United States of America - Part III: Nasville

Efter att ha varit i New York/Manhattan i två hela dagar och två halva dagar så tog vi flyget till Nashville. 
 
Nashville
Första kvällen
 Jag kommer så väl ihåg känslan när jag klev ut från flygplatsen och kände värmen och det doftade utomlands. Det var helt fantastiskt. Vi hyrde två bilar, dom som vi sedan skulle köra med ner till New Orleans, sedan så åkte vi till hotellet och checkade in. 
 
Ett rum för två i USA betyder två stycken dubbelsängar som är två meter bred. Syrran och jg hade rum precis intill mamma och pappa, så det fanns en dörr mellan våra rum så låste vi upp den så kunde man gå rakt in till varandra och då fick vi ett hotellrum för fyra. Haha, det var väldigt lustigt. 
 
Vi håller på att göra oss iordning för den första kvällen. 
 
Nu är vi inne i själva stade i Nasville, vi bodde en bit utanför. Allt är väldigt småstad och det var en otroligt häftig atmosfär, allt var country. På nedersta bilden äter vi vår första middag, tyvärr inte så bra minnen då min syster blev matförgiftad och bev då vädligt dålig och såg sängliggandes en stor del av det som är kvar av resan. Alla dagar i Nashville låg hon i sängen och det är väldigt synd då vi åkte dit för hennes skull... 
 
 
Efter middagen gick vi in på en bar för att lyssna lite på live musik. Vi blev homies med killarna på scenen. Jag tror att dom tyckte att vi var galna för dom pratade mycket med oss: "What do you want to hear sweden?" "Go Sweden" och så vidare. Det var väldigt roligt. Dom spelade en massa country och vi fick önska låtar. På den övre bilden ser ni min farfar och min bror, jag tycker att den var så härlig. Dom ser riktigt hemma ut, som att dom verkligen passar in. 
 
Efter detta så åkte jag, syrran, mamma och pappa hem så Sandra började må dåligt, medan resten fortsatte att gör staden osäker.
 
Första och enda hela dagen
 Sofia och jag är out and about. 
 
En Amerikans bensinstation. Älskar den lantliga och småstadskänslan som Nasville ger. Jag kände mig hemma. 
 
Vi gick till Grand Ole Opry för att köpa biljetter till kvälles konsert, samt så handlade vi i deras butik. Dock var inte mamma, pappa eller Sandra med nu eftersom att Sandra sorligt nog blivit väldigt sjuk. Stackarn, hon som ville gå till Grand Ole Opry mest av alla. 
 
Sedan skulle vi ta en kort promenad till en jättestor Outlet-butik, men denna promenad böev hur lång som helst! vi var tvungen att gå runt ett helt övergivet köpcentrum, då ska jag säga att köpcentrumen inte är små i USA. Det var sjukt varmt och svetten rann, men det var kul.
 
 En vilopaus i den lilla skugga som fanns. 
 
Welcome
 
Det var en sinnessjukt stor affär, här ser ni fiskespöavdelningen. Galet. 
 
Ett stort akvarium, men ett litet vattenfall om jag inte minns fel, inne i butiken.
 
Jag och brorsan köpte oss varsin keps.
 
På kvällen blev det Grand Ole Opry och cowboyhattarna var på! 
 
Vi avslutade kvällen med att tappa bort två i sällskapet inne på ett av världens största hotell. Nu står v alltså i entrén, haha, där det fanns en guidad båttur. Vi tappade bort dom på en av typ nio Irish pubs. 
 
 
Morgonen efter så packade vi väskorna och tog våra hyrda bilar och var redo att hit the roads. Next up is Memphis! 

FLOWER POWER Make up by me

13 April 2015 - A drop in the Ocean

Idag vill jag passa på att hylla en person. En person som i sju år funnit vid min sida, hon är min raka motsatts men trots det känns det som att vi har allt genemsamt. Hennes humor, skratt och personlighet har förlängt mitt liv till det dubbla. Hon är lika vild och galen som mig, men hon är lite bättre på att dölja det. Hon är en person jag kan prata med allt om, hon dömer aldrig och finns alltid där för mig. Hon är en person som alltid lyssnar, oavsett hur töntigt eller jobbigt ämnet är.
 
Jag vill passa på att tacka henne för alla oförglömliga minnen, tack för alla äventyr vi hittat på och tack för alla planer vi har för framtiden. Tack för att du förgyllde min högstadietid, det var en ära att få vara med dig varje dag. Tack för att du alltid stöttar mig, alltid finns där för mig och tack för att du alltid får mig att skratta. Men framför allt tack för att du aldrig, aldrig, aldrig dömer mig, trots alla galenskaer jag hittar på, du anar inte hur mycket det betyder. Tack för att du är en så fantastisk vän och tack för att jag får vara din vän.Jag är så evigt tacksam att jag lärde känna dig. Du är den bästa Kim.
 
