" But if you never try you'll never know. Just what you're worth "

Hello!

Det sägs att konstnärliga personer har ett humör som går upp och ner mycket och det är sant. Jag är en väldigt konstnärlig person och mitt humör är verkligen upp och ner. Jag går jätte mycket på känsla. Jag tänker väldigt mycket. Jag är mest inspirerad att rita när jag är ledsen. Vilket jag tycker är aningen jobbigt.


Men jag blev mycket inspirerad när jag läste en kompis blogg nyss och hennes positiva syn på livet. Sen läste jag på en lapp vi gjorde på skolan innan vi slutade nian, där kompisarna skulle skriva något snällt. Då hade någon skrivit "... alltid glad!" och jag saknar att alltid vara super duper glad. Jag är mycket mer glad och positiv nu än när jag började skolan i höstas. Men jag tror att mina kära kompisar Kim, Thomas och Mattsson gjorde myckat att jag jämnt jag så glad i nian. Vi var bara så jäkla bäst.  


Thomas och Mattsson på en musiklektion.


Kimman under samma lektion.


" When you're too in love to let it go "

Hey! 

I want to know how you feel, the thoughs behind your smile and I just want to see you smile.

Man ska inte sitta och lyssna på deepiga kärlekslåtar, för då börjar man tänka. Sen växer den tanken och exploderar i huvudet. Sen är man alldeles fucked up och vill gråta. Jag gör ett problem av något som säkert inte är ett problem. Tankar är farliga, speciellt om man blandar dom med Coldplay's låt Fix You.Vilken fin och inte alls suddig bild. Jag saknar the old times när allt bara var en lek. Den här bilden är typ hundra år gammal, första gången jag hanna och kim gick på polar tillsammans. Miss it.


60'sI find the fashion of the 60's extremly cool.


a Photo of me and Lilly

Hi!

Idag har jag sminkat Ebba inför att Jossan skulle fota henne, vi hade en awesome time och bilderna ver sjukligt snygga. Jag avslutade kvällen med tårta och lekte lite med Lilly Vanilly. A pretty nice day.Jag och Lilly för några år sen. I kind of love that picture. Anyway, är fruktansvärt trött nu och ska nog ta och läsa lite i änglar och demoner nu.

See you all later!


" When you get what you want, but not what you need. "Dessa tre sötnosar är jag med just nu!


Jackson Rathbone ska bli...

Pappa! 

Oh God, jag trodde det bara var ett rykte men nej, han ska bli pappa. How cute?! Soo happy for him.På tal om att får barn, så ska ju min bror och Sofia få sitt andra barn om typ 10 veckor. Det är så spännande!


Kommer inte på något.

Hey!

Ledsen över min frånvaro på bloggen. Har haft en jätte stor uppgift i skolan och den har tagit upp all min tid. Men nu är jag tillbaka. Har haft en väldigt chill eftermiddag med Simon och nu ska jag kolla på film med systra mi och min svägerska. Orkar inte skriva mer nu,

so I'll see you later!


" And its gonna be exactly like in a movie, when we fall in love for the first time "

Hello!

Jackson Rathbone. Jag tror aldrig att jag haft en sån big crush på en kändis förut, eller okej Billie Joe Armstrong, Johan Palm, Pattison for a while. Men jag är total förälskad i den mannen. Så jäkla stört skön, just look at him:Jag blir mer förälskad ju mer jag ser han. Charmig, mystisk, hilarious och kind of sexy. I like it. Ja, jag är fjantig och väldigt tjejig, men jag har en crush på honom. BIG crush.


This really made my day!

Hejsan!

Haha, vissa kommentarer kan verkligen göra ens dag. Systra mi bertättade nyss att hennes gamla klasskompis hade kommenterat ett av våra nytagna farmgril foton på hennes deviantART. Så då gick jag in och kollade vad han hade skrivit:

" Jisses jag tror jag blev lite blixt förälskad när jag såg henne :love:

Sedan gillar jag bilden i övrigt också, sköna färger, bra pose
och ljus skenet runt om henne ligger bra också. :D "


Ett stort leende uppstod på mina läppar och skrattet gick inte att hålla inne. Hahah, som jag sa, vissa saker kan verkligen göra ens dag. Nu har jag fått mig ett glatt skratt och känner mig lite lyckligare. Det var föresten den här bilden:


One hand in the air for the big city, No place in the world that can compare


Green Day's broadwayshow American Idiot.Empire State BuildingCarrie-street.Times SquareCentral Park

Photos by my sister - www.sandraengbergs.blogg.se. I can't discribe how much I want to walk the streets of New York agian. I want to see all the lights, high buildings and just live one of my biggest dreams. I miss it so much. The fact that I'm listening to Empire state of mind part II by Alicia Keys ain't helping. But I can't stop, I have to many memories to remember. The song and this pictures makes me wanna scream of happines!  


www.stolpasgard.blogspot.com

Hello!

