the Twilight saga Eclipse - En månad kvar!

Hejsan!

Nu är det bara en månad kvar till Eclipse premiären! Eller rättare sagt det var det igår. Jag längtar så att det pirrar i hela magen. Det är helt otroligt! Jag, och Hanna ska gå och se Twilight Movie Night den 29 juni som är en smygpremiär av Eclipse, man kommer att få se alla tre filmerna på rad. Längtar så att jag tror jag dör! 

L Ä N G T A R


Hejdå!


Sex and The City 2 + Stockholm

Hejsan!

Den, 27 maj, gick jag, Hanna och Kim och såg Sex and The City 2. Jag säger bara det är en kväll att minnas! Girls we rock! Det finns tre ord som beskriver den här fiilmen: Årets roligaste film!  Jag vet inte om det är själva biokänslan att hela salongen sitter och skrattar som gör den så rolig. Eller om filmen helt enkelt är underbar. Även igår, 29 maj, så jag den i Stockholm. Har varit på mini semster där, därför har blggen blivit lidande. Mer om de kommer sen.

Handling: SATC-gänget åker på en gratis semester till det nya och lyxiga Abu Dhabi. Där vet man inte vad som ska hända, eller vilka man träffar. Problem blommar fram och det uppkommer minnen från det förflutna. Är verkligen Abu Dhabi det perfekta resemålet?

Samantha (Kim Cattrall) har en större roll i den här filman. Hon är en jättebra skådis och hennes roll är ju helt otrolig. Hon är en av dom större andledningarna till att den här filmen var så rolig. Carrie (Sarah Jessica Parker) är en ganska tråkig roll tycker jag, men jag gillar henne på ett sätt iallafall. Hennes kläder är underbara, helt freaky men det är det som är så fränt. Charlotte (Kristin Davis) är så söt och snäll och ser så oskylidig ut. Älskar henne. Miranda (Cynthia Nixon) har jag alltid tyckt varit en tråkig karaktär. Men i den här filmen var hon riktigt rolig, och hon blommade ut jätte mycket tycker iallafall jag. Gillar henne mer nu!

Jag älskar hela stilen i filmen, kläder, hår, music, skämten. Allt är helt underbart! Love it! Skulle kunna se den om och om igen. Skämten kommer aldrig att tappa sin humor. Jag säger bara se filmen, ett säkert kort. Jag är ingen komedi-tjej men jag älskar den här typen av komedi!

Hanna och Kim! Vi kom fram till att jag är den mode galna Carrie medans Hanna är den sex galne Samantha. Ta inte illa upp, men efter dina två kommentare "Det här gör mej så törstig" och "jag är klart Samantha, du vet kläderna" så blev du den självklara Samantha. Och Kim är den mer säkra Charlotte.

Den får 4.5/5 för mej!


Fångarna på fortet - Kommer snart igen

Hejsan!

Är det någon fler än jag och min familj som kollade på Fångarna på Fortet? Pogramet där kändisar skulle gå in i olika cellar och göra olika uppgifter. Jag och min familj tyckte det var as kul att kolla på. Och nu kommer det att komma tillbaka. Tjoho! I höst kommer det igen med bland annat dom här kändsarna:

Isabella Löwengrip - Blondinbella
Anna Book - sångerska
Markus Schenkenberg - världens första manliga supermodell.
Regina Lund - skådespelerska
Tobias Karlsson - dansare som medverkat i Let's Dance
Benjamin Wahlgren - artist
Johan Altberg - artist mer känd som Basshunter
Johan Palm - artist som medverkat i Idol  <3
Pernilla Wahlgren - artist
Willy Björkman - tv-profil känd från Bygglov och Let's Dance
Sibel Redzep - artist som medverkat i Idol och Melodifestivalen



Yeah, min älskade Johan Palm ska vara med! Måste se. Nu längtar jag till det börjar, jag tycker att det är jättekul! Hihi. Nostalgi! Någon som håller med mej?

Hejdå!


Konfirmation

Hejsan!

