Halloween 2011

Hejsan!

Igår hade jag och mina kompisar Sonja, Hanna och Kim en Halloweenfest i min lilla barack. Jag har lärt mig att 16 personer i en liten stuga på typ 17 kvadratmeter inklusive toa kan sluta med nackspärr och svettattacker. Men det gick riktigt bra iallafall, trångt och mysigt. Man fick sitta typ på varandra för att få plats när vi kollade på Scream, den filmen är dötråkig när man sett den typ 15 gånger. Jag hade iallfall jätte kul och jag hoppas att alla ni andra också hade det! Tack för kvällen allihopa!

Jag ville lägga upp en bild, men det blev bara vitt. Så jag får vänta tills Kim skickar bilderna hon tog!


" Tear me down they can't take you out of my thoughts "

Hejsan!

Nu sitter jag och Soja i soffan och kollar på Idol! Vi är äckligt mätta för min farmor gör hur mycket mat som helst. Efter Idol blir det städning i baracken och sen måste vi sova så att vi orkar med morgondagen. Då blir det HALLOWEEN FEST! Tjoho, kommer bli awesome. Vi har laddat upp med dricka, godis och sopindelnät.Kim Kollberg - Style by me - Halloween 2010


" I'm in the corner, watching you kiss her, oh. I'm right over here... "

...Why can't you see me? "

Så känner jag just nu. Fuck it. Men nu har jag iallafall mycket att göra. Jag känner mig väldigt mörk och depp nu förtiden. Passar väl bra till halloween. Men på lördag blir det parT. Längtar! Modell: Me, Theres Engberg. (Many years ago)
Fotograf: Systra mi - www.sandraengbergs.blogg.se 

 


the Twilight saga Breaking Dawn - 23 days left!

Hejsan!

Nu har jag mycket att göra innan jag går och lägger mig. Men jag tänkte bara blogga en snabbis. TwiDAY närmar sig med jätte steg och jag längtar så mycket att jag snart bryter ihop! Om 23 dagar kommer jag att sitta och se på Breaking Dawn. OMG!
Press the replay and turn up the sound!

Hejsan!

Igår firade jag min kompis Lina Löfgren som fyllde 16år. Grattis , nu är du en i gänget! Jag, Nellie och Lina hade en underbar kväll men egen lagad mat, bubbelbad, bastu och en hel jävla massa skratt. En mysigare födelsedag är svår att få!

********

Anyway, nu måste jag bara säga att Robin ägde ju i Idol i fredags! Amanda och Moa må vara mina favoriter. Men shit vad den killen kan sjunga! Chills!


" Well then close your eyes and try to feel the way we do today "

Hejsan!

Snart ska jag träffa mina BFF's. Jag vet inte vart kvällen kommer att bära oss, vi får se. Men något underbart lär det säkert bli. Jag har lärt mig massor idag på skolan och flätor, massage och styla håret. Hoppas att jag kan träna lite på dom ikväll.


Theres Engberg


Hanna André


Kim Kollberg

Vi är tre fullständigt normala kompisar, not. Men det är det som gör oss så jäkla bäst.


"Love can touch us one time, And last for a lifetime. And never let go till we're gone.."

...Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on. "

Igår körde jag, Systra mi och Sofia en myskväll med bubbel T. Trokadero och Titanic. Jag sitter nu ock lyssnar på My heart will go on och det är nästan så att ögonan tårar sig redan nu. Titanic måste ju vara en av de vackraste och mest romantiska filmer som någonsin gjorts. Ojojoj, säger jag bara. Och hur snygg är inte DiCaprio i den filmen?!

Min BFF, Hanna André och jag, Theres Engberg är väldigt lyckliga just nu! Eller jag tror att hanna är det, hon sover just nu. Men hon kommer bli väldigt lycklig när hon vaknar och ser mina sms!

Jag har bokat våra biljetter till TwiDAY! Dom kostade bara 300kr! Jag missuppfattade allt när jag läste det där första gången, men nu är det klart i mitt huvud.

Hanna, hoppas rad 11 går bra?


Mary-Kate or Ashley Olsen? I'm not sure. Dosen't matter, beautiful anyway.Ibland mår man nästan illa när man ser hur vackra vissa personer är.


