25 September

Jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen efter lunginflammation och febern. Jag har haft en toppen bra helg. Jag hade semester i fredags och spenderade hela dagen med Gottfrid, så underbart och mysigt. Vilken liten ängel. Fredagkväll var jag med Anton och det var som alltid lika mysigt. En mycket  välbehövlig och bra lördag med Jossis, middag på Saffran, update om livet, vi planerade en resa till Ysjö och vi pratade om hur hon ska inreda sin nya super fina lägenhet. Och idag har jag varit med Kimman, shoppade dom finaste ljusstakarna på indiska, fikade och spelade biljard. En alltid lika rolig dag med Kim. Förutom det har jag hunnit sminka mycket, skönt att ha hittat tillbaka till det intresset. En mycket bra helg. 


Bilder från i helgen 

18 September

Återigen har det gått en månad sedan jag bloggade. En månad som jag till största del varit sjuk under, åkte på först en sjuk ryggvärk, sedan hög feber i flera dagar och till sist lunginflammation. Så efter att ha varit i typ karantän i tre veckor så har jag hunnit med lite roligt också. 

Igår var det dop för min gudson Gottfrid. Jag är stoltast i världen åt att vara Gudmor till en sån fin och underbar liten kille. Så igår var det dop i Hässjö kyrka och med fika efter. Super fint och super mysigt. Jag sa några ord i kyrka och det är något jag vill föra vidare även här. Några visdoms ord min morfar en gång sa och något jag kommer ta med mig resten av livet: 

"Man skall ta vara på varandra och den tid vi har, för en gång finns bara minnen kvar." 

Lite bilder från dopet 

RSS 2.0