några tankar från mitt huvud

I fredags fyllde jag 19 år, inget stort party utan bara en middag på jops med mina närmaste. Men detta är ett ämne jag vill diskutera. Jag vet att jag fyllde så ojämt som det bara går att fylla och att det inte något speciellt när man fyller 19, men varför är det inte värt att firas? Många i min släkt var borta nu under min födelsedag, vilket inte stör mig men det som gör mig irriterad är dom andra som säger: "men det gör ju inget, 19 är ju inget att firas." Men det tycker jag för allas födelsedagar är värda att fira och då menar jag inte med presenter, stora fester och massa folk. Men att få känna sig lite extra uppskattad, att vara med dom man tycker om och att få ha sin egen dag. Alla har varsin dag på året, inte en dag då man behöver fira att man blir äldre utan att man fått leva ett till år här på jorden och att man får chansen till ett nytt år med nya upplevelser och erfarenheter samt ska man fira livet man har fått. För mig handlar det inte om ålder, det spelar ingen roll om du fyller 4 eller 58, det är värt att fira.
 
 

Love life, live life

Just nu, denna sena natt, älskar jag livet mer än jag någonsin gjort tror jag. I en kolsvart husbil, tillsammans med djupa andetag och James Arthur i öronen så uppskattar livet till max. Ligger och tänker på alla minnen från det senaste året och vill gråta av lycka. Min helg i stockholm med kim och james arthur, studenten och bråvalla, samt the band perry med syrran. Men även alla andra små stunder med vänner och familjen. Jag fyller 19 år imorgon och jag måste säga att livet som 18 åring har varit det bästa året, att bli vuxen, alla utgångar, alla fester, skaffa jobb och ta körkort. 
 
Jag är väldigt lyckligt lottad och lever ett underbart liv fyllt med kärlek, spänning och trygghet. Jag älskar min familj, släkt och vänner och jag vill tacka er alla för att ni gör mig såhär lycklig, men även till alla random personer som sätter färg på en grå vardag. Livet är till för att leva och ni får mig att vilja leva och uupptöcla allt livet har att bjuda på. Jag är spänd och taggad inför framtiden, jag säger bara bring it on!
 
 
JAG ÄLSKAR LIVET.
 
 

Bråvalla 2014 - Hakuna Matata IV

 
*glädje tårar*

" We wish our weekdays away, spend our weekends in bed, drink ourselves stupid "

 
Veckorna efter Bråvalla har varit så jävla underbara, haft fullt upp hela tiden; mixat jobb med härligheter. Älskar livet så himla underbart. 
 
Igår hade min kompis Oscar en fest för att han fyllt år och det blev en lite classreunion och det var bästa festen på länge. SÅ HIMLA ROLIGT.  
 
 

Bråvalla 2014 - Hakuna Matata III

 
 
Bråvalla, det bästa av det bästa. SAKNAR DET, ÄLSKAR DET!

Bråvalla 2014 - Hakuna Matata part II

 
 
 

Could have been, would have been, should have been, never was and never ever will be

Jag som sa till mig själv att jag skulle börja blogga mer, men den senaste tiden har bara flygit förbi och fan vad mycket roligt som händer. Livet är så himla underbart, jag älskar livet. Jag älskar att skolan är slut och det känns som att man nu börjat leva mer vuxet och aldrig har jag mått bättre! 
 
Jag saknar Bråvalla med hela mitt hjärta, jag vill tillbaka NU! Men livet efteråt har varit jävligt bra det med träffat kompisar, gått på bio, varit på hamnyran och jobbat. Solat, badat och förälskat mig i Austin Carlile. 
 
 

Bråvalla 2014 - Hakuna Matata

 
Lite bilder från den mest fantastiska helgen/weekenden i mitt liv. Bråvalla 2014. 

RSS 2.0