I helgen tog jag och min konfa grupp, konfirmationen. I söndags bekreftade vi vårt dop, eller vad det nu var. Hihi, känner att jag är riktigt inläst på det här. Eller inte. Jag har klagat mycket på konfan i år och förra året, om att den är så tråkig, men nu när den är slut känns det faktiskt väldigt tråkigt. Vi har haft det på kul på lägren och på bion och allt. Jag kommer att sakna det. Men nu ska vi vara glada och kolla på bilder från i söndags, ENJOY:


En söt liten Alice.


Söta Ewa, underbara sonja och fina Linn.


Fantastiska Hanna, jag och coolaste Ewa.


Finaste Linn och roliga Cassandra


Sjukt fina och bästa Hanna och Ewa


Vackraste Jossan!


Coola Nisse, långe Tobias K, och pratglada Eddie.


Halva konfa gruppen.


Brunetterna Adam och Pontus.


Fränsate Ewa!


Jag och snälla Sonja


Mina presenter.


Min konfirmations ros.

Gud vad jag kommer att sakna den här tiden! Mer bilder kommer senare, det här var bara dom från min kamera. Det finns ett ord som kan besrkriva den där dagen och och hela konfrimations tiden:
 A M A Z I N G!

Hejdå!


Photos with Hanni and Linn.

Hello! 
 
Idag åkte jag och Kim omkring  på lilla Alnö i timmar på hennes nya moppe. Hade skit kul. Tusen tack Kim! Det är en jäkligt härlig känsla att åka, det känns så sommar. Härligt. Fast det är lite kul, man åker ju så sakta så man gänner sig som en snigel när bilar åker förbi. Hihi,

Men nu tänkte jag visa några bilder som jag Linn och Hanna tog för ett tag sen, enjoy:




Me and Hannii


Hani and Linn




I love this one! <3


Jag känner att jag inte har så mycket inspiration till bloggandet just nu, någon som har något förslag på vad ni tycker jag ska blogga om? Säg det gärna. Thanks.

ByeBye!


Gaga is a No no!

Hejsan!

Jag tycker att Lady Gaga är totalt överdriven och äcklig, vulgär och enbart uscha. Hon var frän ibörjan när hon gjorde Poker face. Men nu, seriöst nya Telephone vidoen är det äckligaste jag sett. Hon är så äcklig! Jaja, jag gjorde inte det här inlägget för att klaga på Gaga. Nu till vad inlägget ska handla om.

Gagas nya singel "Paparazzi" spelas ju på radion hela tiden. Jag tycker att det är en av hennes bästa låtar. Men inte alls en låt jag skulle lyssna på frivilligt. Men nu när Kim visade mej när 12-årgiga Grayson Chance sjunger en egen version av den kan jag inte sluta lyssna. Han är så sjukt duktig, jag satt bara och gapade av chock. Jag är lite små kär i hans röst! Blir inte han en ny stjärna blir jag lite ledsen. Gaga, hur känns det när en 12-åring sopar skiten ur dej total?

Hans video på YouTube.se fick över 11 miljoner visningar på två dagar. Han var totalt okänd innan. Jag har aldrig sett en video som får så många kommentarer hela tiden. Typ 15 kommentarer var 10:de sekund. Det är helt otroligt!

Jag säger bara LYSSNA!




Sad Sunday.

Hejsan

Sunday bloody sunday! Jag måste säga att jag bokstavligt talat hatar den här dagen. Eller hatar kanske är fel ord. Det här är en av dom sorligaste dagarna på mycket länge. Om vi säger så här, min dag hade en otrevlig början. Jag kommer ut från baracken och ser Sandra, sen kommer dom här "fina" orden: 

Jag: Sandra, your bird is dead.
Sandra: And your rabbit is dead.

 
Du skämtar var min första tanke. Ett riktigt dåligt jävla skämt. Men nej, min underbara söta sluffiga kanin Jack är dead. Tårarna kommer och det var den värsta start på dagen man kan få. Ni förstår inte. Dom där orden bränner djupt in i mitt hjärtat. Två djur på samma natt. Oh god. Min lilla Jacken is gone forever! Unfair!

Plus. Jag sov en timme i morse. Så jag är helt slut. Min älskade kanin är död. Det första jag ser när jag varknar är att Cinerella ligger död på burs botten. Varför är döden en del av livet?