Min syster har fotat mig idag och vi hade en retro cowboystil på fotograferingen. Förutom att solen lyste starkare än någonsin och ögonen sved så gick det bra. Jag har sminkat och fixat håret och Sandra fixade kläderna. Vårt team work är grymt. 

Jag kom på att jag har inte länkat till vår gårdsblogg- http://stolpasgard.blogspot.com/. Där skriver vi alla om vår vardag och alla de roliga saker som händer här på gården. Den är riktigt mysig, gå in och läs. 


Fotograf: Sandra Engberg - www.sandraengbergs.blogg.se
Modell: Me, Myshelf and I


" Read between the lines. What's fucked up when everything's alright "

Hey!

Har ni något favoritband/artist som verkligen får ert hjärta att slå dubbelslag? I have. Varje gång jag hör Green Day gör hjärtat ont av kärlek. Varje gång jag ser något om Green Day vill jag skrika av lycka. Det är sjukt att man kan älska ett band och en sångare så mycket som jag gör. Jag sitter just nu och kollar på deras live album awesome as fuck och jag ljuger inte när jag säger att jag vill bara grina för att dom är så sjukt jävla bra. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dom. Det känns som att hjärtat håller på att sprängas för att det är fyllt med så mycket kärlek. Äkta kärlek.

Ni måste måste måste kolla på den här videon!  Det finns inga ord, det är så sjukt inihelvete jävla bra. Det är så bra att jag nästan blir illamående.This is how beauty looks to me.


Happy Birthday

Hi!

17 februari 1972
hände något alldeles speciellt. En liten pojk föddes i Berkeley, USA. Det här är inget vilken pojke som helst. 5 år senare spelade den här pojken in sin första låt: Look for love, men då visste ingen att denna grabb skulle förändra världens musik. Som tonåring skapade han ett punk/rock band vid namn Sweet Children med sin kompis Michael Ryan Pritchard. 1990 fick gruppen en ny trummis som heter Frank Edwin Wright III. Den då 18 åriga pojken växte upp och släppte  8 album och 4 samlings album, idag är han en av världens största punk/rock sångare och medlem i två band, bland annat Pinhead Gunpowder. Vet ni vem jag pratar om? Hans band Sweet Children ändrade sedan namn till Green Day,  Michael Ryan Pritchard och Frank Edwin Wright III är mer kända som Mike Drint och Tré Cool och mannen jag pratar om är såklart Billie Joe Armstrong!

Idag är det 40 år sedan min absolut största idol och förebild föddes och jag vill att ni alla ska önska han ett riktigt stort happy fucking birthday! För han leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!Happy Birthday Billie Joe, I love you more than words could ever discribe!


This is soo fucking great!

AHHH!!

It's official! Green Day is in the making of a new album. Oh yeah, oh yeah!

14 fabruari 2012 - Day one.


" I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste "

Hello!

Ännu en underbar kväll med en av mina absolut bästa vänner, Sonja Toomingas. Jag har skrattat så att halsen svider, varje äckligt liten jobbig tanke jag har haft i huvudet de senaste dagarna är nu ute i det fria and I feel good.This is my beloved friend Sonja. Vackrare och roligare än någonsin.


" Just to see you smile. I'd do anything that you wanted me to "

Hello!

14 Februari. Alla hjärtansdag. Dagen då vi ska sprida kärlek till varandra. Jag har nyss ätit alla hjärtansdag-frukost med familjen, den innehöll gelehjärtan och Ben and Jerry. Så jag har nu haft en sockersöt start på dagen.
Så nu vill jag bara säga till alla mina kompisar, som är helt oslagbara, att jag älskar er alla med hela mitt hjärta och att jag kan inte leva utan er!Happy Valentine!


" When you came walkin' up to me with her, I told you that I was happy for you "

Hejsan!

Jag har blivit lite små kär i en till rockare, Kurt Cobain. Snacka om att vara snygg?! Jag dog lite när jag såg han i en tidning. Jag förstår inte hur jag inte kan ha märkt det förut. Look at him. Hello Hottie! Anyway, now it's time to say good night.


Happy Birthday,

Daddi!Ett fyrfaldigt leve för min far som fyller 46 idag.
Han leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!


" It's something unpredictable but in the end it's right "

Hello!

