" You're a picture - just an image caught in time "

Hello!

1. Jag är brunett igen. (eller ska vara, är mer väldigt mörkröd med bruna och svarta slingor) 2. Jag har knappt ork att sitta här och trycka på tangenterna. Men jag behöver blogga och kolla upp massa skolsaker. 3. Jag förstår inte vad livet vill mig just nu. Alla ni som tror att jag blivit all down and dark, tänk igen. Det är på ett bra sett. Det händer bra saker. Men jag förstår inte hur jag ska göra med dom, eller vad meningen med dom är. Men dom får mig att le som fan!



Sorry för den fruktansvärt fula bilden. Ska fixa fram en bättre. Men anyway, jag kan faktiskt inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte.. Vet inte om det är för att jag haft rött hår så länge och är ovan, eller för att jag inte trivs med det. Only time can tell. Dock älskar jag min nya frisyr.


Let's do this!

Hejsan!

Nu ska mitt trollhår klippas och denna gång är det jag och Jaime King som ska dela frisyr.





Let's Go!


" You don't mind sand in your stilettos, with the Baseballs on the stereo "

Jag har haft en sjuklig längtan efter sommar idag. Jag har lyssnat på the Baseballs hela dagen. Jag har verkligen glömt bort hur mycket jag älskar deras låtar. Vilka minnen jag har med dom och hur snygg Digger är!




Ph: Digger under deras konsert här i Sundsvall sommaren 2010.

Oh yeah. Den där snyggingen, Digger, hade man ju en underbar ögonkantakt med under kosrtern och såklart flirtade han med syster min. Wow, vilka minnen jag får. Diggers röst och deras härliga tolkningar på alla låtar. Shit, jag blir alldeles lycklig. Fast jag vill inte ha sommar än. Den får helt enkelt vänta men Basebollarna kommer nog att stanna i min stereo ett tag till.


Världens Bästa Rebecca

Jag ska berätta något som tynger mitt hjärta. Idag gick Rebecca - www.rebeccasoderqvist.blogg.se - sin sista dag i min klass. Jag har vetat det länge, men det kändes hemskt när jag gick ifrån hennes lägenhet nyss. Det kändes verkligt. Vi har haft en sån underbar dag och kväll. Det känns bra att sista dagen var jättebra, men sorligt att man har sånna bra dagar och sen blir det inga fler på ett bra tag. Ribi, som jag sagt fleeeera gånger, du kommer inte bli av med mig. Vi ska ha många fler minnen med mig. Haha. Jag blir nästan tårögd. Nu har jag skrivit om det här på många ställen. Facebook, twitter, här. Du börjar nog bli väldigt less på att höra dessa ord, men jag säger dom igen: Jag kommer att sakna dig mer än du förstår!



 







 

Lots of love to you girl!


" When you love someone, but it goes to waste. Could it be worse? "



When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?






Don't you have the slightest sense of respect for other persons?

Hello!

Brottning är kanske den roligaste sport jag någonsin testat. Idag hade vi det för andra gången på skolan och fy f*n vad roligt! Vi gör mest gymnastiska övningar och man vågar göra saker man aldrig trodde var möjliga. Jag älskar att utmana mig själv och göra saker som är freakin' scary. Jag är helt slut i ryggen nu och jag kommer att ha träningsverk i muskler jag inte visste fanns. 

Men nu måste jag skriva klart min matreial och miljö uppgift. Have a nice day. 



Anton, jag, Sonja och Hanna på skolavslutningen i åtta. That memorie makes me happy.  


Jag älskar Jackson Rathbone!

Som exakt varje person som känner vet ni att jag älskar Twilight. (Big Surprise) Men vilket alla inte vet är att den person jag älskar mest av the cast och rollefigurerna är faktiskt Jackson Rathbone som spelar Jasper Hale. I have a big BIG crush on him. Han är så fruktansvärt charmig och helt otroligt cool!







Do you see? Raw. En stor anledning till att jag tycker att Eclipse är så jäkla bra är för att Jackson har en större roll och han totalt äger den filmen.


Do you have the time to listen to me whine about nothing an everything all at once

Hey!

I onsdag var jag typ lyckligast i världen och idag känner jag mig bara down och butter. Hur kan det svänga så snabbt? Ett smile kan förgylla ens värld och en kommentar kan totalt vända upp och ner på ens dag.



Simon och Hanna jag saknar våra crazy times.



Haha, jag och Hanna är inte alltid normala. Pie, remember that I'm here for you. Love you.


I just want to see you smile like that at me agian

Hello!

Igår mådde jag riktigt illa för att jag var så överdrivet fjantigt glad. Idag mår jag riktigt illa för att jag är nervös över något jag inte har en aning om vad det är! Det ilar från tårna och igenom hela kroppen. Men jag har inget att vara nervös över. Help me!



