" I'm friends with the monster under my bed "

 
Make up, en av mina största passioner. Vilket jag ska börja dokumentera mer. Jag vill komma ihåg och ha bilder ifrån hur allt började. Den översta makeupen med med glitterfransasr är från i våras medan den nedre är sedan någon vecka sedan. Nu jäklar ska det bli en uppryckning på bloggen, i livet och i skolan. Nu ska jag börja få ordning på saker och ting igen. 
 

" Even on my weakest days, I get a little bit stronger "

 
Den här lilla grabben är hela min värld. En av de viktigaste sakerna i mitt liv och det finns inget jag inte skulle göra för honom. I LOVE HIM. Nu har han vuxit upp och blivit lite större, springer om kring och börjar så smått lära sig prata. VAd skulle man göra utan dessa små varelser. Mitt hjärta slår extra hårt för Lilly och Arvid.

Kajsa Ottosson, my dear friend

 
Kajsa Ottosson, en av de snyggaste människorna i världen. Men även en av de snällaste, roligaste och skönaste personerna jag någonsin träffat. Jag är så glad för den där första fikan vi hade som sedan ledde till en vår fina vänskap. Jag träffar denna underbara person alldeles för sällan tyvärr. Men förra helgen då körde vi iallafall en två dagars med party då puddingen fyllde 18 år! Krogen, karaoke och massor av folk på fredag och en hemmafest på lördagen. Så glad att jag fick vara med att fira henne, så som vi har väntat och planerat. Men lyckat blev det. Åh, blir alldeles glad nu. Jag kan ju säga att jag älskar den där tjejen, hon är en underbart bra vän. . 

I WANT CHRISTMAS!

 
Jag har typ aldrig längtat såhär mycket efter julen. Det är den bästa tiden på året och jag behöver den mer än någonsin. Jag vill ha snö, julsånger och julpynt. Den där underbara känslan, julbak och julklappsinslagning! Men nu jävklar börjar det närma sig. ÄNTLIGEN! 
 

Meet and Greet with the Band Perry!

Herregud, jag kan fortfarande inte förstå att gårdagen hände, vilken jävla sjuk (FANTASTISK) kväll och dag! Det hela började med att vi såg dom på centralstationen i Stockholm när dom var vid sin bil, vilket jag och syrran trodde var dagens höjdpunkt. För hur kul är det inte att se personerna som man lyssnat på i timmar och sett på tusentalt bilder i verkligheten? Sedan på kvällen innan en konserten på Cirkus var det en tävling där man kunde vinna priser stod det bara, men vi tänkte: why not? vi är ju bara här en gång. Så vi skrev våra namn på varsin lapp och stoppade i lådan där. Sedan utan att tänka mer på det såg vi deras sjukt bra spelning, jag har varit på många konserter men detta är en av dom bästa och jag är inte ens en coutrygal. Men satan vad dom kan leverera! Efter spelningen så skulle dom dra vinnarna och då hade vi fått reda på att första pris var en signerad poster och en meet and greet med bandet sjävla backstage. Sen hände det sjukaste någonsin då dom ropade upp: Theres Engberg! (på ett oförståligt språk då hans som presenterade vinnarna var från amerika och inte kunde utala Theres, hahaha) Det blir en kort tystnad och alla är spända på vem som vann första priset, sen fattade jag att dom sagt Theres så jag flyger upp på scenen (jag stod längst fram, så det gick fort) och är helt i chock. Helt förvirrad, sjukt glad och tomatröd om kinderna hänger jag med amerikanen backstage för att vänta på att bandet ska komma ner igen och träffa mig! Jag hade berättat för amerikan att min syster var ett stort fan och att hon väntade på mig, så då var han så himla snäll och hämta henne och Kalle så dom också fick träffa dom. 
 
Där står vi backstage och väntar på vår meet and greet med the Band Perry (min systers favoritband), vilken sjuk känlsa. Sen kom dom och dom var så snälla och gulliga och tog sig verkligen tid att prata med oss. Vi fick kramas, skämtade med varandra och ta foton och det hela var så sjukt men så jävla coolt. Kunde jag säga nått till dom nu efteråt så är det bara TACK, fy fan vad kul det var att träffa er, ni är fantastiska allihopa. Tack, tack, tack! 
 
Kvällen började med att jag såg dom på centalstationen och slutade med att jag stod backstage och pratade med dom. SJUKT vad som kan hända på några timmar. 
 
Jag kan fortfarande inte fatta att jag vann förstapris, hur galet är inte detta? Skulle kunna sitta och berätta alllt i detaj, vad vi sa och hur allt gick till men det skulle ta sån sjukt lång tid. JAG HAR FAN TRÄFFAT THE BAND PERRY! 

" Some heard it thunder and so did I. I swear it happened when your eyes met mine "

Tre bilder från förra årets konsert
 
Imorgon drar jag, syrran och Kalle ner till Stockholm för att se the Band Perry. Jag såg dom för ett år sedan, nästan precis på dagen, men det ska bli kul att se dom igen. Dom har släppt en ny skiva som är ännu bättre än förra så det här ser jag fram emot. Jag gillar ju egentligen inte country, men dom här har något speciellt. Sen är det alltid kul att vara med syrran och Kalle så det här får bli som en minisemster! 
 
 

4 November 2013 - KÖRKORT!

 
För två dagar sedan, 4 november, tag jag mitt körkort!!! ÄNTLIGEN. Efter mycket slit och arbete har jag äntligen blivit vuxen!! Så jävla lycklig, vilken lättnad och det känns sjukt jävla bra. 

" I give myself very good advice, but I very seldom follow it "

En ovanligt naturlig sminkning för att vara mig. 
 
 
Bilder från Oktober 2013
 

Halloween 2013

My first and favourite halloween make up.
 
My second simple halloween make up. Jag var väldigt sjuk när denna gjordes och det var sent på kvällen, så denna är lite enklare och inte lika snygg. Men det är så kul att sminka att jag kunde inte låta bli. 
 
Make-up'sen på Jossan och Ewa är till störst del gjorda av mig, men det fick fixa och trixa lite sjävla så vi hade väldigt ont om tid. Men det var så sjukligt kul att jobba med latex, måste göra det mcyekt oftare! 
 
Halloween 2013
 

RSS 2.0