hos Myggen med Jonna. Vi hade en jättebra kväll hos My. Jag saknar er tjejer! Jag vet att det inte är sista gången jag ser dom, långt ifrån, men jag saknar er dom endå. Kim kom och jag fixade och och sedan drog vi till kyrkan. Vi hade en fin liten avsluning som innehöll tråkigt talk, Sonjas goda piano kundskaper, hallelujah, what are words och en del tårar. Jag fick otroligt nog två stependium ett för näst bäst betyg och för mina goda bildkundskaper. Jag är så otroligt chockad över att jag van för näst bäst betyg, jag visste att jag hade bra betyg, men inte så bra. Stolt är jag iallafall. 

Sadan vandrade vi vidare till tunet och sa goodbye(...) till alla underbara kompisar. Jag fällde många tårar och blev allmänt väldigt kramig. Jag gick hem och fikade med min stolta släkt. Tror att min syrra var mer chockad än vad jag blev över mitt stependium föör näst bäst betyg.

Jag och mina kompisar Hanna, Kim och Linn möttes upp i Wii och med hjälp av moppeder, regn och skratt hämtade vi Julia och hamnade till sist hemma i min barack. Vi åkte tillbaka Wii för att hämta Anton och när vi kom hem så kom även Frida och Emelie. Vi hade en underbar kväll/natt med film, mys, Antons sjukligt bra gitarrkundskaper och mycket skratt och prat. 

Tusen tack för en underbar kväll och dag allihopa!


Jag och Mattson kommer in marscherande i kyrkan. Glada och embarrassed. Bakom oss ser ni söta Kim och Oscar. Ps. Min klänning och ringar är ifrån USA


9:2


Får stependium för andra gången


We're going out!


Hahaha! Min min! Jag har iallafall fått mina betyg. Jag är nöjd.


Jag och min älskade kompis My. <3


Min älskade lilla lilly kommer och grattar sin faster. <3


En liten del av 9:1. Från vänster: My, Erik, Kim, Oscar, Jag och Elin


Nästan hela älskade 9:1. Från vänster: Simon, Rochella, Rasmus, Elias, Viktor, Tobias, Erik, Kim, Oscar, Jag, Elin, Mattias, Jonna, Carl och My. De tre på den undre raden är: Pontus, Thomas och Jossan


Hahaha, den här bilden är helt fail på mig. Jag har en blomma i ögat och fyra smilegropar.


Jag kramar min kompis Anton hejdå. Eller okej, inte hejdå, jag var ju med han på kvällen. Men hejdå för stunden.. ;)


haha, en lite bättre bild på oss


Jag och min bildlärare Åsa.


Liten del av 9:2. Hanna, Julia, Sonja, Ewa, Simons huvud, Linn, Nisse, Linn K, Adam, Emma, Zebbe och Petter.


Hanna och i bakrunden Julia


Jag och min underbara Jonna. <3


Jag och Pontus. Han är den enda jag har gått i samma klass med sen ettan eller kanske tidigare. Det kommer iallafall bli konstigt att inte gå i hans klass.


Jag, Linn och Kim! <3

9:1 Jag kommer alltid att älska er och kommer aldrig glömma er.


Where am I?

Hejsan!

Jag har tappat bort mig själv i mig själv. Förr var jag helt galen i kläder. okej, jag är fortfaramnde det om inte mer. Men jag bryr mig inte längre lika mycket om hur jag ser ut, fixar inte håret och utmanar inte mig själv med nya sminkningar varje dag. Någon tänker säkert det är väl bra att jag är mindre fåfäng. Men jag är inte fåfäng, jag har inga problem att gå utan smink och ofixad. Utan det är ett intresse jag har. Men jag har inte haft orken den sista tiden. Det är bara två gånger i veckan som jag fixar mig riktigt med mycket smink och stylat hår och kläder som alldeles för overkill för att ha på skolan. Vilket är jätte lite för att vara mig. Men jag känner att jag är nära på att hitta mig själv igen.

Ett exepel på att jag tappat bort mig själv är att jag har fixat mer mer dukningen till avslutningen än själva klänningen. Jag brydde mig inte om att hitta skor fören i helgen. Fast det finns lite kvar av mig eftersom att jag valde teamát på dukningen efter vilken för det är på min klänning ;)

Jag håller på att färga håret nu och märkte precis att det var blekning i hårfärgen. Så nu är jag rädd att det ska bli Rihanna-chockrött, viket är den färg jag velat ha hela tiden. Ända sen tidigt i år har jag försökt förga håret så rött men topparna fortsätter vara svarta. Men vi får se hur det blir nu. Jag är spännd.


Precis sådär ser mitt hur ut nu, fast kortare och lockigare. Kommer det att bli...


den mer chockiga röda?


AHH! nu såg jag att det börjar bli orange! Jag dör, det här är jätte spännande! Jag är jätte glad och rädd samtidigt! :P


My trip to USA - "Walking in Memphis" (Part ll)

Hejsan!

Det är otroligt att jag har några läsare kvar. Jag hade glömt bort hur länge det var sen jag bloggade. Men jag har tillbringat igår och idag på starnaden med min klass. Det är ju snart slut på 9:1...

Men iallafall, idag satt jag och Carl och pratade lite om USA och då kom jag på hur mycket jag saknar USA! Sen kom jag på att jag inte bloggat klart om min resa till USA. Så här kommer det en fortsättnig.