Nu vill jag önska dig ett stort fett jävla GRATTIS på 20-årsdagen Kimman! Hipp hipp hurra hurra hurra HURRA! 
 
 

United States of America - Part II: New York

Nu kommer fortsättningen på mitt New York inlägg och del två av mina inlägg om min resa till USA.
 
 
New York/Manhattan 
Day 2
 
Efter att ha startat dagen med frukost around the corner, där kille i kassan frågade oss tio svenskar: "do you want the same as yesterday?", så steg vi på turitbussarna igen fast denna gång för att åka till Upper Manhattan.
 
Det är väldigt tråkigt men jag har nästan inga bilder ifrån den bussresan, men vi åkte förbi platsen där John Lennon blev mördad, flera kända SATC-platser, de rikare och lite finare delarna av Manhattan samt så åkte vi runt hela Central Park. Vi åkte förbi en stor kyrka där en dag om året världens alla djur är tillåtna in i kyrkan. 
 
Ett väldigt fint ställe som hade en rolig historia och som vi alla knäppte kort på men som ingen kommer ihåg historian till. haha. 
 
Harlem. Det var där vi såg den vår första och enda bensinstation på hela Manhattan. Så sjukt många bilar, cabs och bussar och vi såg en bensinstation, ganska otroligt. 
 
En dröm är att åka i en sån här häst och vagn. Precis som Carrie och Mr. Big i  SATC. 
 
Nu har vi hoppat av turistbussen och är påväg in till Central Park.
 
Vi hade väldigt roligt och skojade runt mycket i denna ofattbart stora men fantastiskt vackra park, här är vi vit Central Park Zoo.  
 
De klassiska bänkarna. 
 
Så fantastiskt obeskrivligt vackert. Det var vår och de första blommorna hade precis slagit ut. 
 
 
Toaletterna i Central Park, eller snarare i hela USA, är nog en av de roligaste upplevelserna jag haft. Ja ni ser på övre bilden hur låga dörrarna till toaletterna var och då ska jag lägga till att när man satte sig ner så såg man rakt in i båset framför. Dörrarna var så korta att dom inte skyddade något, som ni ser på den nedre bilden. 
 
Här går vi igenom Bethesda Terrace, känt som stället där Blair och Chuck gifter sig och där Blair och Serena brukar träffas (Gossip Girl). Det är så coolt att gå omkring i New York för man känner igen så många ställen från filmer. Ni kan ju föreställa er hur glad jag var som är ett så stort filmfreak. 
 
Bethesda Fountain 
 
Niklas och Sofia framför the Central Park Lake och med the Boat House i bakgrunden, bland annat där Carrie och Mr. Big ramlar ner i vattnet.
 
Utsikt från parken. 
 
It is a real American school bus, no more words needed. 
 
 
Det enda ställe som vi faktiskt besökte under våra dagar i New York var American Museum of Natural History, vilket är typ fyra brutal stora våningar med awesomeness. Jag och resten av min familj älskar museum så detta var en höjdpunkt. Vi skulle dock ha behövt fyra dagar och inte fyra timmar på oss för att kolla på allt. Väldigt väldigt intressant. Som ni ser på nedre bilden fanns det skeletten från riktiga dinosaurier, Niklas var i extas hehe. Och det är även på det här museet Natt på Museet spelades in, så vissa kanske känner igen statyn på den övre bilden. 
 
Starbucks at every corner. 
 
Vi åt på McDonalds på Times Square, där jag fick hamburgaren innan jag ens hann och säga hela ordet Big Mac. 
 
Jag var både överlycklig och överdrivet ledsen. Billie Joe var därinne och jag där ute. Som tur är har jag ju nu några år senare fått sett dom live.
 
Vi hade en fantastiskt sista kväll i New York: Syrran, jag, brorsan och Sofia gick för oss själva och tog oss en sista titt på kvarterena runt hotellet, gick på en bar i Hell Kitchen, shoppade på en I (L) NY-butik och vi var in på en Converse-butik. Mysiga stunder. Åh vad jag vill tillbaka. Kan än idag inte fatta att jag pårikigt varit där, även om jag ser bilder och kommer ihåg allt så är det surrealistiskt.
 
I LOVE NEW YORK

Even though I know it can't be us I'm not sad, 'Cause you're simply the best thing I never had

 
En kväll jag sent kommer glömma och den bästa förfesten, den absolut bästa. Vi dansade, sjöng (eller ja, skrek) och bara levde livet. GIRL POWER. Det finns inget roligare än att bara släppa loss med folk som är precis lika galen som än själv. Mina bästa party brudar. Den förfesten innehöll enbart kärlek och lycka. 
 
Med alldeles för hög förväntningar drog vi sedan in till stan för att se Hoffmaetro, natten blev långt ifrån som vi tänkt oss. Men efter en rolig bilresa hem och med en svettig Hoffmaestro handduk i handen var jag ändå nöjd. Jag har verkligen fantastiska kompisar och den där förfesten kommer för alltid vara en av dom roligaste.

RSS 2.0