Inte relaterat till mitt illa mående eller rubriken. Men den är tjejen är verkligen ett lyckopiller. Hur sur jag än är kan jag inte hjälpa att le när man ser Lilly komma stutsande och skrikande av lycka när jag kliver innanför broderns dörr. Hur hon slänger sig i armarna på mig och tar ut tutten för att pussa mig. Jag får lite ont i hjärtat. Jag tror att ni med små syskon, kusiner eller kanske ett brorsbarn förstår min känlsa.  Lilly Vanilly, jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt.


De tre vännerna och Lina!

Det här är en historia om tre vänner och en Lina. Den 21 augusti klev 4 nervösa tjejer in på västermalms skola. Dom kände ingen i den nya klassen. Efter en väldigt tyst första lektion klev dessa tjejer ut i korridoren, efter yttligare en liten pinsam stund av tystnad frågade tjejer varandra vad dom hette. Det var början på min fantastiska vänskap med Nellie, Lina och Rebecca.

Idag hade jag ännu en amzing dag med mina kära vänner. Det är härligt när man kan sitta med sina vänner på en pizza i typ en och en halv timme och bara prata, skratta och fool around. Det minsta problemet bland oss är att vara sig själv. Det är en självklarthet att vara sig själv hur konstig man än är. Jag hoppas och vet att vi kommer att få många måååånga fler underbara minnen att minnas med glädje. Jag vet att jag alltid kommer att le när jag tänker tillbaka på er och vår tid på västermalm. (Det låter lite som att jag säger hejdå och att jag kommer totalt tappa kontakten med er efter gymnasitet. Men det hoppas jag verkligen inte kommer hända!)



Fyra smått udda kompisar. Lina, jag hoppas verkligen att du inte tog åt dig av rubriken för jag menar inget illa. Haha, det bara är så! ;)


Welcome to Louisiana!

Det är varmt, man hör blues musiken i bakrunden och det luktar gumbo-gryta. Man drömmer sig bort och tro att man är tillbaka i New Orleans, Louisiana. Men sen öppnar man ögonen och märker att man står i Nicklas kök. Besvikelsen är dock inte stor, för jag ska nämligen ha den där underbara känslan i kroppen hela kvällen. För det var Nicklas halv åtta hos mig och temat var "Welcome to Louisiana"!

















Förrätt: Gumbo
Varmrätt: Black Cajunfish
Efterrätt: Breadpudding with chocolate and beersauce.


the Twilight saga Breaking Dawn part II - fanArt



Hittade denna sjukt snygga fanart på www.thetwilightsaga.se och jäklar vad snyggt gjord den var! Jag längtar verkligen till den scenen i filmen.


Halv åtta hos mig

Hey!

Jag min släkt här på Stolpås Gård har vårt egna halv åtta hos mig och jag hade min middag för exakt en vecka sen. Jag har glömt att berätta det. Mitt tema var svart/rött/silver classic. Det gick faktiskt bra. Jag bjöd på toastade skagenrörsmackor, plankstek och vinterwonderland. Men jag glömde tyvärr att kläppa kort på förätten i all stress av matlagningen. Men dom här bilderna har jag:





Ikväll är det min broder som står för matlagningen när han ska bjuda oss på en tripp tillbaka till Louisiana.


Friday the 13th.

Nellie - www.nellielinnea.webblogg.se  - & Lina - www.lofgrenlina.devote.se -, fredag den trettonde, tacos och en chokladmousse i kylen- Sounds like an awesome night!


Katy Perry and Russell Brand at the "Change Begins Within"-gala.









Jag älskar Katy Perry's blonda strawberry-hår. Grymt snyggt! Jag skulle ha färgat den där hår färgen direkt om jag passade i blont hår och hade pengar till att gå till frisören i gång i månaden. Jag dog lite när jag såg dom i Veckans NU! Me likey. Katy och Russell visar upp sin kärlek på "Change Begins Within"-gala.


" There's a log on the fire And it burns like me for you "











För det första holy crap vilket fint väder det varit idag! Babyblå himmel, gnistrande snö och perfekt temperatur. Sen som bilderna visar var Pie's födelsedag igår riktigt grym. Tack Hanna!


Happy Birthday,

Hanna André!

Pie, fyller 17 år idag. Hon leve hip hip hurra hurra hurra HURRA!


Scooby Dooby Doo!

Hejsan!

Lilly sitter som i trans och gömmer sig nu bredvid mig medans vi kollar på Scooby Doo i cyberrymden. Hon är precis som jag var när jag kollade på Scooby när jag var liten, fylld med skräckblandad förtjusning.


Me and Lilly Vanilly för typ 2 år sen.