" Keep smilin', Keep shinin', Knowin' you can always count on me, for sure... "

...That's what friends are for! "

Nu vill jag tacka Simon för ännu en helt awesome lite fest! Vi dansade, sjöng, badade jacuzzi i timmar, lekte sanning eller konka och bara levde livet! Remember my friends, det som hände i jacuzzin stannar i jacuzzin. ;) Åh, shit vad kul det var. Det kommer bli svårt att knäcka Simons partyn. Men som sagt,

thanks alot my dear friends for another awesome night!  I don't know what to write.

Hey!

Jag känner att jag övergivit min blogg lite på sista tiden, men det är sånt som händer för jag har trots allt ett liv utanför bloggen. Pie kommer snart hit och då ska vi dra till Simon och bada jacuzzi med han, olivia, niklas och kanske patte. Det kommer att bli riktigt nice. Tjoho, hoppas det blir lika kul som sist! :DJag tycker att den där bilden är störtskön. Den är tagen av min syrra på en av Cetral Parks toaletter. Man satt seriöst med arslet under toalettdörren. Vi skrattede så mycket åt det där så att amerikanerna inne på toan också började skratta! Underbra minnen.

Nu måste jag göra mig klar, såg att jag fick brottom nu! Shit.


This is probebly the most brilliant thing I've ever seen in my entire life!No words needed. This is perfection. You most watch this! You have no choice. 
Harry Potter in my heart forever. 


"Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light..."

...Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too"


Jag har inte mycket att säga just nu. Jag var i fjällen i helgen och gud vad fint det är i fjällen på hösten!


Oktober 2010
Miss you

Hejsan!

Nu ska jag vila ut mig här uppe i fjällen i helgen. Så jag är full av energi för att vara med kompisarna veckorna som kommer! Yeah. Jag saknar Hanna André just nu. Jag pratar ju med dig varje dag, men jag saknar dig av någon anledning.


Fullständigt norrmala, Haha, vi ät ju för snygga ibland! :D


"I throw away my past mistakes, and contemplate my future. That's when I say..."

 What the hey!

Tänkte visa några bilder från de senaste veckorna. Dock har min kamera varit borta så det är inte vidare många.Det kommer att komma fler bilder från kvällen då vi badade. Jag har lovat Simon det. Dom kommer snart!


Idol 2011

Hejsan!

Jag tänker nu säga min åsikt om idol 2011. Jag älskar Andreas Larsson och jag är väldigt ledsen äver att han hoppade av. Jag hade röstat på han varje vecka. Men ja, han hoppade ju av så nu är min favorit Amanda Persson. Hon är GRYM! Sen är det Moa Lignell, hon är ju bara för jäkla skön! Och sen så är det ju Olle Hammar, underbart charmig. Tycker även att Robin Stjernberg är lite frän.Jag antar att ni vet vilka alla är så att jag inte behöver lägga upp klippen på de andra. Jag är för trött just nu. Haha.

Har ni andra någon favorit?


the Twilight saga Breaking Dawn - 44 days left!

Hejsan!

Imagen this. Du är fyll av förväntan. Du sitter i biosalongen. Lamporna slocknar. Breaking Dawn kommer upp på duken. Publiken jublar. Hjärtat pumpar. Om 44 dager kommer just detta att hända och jag kan inte vänta.
a smile on my face.

Hejsan!

Jag mår lite bättre mentalt nu. Snackade ut med mamma och syrran även med my bff's, så nu är det bättre. Hade även en helt awesome kväll med mitt tjej gäng. Vi kollade på film, Idol, pratade skrattade och läste alla barnen om varandra. Min bästa var "alla barnen dog av tryckvågen förutom Theres, det var hon som fes." Haha, awesome.

Igår köpte jag 13 filmer för 110kr. Röda korstet hade 3 för tio och Hemma Kväll 10 för 100kr. Hör ni vad billigt? Där köpte jag bland annat Sex and the city 2, Sherlock Holms, Shutter Island, Going the Distance och a perfect getaway. Underbart. Nu städar jag i baracken och inne hos mamma och pappa, snart kommer morfar så jag har mycket att göra ses snart.


Jag och Kim Kollberg.


RSS 2.0