the Twilight saga Eclipse - Premiärdagen!

Hallo!

It's time to chose, fire or ice, liftetime or forever?

Jag är totalt förälskad och över lycklig just nu! Jag såg ju Eclipse inatt och den är obeskrivigt jävla bra!! Älskar älskar älskar! Jag ska den den ikväll och kan inte vänta. Jag fick lite andningsproblem igår när vi skulle se den, var pirrig och sprallig och kunde inte sitta still. Den känslan när det är så är helt fucking jäkla amazing. Jag har aldrig känt en så känsla på bio förut. Det är något obeskrivligt. och jag är tusen gånger värre idag,, nu vänta inför att få se den igen!  Shit, en filmrecension om den kommer imorgon!

J A G   S K A   S E   D E N   I D A G   I G E N ! ! !  

L Ä N G T A R!

Bilder från den kändis packade premiären. 


Kristen Stewart as Bella Swan
Robert Pattison as Edward Cullen


Ashely Greene as Alice Cullen
Kellan Lutz and Ashely GreeneKellan Lutz as Emmet Cullen

Nikki Reed as Rosalie Hale


Nikki Reed as Rosalie Hale and Elizabeth Reaser as Esme Cullen


Jackson Rathbone as Jasper HaleDakota Fanning as Jane


Bryce Dallas Howard as Victoria


Anna Kendrick as Jessica Stanley


Christian Serratos as Angela Webber


Michael Welch as Mike Newton


Justin Chon as Eric Yorkie


Taylor Lautner as Jacob Black


Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner


L O V E   I S   I N   T H E   A I R !


Sötaste paret någonsin! <3


the Twilight saga Eclipse - Twilight Movie Night

Hello!

Idag är dagen vi alla väntat på, idag är dag som jag väntat på i flera månader, idag är dagen då jag ska se Eclipse! Ahh, även fast den kommer att visas efter tolv, så tekniskt sett är det imorgon, på världspremiär dagen jag kommer att se den.. Men idag är dagen då the Twilight Movie Night håller hus. Idag kommer jag att på bio se the Twilight saga filmerna efter varandra. Mina underbara kompisar Hanna och Sonja ska med mej på denna fantastiska upplevelse. Are you ready girls? I am!

Det här kommer att  äga fett! Har längtat så sjukt till denna dag! Och helt ärligt jag har aldrig varit så här, hoppfull, längtansfull och förväntansfull förut till en film. Jag har aldrig varit så uppdaterad och hållit sån kolla på allt till en film förut. Allt är förberett, klännigen är målad, naglarna har sin rätta färg, stämmnigen är på topp och jag är peppad som aldrig.

Let's go girls!

Love - Kärlek - Amor

Hello!

För ett tag sen fotade jag och Hanna med Olivia. Olivia ville testa sin nya kamera och jag och Hanna ställde upp som modeller. Vi hade väldigt svårt att vara seriösa och inte flumma till bilderna. Så dom flesta bilderna såg ut såhär:Men vad gör det, dom bilderna har ju också sin charm. Tack för en jätte rolig fotografering Olivia och måste göras om. Hoppas att någon av dom "seriösa" bilderna blev använd bara! ;)


Sen har jag två hälsnigar till två underbara personer:

Julia Berglund, jag saknar dej mer än någonsin och behöver verkligen dej vid min sida just nu. och det glädjer mej att vi snart kommer att träffas! Du ska veta att jag längtar så j*vla mycket tills vi träffas.


See you soon! <3

******************************

Jonna Sjölund, du ska veta att du betyder så mycket för så många, att du är älskad av så många. Du är underbar, rolig, snäll, omtänksam. Och att du är den underbara kompisen. Du vet att jag finns här för att stötta dej genom svåra tider som att du stöttar mej genom svåra tider. Du ska alltid komma ihåg att .. 


du är bäst ingen protest! <3


Hejdå!


R.I.P The King of Pop

Hejsan!

