15 Juli - Mina apor, Del ll

Nu kommer en bildbomb från sista middagen på länge med mina älskade apor.
 
Julia, min kära lilla apa, som ska lämna Sundsvall för nya spännande äventyr i Umeå. 
 
Kimman, min andra lilla apa, som alltid är seriös på bilder. 
 
E-streets mat är så fantastiskt god och en tjeckisk öl på det, perfekt! 
 
Kameran är en viktig del av vår vänskap. Har en miljard bilder med dessa brudar, haha. 
 
 
Påväg till Donken för att köpa efterätt
 
som vi sedan åt vid hamnen. 
 
Ja vi tycker mycket om att ta kort. Det blir ofta att vi måste ta några för att det ska bli någon bra då det flesta ser ut såhär: 
 
Haha
 

18 juni - my pre-birthday

Idag firade min familj och Anton mig på min 21-årsdag, en vecka förtidigt. Men min familj och nästa alla jobbar eller är bortrest när jag fyller år så det fick bli så haha. Det var en mysig dag med våra traditioner, fruktost på säng, lunch ute på gården och hembakt tårta. Dagen innehöll också en biltur och glass, trevliga konversationer och vin i sol. Jag älskar min familj så himla mycket, dom är bäst och vet alltid hur dom ska göra mig glad. Jag är så evigt tacksam över min familj. 
 
 

15 juli - Mina apor
Mina apor och soulmates 


Sista kvällen jag fick träffa mina apor, mina soulmates, innan Julia flyttar till Umeå för att plugga. Jag kan inte förstå att vi inte längre kommer att träffas regelbundet, våra filmkvällar, våra festkvällar och alla kvällar vi bara sitter och pratar. Det känns väldigt tungt och jobbigt. Men jag är självklart glad för Julias skull. Kommer sakna min vän så himla mycket. 

Men vi avslutade detta med en mycket bra kväll med fantastisk middag på E-street, efterrätt på donken och en massa skratt och snack. Och vem kunde gissa att kvällen skulle sluta med fyrverkerier? Som vanligt tog vi massor av bilder som jag tänkte lägga upp imorgon. En underbar kväll med fina vänner. 

9 juli - Skördefest

Aldrig förr har höskörden gått så fort eller har vädret varit så bra. Trots att vi inte längre gör hela skörden själv så är det alltid skönt när allt hö är packat, plastat och klart. För min är höskörden sommar på rikigt. När man hör traktorerna köra på åkrarna från den tidiga morgonen till den sena kvällen, när doften av en nyslagen åker sprider sig över gården och när man ser dinosaurieäggen spida sig över åkrarna. Jag blir så stolt när jag ser mina syskon och Kalle som är så drivna och enngagerade i jordbrukslivet, dom är stora förebilder till mig. Idag var det skördefesten, en fest då vi firar att höet är intaget och att skörden gick bra. Vi firade med goda drycker, fantastisk mat och roliga spel. Med sommarmusik i bakgrunden har jag haft en helt underbar kväll med min familj  som får mig att skratta, som alltid har intressanta konverastioner och som alltid får mig att må så bra. Jag tycker om dom alla så himla mycket och vet inte hur jag skulle klara mig utan dom. Vilken härlig kväll! 
 
Jag hjälpte min lilla Lilly Vanilly att fixa håret  och vi gjorde oss fina inför festen. 
 
Festen börjad med några goda glad vin i köksträdgården i väntan på maten. 
 
Kalle stod för grillningen
 
Medan jag tog hand och myste med barnen
 
Arrak låg under bordet och höll koll på vad alla gjorde
 
Mysmiddag med min älskade familj
 
Vi firade även min bror som nyligen fyllt 29 år
 
Barnen lurade upp nästan alla vuxna på studsmattan 
 
 
Vi kastade gris i solnedgången
 
Efter denna fullspäckade kväll var hela familjen trötta och och nöjda så vid tio tiden sa dom flesta godnatt. Jag och mamma spelade lite badmintion innan även vi accepterade vår trötthet. Jag älskar verkligen dessa kvällar med min familj.  Love life, live life. 

7 juli - här kommer alla känslorna

Efter att ha jobbat väldigt intensivt i två veckor och jobbat lite väl många timmar så hade jag äntligen tre dagars ledigt i början av veckan. Tre dagar som jag spenderade med honom, och familjen. De sägs att tiden går fort när man har roligt och det stämmer bra. Tre dagar flög förbi i en väldig fart, lite fortare än vad som egentligen kanske önskas. Skulle vilja ha fler sånna där lediga dagar, dagar fyllda med massa leenden och skratt. Jag mår så bra när jag är med honom, och när jag är med familjen så detta var helt perfekt. Höskörden är också igång nu, det gör mig stolt att se syskonen eller Kalle ner på åkern i traktorn och sommarkänslorna sprider sig i luften. Imorgon ska jag träffa mina apor och det ska bli så roligt, längesedan vi sågs nu. Live life. Love life. 

Bilder från en bättre måndag tagna av min syster. 

1 Juli - Je t'aime

 
Idag har jag fått umgåts med min mycket saknade Paris-bo. Min kloka, visa och bästa Sonja. Jag har verkligen saknat vår långa konversationer. 

RSS 2.0