31 Mars 2013

Hejsan!
 

Lovet har varit riktigt bra so far, fika på stan med Emmy, Linn och Hanna, en dag med simon, myst och pussat på lammen, umgåts med familjen och igår blev det bara filmmys med Hanna! Men nu ska jag dra vidare denna fina dag på nya spännande äventyr. Hoppas alla får en bra dag!
 
 
Vem visste att lilla Neville Longbottom skulle växa upp och bli snyggast av alla i Harry Potter? Han blev typ super hot!

" The dreams I dream the song I sing for you, they're coming from my heart "

Inatt fick vi tillökning här på gården, tre nya bäbisar. Tre söta vite krulliga små lamm: 
 
 
Blev ingen bättre bild, vill inte störa dom med en kamera i ansiktet deras första dag. Åh, dom är så söta. älskar livet här på gården! :')

" I've seen people losing all of their faith. Before they knew what they were looking for "

 
En sminkning jag hade för några veckor sedan. Som ni ser är grönheten på skuggningen olika på de övre än de undre bilderna, vilket beror på blixten på kameran. I verkligheten så var den mer som på de övre bilderna, fast lite grönare. Vad tycker ni? 
 
Har ni några frågor om produkter eller något liknande är det bara att kommentera!

" What am I doing with my life? I just wanna connect. Why can't I connect with people? All right, I'm dead. "

 

 
Den 19 april har Warm Bodies premiär och jag tror nästan att jag måste sitta på bion då! Den verkar så söt och rolig, haha, typiskt tonårskärleks dravel. Men det är ju precis det man behöver ibland. Någon fler som tycker den verkar bra?  

Happy Birthday!

 
Idag är inte vilken dag som helst utan det här är min vän Simon's 18-årsdag, och självklart våffeldagen. Haha, nejdå, men jag ville bara passa på att önska han ett STORT GRATTIS och berätta hur himla avundsjuk jag är! 
 
Ett fyrfaldigt leve till Simon som fyller 18 år idag, han leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!

" Everything that's anything, starts out as a little thing "

 
Det här är vad jag har gjort i helgen, äntligen har jag fått åkt till mitt älskade fjällen! Med mig hem tar jag en ny mer blåaktig näsa som jag fått efter en vurpa i backen, många roliga minnen från en kväll då jag för första gången i mitt liv skrattade till jag ville spy för att jag mådde så illa, en glädje att jag fick tillbringa en hel helg med min väldigt efterlängtade kompis Julia och en hel massa nya tränings kläder från Åsarna! U-N-D-E-R-B-A-R-T.

Happy Birthday!

Idag fyller denna lilla pingla år, min mamma!
Ett fyrfaldigt leve till henne, hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!
Stort GRATTIS till dig mami!

" Some mistakes are too much fun to only make once! "

 
Såhär kul har vi det på våra lektioner!

Movies 2013

Som ett biofreak som jag är tänkte jag nu visa er några av de filmer jag ser fram emot på bio i år. Jag lär nog inte se alla, men många av dom haha!
 
Hansel and Gretel - witch hunters
 
Oz - the Great and Powerful
 
Mama (3 april)
 
Warm Bodies (19 april) 
 
Jurassic Park 3D (1 maj) 
 
Evil Dead (10 maj)
 
Baksmällan III (31 maj)
 
The Lone Ranger!!!!! (3 juli)
 
Smurfarna II (30 augusti)
 
Carrie 18 oktober
 
Thor: The dark world!!!! (30 oktober)
 
The Hobbit II: Smaugs ödemark!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (11 december)

" Ain’t got no serious thing, don’t wear no diamond ring "

 
Hahaha, Simon sa åt mig att lägga upp denna bilden på Jensen Ackles, så nu gör jag det! Nöjd Simon? Haha, Nu kan min lilla crush sprida ett skratt omkring i världen! Ni får ursäkta att min blogg börjar så ut som en Jensen Ackles-fanblogg, i can't help it..

" There is no place like home when you got no place to go "

Pictures from a sweet day at our farm!
 

Jag hinner inte rikgt mig allt jag vill just nu, men jag börjar äntligen komma ikapp med allt. Jag och min familj hade en super mysig dag idag, aldrig ätit så goyy som vi gjorde nyss. Jag har även varit sjuk hela helgen.. Men sånt är livet! Nu ska jag vila upp mig, hörs sen!