Idag på midsommarafton är det ett årsen vår legend Michael Jackson dog. Ett år av saknad och sorg. Det finns vissa saker man inte förstår meningen i att dom händer, och jag tycker att Michaels död är en sån sak. Han hade en sån framgång, gjorde music som kommer att minnas föralltid, danser som sätter spår i historian. Varför ska världen bahöva mista en sådan underbar person. Vissa håller säkert inte med mej, men jag känner såhär. Det blev ett stort hål efter att han lämnat världen.

Men vi ska komma ihåg att han kommer att finnas i våra hjärtan i framtiden. Han har varit en sån insperation för så många personser. Han har gjort music som skapat historia. Hans danssteg har ändrat framtiden för dans. Han var älskad och hyllad av så många. Han har blivit en legend.

 Nu ett år efter finns det fortfarande folk som tror att han lever. Kolla på den här videon. Det är bevis på att han fortfarande lever. Man börjar faktiskt tvivla lite på att han är död. För mej har han har hemskt nog varit död ett år nu punkt slut. Vad är han i era ögon, död eller levande?

R.I.P Michael Jackson, The King of Pop!
1958 - 2009


Rihannas or P!nk's

Hallo!

Nu närmar det sig en klippning igen. Som vissa vet klippte jag förra gången av mitt långa och lockiga hår till en kort Rihanna page, och nu är fråga hur ska jag klippa mej den här gången? Jag saknar mitt korta hår.


Jag: Ny klippt och nu förtiden.Jag ska klippa mej ännu kortare nu över sommaren, och kanske kommer att spara ut lite längd sen över vintern. Men frågan är nu om jag ska klippa mej som Rihanna eller som P!nk?

Rihanna:

Kort på sidorna med lång lugg.

P!nk's:

Mer jämnlångt över hela huvudet.

Nu får ni jätte gärna hjälpa mej ur denna knipa genom att säga vad ni tycker. Tack!Kristen Stewart and Taylor Lautner is in Sweden!

Hello!

Idag den 21 juni 2010 befinner sig min största kvinnliga förebild/idol/insperation i Stockholm. Kristen Stewart. Och vart är jag då? Jo, hemma i f*cking Sundsvall. Jag älskar Sundsvall men nu blir jag så jävla less.

Kristen Stewart och Taylor Lautner är på en Eclipse turné, dom åker runt till världens alla länder. Träffar fans, med på intervjuer, premiärer, fansen får tillfälle att ställa frågor till sina idoler. Världens chans att få se dom, min chans att få se Kristen. Ja, men suprise suprise jag är hemma! Joho! Åh, jävla shit! Jag är verkligen inget big-fan av Taylor men jag kan ju inte säga att jag inte skulle bli glad och sprallig om jag såg han. Men nu kan man ju enbart hoppas att hon kommer tillbaka någon gång.
      

Hejdå!


the Twilight saga Eclipse - 10 dagar kvar ♥

Hejsan!

Jag hittade den här listan på den HÄR bloggen. Eftersom att jag är ett Twilight Freak, måste jag ju göra det!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan. 
2. Bästa scen i boken/filmen? Skolbalen!
3. Favorit citat från boken/filmen? Mind over Matter - Edward Cullen
4. Bästa låten i filmen? Flightless bird, American Mouth - Iron & Wine
5. Favorit outfit från filmen? Edward, sjukhus scenen. 


New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan.
7. Bästa scen i boken/filmen? När Bella hoppar från klippan!
8. Favorit citat från boken/filmen? 1: I promise that this will be the last time you’ll see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this again. You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed - Edward Cullen
2: Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty - Edward Cullen
9. Bästa låten i filmen? Possibility - Lykke Li
10. Favorit outfit från filmen? Alice, i Volterra.

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:
11. Favorit karaktär i boken? Edward Cullen
12. Bästa scen i boken? Bella & Edward på ängen!
13. Favorit citat från boken?
Isabella Swan? I promise to love you forever — every single day of forever. Will you marry me? Edward Cullen.
14.Vad ser du mest framemot i filmen?
Förlovningen.
15. Vad ser du minst framemot i filmen?
Kyssarna med Jacob.


Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:
16. Favorit karaktär i boken?
Bella och Edward.
17. Bästa scen i boken? Allt, men jag säger nog, bröllopet och sista scenen!
18. Favorit citat från boken? Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you. Bella Cullen.
19.Vad ser du mest framemot i filmerna? Bella som vampyr, Isla Esme, Bröllopet. Renesmee! Allt!
20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Jacob, haha, nejdå!
Det jag inte ser framemot är att det är slutet. the Twilight saga tar slut..


21.Team Edward eller Team Jacob? TEAM EDWARD!
22. Favorit skådis?
Kristen Stewart.
23. Vem skulle du vilja spela?
Bella, haha då får jag Edward som pojkvän! 
24. Vilken är din favorit bok?
Mycket svårt, men det är nog: Breaking Dawn!
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Kan inte sluta på ett bättre sätt, älskar det! 

 

      


Musik löser alla problem!

Hello!

Ni får ursäkta mej, det här inlägget kommer att bli super tråkigt. Men jag är så jäkla trött. Badat hela dagen på det nya äventyrsbadet, Himmla badet, här i Sundsvall. Men måste säga att jag är lite besviken på badet, det har kostat så mycket pengar och det är bara en nja-upplevelse att bada där! Kanorna är okej, det är litet, dock är det väldigt fräscht.

Min vecka har varit helt fullproppad, med grejjer och jag känner att hela min sommar kommar att bli fullproppad! Stressigt stressigt. Men jag känner dock att det här kommer att bli en sommar att minnas! Det är dock inte bra när man är jätte stressad i början av sommarlovet. Sommarlovet är tillför att slappna av. Men nu ska jag gå ut till mej och sova några långa och härliga timmar, innan jag ska upp imorgon bitti och springa med Hanna.

Music får jämt mej att tänka på andra saker, när jag är till exempel stressad eller arg, ledsen eller besviken. Och nu mitt i all stress sitter jag och lyssnar på music och allt känns så mycket bättre. Jag är lung och bara glad. 

Dom här två artisterna spelas i mina högtalare just nu. Gatufesten, here I come!


Hur har allas sommar varit so far?


Hejdå! 


the Twilight saga Eclipse - 15 dagar kvar!

Hejsan!

Det pirrade till i magen när jag skrev rubriken. Nu är det så nära, enbart 15 dagar kvar! Herregud. Jag behöver väll inte äns säga att jag längtar!!

När jag skrev min recension om New Moon då sa jag att jag tyckte att musiken sög. Och jag tycker fortfarande att Twilight soundtracket är mycket bättre,  men nu efter ett tag är faktiskt vissa låtar riktigt bra. Till exempel "Possibility" med svenska Lykke Li. Men det var innan jag hörde låtarna på Eclipse soundtracket. Låtarna är helt otroliga. Har inte lyssnat på alla men många! Jag längtar till att få se hur alla används i filmen. Hoppas att dom används vid rätt tillfällen.


1. Metric - Eclipse (all yours)2. Muse - Neutron Star Collision (Love is forever)
3. The Bravery - Ours
4. Florence + The Machine - Heavy in your arms
5. Sia - My Love6. FanFarlo - Atlas7. The Black Keys - Chop and Change8. The Dead Weather - Rolling in on a Burning Tire


9. Beck and Bat for Lashes - Let's get lost10. Vampire Weekand - Jonathan Low
 

11. Eastern Conference Champions
Ledsen kunde inte hitta den, lägger upp den när den kommer upp på Yoube.com

12. Band of Horses - Life on Earth
  


13. Howard Shore - Jacob's Theme14. Battles - The Line15. Baombay Bicycle Club - How can you sallow so much sleep

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Updatering: Det var en tjej, Jennilie, som vill att jag skulle göra en spellista med alla låtar. Och själv klart ska jag göra det. Så nu lägger jag till resten av låtarna. Dom kommer i ordningen dom är i på soundtracket. Jag hoppas att alla stämmer som dom låter i soundtracket. Har inte köpt det än, tyvärr.