Haha, jag skulle ju inte gå in den där genvägen ;)


Det där är dörren Elvis och Johnny Cash gick in igenom innan dom blev upptäckta.


Sun Studios


Myggen

Hello!

Nu är jag hos Myggen och vi ska dra till Vårshowen. Skolan är så snäll och bjuder på pizza. Tjoho.Jag och Mysan


Hörs sen!


the Twilight saga Breaking Dawn - 164 days left!

HELLO!!

I'm in love. Jag har så många nya twilight nyheter! Det här kommer blir ett långt inlägg, men läs ni som orkar. Det är spoiler varning på detta inlägg om ni absolut inte vill veta något om Breaking Dawn innan ni ser den. Jag svarar ja på er fråga om jag är en nörd. För om sanningen ska fram är jag ett stort fett Twihard, and I'm happy for it.

Först och främst var det Mtv Movie Awards igår vilket innebar detta för TTS:


Some photos from the awards:
   
                


Kristen Stewart var helt sjukt förbannat snygg. Hennes klänning är to die for!

 

 

 
Bröllpsinbjudningarna är klara. Check it out: 

Klassiskt och stilrent, me likey!


Sist men absolut inte minst, Breaking Dawns trailer har släppts!
OH.MY.GOD! Jag dog lite när jag såg den. Jag kan inte vänta längre!Check it out!


"What kind of guy would I be If I was to leave when you need me most"

Please read


Jag har många gånger hört låten What are words, Sofia sjöng den bland annat på vårshowen. Men jag har aldrig lyssnat på den. Idag berättade de på radion om bakrunden till låten och sen spelade dom den. Då lyssnade jag för första gången på låten, lyssna på varje ord. I cried like a baby.

För er som inte vet sjunger Chris Medina sin egenskrivna låt What are words till sin fru som var med i en bil olycka och fick allvarliga hjärnskador. De frågade Chris efter olyckan om han skulle stanna hos henne eller move on. Han svarade att han självklart skulle stanna. Det är det han sjunger om i denna låt. Han förklarar hans kärlek till henne trots att hon är allvarligt sjuk och knappt kan gå. Hon vet antagligen knappt vem han är nu.

It's indescribably beautiful. This song is the most powerful and meaningful balad of all time. I really mean it. Den övervinner alla kärleksbalader någonsin och antagligen föralltid framåt. Jag menar inte att det är en av dom bästa. Det är den bästa. Den är så laddad och kärleksfull. You can feel the pain he feels. Every word is true, you can hear it. It's unbelievable, I cry everytime.


My word to you Chris are: "The things you do, Chris, this song and never giving up on love. I hope everything will be alright.
Keep fighting. Miracles happen"


Jag känner att mina kärleks problem inte är några problem längre. Jag tror att det finns dom som verkligen hittar sin soulmate, andra halva, asnna kärlek eller vad du nu vill kalla det. Tänk då han som stort sätt förlorat sin. Nu måste han leva med att hon inte kan gå eller typ vet man han är. Jag vet inte vem av dom jag tycker mest synd om. Jag tycker att det är obeskrivligt vackert att han stannar.


Jag tycker att alla ska lyssna, många har säkert redan hört den. Men lyssna igen då, lyssna på varje ord och tänk hur han måste känna. Kolla på videon. Jag tycker att ni som tänker orka kolla borde kolla, även du KIM. Ni har inget att förlora, kanske några tårar.


"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close"


the Twilight saga Breaking Dawn - 165 days left!

Listen up everybody!

Viktigt datum: Söndag 5 Juni, imorgon! ;)
Vad händer? Mtv Movie Awards 2011
Vilket innebär? BREAKING DAWN'S TRAILER KOMMER UT!

Ni kan se en liten del av bröllopet HÄR!

VEM LÄNGTAR? JAG!

Tänk att det bara är 165 dagar kvar!Om ni, som jag, längtar till fortsättningen så är det bara 529 dagar kvar till Breaking Dawn part ll.
Bara att börja räkna ner ;)


"We've been on the run, Driving in the sun. Looking out for number 1"

Hejsan!

Hahaha, det är skrattretande vad min blogg har varit tråkig på sista tiden. Läsarna hart sjunkit som Titanic. Men here I am.

Jag har upptäckt dom senaste dagarna att det är så skönt med lov. Att vakna upp på morgonen och inte veta vad du ska göra idag och bara se vart dagen ledere. Det är avslappnade och oförutsägbart. Idag ska jag avsluta dagen med Kim och bion. Vi hoppas att vi kommer att skratta tills vi får träningsverk i kinderna.SOMMAR KÄNSLA!


AWESOME!

Hey!


Idag gjorde jag mitt sista prov på vibacke någonsin, which is awesome! Jag hade en awesome dag med Alicia och Sonja. Jag firade med att shoppa några awesome saker. Sen hade jag en awesome moppe tur och eftermiddag med Sonja. Jag uptäckte för första gången att sommaren på riktigt är här, awesome! Jag åt nya McFlurry kladdkaka som var awesome.

Jag har haft en awesome dag och nu ska jag lägga upp en awesmoe låt som jag har awesome memories till. Jag kom även på idag hur mycket jag kommer att sakna min klass när vi splittras om mindre än två veckor, not so awesome. Det gjorde ont i hjärtat när jag skrev det där.LYSSNA PÅ TEXTEN. IT'S WORTH IT.
Man kan relatera till den. Helt enkelt lyssna.
Även om du inte gillar The Ark, lyssna. Texten är betydelsefull. 


RSS 2.0