Jag kan inte fatta att min lilla älskade och håriga boll är borta.

R.I.P Jack Sparrow the Ripper Engberg! Älskar dej! <3


What? Is it true? People from space?

Hejsan!

Har någon sett Närkontakt - The fourth kind? En film om utomjordingar. Det är en blandning mellan skådispelari och vanlig handfilmad kamera. Jag såg den idag med min familj, en bra film som är värd att se.

Den har fått mej att tänka. Jag tror inte på utomjordingar som anfaller jorden och rövar bort barn. Men det måste ju finnas fler varelser är vi människor på lilla jorden i hela oändliga rymden. Annars vore det ju wierd. Som jag sa är delar av filmen som är filmad av med handkamera, av helt vanliga människor som träffar utomjordingar. Det är inget skådispel som det är i Blair Witch Projekt. Det här är den riktiga filmen. Man får se när människor skyter sin familj med pistol. Enbart för att dom är rädd för utomjordingarna som hemsöker dom i sina drömmar. Det låter säkert knäppt och fel. Men man får se allt. Det är på riktigt, allt hände i october 2000 i Nome, Alaska. Det finns på film och vittnen. Jag vet inte vad jag ska tro? En person som sägs blivit bortrövad av utomjordingar, är fortfarade spårlöst borta. Inga spår, bara hennes mamma som såg henne försvinna upp i himmelen. Folk är förlamade av drömmarna dom hade när utomjordingarna kom. Utomjordingarna gick typ in i deras kropp på något sätt. Allt jag skrivit finns film, på riktig handfilmade film, som är filmad av personerna det inträffade för.

Jag tror inte på allt, dom som var med om det blev ju såklart lite koko efter det. Men det var så verkligt. Jag tror att vissa delar är äkta och att det hände. Om ni inte tror mej eller vill se det med egna ögon. Hyr filmen Närkontakt - The fourth kind. Hahah, jag låter galen.

Vad tror ni, finns det fler varelser i rymden? Har dom besökt jorden någon gång?

Jag själv: Nja, jag tror på vissa saker inte alla.


Mamman till barnet som blev bortrövat. Bild från verkligheten.

Hon var en forkare som undersökt alla konstiga händelser. Tillslut blev hon en del av det. Och utomjordingarna förstörde hennes liv.

Hejdå!


Sheep - Lamm - Lamb

Hejsan!

Nu kryllar Stolpås Gård av små söta kalvar och lamm.  Speciellt lamm, vi har runt 9 st nyfödda lamm nu iallafall sist jag räknade. Här kommer dom stup i kvarten. Vi har ett flask lamm, vars mamma har svårt att gå. Stackare, men som tur är börjar hon bli bättre! Jag måste säga att jag älskar lamm och kalvar och alla andra små söta sjur på vår gård! Love to them! Vi har ju en as söt långhårig liten nallebjörns liknade kalv här hemma. Åh, för söt!

Här kommer bilder på förra årets lamm:

















Photos by Sandra Engberg.


Jag älskar att på en bondgård, finns det något bättre än djur? När dom är så små och söta. Det är en frihet för mej att bo här. Jobb och slit, men det är det värt! Love to it all!

Hejdå!


a Nightmare on Elm Street

Hejsan!

Igår på Sandras födelsedag bjöd jag henne på bio. Vi såg skräckisen A nightmare on Elm Street. Vi hade det jättemysigt och super kul. Det var en speciell kväll. Det var länge sedan jag hade så myigt på en bio. Nu till filmen. Det är en förnyad varation av Wes Cravens film vid samma namn (1984), med skådisar som Kellan Lutz (Emmet i Twilight) Katie Cassidy (Trish i Harpers Island) och min nya favorit skådis Kyle Gallner.

Handling: Varje gång dom blundar, hör dom han.
Varje gång dom drömmer, kommer han.
Varje gång dom sover, dödar han dom
Ända sättet att överleva är att inte sova.
Problemet är att efter tre dagar av sömnlöshet
börjar hjärnan att drömma även fast man är vaken.
Efter ytligare ett tag hamnar man i koma
 och sover för alltid!