Hejdå!11 juni 2010 - Avslutningsdagen

Hejsan!

Igår hade jag den bästa skolavslutningen och början på sommarlovet någonsin. Jag och 12 andra kompisar hade en underbar dag i vi. Det är en dag jag sent kommer att glömma.

Efter den lilla och tråkiga avslutningen i skolans aula, gick vi ner till vi och satt där och pratade ett bra tag innan alla tog bussar åt olika håll. Jag åkte till min barndomskompis Robins student, efter att jag varit med på en del av stundetfesten stack jag, Hanna och Sonja, ner till vi och mötte upp Anton. Vi gick vidare till Olivia och väntade där tillas alla kommit. När alla samlats gick vi runt, pratade, skrattade och hade det super nice. Hade en såndär obeskrivligt bra kväll. När kvällen närmade sig sitt slut åkte jag, Hanna och Anton till mej och kollade på en as dålig skräckis. Den hette "They Wait"  eller något likande och var sämst, se den inte. Haha. Så var min skolavslutning. Oförglömlig och perfekt.

På skolan:


Mi and Jossan


Jag och min släkting Frida


Några fräna killar från klassen ;)


Emmilie och Olivia


Jag och Linn


Studenten!

Efter avslutningen:


Anton jag Sonja och Hanna


Mi and Sonja i den stekande solen.


Hum, det där om att få upp ett tält. Inte alltid så lätt...


Kan även vara roligt att kolla på
Haha, run Forest run!


Såhär kul hade vi hela kvällen!
Det är underbart skrattiga Kim på bilden :P
Anton en av tre killar som var med


En till skarattig tjej, Kajsa!


En flumm bild på mej. Haha!
En underbar Julia


Olivia, vackra Olivia

 
Simon en annan av dom tre killarna
Ja, vad ska man säga. Det här är härligaste Hanna ;)
Happyness!

Jag sa att det var med tre killar och jag har bara visat två och de var för att den tredje, Patte, kom senare och han kom aldrig med på något kort.

Vilka underbara minnen och flashbacks jag fick nu! Kär i den här kvällen.
Tusen tack för den här kvällen allihopa! <3

Hejdå!


Sommarlov!


Klänning - Indiska
     Tyllkjol - Erikshjälpen
Skor - Ohio
                Ringar - Six och Erikshjälpen
Klocka - Guldfynd


Åttan är nu nära sitt slut!

Hejsan!

Nu är det så nära sommarlovet! Det känns dock som att det är länge kvar. Nu är det bara skolavslutningen imorgon, sen är vi frii!! LOVELY! Jag tog mitt första dopp i havet idag med Hanna, underbart. Lite kallt men det gick faktiskt bra. Har lite svårt att fatta att det snart är sommarlov, känner att det här sommaren kommer att bli bäst! Men det är även sorligt att behöva lämna klassen, även om det bara är över en sommar.

Det här året har jag har fått nya vänner, skrattat mer än någonsin, fått mer underbara och älskade kommentarer, fått mycket stöd och känt mycket kärlek från er alla. Ni ska veta att ni är underbara och att livet inte vore lika bra utan er.

Men nu kommer det många bilder sen åttan, Hope you enjoy them: 


Mi and Olivia


Kim och Linn


Mi and Hanni


Haha! Mi and Hanni

 
Söt Kim


Kim och Mattson i bakrunden.


Emmilie och Frida


Jag!


Jossan och Jonna


Klassen


Ebba, Kim och jag!


Sötaste Myan!


Ebba, Kim och My, underbart söta!


My och Mi


Ebba, jag och My


Älskar denna bild grymt!


Kim och Mi


Mattias och Carl


Kim jag och Hanna, the perfekt trio!