Idag hade jag en sån där helt underbar och spontan kväll där inget går som planerat men allt blir helt bäst iallafall. Jag lärde känna 7 nya personer, 3 grymma tjejer och 4 stört sköna killar. En kväll fylld med bowling, mycket prat och jag har skrattat mig hes.


Pie and me, summer 2011.


" I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded "

Hello!

I'm back. I'm with Pie. I'm gonna have a great time tonight.


" I took one steep forward and two steps back "

Hello!

Internetet på norra Alnö är segare än någonsin! Därav kan inläggen bli aningen färre tils dom har löst det problemet.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan, och det ska bli ganska skönt. Jag trodde aldrig att jag skulle säga den meningen. Men jag varit sjuk nu sen i torsdags och jag har haft så lite ork att jag blivit anfådd av att plocka ur diskmaskinen. Så imorgon får bli ett test och se om jag orkar. Jag har verkligen saknat att vara med kompisar, se alla underbara leenden, skratta. Dock är det ju en nackdel att jag är mer efter än någonsin i skolan...

Nu måste iallafall jag sova så jag har några få krafter att gå med till skolan imorgon.


" He really wanted her to stay, but that's hard 'cause she's an astronaut "

Hello!

Torsdagen inledde jag med sprängande huvudvärk och var hela tiden två sekunder från att spy, vilket ledde till en fredag med magont och högfeber. Lördagen tillbringade jag med min hals som aldrig haft så ont förut, tusentals sågar som stack mig varje gång jag svalde, och idag åkte en torrhostande jag till sjukhuset med mitt onda öra och får reda på att jag har även öroninflamation. Jag älskar min förkyldning! <3

Jag vill så gärna gå ut och pussas med fåren, mata korna eller bara andas in frisk luft. Jag vill skratta med mina kompisar. Ja, jag tycker lite synd om mig själv just nu. Men jag är less.

Memories, Dear Memories. Ph 1: Gatufesten 2008(?). Ph 2: Avslutningen 2009.  


I'm so sick and tired of this now and I miss my friends!

Hey!

Vad är meningen med att det är jätte fint väder ute, dock väldigt kallt, och att man vill vara med sina vänner när man är för sjuk för att göra någonting över huvudtaget. Sprängande huvudvärk, feber, illamående och förkyld som attan.

 


Haha, helt normala bilder på mig och mina kära kompisar Kim och Hanna. God, i miss you guys!


" Don't go to heaven, Cause it's really only hell "

Mina kära vänner Nellie, Lina och Rebecca har gjort ett internt skämt om mig och ordet darkness. Vilket är helt förstårligt, jag lyssnar på låtar som är väldigt dark och när jag sitter och ritar under lektioner, vilket jag gör varje dag, ritar jag alltid väldigt mörka och dystra saker. Men det är bara för att jag tycker att den konst stilen är väldigt snygg. Men iallafall, då tänkte jag lägga upp Dio's låt Don't talk to strangers och samt dess lyrics. För jag tänkte på era skämt om mig när jag hörde den här låten. PS. Jag är inte såhär dyster, haha!Don't talk to strangers
'Cause they're only there to do you harm
Don't write in starlight
'Cause the words may come out real

Don't hide in doorways
You may find the key that opens up your soul
Don't go to heaven
'Cause it's really only hell

Don't smell the flowers
They're an evil drug to make you lose your mind
Don't dream of women
'Cause they only bring you down

Hey you, you know me, you've touched me, I'm real
I'm forever the one that lets you look and see and
Feel me
I'm danger - I'm the stranger

And I, I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Don't talk

Don't let them inside your mind, yeah
Run away, run away, go!

No - no

Don't let them in your mind
Protect your soul

Don't dance in darkness
You may stumble and you're sure to fall
Don't write in starlight
'Cause the words may come out real

Don't talk to strangers
'Cause they're only there to make you sad
Don't dream of women
'Cause they'll only bring you down
Yeah

Run, run, run, run away!


" Don't hide in doorways. You may find the key that opens up your soul "

Hey!

1 Februari. Min början på 2012 har varit låångt ifrån bra och väldigt stressig. Men dock har vissa saker hänt som jag aldrig trodde skulle hända och dom gör mig sjukligt bra. Jag har även haft många roliga stunder med mina underbara kompisar. Men jag hoppas dock att resten av året kommer bli bättre än dennna månad. Anyway, här kommer bilder på hur min januari månad har varit:


Jag dansade in det nya året med Hanna och några andra av min underbara kompisar.


HanniPie fyllde 17år.
Jag blev brunett igen. Eller ja.. Nästan iallafall.


RSS 2.0