Skådespeleri: Kyle Gallner som spelar Quentin var halt enaståend! Han är en av dom bästa skräckskådisarna som jag någonsin sett. Fantastiskt! Rooney Mara som spelar Nancy och Katie Cassidy som spelar Kris var också duktig. Trovärdiga och bra. Kellan som spelar Dean var ungefär lika bra som i Twilight, kanske lite bättre.

Jag tycker att den var bra för att vara en skräckfilm, lite väl komisk i vissa delar. Början är jättebra och spännande. Det finns inget klockrenare slut en slutet i den här filmen, det är bäst! Filmen är spännande, nerv kitlande, komsik och ibland bra gjord. Mördaren Freddy är ganska fult gjord, om man säger så här, han ser läskigare ut i verkligheten. Storyn i filmen var bra, det fanns en anledning till varför han dödade. Den var ovanligt bra för att vara skräckfilm och är absolut värd att se på bio. Den får 3/5 av mej. Jag vill se den igen!



Tack för den underbaraste kvällen på länge Sandra! :D

Happy Birthday!

Hejsan!

Idag är det en väldigt speciella, idag är det Sandras födelse dag! Systra mi fyller hela 21 år.
 
Sandra, du vet att jag älskar dej, trots att vi bråkar då och då. Du betyder mycket för mej. Du snäll och omtänksam. Du är söt och 50´s. Du ritar otroligt och du gör allas dagar bättre genom ditt skratt. Jag hoppas du gillar kvällens planer och att du födelsedag blir bäst!

Ett fyrfaldigt leve för Sandra, hon leve hipp, hipp, hurra, hurra, HURRA! 



 







Systrana  Engberg Power!


What a hottie!

Hejsan!

Nu är killgalningen Theres, som många kallar mej, framme igen. Jag såg en blogg som hade gjort en top ten lista på snyggaste killarna så nu ska jag göra min. Jag tror inte att många kommer att hålla med. Jag är känd för att ha en skum killsmak. Hihih.

Nr. 1

Robert Pattinson

Nr. 2

Johnny Depp

Nr. 3

Elijah Wood

Nr. 4

C.J Thomason

Nr. 5

Adam Brody

Nr. 6

Jude Law

Nr. 7

Billie Joe Armstrong

Nr. 8

James McAvoy

Nr. 9

Wentworth Miller

Nr. 9

Johan Palm

Hahah! Är riktigt förälskad i bilden på Johan, klockren! Men jag antar att dom flesta vet hur han ser ut. Det är min lista. Lite svårt med ordningen, den skiftar ofta. Men vad tycker ni? Håller ni med om någon? :)

Alla bilder är i från www.deviantart.com

Hejdå!


Harpers Island

Hejsan!

Har någon sett Harpers Island? Jag har sett serien för andra gången nu, och ja, jag är helt kär. Den är så otroligt spännande, chockerande, smart och helt enklet enastående. Den är inte vidare läskig men sjukt spännande. Den här serien har satt sig djupt i mitt hjärta. Det är en thriller/rysare. Morden är ganska fult gjorda, men handligen är bäst. Skådispelet tycker jag är bra, vissa är riktigt lysande. Tex. Cassandra Sawtell som spelar den mystiska ungen Madison, otroligt duktig!

Serien är underbar. Det är så mycket kärlek i den. Så söta par. Chloe och Cal är helt otroligt söta tillsammans. Även Abby och Jimmy ligger höst på min lista över söta filmpar. Det är även snygga killar med. C.J Thomason som spelar rollen som Jimmy, the old flame, är super snygg! Man dreglar. 

Handling: Henry och Trish ska gifta sig på deras hemö Harper's Island. Dom bjuder med sig släkten och dom närmaste kompisarna. Men det blir inte mycket till firande, flera mord inträffar. Likasom dom som redan finns i ön historia. Hur många kommer att klara sig?

Jag säger bara: Tur för dom som inte sett den, dom har hela framför sig! ;)



Elaine Cassidy (Abby) och C.J Thomason (Jimmy)


Mina sista ord är SE DEN!


RSS 2.0