Mi and the lovely Ewa!


Jag och snälla Jonna

Vårshowen:

Tillbaka till skolbilder:


Kim och jag


Sonja och Ewa!


Ewa (Hanna och Frida i bakrunden)Dom där bilderna får visa hur min tid på vibacke i 8:an varit. Det har varit en underbar, mycket stress och jobb. Men hade vi inte det skulle vi aldrig uppskatta ett underbart sommarlov på samma sätt.

Kommer att sakna er i klassen, även er andra! <3

Hejdå!


Grayson Chance

Hejsan!

Som vissa har sett bloggade jag för ett tag sen om Grayson Chance när han sjung Gagas Paparazzi. Och nu ska jag lägga in två till låtar som han gjort själv. Dom är helt otroliga! Jag är ett nytt Grayson fan. Sjukt duktig och enbart 12 eller 13, alla säger olika. Antagligen har alla hört dom hör låtarna, men det man kan aldrig få för mycket av Greyson!

Just det alla, lyssna på texterna. Dom är amazing!

I just love it!
 Keep it up Greyson!
 

Hejdå!


Why is this happening again?

Hejsan

För mycket orättvisa

Ett ord: Varför? Det är så orättvist, varför händer det här? Idag spelade Green Day i Göteborg och är jag kvar här i Sundsvall! Fuck! Varför är jag den ända som inte får se mitt favorit band? Inte nog med det, det här är andra gången det händer! Förra gången var jag helt förstör och grinade i timmar. Kan säga att det inte är långt ifrån samma sak nu, tårana kommer. Åååh, varför ska jag inte få stå och hoppa med i publiken? I'm so mad and sad!

It's not fair! I fucking hate this shit!
Jag kan inte kolla på dom, det gör ont i hela hjärtat och tårarna kommer! Jävla skit vad jag är förbannad. Varför ska det bli såhär? Livet är så jävla orättvist och varför låter ni mej inte gå? 
 F A N !

Ä L S K A R   E R   G R E E N  D A Y!


Efterlängtat!

Hejsan!

Igår hade vi den sista jobb-skoldagen vårterminen 2010.   Ä N T L I G E N!  Obeskrivligt skönt. Det har varit så stressigt i skolan på slutet att man inte äns märkt att det har blivit sommar. Idag var första dagen då jag riktigt tänkte på att det är sommar. Jag har aldrig längtat så här mycket till ett sommarlov. Det här sommar lovet kommer att bli uppskattat. För att fira sista jobb-dagen och att det är minder än en månadkvar till Eclipse, åkte jag, Hanna och Kim till birsta. Hade en underbar eftermiddag med många roliga minnen som jag aldrig kommer att glömma.


Kim, Hanna och jag

Det är en bild från igår, haha, mina ögon! Jag kan försäkra er alla att jag hade precis kollat i kors. hah!

Hejdå!


Dikter by me

Hejsan!

Vi har en läxa till på fredag att skriva dikter, och jag måste säga att jag suger på det! Jag är en riktig amatör. Men jag har gjort tre stycken. Skratta inte när ni läser dom, kom ihåg jag är en nybörjare.

Nr. 1
För mycket tårar.
För mycket sorg.
För mycket orättvisa. 
För mycket fjoll.
 

Nr. 2
Varför gör ni så här?
När ni vet vad det betyder.
Det ska inte bli så där!
Men jag lyder.
Nu är det som det är.
Även om det sjupt svider.
Det blir så, hur man än vänder och vrider.

Nr. 3
På sommaren blir man lycklig av fåglarnas kvitter,
och kompisarnas fnitter.
Det är sommarlov när man på trotoaren ser glassplitter,
 och på en strand sitter.
När man sitter med sin twitter, och ser havets glitter.


Jag tror jag hittat min nya hobby, att skriva dikter. Nejdå men det är väldigt kul! ;)
Vad tror ni kan någon av dom bli bra och lämmna in?

Hejdå!


RSS 2.0