Ps. Man blir väldigt stolt som faster när man får höra att Lilly skrikit av glädje och slängt på sig ytterkläderna när Sofia sa att hon skulle få gå till mig! :')

Nu ska vi kolla vidare .


I want to see the Darkest Hour.

Hejsan!

Jag känner att min blogginspiration är inte på topp just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men en sak som jag vet är att jag vill gå på bio och se the darkest hour! Tänkte se premiären igår, men saker kom ivägen. Men jag tyckter att den verkade grymt bra.



Någon som sett den? Isåfall var den bra?


Dear Sonja Toomingas,

Idag gick jag på en dejt med mina underbart freakiga kompis Sonja Toomingas. (Jag hoppas att alla fattade att jag skämtade om att det var en dejt). Ni alla ska veta att Sonja är inte vem som helst, utan hon förstår mina egna tankar bättre än vad jag förstår dom. Hon är en sån person vars glädje smittar av sig så att man blir helt flumm i huvudet, hennes skratt gör mig glad enda in i benmärgen.

Jag hade en freakin' great night, Soja, thanks! En runda på stan, buffé på Dragon House, Sherlock Holmes - a Game of Shadows och en liten Sonja är det som behövs för att sätta färg på den annars grå vardagen.  Hon är mitt botemedel för "Fuck Life"-känslan och den som är lika negativ till vissa saker som jag. Men vi alla vet att två negativa blir en positiv. Jag kommer inte vara alone forever. Jag har Sonja och vi har våra, lite smått skumma planer, om framtiden inte blir som vi hoppas.



Jag och Soja på Twilight Movie Night förra året. Jag hoppas att ni alla där ute har en vän som Sonja. Det hjälper verkligen i livet.


I guess it was bad Cause love can be sad. But we finally made the news

Hey!

För några veckor sedan fick jag Mötley Crüe's skiva Girls, Girls, Girls av Pie och sedan den dagen har deras låt you're all I need gått på repeat i mitt huvud. Jag älskar den där raspiga och hesa rösten på killar.

 

" Laid out cold, Now we're both alone
But killing you helped me keep you home
I guess it was bad
Cause love can be sad
But we finally made the news

Tied up smiling
I thought you were happy
Never opened your eyes
I thought you were napping
I got so much to learn
About love in this world
But we finally made the news "


" Every day I fight a war against the mirror "

Hejsan!

Jag själv visste att jag var ett film-freak, men idag när jag ordnade min filmer i alfabetiskordning så räknade jag dom och jag har över 250 filmer i bara baracken. Plus att jag har fler inne hos mamma. Jag vill inte tänka på hur mycket pengar det är. Visst jag som är typ den enda personen kvar som använder VHS så mer än hälften är VHS-filmer så dom kostar inte så mycket.

Jag ska iallfall ta och spendera denna kväll med mina kära kompisar Oscar och Kim. En liten mysig filmkväll har vi i tankarna. Nu ska jag bara fixa mat, sen bär det iväg till Kimman.



Have a nice night!


" Be the change you want to see in the world "

Hey!

2 Januari 2012. Shit, känns konstigt. Men jag hoppas att detta kommer att bli ett år att minnas. Jag har redan slöat dom dem två första dagarna, men jag hoppas att jag inte ska göra det med resten. Jag ska ta vara på dagarna detta år. Strunta i stress och problem.

Anyway, som ni vet älskar jag film. Men det ni kanske inte visst är jag min absoluta favorit serie är Prison Break! Jag såg klart sista säsongen och helvete vad spännande. Jag grät som en liten bebis, jag skrattade så att magen gjorde ont och jag höll på att bita bort naglarna (okej, jag biter inte på naglarna) av spänningen! Michael Scofield (Wentworth Miller) är så jävla dö het, dock har han verkligen gått upp i vikt. Men det spelar ingen roll. Snygg som fan iallfall.  














Jämför skillnaden mellan första säsongen (under) och fjärde säsongen (övre). Han har ökat lite i vikt, haha, but it's no big deal.



Jag önskar verkligen att jag hade den här serien osedd. Tänk att få se om hela serien och inte veta vad som ska hända. Jag kollar på säsong ett nu och jag har glömt bort hur söt LJ (Marshall Allman). För er som inte sett Proson Break borde verkligen göra det! 
 


" Now I wanna dance the night away. Aoooo. Reach my heaven alive "

Hey!

2012. Shit. 

Åtta personer, med andra ord, hög musik, raise your glas och ett freakin' jäkla party humör är det som krävs för en könglig nyårs kväll! 







Simon är så jäkla klockren, haha, he made my day! Jag och hanna vet verkligen hur man peppar inför en fest, P!nk är helt oslagbar när det kommer till party.  


RSS 2.0