" Don't lose your grip on the dreams of the past "

 
 
Jensen Ackles, mina snygga kändis crush från Supernatural. How can you not love this man? 

13 mars 2013

 Minnen med lilla pie! 
 
Tre dagar på praktiken har gått och det känns bra! Men nu har jag fått feber och varje del av kroppen gör ont. Men jag ska inte klaga! Igår köpte jag även nya tränings grejer bland annat nya skor, nu jävlar ska jag springa haha. Nu blev jag trött men skriver ett roligare inlägg imorgon. See u later! 
 

" I'm not a girl, not yet a woman "

Tre pics of me and my bäbes.
 
Jag är helt efter i allt just nu. Skolan, livet och i mig själv. Men det blir nog bättre snart. Idag vart de första dagen på praktiken och jag hoppas det kommer bli bra där i två veckor. Men nu ska jag sluta gnälla och istället börja njuta av livet som jag gjorde för ett litet tag sen!

Django Unchained

What a night!! Grymaste dagen och kvällen, först biljard och kina med kimman och sedan Django Unchained vilket var en av de perfektaste filmerna jag någon sin sett, kan inte komma på en enda liten detalj jag skulle ville ändra. Den ligger på samma klass som the Hobbit och LORT och för er som känner mig vet ni hur bra betyg det är för en film. Jag satt helt fängslad med öppen mun som ett litet barn på julafton inne i biosalongen och kunde inte släppa blicken länge nog från duken för att äta av mitt goda hemmakvälls godis, sen kollar man åt sidan och ser att Hanna och Kim sitter exakt likadant, haha. Åh, det finns inga ord för hur bra filmen var, Tarantino är ett geni och har (inte helt oväntat) gjort ett till mästerverk. Det var en sådan film då man önskar att slutet aldrig skulle komma. Jag skulle kunna sitta här i timmar och skriva om allt jag älskade med den där filmen, hur otroligt bra skådispelarnas insatser var, Tarantionos fantasiska filmskapande, musiken, storyn, effekterna. Men vill inte avslöja allt. Jag säger bara att det där är tre timmar jag önskar jag hade osedda, bara för att kunna se den igen. 
 
Jag rekommenderar den här filmen till alla och ni får skylla er själv om ni inte ser den! Den är värd vart enda öre och varje sekund som ni kommer spendera på den. Haha, känner hur jag höjer era förväntningar, men jag vet inte hur man inte kan tycka om den där filmen! 
 
 

6 Mars 2013

Modeller: Me and Lina Löfgren
Fotograf: Josephine Wallin 
 
Nu har jag vilat upp mig några dager, vilket har varit hur skönt som helst. Men nu är jag redo att hitta på något roligt och leva det sista som är kvar på lovet! 

What kind of girl would I be If I was to leave when you need me most

Hejsan! 
 
Igår en timme efter att jag och pappi bestämde att vi skulle dra till Stockholm för en väldigt kort semester så satt vi i bilen påväg ner, så spontana är vi! Nu kom vi nyss hem igen, som sagt var det en väldigt kort semester. Men det var precis vad jag behövde just nu: Få komma iväg ett tag, tänka på annat, njuta av mitt lov och bara ta det lungt. Vi besökte Vasamuseet som var sjukligt imponerande. Jag rekomenderar alla som inte varit där att åka dit. Vi åt jätte god mat, njöt av solskenet och jag passade på att använde jeansjackan för första gången, en sväng på stan där vi åt godaste glassen ever. Det var så perfekt det kunde bli helt enkelt.
 

3 mars 2013

 
Igår hade jag världens myskväll med bästigaste kimman. Sen imorse bestämde jag och pappa att vi skulle åka till Stockholm och så blev det! spontana saker är det bästa jag vet och precis det jag behöver just nu. 

1 Mars 2013

 
Saker och ting börjar bli aningen bättre. Men jag är helt utmattad och svintrött, men efter gårdagen har äntligen lite av trycket i bröstkorgen lättat och jag kan andas igen. Måste säga att mina vänner är BÄST och så sjukt omtänksamma. Betyder så mycket att de frågar hur jag mår, hoppas att ni vet det! Men nu ska jag njuta av att jag haft en mysigkväll och att saker blivit lite ljusare.
 
Njut av livet och ta hand om varandra!
 

RSS 2.0